![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aramak mı...
Aramaya çalışıyorum bulduğumu zannettiğimde tekrar sarılıyorum yine kayboluyorum, Aramayı tetikliyorum kurşunları acıtmıyor canlarımı her defasında özü yakaladığımı unutuyor yine hatırlıyorum, Aramayı bırakıyorum yolunu bulsun diyorum An’ları biriktirmeyi bırakıp ezbere koyuluyorum, Aramaya doyamıyorum Her arayan gibi Bulduğunda, kabul edemiyorum Sürekli kendime kızıyorum… 05/02/2008 11:30 Papatya Mergüz
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Adamısın Oğlum Sen!
Aşk adamısın oğlum sen! Esmeri kızıl kumralı sarışın yaparsın, gördüğün renkleri hepsine aynı yakıştırırsın, aşk adamısın sen, Oğlum bak, gözlerin çizgisini aşar aşar da bırakmaz yanındakine, Senden geriye; sen, sende kalanı sen, seni sana bırakanı anlarsın, sen, sende bırakılanı tutarsın Aşk adamısın oğlum sen! ne mevsim kavuşturur, ne yazdıkların tutuşturur, Sen, seni yazanı Sen, sana yazılanı anlarsın, Sen, sende tutukluyu yazarsın Oğlum! Türkülerde O’nu okursun her gece sarhoşlarında kaybolursun, sen, yaşadığını sanar sen, O' nda yaşar Sen, sana yakışanı bulursun Aşk adamısın oğlum! Maviyi kahveye çalarsın her mavide elayı ararsın bal rengi yabancı da sen, mavide bulunursun, Oğlum bak; gözlerin çizgisini aşar, hangi şehre ayak bassan tutunursun, hangi yolla baksan yıkılırsın, Oğlummm, sen aşk adamısın; her geleni unutur Kendinle avunursun.. 18/12/2007 00:25 Papatya Mergüz
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık da Sana Ait
Ağlama artık, Özleme, giden gitti, sevdiğinin ardından dökülen yaşlarının hesabını, yüreğin sorar karşında bulabildiğinde, O'na. Başını alıp gitmek() unutmak ya da unutamamak düşündürür yaşanılanları. Sen gittin gideli ben çıktım garip telaşlarımdan o da; ben gittiğimdendir, gülen yüzümün anlamsız ifadeleridir kimse tarafından anlaşılamayan, gittiğimden beridir sesin gelir kokunu duyarım, neye yarar varlıklar, neye özlenir, çıkmış olan çıkmıştır yaşamlardan, yenisine alışmaya çalışarak geçirdiğin zamanların zararlarıdır arda kalan sana, düşün hisset sen ol yokluğumda, ben: olamasam da... 27/12/2007 17:00 Papatya Mergüz
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık Ölüm,Sevda Ayrılık
Bir yanım, ölüm bir yanım, ayrılık ortasında; sevdam. Ne yana baksam; hüzün ne yöne dönsem; hasret Böyleyken zaten ölüm de bir, ayrılık da. Ortada kalanı kuşatan; sen yanların efkâr, düşlerin yalan, nasıl geçer günler her biri aynı iken. Sevda; ayrılıkla ölüm, Ya da ölüm; sevda ile zaten ayrılık... 16/01/2008 11:00 Papatya Mergüz
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılıklarımı Sevda Yaptım Yokluğunda
Derin bir aşka İki elleri en yana açıklara doymazcasına, yettiremezcesine dünyaları kollarının arasına, kucaklıyorum sevdamın ortasında Ayrılıklarımı; sevda yaptım yokluğunda Çiğnenen her lokmayı yutamazcasına, açken asla doymazcasına, sığdıramazcasına kelimeleri cümlelere, yazıyorum sevdamın ortasında Ayrılıklarımı; sevda yaptım ya yokluğuna Canlarını kaybeden heybetli bakışlarına Anaların çocuklarına kızgınlıklarını dönüştürürcesine mutluluğa, her özlemde O’na haykırırcasına, sulara hani, adını yazarcasına, serinliyorum sevdamın ortasında Ayrılıklarımı sevdan yaptım yokluğunda Ya ölümlere doymayan uykusuzluklara, hayalleri kısıtlarcasına, geleceği durdururcasına karşında seni; düş yaparcasına, engelliyorum basamaklarını merdivenlerin, inişlerim sevdamın ortasında Ayrılıklarımı sevdaya sardım yokluğunda Bir tek kırıntı; yutkunurken adın gibi sesin gibi eksiltmez yanılgısını; kendini kuşatırcasına, yazılanlara kızarcasına, yaşadıklarını okuyorum sevdamın ortasında Ayrılıklarımı; sevdan sandım yokluğunda… 16/02/2008 17:30 Papatya Mergüz
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Az kaldı
