![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Darmadağın duygular içinde hissettiklerimi yırtık kağıt parçalarına yazmaya çalışıyorum
Esiyor rüzgar çarpıyor senin olduğun yere kalbime Durmuyor çıldırmış göz yaşlarım rüzgarla birlikte savruluyor Kupkuru bir ağacın dalı misali Hoyrat bir rüzgarla yıkılmayı bekliyorum Ama artık rüzgarlar durdu esmiyor yaralanmış kalbime Usul usul bir yılan gibi Süzülerek girmiştin kalbime Soktuğun an dünyam döndü tersine Ve yapayalnız kaldığım her an O sızı vuruyor yüreğime Bitiyor artık kağıdım Artık hapsediyorum duygularımı yüreğime Sanki sıcak bir salep içmiş misali O kadar ağızım yandı ki senden Salep acısı geçer ama Ben geçemem senden Gözlerime yağan her yağmur damlasının senin göz yaşların olduğunu biliyorum Biliyorum güneş açtığı zaman sen gülüyordun Her şimşek çaktığında ise bana kızıyordun Darmadağın duygular içinde hissettiklerimi yırtık kağıt parçalarına yazmaya çalışıyordum Kağıt bitti şimdi Sadece kağıt değil yüreğimde de yer kalmadı.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|