Tam Sürümü Görüntüle : fıkra arşivi...
Sayfa :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 09:51 AM
Şövalyelerin gözüpek oldugu eski zamanlarda bu şövalyelerden biri Haçlı Seferlerine çıkmaya karar verir.Yola çıkmadan önce kahyayı yanına çağırır:
-"Haçlı Seferlerine katılacağım. Karımın bekaret kemerini sana veriyorum.Sana güveniyorum. 10 yıl içinde dönmezsem anahtarı kullanabilirsin."
Şövalye baştan aşağı donanır, tozlu yollara revan olmadan önce dönüp son bir kez şatosuna bakar.Birden kahyanın, bağırarak nefes nefese şatodan dışarı koştuğunu görür:
- "Durun! Durun Majesteleri. Oh, iyi ki size yetişebildim. Bu yanlış anahtar!"
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 09:51 AM
Şövalyelerin gözüpek oldugu eski zamanlarda bu şövalyelerden biri Haçlı Seferlerine çıkmaya karar verir.Yola çıkmadan önce kahyayı yanına çağırır:
-"Haçlı Seferlerine katılacağım. Karımın bekaret kemerini sana veriyorum.Sana güveniyorum. 10 yıl içinde dönmezsem anahtarı kullanabilirsin."
Şövalye baştan aşağı donanır, tozlu yollara revan olmadan önce dönüp son bir kez şatosuna bakar.Birden kahyanın, bağırarak nefes nefese şatodan dışarı koştuğunu görür:
- "Durun! Durun Majesteleri. Oh, iyi ki size yetişebildim. Bu yanlış anahtar!"
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 09:52 AM
Kadin elindeki ipek mendili kocasina gostererek: Bu senin sekreterinin degilmi?
Adam da :nerden buldun onu?
Kadin:Ben degil postaci yatak odamizda buldu....
F.S.Mehmet1453
Kadin elindeki ipek mendili kocasina gostererek: Bu senin sekreterinin degilmi?
Adam da :nerden buldun onu?
Kadin:Ben degil postaci yatak odamizda buldu....
F.S.Mehmet1453
Kadın, köyden birisiyle iş tutuyormuş. Bu işi de ahır duvarları ince olduğu için ahırda yapıyorlarmış. Bu köylüler de kimse davayı çakmasın diye duvarı delmişler. Adamın canı isteyince "Melemez, melemez" diye seslenince kadın ahırdaysa, adam aleti duvara dayıyor, böylece *ikişiyorlarmış. Bunu kocası farketmiş. Karısından intikam almak istemiş. Birgün komşusunun haberi yokken elinde kızgın bir demirle komşusunun ahırına girmiş ve "Melemez, melemez" demiş. Kadın *mını dayıyıvermiş. Herif de kızgın demiri karının *mına sokmuş. Aradan birkaç gün geçmiş. Adam ahırda olduğu sırada komşusu da ahıra gelmiş ve adam "Melemez, melemez" diye seslenmiş. Karının komşusu da "*mı yandı gelemez" demiş...
F.S.Mehmet1453
Kadın, köyden birisiyle iş tutuyormuş. Bu işi de ahır duvarları ince olduğu için ahırda yapıyorlarmış. Bu köylüler de kimse davayı çakmasın diye duvarı delmişler. Adamın canı isteyince "Melemez, melemez" diye seslenince kadın ahırdaysa, adam aleti duvara dayıyor, böylece *ikişiyorlarmış. Bunu kocası farketmiş. Karısından intikam almak istemiş. Birgün komşusunun haberi yokken elinde kızgın bir demirle komşusunun ahırına girmiş ve "Melemez, melemez" demiş. Kadın *mını dayıyıvermiş. Herif de kızgın demiri karının *mına sokmuş. Aradan birkaç gün geçmiş. Adam ahırda olduğu sırada komşusu da ahıra gelmiş ve adam "Melemez, melemez" diye seslenmiş. Karının komşusu da "*mı yandı gelemez" demiş...
F.S.Mehmet1453
Anne kız konuşurlar.Küçük kız annesine sorar :
-Anne melekler uçar mı?
-Uçar.
-Bütün melekler mi?
-Evet.
-Peki bizim hizmetçi kız neden uçmuyor?
Annesi şaşırır :
-Hizmetçi neden uçacakmış kızım?
-Babam konuşurken ona hep "Meleğim!" diyor da.
Anne öfkeyle fırlar :
-Ya öyle mi, o halde az sonra hemen uçar.
F.S.Mehmet1453
Anne kız konuşurlar.Küçük kız annesine sorar :
-Anne melekler uçar mı?
-Uçar.
-Bütün melekler mi?
-Evet.
-Peki bizim hizmetçi kız neden uçmuyor?
Annesi şaşırır :
-Hizmetçi neden uçacakmış kızım?
-Babam konuşurken ona hep "Meleğim!" diyor da.
Anne öfkeyle fırlar :
-Ya öyle mi, o halde az sonra hemen uçar.
F.S.Mehmet1453
John isten cikmadan once karisini evden arar;
Tatlim , patron bir kac arkadasiyla beraber komsu eyaletteki buyuk golde balik avlamaya gidecek , benimde gelmemi istiyor.
Bu hafta sonunu orada gecirecegiz. Bu benim terfi almam icin iyi bir firsat. Benim icin yeteri kadar giysi ve olta takim cantami hazirlarmisin?Direk ofisten cikacagiz ve gecerken evden cantalari alirim. Ha, yeni ipek mavi pijamamida koymayi unutma. Karisi biraz iskillenir. Fakatkocasinin istediklerini yapar. Hafta basinda adam eve gelir, biraz yorgundur ama iyi gozukmektedir. Karisi onu karsilar ve cok balik tutup tutmadigini sorar.
John:
-Ha, evet epey balik tuttuk.Fakat sana soyledigim pijamayi cantaya koymamissin.
Karisi:
-Koymustum. Ama Balik olta takim cantasina koymustum.!!!
