![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Toprakların kızıllığında güneş batmadaki,güneşler
Doğdu bir ulusun bağrında, Doğmak yada doğmamak, bir milletin avuçlarında Doğan memedlerdi bilesiniz . Kırmızı toprak beyaz gök , Burası neresi?koynundan Hıçkırırcasına damlarken kırmızı yağmurlar, Top mermileri ile süngülerin yüreğinde topraktan Mezar kazan eller kimindi ki? Bir çift göz ararken gecenin eteklerinde,binlerce Yıldızı buldum cesur cesur parlayan, Savaşın türkülerini destan diye denizlere yazan Yüreğimin parçaları ölmeden ay ışığında. Mor dağları yürüyerek geçerken memedim ölmedi ki Anam, kurtuluşa bir gün kala, Kahpe bir kalleş kurşun tuzakların içinden Nefeslerken vatanı vurdu gizli yarama . Soğuk ayaz *******in kan çanağı gözlerinde Çelikten kalkan siperde dururken memedim, Ayrılıklar diyarımı oldun sen kırmızılara boyanmış şehir, martıların kanatlarında. Ayın on sekizi bu son veda gibi analara geri Dönmeyecek tebessümü verirken, Bu gün ben ağlayacağım, Süngülerle alınmış emanetler emaneti can Parçam Çanakkale’m , Meleklerin cennet türkülerini söylediği memedlerim uyurken koynunda Toprakların kan ağlıyor Ölüm bile bu ölüme inanmazken hâlâ. Haykırıyorum avuçlarından şehitlerimin Yıl dönümü on sekiz martlarında, Düşmanların ulusu olmaz. Ki, Ulusu olan düşmanlarda duysun, ÇANAKKALE Geçilmedi, Geçilemeyecek, ve Geçemeyeceksiniz, İlelebet…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|