![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() & Hüzün Anı &
Seni anlatamıyorum Neden diye sorma bana Çünkü tanıyamıyorum Birazcıkta hak ver bana Bir saniye çok iyisin Diğerinde umursamaz Nedenini söyle bana Niçin yürek vurdumduymaz Tam seviyorum diyorken Birden değişiyor tavrın Anlamamı bekleme hiç Nedendir umursamazlığın Bugün benim doğum günüm Sabah güldü solan yüzüm Sayende çok mutlu geçti Az önceye kadar günüm Yanımda olursun dedim Kendimi teselli ettim Sen beni unutup ta Şiir dinlemeye gittin Sıkıldıysan bana söyle Neden beni üzüyorsun Anlamamı hiç bekleme Sen beni hiç sevmiyorsun Gün olur bu devran döner Senin canın özler elbet Emin ol buna sen canım Ne kaldı şurada sabret Sen beni aradığında Sesimi de duyamazsın Mutlu olmak istersen sen Tatlı bir söz duyamazsın Anlayışlı olmak güzel Ama hep bana olmaz ki Bu yürek seviyor diye Böyle de davranılmaz ki Sen şimdi dinle şiiri Ben de öyle yapacağım Sen beni aradığında Ben de sessiz kalacağım Eden bulur diyorlar ya Bunu sen hak ediyorsun Sonra da dönüyor benden Özürler de diliyorsun Ne olur böyle davranma Ne de benden özür dile Böyle yapmaya alışma Yoksa bu gül gelir dile Nuran Kara
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|