F.S.Mehmet1453
John isten cikmadan once karisini evden arar;
Tatlim , patron bir kac arkadasiyla beraber komsu eyaletteki buyuk golde balik avlamaya gidecek , benimde gelmemi istiyor.
Bu hafta sonunu orada gecirecegiz. Bu benim terfi almam icin iyi bir firsat. Benim icin yeteri kadar giysi ve olta takim cantami hazirlarmisin?Direk ofisten cikacagiz ve gecerken evden cantalari alirim. Ha, yeni ipek mavi pijamamida koymayi unutma. Karisi biraz iskillenir. Fakatkocasinin istediklerini yapar. Hafta basinda adam eve gelir, biraz yorgundur ama iyi gozukmektedir. Karisi onu karsilar ve cok balik tutup tutmadigini sorar.
John:
-Ha, evet epey balik tuttuk.Fakat sana soyledigim pijamayi cantaya koymamissin.
Karisi:
-Koymustum. Ama Balik olta takim cantasina koymustum.!!!
F.S.Mehmet1453
Matematik pröfesoru esine bi faks göndermis.
-"Sevgili karicigim; 54 yasina geldin. bildigin gibi bazi ihtiyaçlarimi artik karsiliyamiyorsun.esim olarak seninle mutluyum ve sana hiç yalan söylemedim. bunu da sana anlatinca anlayisla karsiliyacagindan eminim.
Bu gece 18 yasindaki asistanimla Büyük Otelde kalacagim.Gece yarisindan evvel gelirim"
Kocan,
Adam otele gelince odasinda bir faks bulmus ;
-"Sevgili kocacigim sen de 54 yasindasin. bu faksi aldiginda ben de Deniz Otelde 18 yasinda bir delikanliyla birlikte olcam.sen ki matematikçisin ve bölmeyi çok iyi bilmen lazim. 18, 54ün içinde üç defa bulunur ama
54, 18in içinde bulunamaz. onun için bu gece beni bekleme yarin görüsürüz..."
Karın
F.S.Mehmet1453
Matematik pröfesoru esine bi faks göndermis.
-"Sevgili karicigim; 54 yasina geldin. bildigin gibi bazi ihtiyaçlarimi artik karsiliyamiyorsun.esim olarak seninle mutluyum ve sana hiç yalan söylemedim. bunu da sana anlatinca anlayisla karsiliyacagindan eminim.
Bu gece 18 yasindaki asistanimla Büyük Otelde kalacagim.Gece yarisindan evvel gelirim"
Kocan,
Adam otele gelince odasinda bir faks bulmus ;
-"Sevgili kocacigim sen de 54 yasindasin. bu faksi aldiginda ben de Deniz Otelde 18 yasinda bir delikanliyla birlikte olcam.sen ki matematikçisin ve bölmeyi çok iyi bilmen lazim. 18, 54ün içinde üç defa bulunur ama
54, 18in içinde bulunamaz. onun için bu gece beni bekleme yarin görüsürüz..."
Karın
F.S.Mehmet1453
Adamın biri kitapçıya gider ve tezgahtara :"Evin reisi erkektir adli kitap varmı?." diye sorar.
Tezgahtar:"Maalesef beyefendi masal kitabı satmıyoruz."
F.S.Mehmet1453
Adamın biri kitapçıya gider ve tezgahtara :"Evin reisi erkektir adli kitap varmı?." diye sorar.
Tezgahtar:"Maalesef beyefendi masal kitabı satmıyoruz."
F.S.Mehmet1453
-Heey dostum iyi haberlerini aldim, evlenmissin!!
-Evet bu 4. oldu
-Onceki ücüne ne oldu peki?
-Ücü de öldü..
-Yapma ya.. cok uzuldum.. nasil oldu peki?
-Ilk karim yedigi mantarlardan zehirlenerek öldü
-Bu korkunc bisey.. peki ya ikincisi?
-O da mantar zehirlenmesinden öldü
-Tanrim ne kaderin varmis senin... ya ücüncüsü?
-Yoksa o da mi..."
-Hayir hayir.. o boynu kirilarak öldü
-Anliyorum.. kazaydi yani..
-Hayir... mantarlari yemedi....
F.S.Mehmet1453
-Heey dostum iyi haberlerini aldim, evlenmissin!!
-Evet bu 4. oldu
-Onceki ücüne ne oldu peki?
-Ücü de öldü..
-Yapma ya.. cok uzuldum.. nasil oldu peki?
-Ilk karim yedigi mantarlardan zehirlenerek öldü
-Bu korkunc bisey.. peki ya ikincisi?
-O da mantar zehirlenmesinden öldü
-Tanrim ne kaderin varmis senin... ya ücüncüsü?
-Yoksa o da mi..."
-Hayir hayir.. o boynu kirilarak öldü
-Anliyorum.. kazaydi yani..
-Hayir... mantarlari yemedi....
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 09:53 AM
Kadinin biri kocasina sormus
"Sen beni en cok neye benzetiyosun."
Kocasi buna
"Seni en cok bi camasir makinesine
benzetiyorum" demis.Aksam olmus adam karisina
"Hadi lütfen lütfen" diye yalvarmis.Karisi da:
"Bu kadar ufacik birsey icin simdi makineyi mi
acayim?"
F.S.Mehmet1453
Kadinin biri kocasina sormus
"Sen beni en cok neye benzetiyosun."
Kocasi buna
"Seni en cok bi camasir makinesine
benzetiyorum" demis.Aksam olmus adam karisina
"Hadi lütfen lütfen" diye yalvarmis.Karisi da:
"Bu kadar ufacik birsey icin simdi makineyi mi
acayim?"
F.S.Mehmet1453
Adamın teki 18 yaşındayken 15 yıla mahkum olup hapse girer.Hapisanedeki son 5 yılında (eller nasır tutmuş tabi) kendi kendine söz verir;
- "Ulan şurdan bir çıkayım ilk işim bir bakireyi düdüklemek olsun."
