![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() MİSYONER Bir Hiristiyan misyoner, Afrika'da olanca gucu ile calisiyor, zencileri dinine uydurmaya calisiyordu. Bir gün yine bir zenciyi su ile vaftiz etti ve dedi ki: - Bundan sonra senin adin Bikila degil, John. Cuma günleri et yemeyeceksin, balik yiyeceksin, anladin mi? - Evet anladim, demis zenci. O haftanin cuma gunu, misyoner, vaftiz yaptigi zenciyi kulubesinin onunde, kizarmis bir koyun budunu kemirirken görünce hiddetlenmis: - Ben sana cuma günleri et degil balik yiyeceksin demedin mi? - Evet dediniz demis zenci. Ben de bu koyun budunu sicak su ile bir guzel yikadim ve ona bundan sonra senin adin koyun degil, balik dedim. RİCA Bir adam son günlerini yaşıyormuş. Uzuvları meleklerin huzuruna çıkmışlar. Göz saygıyla ayağa kalkmış, kibarca söze başlamış. -Efendim... Sizden bir ricam var. Emekliye ayrılmak istiyorum. Yetmiş yıldır görmekten yoruldum. Sırayla kulaklar,ayaklar söz alıp emekliliklerini istemiş.Derken arkadan çok kısık bir ses duyulmuş: - Asıl emeklilik benim hakkım! Melekler öfkeyle bağırmış. - Ayağa kalkıp konuşsana saygısız. - Ayağa kalkacak güçte olsam, emekliliğimi ister miydim hiç? |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Avci Fikralari 50 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-14-2007 09:12 PM |
Avci Fikralari 36 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-14-2007 09:07 PM |
Avci Fikralari 35 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-14-2007 09:06 PM |