az kaldı sensizliğimi öğrenmeme, sensiz olacak hayatımda yaşayacaklarıma hazırlanmama, seni o cansız bedeninle baş başa ayrı ve sessiz bırakmanın acısını yaşamadım henüz, öpmedim donuk soğuk bedenini girmedin her gece rüyama daha, az kaldı annem sensizliğime senden çok ben olamayan sana az kaldı, özlemlerim km lere sığmayacak otobüsler uçaklar erişemeyecek ulaşılmazlığına, bilirim, ölürüm, haberini almadan, ama daha gelmedi o vakit, bilirim sonsuzluğunu duygunun, hasretlerinin kitlendiği *******i, yaşamının anlamının 'biz' olduğumuzu, anlayamam, bakamam gözlerinden dünyana, sende olan, adeta bana sıçramış anlamını asla kavrayamayacağım duygularının kölesi olmuşumdur belki, ama daha vakit var ayın 22 sine, hüzün gününe, sensiz kahroluşlarıma, neden yoksun ki! her zaman hayalle yaşanır mı, yaşanıyormuş be annem! gelmiş bile o acı bekleyişlerim, gelmiş sensizliğimin zamanı, hala kabullenemesem de hala beklesem de işte o acının içindeki ezikliğim bulmuş beni, çekip çıkarsalar seni bana saplasalar eziyetlerin en ağırına razıyım sensiz! tutkularım kalmadı ışığının parlaklıgında, çaresiz umutlarımı bağlayacak ne kaldı ki! az kaldı sensizliğime ayın 22 sine, o hazin dolu bahara, ötüşen kuşların anlamlı ifadeleri çağrıştırıyor yüzünü, ırmaklar dolusu gözyaşlarımı toprağında suluyorum, ******* olmasın istiyorum, az kaldı annem sonun hazırlanmasına, yaşamın noktalanmasına, geç kalan her şey gibi erken başladı bu da.. ancak çok uzun süren belki kısa zannettiklerimizden geriye adeta donuk bedeninle bana gelişlerin sürprizim olacak her bir hayalde! az kaldı sana az kalacak benim benden çıkmama, sana kavuşmama, her geçen gün umudum; sana kavuşmak oldu az kaldı annem sensizliğim de elbet bir gün bitecek, ya sana kavuşacagım ya da en azından böyle bir bilinçte olmayacağım… 07/03/2007 00:47 Papatya Mergüz
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Babasın Sen
O ağlarken gülemezsin, akıtırsın yüreğinin kanlarını gizliden, uzaktayken özlersin okul bahane atlar gidersin kilometrelerce, O mutluyken iki kattır sevincin sen çocukmuşsun gibi gelir çevrendekilere, O üzgünken tüm bahar zindan olur *******ine, gözyaşlarını kaçırır tesellilerini sunarsın O'na. Büyüdüğünde; inanamazsın askere gideceğine veya evleneceğine, küçücüktür gözünde hala, o küçücük sandığın elleri silah tutacaktır kendi ağırlığınca, sıla hasreti çekerken ne yapsam da son bulsa acıları deyip; devineceksin *******inde, o hep yanındayken özleyeceksin, gözlerine hiddetle baktığında, kavga ettiğinde seninle bağışlayacak, onu hep koruman gerektiğini, sana hep ihtiyacı olduğunu hissettireceksin. Senin en büyük parçanın varlığı; daima içini ferahlatacak. Değiştirilemeyecek, inanılmaz şanslarısın sen, çünkü sen O'nların; karşılıksız sevdiği babasısın... 4/10/2005 21:50 Papatya Mergüz
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bak Geldim...
Bak yine geldim beklemediğin bir anda, düşlerine Sarıldım defalarca boynuna istemediğin bir sefada, uykularına Bak geldim hasretlerin çığlıklarını duyarcasına, dostluklarına Belki yine geleceğim; kırık vicdan hesaplaşması yorgun gönlün kırıntısı bir yudum yakarış ve kaybolan benliğimle sana çekip gideceğim… 07/02/2008 14:15 Papatya Mergüz
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Balam
Hasret kokan ellerim sevdiğimin acısını paylaşır seninle bilirim, bilirim dokunamaz hayallerine gözlerim, korkarım duyamazsın beni O'ndan erişemezsem *******ine memleketin kadar etkili, sen memleket kadar güçlü bende 'o' var diye sen daha kıymetli.. her karesi farklı eser ta buralara kadar dağlarının, yollarına hasret gidişlerim, Balam, 'Balam' deyişin aklımda, sen karşımda, sen öylesin bende, karşılıksız sevgimde, düşlerimde, bilinçsiz serzenişlerimde, yokluğunun içinde zenginliğini hissettirdiğin beni, çaresiz bıraktığım 'en sevdiğinin' acısını, taşırsın omuzlarında her nefesinde, özledim! Balamı özlediğim gibi beklerim yollarını gelmeyeceğini bile bile ölürüm her aklıma gelen memleket türküsünde, sevmek deli gibi senin sevdiklerini, böyle birşey.. Balam demek değil denilebilmek belki de.. 20/12/2007 00:30 Papatya Mergüz
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Sen Gerek
Bir damla yeter içimdeki yarayı kapamaya, uzun bir sessizlik, çılgınca düşünceler yerlerini aldıklarında. Sancısı ağır, korkusu hafif gözlerim kapandığında, bir damla yeter içimdeki beni uyandırmana. Bana umut gerek, bana sen gerek annem... 23/12/2007 16:37 Papatya Mergüz
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|