Derken 5 yıl su gibi akıp geçer.Fıkranın kahramanı abaza arkadaşımız ilk gördüğü hatunla yatar. Ama o da ne? Hatun bakirelik bir yana kaşarın daniskası çıkmasın mı? Bunun üzerine hemen bir liseye gider ve bir kızı ayarlar. Sonuç aynı. Ortaokul ilkokul derken artık tüm ümidini kesmiş ve müthiş bir hayal kırıklığıyla dolaşırken gözüne birden bir
anaokulunun tabelası ilişir.Bir kızı ayarlayıp hızla evine götürür.Kızla salonda oturuken;
- "Bak şimdi senle evcilik oynuyacağız. Ben şimdi içerdeki odaya geçicem sende biraz sonra gelirsin."
Diyerek odaya geçer.Üstündekileri çıkardıktan sonra aletine kızın korkmaması için bir kurdela bağlayıp yatağa girer.Kız badi badi
yürüyerek gelip yorganı kaldırır ve şok olmuş bir şekilde adama dönerek der ki :
- "Bugüne kaday yayyak yiyoydum ama hiç böyleşini göymemiştim."
F.S.Mehmet1453
Adamın teki 18 yaşındayken 15 yıla mahkum olup hapse girer.Hapisanedeki son 5 yılında (eller nasır tutmuş tabi) kendi kendine söz verir;
- "Ulan şurdan bir çıkayım ilk işim bir bakireyi düdüklemek olsun."
Derken 5 yıl su gibi akıp geçer.Fıkranın kahramanı abaza arkadaşımız ilk gördüğü hatunla yatar. Ama o da ne? Hatun bakirelik bir yana kaşarın daniskası çıkmasın mı? Bunun üzerine hemen bir liseye gider ve bir kızı ayarlar. Sonuç aynı. Ortaokul ilkokul derken artık tüm ümidini kesmiş ve müthiş bir hayal kırıklığıyla dolaşırken gözüne birden bir
anaokulunun tabelası ilişir.Bir kızı ayarlayıp hızla evine götürür.Kızla salonda oturuken;
- "Bak şimdi senle evcilik oynuyacağız. Ben şimdi içerdeki odaya geçicem sende biraz sonra gelirsin."
Diyerek odaya geçer.Üstündekileri çıkardıktan sonra aletine kızın korkmaması için bir kurdela bağlayıp yatağa girer.Kız badi badi
yürüyerek gelip yorganı kaldırır ve şok olmuş bir şekilde adama dönerek der ki :
- "Bugüne kaday yayyak yiyoydum ama hiç böyleşini göymemiştim."
F.S.Mehmet1453
Bir ingiliz lordu karısını yatakta bir genç adamla basmış...onları öyle görünce kadına:
-"sayın leydim bu yaptığınız genel ahlaka sığmaz ben size güvenmiştim, güvenimin sonsuza kadar süreceğini tahmin ediyordum... bana bunu yapamamlıydınız....",
diye yarım saat nutuk çeker. Ama sonunda dayanamaz ve yataktaki gence doner:
- "Ve siz sevgili genç, en azından ben konusurken durmak nezaketini gösterebilirdiniz...
F.S.Mehmet1453
Bir ingiliz lordu karısını yatakta bir genç adamla basmış...onları öyle görünce kadına:
-"sayın leydim bu yaptığınız genel ahlaka sığmaz ben size güvenmiştim, güvenimin sonsuza kadar süreceğini tahmin ediyordum... bana bunu yapamamlıydınız....",
diye yarım saat nutuk çeker. Ama sonunda dayanamaz ve yataktaki gence doner:
- "Ve siz sevgili genç, en azından ben konusurken durmak nezaketini gösterebilirdiniz...
F.S.Mehmet1453
İki sevgili bir ağacın gölgesinde otururlar.Delikanlının tatlı sözleri arasında bir ara kız sevgilisinin kulağına fısıldar :
-Sevgilim sana apandist ameliyatı olduğum yeri göstereyim.
Delikanlının gözleri parlar.
-Göster canım göster.
Kız eliyle uzak bir yeri göstererek :
-Bak şu ilerde görünen sarı bina var ya, onun üçüncü katı....
F.S.Mehmet1453
İki sevgili bir ağacın gölgesinde otururlar.Delikanlının tatlı sözleri arasında bir ara kız sevgilisinin kulağına fısıldar :
-Sevgilim sana apandist ameliyatı olduğum yeri göstereyim.
Delikanlının gözleri parlar.
-Göster canım göster.
Kız eliyle uzak bir yeri göstererek :
-Bak şu ilerde görünen sarı bina var ya, onun üçüncü katı....
F.S.Mehmet1453
Iki denizci oturmus sohbet ediyorlar;
-"Sana iki haberim var, biri iyi, digeri kotu."
-"Once kotusunu soyle."
-"Biz seninle zamanimizin cogunlugunu seferde gecirirken karilarimizin dostlugu cigrindan cikti, ikiside lezbiyen oldu!."
-"Vay canina!, Peki iyi haberin nedir?."
-"Senden hoslaniyorum!..."
F.S.Mehmet1453
Iki denizci oturmus sohbet ediyorlar;
-"Sana iki haberim var, biri iyi, digeri kotu."
-"Once kotusunu soyle."
-"Biz seninle zamanimizin cogunlugunu seferde gecirirken karilarimizin dostlugu cigrindan cikti, ikiside lezbiyen oldu!."
-"Vay canina!, Peki iyi haberin nedir?."
-"Senden hoslaniyorum!..."
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 09:54 AM
Adamin biri ofiste bir bakmis yan masadaki calisma arkadasinin (erkek) tek kulaginda kupe var... Adam bir anlam verememis cunku arkadasi aslinda cok tutucu ve silik bir tipmis.. o yuzden de dayanamayip sormus:
"Hey Joe.. kupelere ilgin oldugunu bilmiyordum..???"
"Aaaa abarticak bisey yok, sadece bir kupe iste..."
"Sanirim ben yeni farkediyorum.. ne zamandir takiyosun o kupeyi??"
