![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hadi Başla
Gecenin hiç bilmediğim görmediğim bir yarısında Sanki yeni taşındığım bir şehir gibi bu oda Yabancı sesler ilintili, yüzüme çarpan her aynada Umutsuzca bakılan lise aşklarına yakın bir yerde Sen Çocukluğum Tüm Korkum Ankara’ya bahar yaklaşmakta Ki başlangıç mevsimidir oyunlarımın Kelimeler kifayetsiz değil anlamsız bu defa Alışılagelmiş bir sevda tortusudur sırtımda Alışagelmiş insanlar çoğunlukla kaybediş başlıklı sevdalara Şimdi bu gece ya da yarın sabah Pek fark etmez aslında bunca zaman beklenmişsin Bu tortuyu yalnızca sözcüklerin yakmakta Kapama gözlerini seni dinliyorum hadi başla... Susma Benim çığlıklarım bana sessiz kalırken Mırıldan bir şeyler fazlası değil hazırım umuduna Senin Sesinin Yalın bir yalan bile yeterli Gözlerime bakman kaydıyla Kapama gözlerini Hadi başla… Harfleri sana yazılan günlerin Saniyeleri bir mektup merakı zarf ardında kalan Tedirgin sabahlarında uykusuzdum… Sen her gece gözlerini kapattığında Ben yanımda olabilme ihtimaline sustum… Gergin bakışlarında akşamüstlerinin Yabancı sesler duydum… Beklerken seni Sensiz mahallelerin Sensiz sokaklarının Sensiz mekânlarının Kokusuz koridorlarından geçtim Kalabalık kabalıkların ortasında Bir orta oyunu hayat Sensiz kalan... Sana kalan ve sana bağlayan her şeyini Bir umutsuz yara Yabancı bir tenin Sol tarafında… Kuruluşu sana ait olmayan cümlelerinsiz Biçare kalan… Bakışlarından birine yanlışlıkla çarpmaksız Yaşayamayan… Bu yüzdendir Kapama gözlerini Ve susma Hadi başla… Kürşat Uçar |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|