![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Not Defteri
Aklımdaki not defterine baktım dün şöyle bir neleri yapmıştım eksiksiz, neleri de umursamadan yok kabul etmiştim. Sonra üzerini çizdiklerimi hangi renk kalem ile dağıtmıştım. Silinen ya tepesi olmuştu ya kuyruğu kelimeden geriye not niyetine kalan. Nokta koyduklarımı artı işareti ile yıldızlarla donattıklarımı ve hiç dokunmadan öylesine zaman içinde silikleşen isteklerime baktım. Hiçbir iz, işaret koymamıştım bunu kaydederken dahi peşinen umutsuzlar kervanına atmıştım boş bir çaba gibiydi notum. İnanmak yapmak kadar etkiliymiş demiş bir bilenler diyorum inandığınızı alın not defterine korkmadan Boş yere not kalacaksa yazmayın notunu bile anımsamayın hafızanızı işgal etmesin Düşünce denizinde not niyetine batırdıklarınızı Titanik faciası ölenlerinin yalnız soğuk ve kimsesizliğinde bırakmayın derim. Bunu da not alın lütfen çok yıldızlı ve parlak olsun göze çarpsın ilk bakışta ve unutulmasın zamanla. Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|