"Karim onu yatagimizin icinde buldugundan beri"
F.S.Mehmet1453
Adamin biri ofiste bir bakmis yan masadaki calisma arkadasinin (erkek) tek kulaginda kupe var... Adam bir anlam verememis cunku arkadasi aslinda cok tutucu ve silik bir tipmis.. o yuzden de dayanamayip sormus:
"Hey Joe.. kupelere ilgin oldugunu bilmiyordum..???"
"Aaaa abarticak bisey yok, sadece bir kupe iste..."
"Sanirim ben yeni farkediyorum.. ne zamandir takiyosun o kupeyi??"
"Karim onu yatagimizin icinde buldugundan beri"
F.S.Mehmet1453
Bir gün hamile bir kadın mağazada alışveriş yaparken, bir çatışma çıkar ve vurulur. Hemen hastaneye kaldırırlar. Doktor ameliyat sonrası kadına:
- Hanimefendi, hayati tehlikeyi atlattınız. Ancak iki kurşunu çıkaramadık. Bunlardan biri doğacak olan kız çocuğunuza diğeri ise erkek cocuğunuza isabet etmiş. Şimdi çıkarırsak ölürler. Ancak üzülmeyin ilerde bu kurşunları vücutlarından atarlar.
Kadın doğum yapmış. Çocuklar sağlıklı. Aradan yıllar geçmiş.
Kız çocuğu bir gün bahçede oynarken "Anne anne, çabuk gel." diye bağırmış.
Annesi telaş içinde "Ne oldu kızım?" diye koşmuş.
- Bak anne, vücudumdan bir demir parçası çıktı.
Kadın sevinmiş:
- Telaşlanma. Doktor amcan demişti. Bak kurşunu vücudundan attın.
Bundan birkaç gün sonra bu kez erkek çocuk bağırmış:
- Anne anne, çabuk gel.
Kadın yine telaşla koşmuş.
- Ne oldu oğlum?
- Anne, masturbasyon yaparken kediyi vurdum.
F.S.Mehmet1453
Bir gün hamile bir kadın mağazada alışveriş yaparken, bir çatışma çıkar ve vurulur. Hemen hastaneye kaldırırlar. Doktor ameliyat sonrası kadına:
- Hanimefendi, hayati tehlikeyi atlattınız. Ancak iki kurşunu çıkaramadık. Bunlardan biri doğacak olan kız çocuğunuza diğeri ise erkek cocuğunuza isabet etmiş. Şimdi çıkarırsak ölürler. Ancak üzülmeyin ilerde bu kurşunları vücutlarından atarlar.
Kadın doğum yapmış. Çocuklar sağlıklı. Aradan yıllar geçmiş.
Kız çocuğu bir gün bahçede oynarken "Anne anne, çabuk gel." diye bağırmış.
Annesi telaş içinde "Ne oldu kızım?" diye koşmuş.
- Bak anne, vücudumdan bir demir parçası çıktı.
Kadın sevinmiş:
- Telaşlanma. Doktor amcan demişti. Bak kurşunu vücudundan attın.
Bundan birkaç gün sonra bu kez erkek çocuk bağırmış:
- Anne anne, çabuk gel.
Kadın yine telaşla koşmuş.
- Ne oldu oğlum?
- Anne, masturbasyon yaparken kediyi vurdum.
F.S.Mehmet1453
Adamınbiri bir gün, iki saat ortalarda gözükmedikten sonra karısının kendisini beklediği bara gitmiş. Karısı, adama çıkışmış:
-Nerede kaldın körolası? İki saattir yoksun!
-Şimdi sırası değil, eve gidip hemen bavulunu hazırla. Arkadaşım kapıda bekliyor. Seni kumarda kaybettim.
-Bunu nasıl yaparsın!!!
Adam gayet sakin bir şekilde:
-Hile yaptım karıcığım...
F.S.Mehmet1453
Adamınbiri bir gün, iki saat ortalarda gözükmedikten sonra karısının kendisini beklediği bara gitmiş. Karısı, adama çıkışmış:
-Nerede kaldın körolası? İki saattir yoksun!
-Şimdi sırası değil, eve gidip hemen bavulunu hazırla. Arkadaşım kapıda bekliyor. Seni kumarda kaybettim.
-Bunu nasıl yaparsın!!!
Adam gayet sakin bir şekilde:
-Hile yaptım karıcığım...
F.S.Mehmet1453
Adamin biri bir gün iki saat gözükmedikten sonra karisinin yanina bara gitmis.Karisi adama çikismis:
-Nerde kaldin körolasi! iki saattir yoksun!" demis.
Adam demis ki:
-"Simdi sirasi degil, eve gidip hemen bavulunu hazirla arkadasim seni kapida bekliyor. Seni kumarda kaybettim" demis.
Karisi hiddetle:
-"Bunu nasil yaparsin!:" demis.
Adam da gayet sakin bir sekilde:
-"Hile yaptim karicigim!."
F.S.Mehmet1453
Adamin biri bir gün iki saat gözükmedikten sonra karisinin yanina bara gitmis.Karisi adama çikismis:
-Nerde kaldin körolasi! iki saattir yoksun!" demis.
Adam demis ki:
-"Simdi sirasi degil, eve gidip hemen bavulunu hazirla arkadasim seni kapida bekliyor. Seni kumarda kaybettim" demis.
Karisi hiddetle:
-"Bunu nasil yaparsin!:" demis.
Adam da gayet sakin bir sekilde:
-"Hile yaptim karicigim!."
F.S.Mehmet1453
Adamin biri kazada kulaklarini kaybetmis.. Arastirmalari sonucu iyi bir plastik cerrah bulmus , ve girmis ameliyata..
Ameliyat sonrasi bandajlar açildiktan bir süre sonra "Aman Allahim Doktor! Bana kadin kulaklari takmissiniz!" diye bagirmaya baslamis..
"Kulak kulaktir!" demis Doktor.. "Kadini erkegi olmaz!"
"Yaniliyorsunuz!" demis hasta.. "Herseyi duyuyorum ama hiçbir sey anlamiyorum!"
