![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yavaş Yavaş Seveceğim Seni, Usandırmadan
Yağmurun çiselemesi gibi Adım adım çıkmak gibi merdivenleri Vuslatı özlememek adına Şehri sensiz komamak uğruna Yudum yudum içeceğim seni Ayin yapan bir budistin sakinliğiyle Vakit akşamı seslendiği demlerde sadece Ayda bir kere belki Şarabı ne kadar içiyorsam Seni de o kadar Ellerimin parmaklarını teker teker Virgül kullanarak her seferinde Etinin her noktasını Cumadan cumaya bileceğim Ekmek nasıl sabırla geliyorsa soframa Güzden yaza bir kere belki İnsan ne kadar anlıyorsa insanı Milyonda bir kere belki Sene de bir sonbahar akşamında Eğileceğim dudaklarına Nefesimi her seferinde aynı aşkla kucakla diye İlk sefermiş gibi öp beni diye Utangaçlığın hiç geçmesin diye Su üstünde yürür gibi gezeceğim bedeninde “Aşkın alevi söner” diyenlere inat Nefsimi körelteceğim Dilime alıştırmayacağım adını Irak tutacağım avuçlarını avuçlarımdan Resimlerine bakmayacağım Mum ışığında seyredeceğim ay yüzünü Dakikanın her deminde özlemek için seni Alıp başımı uzaklara, çok uzaklara Nadastan nadasa gireceğim koynuna Memet Karabalık |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|