www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-08-2007, 11:49 PM   #1
uprocking
Daimi Üye

uprocking Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 6
Üye No: 15198
İtibar Gücü: 1566
Rep Puanı : 2714
Rep Derecesi : uprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond repute

Carrusca noktayı koydu

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Carrusca, dedikodulara son noktayı koydu ve ayrılmayacağını söyledi. Sarı- Kırmızılılar Antalya kampını tüm hızıyla sürdürürken, gündemde transfer haberleri ilk sırada.

Özellikle de teknik direktör Eric Gerets'in kadroda düşünmediği ve forma şansı vermediği Carrusca'nın takımda kalıp kalmayacağı papatya falına dönmüştü. Ne var ki genç yıldız, kampa katılarak kalma niyetini gösterdiğini söyledi ve devam etti: “Hakkımda yapılan transfer haberleri kesinlikle gerçeği yansıtmıyor.

Çok şey yazıldı ve çizildi. Ancak ben burada mutluyum ve kendimi ispat edeceğime inanıyorum. İlk yarıda zaman zaman forma şansı bulduğum doğrudur. Ancak çok kaliteli bir kadro içinde bunun doğal olduğunu düşünüyorum. G.Saray'dan ayrılmak gibi bir düşüncem olsaydı, burada olmazdım."

Genç yetenek, ikinci yarıda bambaşka bir Carrusca izlettirmek istediğini ifade ederek, iddialı mesajlar verdi. G.Saray'daki yerini çok çalışarak sağlamlaştıracağını söyleyen Carrusca, şöyle devam etti: "Galatasaray'la 5 yıllık bir mukavele imzaladım. Öncelikli hedefim kendimi bu forma altında kabul ettirmek.

Çünkü G.Saray her zaman göz önünde olan bir kulüp. Arda gibi çok kaliteli bir oyuncuyu kesmek kolay değil. Ancak ben Arjantin'de oynarken, genelde sol kanat yerine ileri ikilinin arkasında görev yapardım. Bu yüzden benim sadece sol bölgede oynayacağım diye birşey yok. Devre arası kampını en iyi şekilde geçirip G.Saray'daki yerimi sağlamlaştırmak istiyorum."

Carrusca kendisine gelen teklifleri hiçbir zaman değerlendirmeyi düşünmediğini kaydederken, şunları söyledi: "Kiralık olarak kesinlikle gitmeyi kabul etmem. Önümdeki 5-6 aylık periyottan sonra zaman neyi gösterir onu bilemem. Ancak devre arasında ayrılmak doğru olmaz."

Sakatlıklardan da yakınan Carrusca, "İlk yarıda da şanssız sakatlıklar yaşadım. İkinci yarı hazırlıklarına başlarken de yine takımla birlikte olamıyorum.

Bunları bir an önce atlatmak istiyorum. İlk geldiğim futbol topuna bile alışmakta çok büyük zorluk çekmiştim. Ancak Türkiye'ye ve de İstanbul'a alıştım. Futbol anlayışı olarak Türkiye liginin üst düzey bir arena olduğunu düşünüyorum. Özellikle burada oynanan futbol daha hızlı. Ayrıca teknikten ziyade fiziğe dayalı bir oyun yapısı var” şeklinde yakındı.
uprocking çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı