![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zaman
Ey yıpranmayan acımasız zaman Hep canlısın genç kız kadar Bir bir eritiyorsun acımadan önüne çıkanı Konuk oluyorsun sevimliliğinle Yaşamdan yaşamlara Seni incitmiyor en kanlı diktatörler Evlat sevgisinden mahrum soğuk kanlı bedenler Bunlar akılda sıralanınca korku veriyorsun Düşünen yada düşüncelerini ekmek teknesinde yoğuran Nice düşünürlere Güzel korkutur ama çeker tüm enerjisi ile Şimdi sıra bende belki şu dört duvar arasında Zaman benim misin bilemiyorum Bak yine sokulmuşsun odama Ardım sıra geliyorsun omuzlarımda nefesin Ne yapacağımı merak ediyorsun Kalem mürekkep damlatıyor Çizgiler bir yuvarlak bir keskin Neler yazıyor diye meraklanıyorsun Zaman düşlerimde duruyor film geri sarıyor Dün bugüne geliyor bugün bilmiyorum nereye Minik sevinçler yaşatıp ardından derin hüzünler salıp En büyük kötülük dostun sana yaptığıdır dedirtiyorsun Sen savunmasız sen tüm içtenliğinle zamanın kollarında Biliyorsun zaman içinde en zor yok edilen Kalemin kağıda aktardığıdır Canı yok ki alsın Azrail Yine yapsa yapsa en büyük kötülüğü İnsanoğlu yapar ya söyler yayar Ya ebediyen külünü savurur Gökyüzünden rüzgarsız ovalara Belki de gerek bile kalmadan İnsanın hoyratça harcadığı zamana Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|