![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ayrilik Degil Bu Gitmelerin Ismi
Bir sevda aksamindayiz Yorgun beden sevý smelerden Bir garip gecedir bu Huzun ile sevgi gecmis icice Huznunde de ben varim sevginde de Goruyorum Gulumsememde sen varsin Ozlemlerimde de Gozlerin konusacak gibi Gitme diyecek simdi bakislarin Dudaklarin kivrilacak simdi belki kal demelere Biliyorsun ama Bizimki bir ayrilik degil Hasret var belki Ozlem var belki Mesafeler olacak Zamanlar olacak Ama bir ayrilik degil bu Dusunme gec sevdik birbirimzi diye Sorma kendine neredeydik biz simdiye kadar diye Zaman hazirladi bizi sevdalarimiza Simdi yasanmaliydi ne yasanacaksa Yenilenmeliydik sevdamizla Yasayamadiklarimizin hasretinde bulmaliydik birbirimizi Acilarin icinde Ozlemlerin icinde bulmaliydik birbirimizi Aramaliydik birbirimizi yillarca Sonra sevdaya hasret iki yurek bulusmaliydik Sevismelere ac iki beden bulusmaliydik Gec kalmadik biz sevdamiza Zaman tasiyacakti bizi Sozlestigimiz yerde bulusmaliydik Simdi tam vakti sevgili sevdamizin Gitme kal diyor bakislarin Gitmek var bu sevdanin icinde biliyorsun Airilik degil bu gitmelerin ismi Bir damla yagmur tanesiyiz Bir yakamoz pariltisiyiz birbirimiz icin Bir kelebek misali yasayacagiz askimizi Bir gunluk yasama bir sonsuz aski sigdiracagiz
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bagisla Saskinligimi
Bagisla saskinligimi kadinim Nicedir bahar yoktu kapimda Nicedir kokmazdi cicekler odamda Gece goz kirpardi karanligiyla Yildizlar oyle uzak Yildizlar oyle anlasilmazdi Kelimeler dizilmis bogazima Kelimeler anlatacaklarina kifayetsiz Her kifayetsizlik sevincimin buyuklugunu anlatir Ne kadar zor olursa konusmak O kadar buyumustur sevinc icimde Konusamamanin caresizligi Sevincimin coskusuna karisir Bagisla sen suskunlugumu Kucuk cocuk gibiyim Yeni gorur gibiyim herseyi Sevda ogrenilmez bir anlam Sevda kesfedilmez bir okyanus Ne kadar buyursem o kadar acim Acim ogrenmelere Hissediyorsam yine de sicak bir akisi Sevdadan oldugunu bildigimden Sevdanin senden aktigini gormemdendir Bakislarima takilmis gulumseyen cocuk yuzun Nereye baksam o piriltili gozlerin Isyerimde aklimda siirler yazmak var Isyerimde gecenin dusu var Aklimda bir an once sana kosasim var Soyle durgun kalirsam yaninda Oyle ne yapacagini bilmeden durursam Sevdama ver kadinim Sevincimin yuregi durduran gucune ver Ne zaman sevmeyi ogrendim ben Kimdi ilk askim Lisedeki o heyecanli bekleyisler oldu mu hic `Eylulde gel` sarkisini hic mirildandim mi Ya da senden once sevebilmis miydim Ya da senden once o asklar ask miydi Dusunuyorum kadinim Dusuncelerimde sen varken dusunuyorum Gorursen beni boyle dalgin yaninda Sasirma kadinim Bilki sevdana bogulmusum yine Senli askin gucune saskinligimi anlama derdindeyim Gorursen dalmisim bir uzak ufka Saril kadinim Saril butun sicakliginla Sicakligina erit bu saskinligimi Tenindeyken tenim Ellerindeyken ellerim cozuleyim aska yeniden ….
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahardan Sarhos
Sabaha kadar sakladim dusuncelerimde Dun verdigin sicakligi Dusten renkli Bahardan daha sarhos Simdi sen geleceksin Sabah yeli kadar ilik Toprak kadar doyurgan Bir cocuk kadar sevincli Sakladiklarim avuclarimda Sakladiklarim sen kokuyor hala Acacagim avuclarimi Icin titreyecek sacilan sevgiden..arzudan Oyle dusler buyutum ki Hep sen.. hep sevdan kokan Kocaman bir yasam Sonsuz bir evren Uzatacagim elimi Gel dunyama Ver ellerini diyecegim Hani onlar yureginde Hani senin icin actim dedigin Yuregini yuregime kat diyecegim Belki korkacaksin Tedirginligin golgesi vuracak yuzune Kapatacagim avuclarimi Isigini bir kendime saklayacagim Senin bile yasayamadigin senle Bir tek ben ve sicakliginla Siirlerimde dusler kuracagim Senin hic duyamayacagin Sevecegim seni inadina
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Baharin Aski
Adim gibidir ask bende Heyecanli ve yeni Dogurgan yeni canlara Ah sevdigim gorsen beni Tutabilsen sevdami Yagmur olup yagacagim Nisan yagmurlarinda islatacagim tenini aska Cicek olup acacagim Gel yuregimdeki aski al diye Ah sevdigim bir konussan Sozlerini alip serpecegim yuregime Sozlerinden bir orman yaratacagim Ah sevdigim dilim tutulur soyleyemem sevdami Oysa bahardir yuregim Cosar tasar askin hayali ile Bir kez dokunsan bana Bir kez bakislarin degse askla Akacagim sana Hayallerimi tasiyorum sana Konusacagiz bir cicek bahcesinde Omuzlarina dusecek basim Sicakligini dinleyecegim yuregimde Belki bir ask sarkisi dinleyecegiz Her notada aska dusecegiz yeniden Ah sevdigim ulassa bana sevdan Delice kosacagim aska Ne varsa sevdaya dair Ne varsa yasama dair Alacagim senden Verecegim kendimi sevdayla Sevisecegiz once mahcup Sevisecegiz sonra arzulu Aska coskun sarilacagiz Ah sevdigim sokul yanima Bitsin artik bu sevda hasreti …
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahcende
seni dusundum duslerimde.. sayikladim durmadan.. seni seviyorum..seni seviyorum.. isiklar icinde heceler canimin solugu gibi akiyordu durmadan.. isminle nefes aliyordum.. seni seviyorum diye haykiriyordum.. duyuyordun.. gulumsuyordun.. bir bahce var.. uzaklarda ellerini uzatmissin. arada ruzgarlar var.. biraz sert arada zamana vuran mesafeler biraz korkulu, biraz zalim.. yine de yuruyorum sana dogru.. dilimden hep ayni sey dokuluyor.. seni seviyorum… seni seviyorum.. yurudugum yollarda cicekler acmis.. seni seviyorumlar dokuluyor usulca topraga.. cicekten daha cicek. topraktan daha bereketli isik aciyordu.. ben durmadan yeniliyordum.. seni seviyorum… seni seviyorum..
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Evet Der misin
Yanmadi mi bedenin daha Haydi yakalim tum dunyayi Seviselim son kez bahar gorecek gibi Evet der misin Esmedi mi ruzgarlar teninde deli deli Haydi estirelim mi ruzgarlari Katarak tum yildizlari kollarina Seviselim mi geceyi aydinlatarak Bana evet der misin Okumadin mi sevdamizi bir masalda Dokunmadin mi sevismelerimize bir sevdali siirde Buyutmedin mi sevdamizi efsanelerin sonsuzlugunda haydi mavi katalim sevdamiza haydi ayisigi ekleyelim sarkimiza haydi yok edelim ne varsa yaratilmis bir sevda kalsin ardimizda: bir bizim sevdamiz kalsin bana evet der misin
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Baska
bakmak baska, gormek baska duymak baska, anlamak baska soylemek baska,anlatabilmek baska dokunmak baska, hisetmek baska sevmek baska, sevgi verebilmek baska kosmak baska, ulasmak baska aramak baska, bulmak baska isik baska, aydinlatabilmek baska bilgi baska, bilge olabilmek baska okumak baska, ogrenebilmek baska beklemek baska, sabir edebilmek baska istemek baska, elde edebilmek baska takdir etmek baska, pohpohlamak baska aglamak baska, gozyasi baska elestirmek baska, yermek baska calismak baska, basarmak baska sarmak baska, isitmak baska hayal baska, umut baska yasamak baska, varolabilmek bambaska...
