![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anacığım
Yedi yıl önceki öldüğün yerde Başka bir bölümde yatıyorum ben Senin de kaldığın aynı günlerde Dertlerimle seni anıyorum ben Yedi yıl öncesi on bir temmuzda Tıp fakültesinden buraya geldin O günlere hayal kuruyorum da Altıncı katta bir odaya girdin Sol tarafın felçti beynin kanlıydı Doktor inceledi yazdı ilacı El kol hareketli sağ yan canlıydı Konuşman çok zordu çekmiştin acı Gece on ikide durum değişti Seni götürdüler yoğun bakıma Makineye bağlı üç günün geçti Dışarıda bekledik geldi aklıma Her gün yeni ilaç getirdik ama Son gün doktor dedi ölecek anan Kaynar su döküldü o an kafama Çaresiz sabrettim emir Allah’tan On dört temmuz günü saat on birdi Telefon açmıştık her anki yere Hemşire her zaman farkı yok derdi Yığılıp kalmıştık gelen habere Üç gün yatak derdin sonrada toprak Duan kabul oldu hoş anacığım Çocukların seni unutmayacak Dualarla seni hep anacağım Bir Pazar günüydü telefon açtım Sağ olsun dostlarım geldiler hemen Acın yüreğimde aktı gözyaşım Cenazeni dostlar kaldırdı evden Acilin önüne bakarken bugün Bekleyen görünce depreşti acım Yüzün karşımdadır kulakta sözün Mezarında rahat yat anacığım Niğmetullah UÇAR Antalya 19.07.2003 Niğmetullah Uçar |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|