![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3343
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşka Olan İnancını Yitirmek
ilk defa bu sabah yalnız uyandım ne sen vardın yanımda nede hayalin içimi apayrı bir ürperti sardı korku değildi yadırgama hiç değildi ve ben ilk defa bugün aşka olan inancımı yitirdim kahvaltımı yalnız hazırladım dalgınlık işte iki tabak koyuyorum masaya ve neredeyse seni uyandırmaya geliyordum gidişini unutarak ve ben ilk defa bugün aşka olan inancımı yitirdim pantolonum gömleğim ve kravatım jilet gibi ütülenmiş gardırabumda duruyordu ne kadar şanslıyım diyorum kendi kendime bir öpücük kondurmaya geliyordum yanına gidişini unuturak ve ben ilk defa bugün aşka olan inancımı yitirdim akşam neşe içinde eve dönüyordum yol üzerinde bir çingeneye uğrayıp koca bir buket gül yaptırdım kapıyı açar açmaz sarılacaktım boynuna gidişini unutarak ve ben ilk defa bugün aşka olan inancımı yitirdim yatağın üzerine bıraktım gülleri ve usulca yanına yattım sarıldım çiçeklere sanki senmişsin gibi ama hiç biri sen gibi kokmuyordu ve ben ilk defa bugün aşka olan inancımı yitirdim |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|