![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2987
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Öğretmene 'sıra dayağı' suçlaması
Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA) ![]() Olay iddiaya göre geçen hafta çarşamba günü Beyelli Köyü İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. Beyelli Köyü İlköğretim Okulu 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki O. C. K ve sınıf arkadaşlarının, yedi yıllık öğretmen G. G tarafından sopayla sıra dayağına çekildi öne sürüldü. Oğlunun sol kolunda ve dirseğinde morluklar oluştuğunu iddia eden 35 yaşındaki E. K, Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayet dilekçesi verdi. Oğlunun dövüldüğüne dair rapor alan E. K, öğretmenin öğrencileri dövdüğünü, kendisine diğer öğretmenlerin önünde itiraf ettiğini söyledi. Baba, “Öğretmen G. G, oğlumu ve 18 sınıf arkadaşını geçen çarşamba günü sopa ile sıra dayağından geçirmiş. Eşim, dayak olayını öğle saatlerinde duymuş ama bana gece söyledi. Apar topar Çivril Devlet Hastanesi'ne gittik. Oğlumun yapılan muayenesinde sol kolunda el bileğinden dirseğe kadar üç santimetre genişliğinde 20 santimetre uzunluğunda çürük tespit edildi. Bu tespit oğlum için hazırlanan geçici raporlara da işlendi. Ertesi gün okula giderek öğretmenler odasında, diğer öğretmenlerin ve okul müdürünün yanında oğlumu döven öğretmenle görüştüm. Neden oğlumu dövdüğünü sordum. ‘Bana itaat etsinler diye dövdüm. Çok üzgünüm, pişman oldum. Bir daha böyle bir şey olmaz' dedi. Öğretmen hakkında gerekli yasal ve idari işlemlerin yapılması istiyorum” diye konuştu. ÖĞRENCİLER OKULA GİTMEK İSTEMİYOR Oğlunun hastane işleriyle uğraşırken, öğretmenin “Bana iftira ediyor” diyerek kendisinden şikayetçi olduğunu anlatan E:K üçük şöyle dedi: “İfade vermek için karakoldan çağırıldım. Ama oğlumun sağlık işleri daha önemli olduğu için işlerimi bitirmeden karakola gidip ifade veremedim. Çivril Devlet Hastanesi'nden oğlum için verilen geçici raporu Denizli Adliyesi'ndeki Adli Tıp Kurumu'na verdim. Kati rapordan sonra ben de oğlumu sopayla döven öğretmen hakkında şikayetçi oldum. Öğretmeni tarafından sopayla dövülen oğlum artık okula gitmek istemiyor. Geçen hafta hiç gitmedi. Dayak yiyen diğer çocuklardan okula gelmeyenler oldu. Biz öğretmenlerimize güvenip çocuklarımızı emanet ediyoruz. Çocuklarımızı bilgi ile donatsınlar istiyoruz. Çocuklarımıza sopayla değil kalemle eğitim vermelerini istiyoruz.” Kolunda sopa darbesi sonucu çürük oluşan O. C. K da öğretmenin bütün sınıfı sopayla dövdüğünü söyleyerek, “Öğretmen sınıftaki herkesin eline sopayla vurarak dövdü. Kolum çok acıdı” dedi. Kendisine iftira etmekle suçladığı öğrenci velisinden şikayetçi olan öğretmen, iddialarla ilgili olarak gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3932
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bi insanın manyak olmaması için okuması ou değiştirmiyor okusada manyak olunabiliyor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2540
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() öğretmenlerin önce kendilerini eğitmesi gerekiyo böyle rezillik olmaz...hemen hemen her sehirde ve her okulda sıklıkla yaşanan olaylar biran önce önlem alınmalı...
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2540
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() bak ıste okullar acıldı yıen sorun cıktı kapatın tum okulları
![]() |
#5 |
Forum Müdavimi
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2195
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :
|
![]() bazı konularda dayğın makul ölçüde olanıda lazım dayak yanlısı değilim ama gelecek nesilimizin de nereye gideceği belli olmayan bir nesil yetiştirmekte istemiyorum düşünsenize artık ebebeyinlerin sözleri ne kadar dinleniyor alkol tüketimi, uyuşyurucu madde alımı, sigaraya başlanma yaşı kaçlara düşmüş bunların farkındasınızdır... ne derler sopa cennetten cıkmadır diye avrupada sopa kalkalı uzun zaman oldu diyeceksiniz onların toplumsal yapısı da ne kadar çok bozulduğunun farkındasınızdır.. bir öğretmen canilik dışında ceza sistemi yoksa ödül içinde yeterince maaş alamıyorsa ben bu dayağın yanındayım
![]() |
#6 | |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2987
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sıra sıra göçmen kuşlar uçsunlar, | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-28-2008 09:30 PM |
10 bin öğretmene müjde! 12 Eylül 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-12-2007 12:21 PM |
İngiliz askerine silah ticareti suçlaması / 24 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-24-2006 05:45 PM |
İrticacı öğretmene ödül gibi atama... 20 Eylül 2006 Çarşamba 02:56 | yunuss48 | Eskiler (Arşiv) | 5 | 09-21-2006 10:50 AM |
Burcu öğretmeni intihara nişanlı dayağı sürükledi / 21 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-21-2006 01:39 AM |