F.S.Mehmet1453
Adamin biri kazada kulaklarini kaybetmis.. Arastirmalari sonucu iyi bir plastik cerrah bulmus , ve girmis ameliyata..
Ameliyat sonrasi bandajlar açildiktan bir süre sonra "Aman Allahim Doktor! Bana kadin kulaklari takmissiniz!" diye bagirmaya baslamis..
"Kulak kulaktir!" demis Doktor.. "Kadini erkegi olmaz!"
"Yaniliyorsunuz!" demis hasta.. "Herseyi duyuyorum ama hiçbir sey anlamiyorum!"
F.S.Mehmet1453
Adam, lüks erkek kuaföründe oturmuş bir yandan sakal tıraşı yapılırken bir yandan da elleri manikürlenmektedir. Manikürü yapan sarışın fıstık adamın ilgisini çekmekte gecikmez,
-"Güzelim, bu gece benimle çıkmaya ne dersin??" Kız gülümser,
-"Özür dilerim ama ben evliyim."
-"Boşversene" der adam,
-"Seninkine telefon et bu gece işin çıktığını eve gelemeyeceğini söyle!"
-"İstersen sen söyle, şu anda seni tıraş ediyor..."
F.S.Mehmet1453
Adam, lüks erkek kuaföründe oturmuş bir yandan sakal tıraşı yapılırken bir yandan da elleri manikürlenmektedir. Manikürü yapan sarışın fıstık adamın ilgisini çekmekte gecikmez,
-"Güzelim, bu gece benimle çıkmaya ne dersin??" Kız gülümser,
-"Özür dilerim ama ben evliyim."
-"Boşversene" der adam,
-"Seninkine telefon et bu gece işin çıktığını eve gelemeyeceğini söyle!"
-"İstersen sen söyle, şu anda seni tıraş ediyor..."
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 09:55 AM
İki denizci oturmuş, sohbet ediyorlar:
-Sana bir iyi, bir kötü haberim var.
-Önce kötüsünü söyle.
-Biz, birlikte zamnımızın çoğunu seferde geçirirken, karılarımızın dostluğu çığrından çıktı, ikisi de lezbiyen oldular!
-Vay canına! Peki iyi haberin nedir?
-Senden hoşlanıyorum...
F.S.Mehmet1453
İki denizci oturmuş, sohbet ediyorlar:
-Sana bir iyi, bir kötü haberim var.
-Önce kötüsünü söyle.
-Biz, birlikte zamnımızın çoğunu seferde geçirirken, karılarımızın dostluğu çığrından çıktı, ikisi de lezbiyen oldular!
-Vay canına! Peki iyi haberin nedir?
-Senden hoşlanıyorum...
F.S.Mehmet1453
Istanbulda üniversitede okuyan genç kiz Ankaradaki babasina telefon etmis:
-"Baba, meraba. Ben Lale...."
-"Ooooo. Güzel kizim benim. Nabersin bakalim?..."
-"Hiç sorma babacigim. Hiç keyfim yok valla..."
-"Hayirdir? Bi sorun mu var?...
Kiz aglamaya baslar; babasi ise üzüntü ve meraktan kafayi yemektedir:
-"Nooldu kizim? Anlatsana..."
-"Murat evi terketti. Bosanmak istiyormus..."
-"Ne evi lan? Ne bosanmasi? Sen ne zaman evlendin de bosaniyorsun?..."
-"Hani senin hiç hoslanmadigin esrarkes çocuk vardi ya. Ben onunla evlendim."
-"Iyi halt ettin, zilli. Neyse, artik yapacak bi sey yok. Versin mahkemeye, hemen bosanin..."
-"Bosanalim ama benden 10 milyar istiyor. Eger vermezsem, iyi zamanlarimizda çektigi çiplak fotograflarimi Internetten herkese yollayacakmis...."
-"Püüh. Rezil... Çiplak fotograf çektirdin, öyle mi?"
-"Ama babacigim. O benim kocamdi. Ne biliyim böyle bir pustluk yapacagini."
-"Peki. Olan olmus artik. Yarin havale ederim parayi...Ögleden sonra Bankaya gidip çekersin; sonra da alip yakarsin o kahrolasi fotograflari..."
-"Sagol baba. Eeee. Sey...Bi de kürtaj için 2 milyara ihtiyacim var..."
Adam artik iyice fenalasir. Boguk bir sesle konusur:
-"Kürtaj mi? Bi de hamile mi kaldin o çocuktan sen?..."
-"Aslinda ondan degil... Zenci bi çocuk vardi...Zaten o yüzden ayriliyoruz ya...."
Adam bayilmak üzeredir. Nabzi yükselir, tansiyonu düser, artik inleyerek konusmaktadir:
-" Biz seni oraya okumaya yollamistik. Sen ne haltlar çevirmissin. Allahim. Nedir bu basimiza gelenler...Okulu bititir bitirmez Ankaraya dönüyorsun, yoksa kirarim bacaklarini..."
-"Istersen hemen dönebilirim babacigim. Ben geçen yil okuldan atildim çünkü..."
Adam masanin üzerindeki soguk su dolu sürahiyi basindan asagiya devirir ve ancak bu sekilde konusmasini sürdürebilir:
-"Okuldan mi atildin? Hani birlikte avukatlik yapacaktik, zilli?...Eh ulan? Sen hele bi gel buraya. Ben sana yapacagimi bilirim. Evden disariya adim attirmiycam sana. Ilk isteyenle de evlendiricem...."
-"O is zor be baba. Biliyorsun, moda oldu, artik evlenmeden önce esler birbirlerinden saglik raporu istiyorlar... Pek iyi bi rapor sunacagimi zannetmiyorum ben..."
-"Allahim, çildiracagim... Bir de cinsel hastaliklar haaa.....Kesin o zencidendir..."
-"Çok pis arkadaslari vardi. Bilmem artik hangisinden kapmisimdir..."
Güm diye bir ses duyulur. Adam kisa bir süre için kendinden geçmistir; ancak hemen kendisini toparlayip tekrar telefonu alir.
