![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Öyle olsun hadi Dediğin gibidir yaşam Bir el çıkar sokağın başından Sallanır mendil gibi bazan Vedadır bir yanına kişinin yada Bir sesleniş olur karanlığın ardından Şimdi sen uzaklardasın ya Şimdi sen benim olmadığım yerde Şimdi sen sesimi duymuyorsun ya Rahatsın hem huzurlusun ya daha ne Öyle olsun be sevdiğim Sen asıl bunda mutlusun Kanatların arasında değilim bak Kollarında uzanmıyor koynuma Sesini bende duymuyorum artık Geceler bana da yavan değil hem Hayalin başımın ucunda ama Aklım sende değil merakımdan ziyade Seni korkuyla anmıyorum seni sevgiyle Haydi dünya tatlım benim Almadan kalemi eline yaz Aklının bir köşesinde kalsın mısralar Karalama olmasın bir parça kağıtta Kalıpta sormasın yarında Öyle olsun be sevdiğim Sen mutlusun bak Sen mutlusun ya Bende mutluyum bak. |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Öyle güzel öyle azgın bir hatun ki , buradan sizle paylaşmamak elde değil | Myclub | Adult eski arşiv | 14 | 01-22-2009 12:17 AM |
sana yazıklar olsun rızkım kan olsun | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-27-2008 01:19 PM |
yüreğin öyle güzel ki sen öyle güzelsin ki | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-23-2008 02:56 PM |
Seni hiç düşünmüyorum öyle,öyle hani erkek işte | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-21-2008 09:37 PM |
Öyle Olsun | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 08:09 AM |