![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kaçış Yok
Sen kendini gerçek sanan yalan Bozguncusun her şeye hatta gölgene Fark et fark edildiğini şu iletişimsiz anda bile Kaçmak yok olumsuzluk aşılayan düşüncelerine Onları sil baştan düzenlemek Ve iyimserlik denizine akıtmadan. Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kadındı Adı...
Kadındı adı Hep yapacakları vardı Ve sunacakları altın tepside Oysa Etten kemiktendi Eğer dinlenseydi Kısacık gülüşler bile yeterdi Öfke nedendi.. Beklemedi Fazlaca bir ilgiyi İstediği Sıcacık bir gülümseyişi Bir dokunuştaki Ürpertiyi hissetmekti… Yoksa eriyen ruhundan geriye kalan bedeninden istenen değildi… Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kahroldum
Sevginden çöle dönüşen yüreğimi verirken sana gözlerinde .................. kahroldum Buz kestim üşüdüm dokunuşunda zoraki sarıldığını anladım ihtiyaçtı seninki .................. kahroldum Dokunmak için beklediğin anın yoğunluğundayım bil ki senin ki ne aşk ne de sevda Kuru kuruya bir ihtiyaçtı sevgin ......................... kahroldum Değersizim gözünde .............. biliyorum Hissettiğimi anladın gözlerime bakmadan adımı fısıldadın.... Sadece bir kadındım o anda... yaşamın içinden sana sunulan ........................kahroldum Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kandırmak
nede çok özlerim bendeki geçmişi... sanırım adına mazi denilen buruk seneleri... özler mi insan çocukluk günlerini... herşeyden habersiz ÇOCUKLAR diyen ebeveyn sözlerini... şimdi aynı sözcüklerle kandırdığım geleceğimi...... tatlı uykular diyen sahte gülüşlerimi... Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karmakarışığım
içerdesin duvarlarla başbaşa bir rüzgar eser aniden nereden geldiğini haber bile vermeden karmakarışık saçlarınsa inatla gelir gözlerinin önüne beni hisset beni yaşa der sana sıkıntı veriyorsam da şak diye damarını keserler her yer kızıl kan yeryüzüne çıkmayı bekleyen artezyen içinde sen minik bir karaltı nokta bile değilken melteme bile söz geçirememişken sen mi duracaksın engin dağlara göğsünü gererek limanları zapt mı edeceksin başka çıkışın yokken köprüleri mi uçuracaksın yolların bile patikayken açken fırını mı yakacaksın açlığına inat sen ne yaptığını bilmeden değil sen düşmanını görmeden paçalarını sıvamışken günün düş mü gerçek mi olduğunu hayal meyal anımsarken zamanın elindeki şımarık oyuncaksın sen ve içinde kendine labiretler oluştururken duvarlarını gökyüzüne uzattığın temellerini mağmaya ulaştırırken ey garip gerçek sen insanoğlu aciz kul bil düşmanı ama o seni bilmeden sinsice fark ettirmeden saliselerden bile kısa insan gibi yaşa duyguların rüzgarında ama aklın sağlam halatlarında. Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaybolmalı...
K a y b o l m a l ı kaybolmak ister mi insan evet çok ister ve isteyince olsun diye çocukça şımarır kaybolmak anlık olmalı istediğim yerde ve zamanda var olmalı kural sınırlar ve zaman terk etmeli düşünceleri işte insan yok olmalı bir sınavda soruları çalmalı bir olayda bir yanın canını korumalı insan kaybolmalı kuralsız zamansız ama istediği için de yapmalı istemeli yaşamalı insan kurallarını koymalı ne biraz üzerinde olmalı ne çok aşağılarında aynı çizgide öpüşmeli düşünceler ve istemeli insan kaybolmayı kaybedilmeyi güzel olmalı şehvet kokmalı ama insan olmalı insan gibi yaşamak nasıl geçiyorsa düşüncelerinden işte öyle olmalı yaşamalı yaşatmalı insan bazen kaybolmalı kaybedenin yanında kaybolmalı insan yok olmalı yorgunluğunu da dindirmeli ve insan yaşamalı özgürce kuralsız kaidesiz zamansız ama istemeli değil mi ya bir an bile olsa sonra tekrar eski çizgiye dönmeli insan yok olmalı yok olmak istediğinde..... Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kimsin?
Bu gece düşüncelerimde varsın, Kimsin, nesin, neredesin ve neden Benim düşüncelerimde gizli öznesin? Bu gece bitmek, bitirilmek istemiyor. Gözlerim düşüncelerim kadar uyanık. Ama dedim ya, Kimsin, nesin, neredesin ve neden İçimde bu kadar çağlarsın? Anladım, deliriyorum, Kendi sözcüklerime, Başka bir beden biçiyorum. Ve beni bu kadar Yakınlarına iliştiren Düşüncelerime başka bir beden gibi Anlam yüklüyorum. İçimdeki sesin başka bir dünyadan geldiğini, Ve bedenim toprağa dönüştüğünde de Dipdiri var olacağını da biliyorum. Ama yine de soruyorum, Kimsin, Nesin, Neredesin ve Neden halen sımsıkı tutunuyorsun İçimdeki f ı r t ı n a y ü k l ü K ı y ı l a r ı m a Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Korkaksın Sen
Korkaksın işte haykırıyorum dağlara Şu geçen aylak kuşlara Korkaksın sen Duygularını köreltip kendini inkar eden En büyük korkaksın Tarihler bile korkar seni yazmaya Senin cesaretsizliğini kağıtlara haykırmaya Gözlerini kaçır bakalım daha ne kadar An gelecek bulamayacaksın bir nefes ve de bir ses Korkaklığını haykıran Zaman seni yutacak dinazorlar çağına taşıyacak Son pişmanlık fayda etmeyecek nafile yere çırpınma Sesini duyan bile olmayacak Evrende bir sen bir de korkaklığın Payidar kalacak. Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kurcalamak
Anlamaya çalışıyorum ................ günü Kurcalıyorum ...............anlamını bilmeden Bozup kenara atınca... şimdi çözdüm .... yanlış yerden başladım .....................diyorum Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kuşlar...
kuşlar özgürlüğümdür özlemlerimdir görmediklerimin yer gök ufuk çizgisinde kuşlar kanat çırpar içimde bir şeyler kopar bir kedi çığlığı ile parçalanınca kuş kanatları kalır gövdeden geriye ve taksam tutar mı beni özgürlük düşlerime uçuracak.... Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|