![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 55 Thanked 203 Times in 80 Posts
Üye No: 23190
İtibar Gücü: 1584
Rep Puanı : 19133
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() My mother to be my wife: Anam Avradım olsun
Come with ball my brother Come with ball: Topla Gel Abicim Topla gel Chicken translation: Piliç çevirme Leave the door december: Kapıyı aralık bırak Where is this waiter who I put: Nerede bu kodumun garsonu!... Clean family girl: Temiz aile kızı. Your hand is on the job your eye is on playing: Elin iste gözün oynaşta Sensitive meat ball: içli köfte. Urinate quickly, satan mixes: Acele ise şeytan karışır There is no saturation to her observations:Onun Gözlemelerine doyum olmaz Man doesn't become from you: Senden adam olmaz Enter the desk: Sıraya gir Look my ram, I'm an Anatolian child,If I put, you sit.: Bak koçum ben Anadolu çocuğuyum bir koyarsam oturursun Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: Osuruktan teyyare, Selam söyle o yare Master !! do something burning-turning in the middle: Usta !! Ortaya yanardöner bişi yapsana Exploded egypt has escaped to my bosphorus: Boğazıma patlamış mısır kaçtı In every job there is a no: Her işte bir hayır vardır She is such a mother's eye girl: Çok anasının gözü bir kız
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tell Me More İngilizce Egitim Seti (Herkes İçin İngilizce) | Fresky | All İn One Programlar | 0 | 06-24-2010 06:40 PM |
Tabu geyikleri | ƒяαмвυαz | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-29-2007 11:37 AM |
ÇİN SEDDİ Geyikleri | raja_ | Eskiler (Arşiv) | 8 | 08-22-2006 03:58 PM |
cep telefonu geyikleri | NEONS | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-03-2005 01:31 PM |
Cep Telefonu Geyikleri... | Misyoner | Eskiler (Arşiv) | 5 | 12-01-2005 07:29 PM |