www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-09-2006, 07:42 PM   #31
eşitlik
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 20121
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 6
Rep Derecesi : eşitlik is an unknown quantity at this point

Alıntı:
İlk Gönderen DJIN Mesajı Göster
yaşadığın yer kürdistan olsaydı kürtçe konuşulacak diyebilirdin...
ama burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ bu yüzden bu ülkenin dili türkçedir...
NOT : Kürdistan örnekti öyle bir devlet hiç bir zaman olmadı almayacakta zaten...

bakın bizi dilimizden soğuta bilirsiniz karşı çıkarsınız konuşturmassınız (yapamazsınızda). ama şunuda unutmayın bizim içimizdeki kürtlük sevdası amed sevgisi hiç bir zaman yok olmaz. şimdi benim önüme pkk atıp sayfalarca yazı yazarsınız. neden? bana kürtçe konuşma diyen bir yazıya karşı çıkıyorum diye. bırakın arkadaşlar kimi susturmaya çalışıyorsunuz? benim ana dilim kürtçedir öleme kadar da kürtçe kalacak. nasıl manevi değerlerinize saldırı yapıldığından karşı çıkıyorsanız bizde karşı çıkarız vede bu bizim en doğal hakkımız değilmi?. benim dilime dil uzatan önce kendi dilini kurtar sonra gel bana de kürtçe konuşma. çok iyi bir politika size yapılan politikayı bizim üzerimizde yapmya çalışıyorsunuz çok sekisiniz değil mi? manevi değerlerini yitirmiş biri benim gözümde insan değildir. siz ne yaparsanız yapın bizim manevi değerlerimizi kaybettiremiyeceksiniz.bu oyunları fıratla diclenin sularında boğarız.

Son düzenleyen: eşitlik; 10-09-2006, 11:43 PM..
eşitlik çevrimdışı  
Old 10-10-2006, 09:29 AM   #32
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3953
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen eşitlik Mesajı Göster
bakın bizi dilimizden soğuta bilirsiniz karşı çıkarsınız konuşturmassınız (yapamazsınızda). ama şunuda unutmayın bizim içimizdeki kürtlük sevdası amed sevgisi hiç bir zaman yok olmaz. şimdi benim önüme pkk atıp sayfalarca yazı yazarsınız. neden? bana kürtçe konuşma diyen bir yazıya karşı çıkıyorum diye. bırakın arkadaşlar kimi susturmaya çalışıyorsunuz? benim ana dilim kürtçedir öleme kadar da kürtçe kalacak. nasıl manevi değerlerinize saldırı yapıldığından karşı çıkıyorsanız bizde karşı çıkarız vede bu bizim en doğal hakkımız değilmi?. benim dilime dil uzatan önce kendi dilini kurtar sonra gel bana de kürtçe konuşma. çok iyi bir politika size yapılan politikayı bizim üzerimizde yapmya çalışıyorsunuz çok sekisiniz değil mi? manevi değerlerini yitirmiş biri benim gözümde insan değildir. siz ne yaparsanız yapın bizim manevi değerlerimizi kaybettiremiyeceksiniz.bu oyunları fıratla diclenin sularında boğarız.
TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE YAŞAYAN HERKEZİN ANA DİLİ TÜRKÇEDİR...
EVET BİDE ŞİMDİ ''EŞİTLİK'' ARKADAŞIN DEDİĞİ TARAFTAN BAKALIM OLAYA;
SEN KÜRTSÜN ANA DİLİNİ KONUŞ,SEN ÇERKEZSİN ANADİLİNİ KONU,SEN POMAKSIN,SEN LAZSIN,SEN BOŞNAKSIN,SEN MACIRSIN,SEN ÇİNGENESİN DİLİNİ KONUŞ DENSE KİM KİMİ ANLAYACAK BU ÜLKEDE..
BU ÜLKEDE KİMSE KİMSEYİ YARGILAYAMAZ TAKİ ÜLKE BÜTÜNLÜĞÜNE KASTETMEDİKÇE...

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı  
Old 10-10-2006, 01:34 PM   #33
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2561
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

saim'in bu kelamları herşeyi anlatır isyankar 2'ye,

lakiin,

senden umudum bitmiştir....

siparişle gelmiş gibisin....

kahpe bir ideolojinin hizmetine sunup,

bölücülük yaptığınız 300 cümlelik lehçeyi anlatda öğrenelim...

her yöreye göre farklılık gösteren şu dilide öne sürüp cinayetlerinizi legalleştirmeye çalıştınız ya haram olsun...

kardeş kardeş diyorsunuz...sizi bizim yanımızda göremiyoruz...

hassasiyetlerimizi paylaşmıyorsunuz..her fırsatta kalleşce kurşun sallıyorsunuz...

velhasıl...senin deyimin ile manevi değerlerinizi yitirmişsiniz.

seni susturmaya çalışan yok.. bilakis biz konuşturmaya çalışıyoruz...