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Basladi Zamansizlik
Kucuk bir cocugun oyun sevincinde ask Guluyor dusunmeden buyumeyi Sarkilar soyluyor bitecegini dusunmeden Delilik mi buyuten aski Deliyim ben Imkansiz mi sana dokunmak Zamani durdurmak gerek Zamansizlikta biter imkansizliklar Zamansizlikta donar engeller Ve baslar ask zamani En guzel zaman zamansizlikta dogar Dudaklarindan baslar ask Dudaklarina dogru bir bahar kosusu baslar Dudaklarina degdigim an Dondu zaman Basladi zamansizlik
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bebegim
Odamda cicek kokulari Odamda bahar bahce Bir bilsen bebegim Nasil yayilir pembe renkten Ipek tenden Sevginin derin mavisi Bir bilsen bebegim Nasil dolar evime Mavi bakistan Tombul yanaktan Gokyuzunun sevincli turkusu Bir bilsen bebegim Nasil yukselir maviliklere Bir gulumsemenden Tatli sesinden Uykularimin cennet dusleri Bir bilsen bebegim Nasil dolar geceme Tatli uykundan Gun isigi kokundan Yasamin butun guzelligi Bir bilsen bebegim Nasil cogalir avuclarimda Neseli oyunlarindan Masum ellerinden Ve uykunda bebegim Bir bilsen seyretmek seni Dokunmak varligina Ne buyuk ask Ne buyuk sevgi
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bekledim
Gidisinde eksilmemistim hic Bendeydin bir bahar esintisi gibi Sevdana ozlem eklenmisti Ozlemine hasretler buyumustu Anislarina siirler dokulmustu Gidisinde daha da cogalmistin yuregimde Ayriliginla cogalan bir gul yapragiydim Daha cok sevda Daha cok hasret biriktiren Bekledikce daha parlak acan Daha keskin sevda kokan *******ime beklemeler eklenmisti Donecek misin diye sorardim yildizlara Donusun yildizlar kadar uzak Donusun uzay gibi esrarengiz Bekleten neydi beni Neydi umudu canli tutan Sevdaysa eksilmedi hic Arayislarim mi sende kalmisti Ya da bulduklarim mi Bir yasamlik nefes kalmis yuregimde Simsiki sarilmisim Bir nefeslik umut muydu beni bekleten Hic umidimi kesmedim ama Kizginlikla dolu sevdali sitemler vardi Sitem sevgiden degildi bazen Ya da oyle kandirmistim kendimi Yine de bekledim seni Her dogan gun seni getirecek gibi Bazen de beklemeyecegim diye yeminler dudaklarimda O gitti O gitti diye suclamali sayiklamalar Sitem otesi bir duygu Galiba ozleyis bunun adi Galiba donuslerine dualar Ibadet bu yuzden guzel Ve belki de ayriliginla kanayan bir yara bu Koymadim ismini yuregimdeki firtinalarin Aciyor ama Aciya tutun basamam Daha derinde Ne el ulasir Ne de bir bakis Donecegini bilmek tek ilac Ya da oyle kandiriyorum kendimi Bir gulumseme sesi duyuyorum Sen degilsin biliyorum Ama ya sensen Bakiyorum umudumu kaybetmemeye yeminli Umudun ekmegini cok yedi bu fakir yuregim Hersey eskisi gibi olur mu Korkmadim hic Cogaliyorsun her gecen an icimde Biliyorum tasiyorsun icimden artik Yollara sevdan dokuluyor Sevdanin ayak izlerine takiliyor insanlarin gozleri Askim asikar Yaram sevdama karismis Birlikte akiyor adimlarimin ertesine Bende cogalirken Akiyordun bir yandan disima Yine de bekledim seni Neydi bekleten beni diye sormadan cogu zaman Cana neden sorulmaz Yasama bahane uretilmez Sen cansan icimde Ruhumun bir parcasiysan Bekleyise de soru sorulmaz Bekleyisim Icinde seni bulusumun avuntusu cokca Cokca da sevdanin ta kendisi Sevdim diye bekledim Bekleyisimin sevdanin ta kendisi oldugunu anladim da Bekledim sevdayla
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 12 (0 üye ve 12 misafir) | |
|
|