-"Hemen bu aksam dayini yolluyorum oraya. Seni alip gelecek. Adresini ver bakiyim..."
-" Mahmutpasa Karakolundayim... Gelirken kefalet için de biraz para getirsin yaninda..."
-"Karakol mu?...Bi de karakola mi düstün layyynnn? Ne yaptin?...."
-"Dün kafam çok bozuktu, çok içmisim. Araba kiralayip dolasmaya çiktim. O kafayla Arnavutköyde kokoreççi dükkanina girdim. Ama neyse ki kimse ölmedi. Dükkan sahibiyle kiralik araba firmasina biraz para vermek gerekir sanirim..."
Adam artik iyice fenalasmistir. Hatta fenalasmak ne kelime; adeta kahrolmustur. Telefonda kisa bir sessizlik olur. Kiz tekrar konusmaya baslar:
-"Babacigim. Sakin üzülme. Bütün bunlar bir sakaydi. Ben sadece sinifta kaldigimi söylemek için aramistim..."
Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykirir:
-"Canin sagolsun be güzelim, bosveeerrr. Okul da neymis? Hiç mühim degil, tatli canin sagolsun senin...."
F.S.Mehmet1453
Istanbulda üniversitede okuyan genç kiz Ankaradaki babasina telefon etmis:
-"Baba, meraba. Ben Lale...."
-"Ooooo. Güzel kizim benim. Nabersin bakalim?..."
-"Hiç sorma babacigim. Hiç keyfim yok valla..."
-"Hayirdir? Bi sorun mu var?...
Kiz aglamaya baslar; babasi ise üzüntü ve meraktan kafayi yemektedir:
-"Nooldu kizim? Anlatsana..."
-"Murat evi terketti. Bosanmak istiyormus..."
-"Ne evi lan? Ne bosanmasi? Sen ne zaman evlendin de bosaniyorsun?..."
-"Hani senin hiç hoslanmadigin esrarkes çocuk vardi ya. Ben onunla evlendim."
-"Iyi halt ettin, zilli. Neyse, artik yapacak bi sey yok. Versin mahkemeye, hemen bosanin..."
-"Bosanalim ama benden 10 milyar istiyor. Eger vermezsem, iyi zamanlarimizda çektigi çiplak fotograflarimi Internetten herkese yollayacakmis...."
-"Püüh. Rezil... Çiplak fotograf çektirdin, öyle mi?"
-"Ama babacigim. O benim kocamdi. Ne biliyim böyle bir pustluk yapacagini."
-"Peki. Olan olmus artik. Yarin havale ederim parayi...Ögleden sonra Bankaya gidip çekersin; sonra da alip yakarsin o kahrolasi fotograflari..."
-"Sagol baba. Eeee. Sey...Bi de kürtaj için 2 milyara ihtiyacim var..."
Adam artik iyice fenalasir. Boguk bir sesle konusur:
-"Kürtaj mi? Bi de hamile mi kaldin o çocuktan sen?..."
-"Aslinda ondan degil... Zenci bi çocuk vardi...Zaten o yüzden ayriliyoruz ya...."
Adam bayilmak üzeredir. Nabzi yükselir, tansiyonu düser, artik inleyerek konusmaktadir:
-" Biz seni oraya okumaya yollamistik. Sen ne haltlar çevirmissin. Allahim. Nedir bu basimiza gelenler...Okulu bititir bitirmez Ankaraya dönüyorsun, yoksa kirarim bacaklarini..."
-"Istersen hemen dönebilirim babacigim. Ben geçen yil okuldan atildim çünkü..."
Adam masanin üzerindeki soguk su dolu sürahiyi basindan asagiya devirir ve ancak bu sekilde konusmasini sürdürebilir:
-"Okuldan mi atildin? Hani birlikte avukatlik yapacaktik, zilli?...Eh ulan? Sen hele bi gel buraya. Ben sana yapacagimi bilirim. Evden disariya adim attirmiycam sana. Ilk isteyenle de evlendiricem...."
-"O is zor be baba. Biliyorsun, moda oldu, artik evlenmeden önce esler birbirlerinden saglik raporu istiyorlar... Pek iyi bi rapor sunacagimi zannetmiyorum ben..."
-"Allahim, çildiracagim... Bir de cinsel hastaliklar haaa.....Kesin o zencidendir..."
-"Çok pis arkadaslari vardi. Bilmem artik hangisinden kapmisimdir..."
Güm diye bir ses duyulur. Adam kisa bir süre için kendinden geçmistir; ancak hemen kendisini toparlayip tekrar telefonu alir.
-"Hemen bu aksam dayini yolluyorum oraya. Seni alip gelecek. Adresini ver bakiyim..."
-" Mahmutpasa Karakolundayim... Gelirken kefalet için de biraz para getirsin yaninda..."
-"Karakol mu?...Bi de karakola mi düstün layyynnn? Ne yaptin?...."
-"Dün kafam çok bozuktu, çok içmisim. Araba kiralayip dolasmaya çiktim. O kafayla Arnavutköyde kokoreççi dükkanina girdim. Ama neyse ki kimse ölmedi. Dükkan sahibiyle kiralik araba firmasina biraz para vermek gerekir sanirim..."
Adam artik iyice fenalasmistir. Hatta fenalasmak ne kelime; adeta kahrolmustur. Telefonda kisa bir sessizlik olur. Kiz tekrar konusmaya baslar:
-"Babacigim. Sakin üzülme. Bütün bunlar bir sakaydi. Ben sadece sinifta kaldigimi söylemek için aramistim..."
Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykirir:
-"Canin sagolsun be güzelim, bosveeerrr. Okul da neymis? Hiç mühim degil, tatli canin sagolsun senin...."
F.S.Mehmet1453
Adam işten eve erken gelir ve içeri girdiğinde yatak odasından sesler geldiğini duyar.. hemen odaya dalar ve karısını yatakta ter içinde ve çırılçıplak bulur:
"Neler oluyor???"diye sorar..
