![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ellerim ellerini arıyor ey sevgili,
yokluğunla baş etmek ne mümkün? her an ölümü tetikleyen bakışlarından kaçmak yada, bir an bile durmayan kalp atışlarıma sırt çevirmek! ve masum gülüşündeki ince çizgileri göz ardı etmek ne mümkün... korkuyorum aşktan sevgiden, ve hep korktum senssizlikten zaman geldi çattı, korktuğum başıma geldimi ne? zamanı geri almak ne kadar gerçekçi olur? dur diyebilmek kimi yanlışlara yada kimi yanlışlarda yanlı'şları silebilmek? ve dönmek yine güzel günlere.. senli yani anla, sen günlerine, bitmekmi yoksa bu geri adımlar, tükenmektemi yıllanmış ömrüm? bilmiyorum, anlayamıyorum bütün bu olup bitenleri, silemiyorum ne geçmişi nede geleceği. yeniden hayata dönmek istediğimde tutuşturuyorlar elime senli günlerden kalma mimlenmiş bir kelepçe, ve kaybolmaya başlıyor hayalin gözlerimden hafif kazınmış yazılarına takılıyor gözlerim. ve orada yazan bir kaç kelime "gerçek sevgi; gidenler için ağlamak değil, gelecekleri gün için umut beslemektir..." ve bekliyorum seni ve geleceğin günü ve bekliyorum hiç beklemediğim kadar sendeki beni umutla, sabırla ve sevgiyle
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
serseri_waynakh (10-12-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 235 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 44150
İtibar Gücü: 1490
Rep Puanı : 17502
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() şiir güzel kanka tşk..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|