![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2071
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ben,
ne aşklar yaşadım,zamansız bıçak sırtı sevdalar hiçbiri kesmedi kanatmadı yüreğimi inan, senin aşkın kadar. Lal olmadı sözlerim gözlerim buğulanmadı fırtınalar kopmadı içimde duygularım firar etmedi bir gün olsun, dönüp bakmadım ardıma. Lakin! Sen başkaydın be gülüm seni tanıdıktan sonra,lal oldu dilim karşında komuşamadım sevdamı içime gömdüm yar çünki sen,başkaydın sevdan,kanattı yüreğimi gözlerimden,yaşlar süzüldü duygularım firar etti asice bıçak sırtı dedim ya, çünki sen,başkaydın. Tatmadım,sende tattığım aşkı gün geldi,gözlerinde hapsoldum teninde yandım,kor misali aşkınla kavruldum be gülüm. Gözlerinin karasında kaydoldum ellerinin sıcaklığı,yaktı avuçlarımı dudaklarında,esir düştü buselerim kış günü yaktı bakışların ağustos sıcağında,şebnemler yağdırdı tebessümün dört mevsimi yaşadım be gülüm bıçak sırtı sevdalar da neymiş seni tanıdıktan sonra rahmetli,mecnunu bile kıskanamadım. Bir gün, apansız gidişinle uyandım,yandım da,ne yandım volkanlar patladı bağrımda paramparça oldu yüreğim gözlerimden,ne yaşlar aktı sen görmedin ırmak oldu taştı hislerim. Kimbilir, şimdi nerdesin! bir başınamı yoksa! harammı dokundu bakışlarına. Bıçak sırtı sevdalar da neymiş senin sevdan,bıçaktan da keskinmiş meğer yokluğunla,lime lime oldu düşlerim ah be gülüm, ne vardı gitmeseydin de kalsaydın biraz daha,taç olsaydın başıma çok nazireler yapardım yakamoz gözlerinle yıldızlara. ah be gülüm, yoksun ya sen,yoksun yanımda sus,sakın konuşma razıyım şimdi,bir karış çukura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() Emeğine yüreğine sağlık...
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aşk Bıçak Sırtı Gibidir | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-23-2008 04:39 PM |
Sevdalar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-13-2007 08:39 AM |
Pınar’ın sırtı para basıyor! /9aralık | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-09-2006 03:24 PM |
Sevdalar | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-10-2006 09:09 PM |
Bıçak sırtı! | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-21-2006 09:41 AM |