Kadın cılız bir sesle "kocacığım kalp krizi geçiriyorum" diye mırıldanır..
Adam hemen salona koşup ambulans cağıracağı sırada 4 yaşındaki oğlu koşa koşa gelir ve "Babaaaaaa!!! Mick amcam sizin gardropta saklanıyor ve çıplaaaaaak!!!!" diye bağırır..
Adam bunu duyunca hırsla telefonu fırlattığı gibi odaya koşar, gardrobun kapısını açar ve erkek kardeşi hakkaten de çıplak vaziyette oradadır..
Bunun üzerine adam hışımla bağırır:
"SENİ KALINKAFALI!!! BENİM KARIM IÇERDE KALP KRİZİ GEÇİRİYOR, SEN ETRAFTA ÇIPLAK DOLAŞARAK KÜÇÜCÜK BİR ÇOCUÃU KORKUTMA PESİNDESİN!!"
F.S.Mehmet1453
Adam işten eve erken gelir ve içeri girdiğinde yatak odasından sesler geldiğini duyar.. hemen odaya dalar ve karısını yatakta ter içinde ve çırılçıplak bulur:
"Neler oluyor???"diye sorar..
Kadın cılız bir sesle "kocacığım kalp krizi geçiriyorum" diye mırıldanır..
Adam hemen salona koşup ambulans cağıracağı sırada 4 yaşındaki oğlu koşa koşa gelir ve "Babaaaaaa!!! Mick amcam sizin gardropta saklanıyor ve çıplaaaaaak!!!!" diye bağırır..
Adam bunu duyunca hırsla telefonu fırlattığı gibi odaya koşar, gardrobun kapısını açar ve erkek kardeşi hakkaten de çıplak vaziyette oradadır..
Bunun üzerine adam hışımla bağırır:
"SENİ KALINKAFALI!!! BENİM KARIM IÇERDE KALP KRİZİ GEÇİRİYOR, SEN ETRAFTA ÇIPLAK DOLAŞARAK KÜÇÜCÜK BİR ÇOCUÃU KORKUTMA PESİNDESİN!!"
F.S.Mehmet1453
Teksasta admın biri oğluna nasihat ediyormuş:
-"Bak oğlum hayatta herişi yap ama asla Rus karılarına gitme" demiş.Oğlu
-"Niye baba gitmiyim"
-"Bak oğlum şimdisen rus karılarına gidersin onlardan aids bulaşır,ondan sana senden geline,gelinden bana,bendende anana, ananada bulaştimi bütün teksasi aids kapar demiş."
F.S.Mehmet1453
Teksasta admın biri oğluna nasihat ediyormuş:
-"Bak oğlum hayatta herişi yap ama asla Rus karılarına gitme" demiş.Oğlu
-"Niye baba gitmiyim"
-"Bak oğlum şimdisen rus karılarına gidersin onlardan aids bulaşır,ondan sana senden geline,gelinden bana,bendende anana, ananada bulaştimi bütün teksasi aids kapar demiş."
F.S.Mehmet1453
Boşanmak için mahkemeye gelen çift yerlerine geçmişler. Hakim gelmiş. Kadın "Hakim bey çocuğumun bende kalmasını istiyorum. Ben onu dokuz ay karnımda taşıdım" demiş. Hakim:
-Duydunuz, karınız çocuğun kendisinde kalmasını istiyor. Siz buna ne demek istiyorsunuz?
-Haakim bey, siz yolda yürürken canınız soğuk kola çekti. Bir kola makinasının yanına gittiniz ve paranızı atıp kolanızı aldınız. Burada kola makinanın mı, yoksa parayı atanın mıdır?
Hakim:
-Yaz kızım, çocuğun babada kalmasına karar verirmiştir...
F.S.Mehmet1453
Boşanmak için mahkemeye gelen çift yerlerine geçmişler. Hakim gelmiş. Kadın "Hakim bey çocuğumun bende kalmasını istiyorum. Ben onu dokuz ay karnımda taşıdım" demiş. Hakim:
-Duydunuz, karınız çocuğun kendisinde kalmasını istiyor. Siz buna ne demek istiyorsunuz?
-Haakim bey, siz yolda yürürken canınız soğuk kola çekti. Bir kola makinasının yanına gittiniz ve paranızı atıp kolanızı aldınız. Burada kola makinanın mı, yoksa parayı atanın mıdır?
Hakim:
-Yaz kızım, çocuğun babada kalmasına karar verirmiştir...
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 09:56 AM
Adam kizini hayatin tehlikelerinden korumak istiyormus. Zaman geldiginde ve kizinin guzelligi tam bir olgunluga eristiginde, onu
karsisina oturtarak dunyanin alcaklik ve kotuluklerini anlatmis.Soyle soylemis:
-"Sevgili kizim, sana soyleyeceklerimi unutma. Butun erkekler tek sey ister. Erkekler cok kurnazdir. Her an kapan kurmaya calisirlar. Onlarin arzularinin batagina gittikce nasil daha cok battigini anlamazsin bile. Sana mutsuzluga giden yolu gosterecegim.Erkek
once senin en guzel ozelliklerine bayilir ve sana hayran olur.Daha sonra seni disari bir yere davet eder.Sonra evinin onunden gecerken
ceketini almak istedigini soyler.Kendisiyle iceri gelmeni ve oturmani ister.Sana cay ikram eder. Beraber muzik dinlersiniz ve uygun zaman gelince de birden kendini senin ustune atar. Bu sekilde kirletilmis olursun, tabii bizler de kirletilmis oluruz.Ailemiz kirletilmis olur ve temiz ismimize kara leke surulur."
Kizi babasinin bu sozlerini kafasina yerlestirmis.Bir sure sonra babasina gelmis, gururla gulumseyerek soyle demis:
-"Baba sen muneccim misin?