çünkü susturucu silah gibisiniz,

konuşun ki, bizim saflarımızda kardeşlerimizi !!!! öğrenip,

yafesten düşmediğimizi bilsinler....emellerinizi iyi bellesinler...
Old 10-10-2006, 02:00 PM   #34
eşitlik
Yeni Üye

siparişini kapına bırakmayı tercih ederim. benim dilimi bölücüğe çeviriyorsa sana ayıp ediyorsun derim.ben sizi kardeş olarak gördüm görmüyenler utansın.bak kardeş ben bu sözleri hak etmiyorum insan gibi şurda konuşuyorum senin bana demediğin laf kalmamış. bölücülük mü yapıyoruz burda ki sen bize bölücülük sıfatını yakıştırıyorsun.böyle devam ederse hiç bir hal olmaz.

Son düzenleyen: eşitlik; 10-10-2006, 02:16 PM..
eşitlik çevrimdışı  
Old 10-10-2006, 02:19 PM   #35
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

eşitlik,

hiç sitem etme...:confused:

şu korktuğun için kınayamadığına inandığım pkaka ve gayri kürt sitelerini bir gez bak ve oku.....ondan sonra görüşelim...
Old 10-10-2006, 02:34 PM   #36
eşitlik
Yeni Üye

neyden korkacam bana söylermisin. sende gayri türk sitelerini gez dolaş bak ne deniliyor kürtlere. adım eşitlik her şeyi açıklıyor.
eşitlik çevrimdışı  
Old 10-10-2006, 03:08 PM   #37
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

bütün yazdıklarını okudum ''eşitlik''
bize isyankar 2 olmadığını ispatla !!!
bu ülke laik bir ülke zaten ATATÜRK ün sözüdür ''laiklik tüm yurtdaşların din vicdan ve ibadet özgürlüğüdür''...
bu sözden yola çıkarsak tabiki kürt olman hiç ama hiç sorun deil,hangi dine bağlısın onunda hiçbir önemi yok konuştuğun dilde kürtçedir belki saygı duyarım...
şimdi bunların hepsini geçç asıl mevzuya gel ve bize isyankar 2 olmadığını ispat et !!!
BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ !!!
KÜRDÜ ÇERKEZİ ÇEÇENİ LAZI ..VS.. HERKES BİZİM GÖZÜMÜZDE EŞİTTİR (siz her ne kadar aksini düşünsenizde)
EVET BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ VE KİMSE BU VATAN ALTINDA BAŞKA EGEMENLİK KURAMAZ !!!
sadece kırmızı harflerle yazdığım cümleme cevap ver.
eğer o cümlemin aksini düşünüyosan benim gözümde zerre kadar insan değilsin !!!
Old 10-10-2006, 03:17 PM   #38
eşitlik
Yeni Üye

tamam kuramaz ben buna bieş demiyorum. lafı allayıp pullayıp nerelere götürüyorsunuz. ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. benim karşı çıktığım konu kürtçe konuşulmamasın denilmesi. siz bunu vatan kurtarmaya kadar taşıdınız. senin gözünden insan olup olmadığım önemli değil ben kendimi bildikten sonra. eyer burası özgür bir ülkeyse her zaman dile getirirsiniz peki o yazıyı yazan kim oluyorda bana kürtçe konuşmakda ne oluyor diyor bunu bana açıkla. sende bana deki bende o yazıyazanı haksız buluyorum de benim gözümde gerçek bir insan olduğunu bileyim.

Son düzenleyen: eşitlik; 10-10-2006, 03:26 PM..
eşitlik çevrimdışı  
Old 10-10-2006, 03:24 PM   #39
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Alıntı:
tamam kuramaz ben buna bieş demiyorum.
eywallah...
Alıntı:
lafı allayıp pullayıp nerelere götürüyorsunuz
lafı biryere getirdiğim falan yok nie böyle yazdım isyankar denen şahısta senin gibi başlamıştı yorumlarına sonra içindeki kini kustu
evet senin ne kadar başka bir egemenlik kurmaya hakkın yoksa kimseninde sanin diline söz söyleme hakkı yoktur...
Old 10-10-2006, 03:29 PM   #40
eşitlik
Yeni Üye

eywallah.beni kimseyle karıştırmayın ben eşitliğim.bu cvp duymak isterken bölücüye çıktı adım.
eşitlik çevrimdışı  
Kapalı Konu

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı