![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KAVGA SEBEBİ Karakolun kapisindan iceri bir kucuk oglan girmi$... "Polis amca, lutfen yardim edin babam sokakta 3 ki$iyle kavga ediyo..." Ve birlikte sokaga inmi$ler gercekten de cocugun babasi 3 tane adamla tekme tokat dovu$uyo, polis sormu$: "Peki hangisi senin baban????" Cocuk cevap vermi$: "Bilmiyorum.. zaten bu yuzden kavga ediyolar...." KENDİĞLİĞİNDEN Varlikli capkinin erkeklik organinda bir ciban cikar. Turkiyede hangi doktora gitse aldigi cevap, -"Kokunden kesilmesi lazim. Yoksa olursunuz!" olur. Arkadaslari Fransayi onerirler. Gider, basvurmadigi doktor kalmaz. Cevap aynidir. Amerika' ya gider. Cevap degismez. Cok kizar. Bir zenci doktor, adama acir, -"Kimseye soyleme,Afrikada bizim kabilenin buyucusu dedemdir,sana yardimci olabilir" der adresi tarif eder. Adamcagiz, Afrika' ya gider. Kabileyi ve Buyucu dedeyi bin bir guclukle bulur.Utanarak buyucu dedeye, -"Butun doktorlar kokunden hemen kesilmesi lazim.Yoksa yakinda olursun dediler" diye uzuntu icinde derdini anlatir. Buyucu dede muayene eder ve kendinden emin bir sekilde guler, -"Korkma! Tam zamaninda beni buldun!".Hemen bitkilerden ve yabani hayvan diskilarindan bir merhem yapar. Guzelce surer, sarar. -"Her aksam bana gel, 7 aksam merhem surmemiz lazim" der.Adam sevincle ayrilir.Her aksam gelir, merhem surulur, 7.gun aksam yine merhem surulur. Tedavinin iyi gittiginden emin ve mutlu bir sekilde, cok az konusan buyucuye sorar, -"Nasil kesilmesinden kurtuluyor muyum?" Buyucu agir agir basini sallar.Cubugundan emin bir eda ile duman ceker. Dumani magrur bir eda ile uflerken, -"Yok artik kesmek. Yarin gece Ay dogarken kendiliginden dusecek." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Avci Fikralari 50 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-14-2007 09:12 PM |
Avci Fikralari 36 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-14-2007 09:07 PM |
Avci Fikralari 35 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-14-2007 09:06 PM |