![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 18 Times in 14 Posts
Üye No: 3319
İtibar Gücü: 1463
Rep Puanı : 910
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() >Kadınlar gittiğinde... > > >KADINLAR gittiklerinde arkalarında daha büyük boşluklar bırakırlar. > >Onlar bir gün çekip gittiklerinde, peşlerinde "yetim-öksüz" kalan çok olur: > >Mutfaktaki dolap, perdeler, kavanozun içindeki eski düğmeler, özenle saklanmış küçülmüş giysiler, dolap diplerindeki kurdeleler... > >Sabah karanlığında mutfaktan gelen tıkırtılar susar, yetim kalmıştır tabaklar. > >Bir kadın gittiğinde hep suyu unutulur saksıların. > >Sık sık boynunu büker "sarıkız". > >O teki kalmış eski bardağın anlamını bilen olmaz, değerini kimse anlayamaz krom hac tasının. > >Balkon artık sessizdir, koridor kimsesiz. > >* > >Bir kadın gittiğinde... > >Bir kadın gittiğinde ne çok kişi gider aslında; bir ağır işçi, bir temizlikçi, bir bakıcı, bir bahçıvan, bir muhasebeci... > >Bir anne gider... > >Bir dost... > >Bir arkadaş... > >Bir sevgili... > >Ne çok kişi yok olur bir kadın gittiğinde. > >* > >"Güzin Abla gitti..." dediklerinde, kaç kişinin gittiğini ve arkasında kalan "yetimlerini" düşündüm. > >O benim dostumdu. > >Dün Feyza’yı arayıp başsağlığı diledim. > >O canımın sıkıldığı gün telefonda "Sana gelen bana gelsin" diyen sesini hiç unutmamıştım. > >Yine ıslandı göz pınarlarım, ben dahi yetim kaldım. > >Sözcükler yetim kaldı. > >Hep böyle olur; bir kadın gittiğinde; övgüler, uyarılar, yakınmalar, dualar yetim kalır. > >Kapı eşiğindeki "Dikkat et..." duyulmaz, annesi gitmiştir "geç kalma"nın. > >Kadınlar, arkalarında büyük boşluklar bırakarak giderler. > >Bir kadın gittiğinde pek çok kişi gitmiştir aslında. Ve bir kadın gittiğinde pek çok "yetim" bırakmıştır arkasında
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2466
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() güzel bi yazı.gerçekten kadınların yeri daha zor doluyor.
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Teşekkür Etme: 31 Thanked 51 Times in 15 Posts
Üye No: 18248
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() evet cok gusel bnde bgndm saoll...
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gittiğinde hiç ağlamadım | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-13-2008 05:02 PM |
Onun gittiğinde: | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-09-2008 05:43 PM |
Sen gittiğinde yüreğimi de götürdün | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-16-2008 03:44 PM |
Sen benden gittiğinde | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-15-2008 11:01 AM |
Gittiğinde | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-28-2008 10:12 AM |