Nasil tum olacaklari onceden bildin. Tam soyledigin gibiydi.Once Benim guzelligime hayran oldu. Daha sonra cikma teklif etti. Sonra sanki rastlantiymis gibi onun evinin yanindan gectik. Oradan gecerken, zavalli
adam ceketini unuttugunu fark etti. Ve oradan yalniz bekleyemecegimden,beni evine davet etti. Kibar davranis ornegi olarak bana cay ikram etti ve hosca vakit gecirmek icin muzik caldi.Tam bu noktada, bana soylediklerini dusundum.Olacaklari tamamen biliyordum.
Fakat gordugun gibi sana layik bir evladim.
Zamanin geldigini hissettigimde,kendimi onun uzerine attim ve ben onu, onun annesini,
babasini, ailesini ve itibarini lekeledim."
F.S.Mehmet1453
Adam kizini hayatin tehlikelerinden korumak istiyormus. Zaman geldiginde ve kizinin guzelligi tam bir olgunluga eristiginde, onu
karsisina oturtarak dunyanin alcaklik ve kotuluklerini anlatmis.Soyle soylemis:
-"Sevgili kizim, sana soyleyeceklerimi unutma. Butun erkekler tek sey ister. Erkekler cok kurnazdir. Her an kapan kurmaya calisirlar. Onlarin arzularinin batagina gittikce nasil daha cok battigini anlamazsin bile. Sana mutsuzluga giden yolu gosterecegim.Erkek
once senin en guzel ozelliklerine bayilir ve sana hayran olur.Daha sonra seni disari bir yere davet eder.Sonra evinin onunden gecerken
ceketini almak istedigini soyler.Kendisiyle iceri gelmeni ve oturmani ister.Sana cay ikram eder. Beraber muzik dinlersiniz ve uygun zaman gelince de birden kendini senin ustune atar. Bu sekilde kirletilmis olursun, tabii bizler de kirletilmis oluruz.Ailemiz kirletilmis olur ve temiz ismimize kara leke surulur."
Kizi babasinin bu sozlerini kafasina yerlestirmis.Bir sure sonra babasina gelmis, gururla gulumseyerek soyle demis:
-"Baba sen muneccim misin?
Nasil tum olacaklari onceden bildin. Tam soyledigin gibiydi.Once Benim guzelligime hayran oldu. Daha sonra cikma teklif etti. Sonra sanki rastlantiymis gibi onun evinin yanindan gectik. Oradan gecerken, zavalli
adam ceketini unuttugunu fark etti. Ve oradan yalniz bekleyemecegimden,beni evine davet etti. Kibar davranis ornegi olarak bana cay ikram etti ve hosca vakit gecirmek icin muzik caldi.Tam bu noktada, bana soylediklerini dusundum.Olacaklari tamamen biliyordum.
Fakat gordugun gibi sana layik bir evladim.
Zamanin geldigini hissettigimde,kendimi onun uzerine attim ve ben onu, onun annesini,
babasini, ailesini ve itibarini lekeledim."
F.S.Mehmet1453
Kızılıyda iki travesti yolda yürürken bunlara arba çarpmış. Filiz yerde upuzun yerde içersinde yatıyor, Yeşim ise kendisinde birşey yok, ayağa kalkmış. Ne oldu dercesine sağa sola bakınırken, arkadaşını yerde yatar halde görmüş. Hemen yanına koşup "Kııız Filiz kalk, ne olursun kalk" demiş ama Filizde ses yok. Ama Filizin görünürde birşeyi de yok. Tekrar sesleniyor:
-Kııız Filiz!!!
Filizde yine ses yok. Bir de bakmış ki polislar geliyor. Başlamış bağırmaya:
-Selahattin Abi kalk, kurbanın olayım kalk!!!...
F.S.Mehmet1453
Kızılıyda iki travesti yolda yürürken bunlara arba çarpmış. Filiz yerde upuzun yerde içersinde yatıyor, Yeşim ise kendisinde birşey yok, ayağa kalkmış. Ne oldu dercesine sağa sola bakınırken, arkadaşını yerde yatar halde görmüş. Hemen yanına koşup "Kııız Filiz kalk, ne olursun kalk" demiş ama Filizde ses yok. Ama Filizin görünürde birşeyi de yok. Tekrar sesleniyor:
-Kııız Filiz!!!
Filizde yine ses yok. Bir de bakmış ki polislar geliyor. Başlamış bağırmaya:
-Selahattin Abi kalk, kurbanın olayım kalk!!!...
F.S.Mehmet1453
Kadin kocasi evden gider gitmez komsusunun kocasini eve alir ve baslarlar sikismeye.
Bir ara kadin offf çok kötü seninkide bana yetmiyor artik der.Ne yapsak diye düsünürken aklina parlak bir fikir gelir.Erkege git mutfaktan kepçeyi al seninkinle beraber sok der.Adam kepçeyi alir ve isleme baslar. Kadin ohhh ya iste boyle çok iyi der.Tam bu arada kapi açilir ve kadinin kocasi içeri girer.
Manzara çok kötüdür.Herkes susmus birbirlerine bakakalmistir.Ve kizgin koca konusmaya baslar:
-Bir daha o kepçeyle pilav yiyenin amina koyiiim.
F.S.Mehmet1453
Kadin kocasi evden gider gitmez komsusunun kocasini eve alir ve baslarlar sikismeye.
Bir ara kadin offf çok kötü seninkide bana yetmiyor artik der.Ne yapsak diye düsünürken aklina parlak bir fikir gelir.Erkege git mutfaktan kepçeyi al seninkinle beraber sok der.Adam kepçeyi alir ve isleme baslar. Kadin ohhh ya iste boyle çok iyi der.Tam bu arada kapi açilir ve kadinin kocasi içeri girer.
Manzara çok kötüdür.Herkes susmus birbirlerine bakakalmistir.Ve kizgin koca konusmaya baslar:
-Bir daha o kepçeyle pilav yiyenin amina koyiiim.
F.S.Mehmet1453
Uzakdoğuda gemilerinin bir limana yanaşmasıyla şehre dalan 3 amerikalı
denizci hemen genelevin yolunu tutarlar. Girişte üç çeşit tarife uygulandığı yazılıdır: 10 dolar, 20 dolar, 30 dolar.
Birincisi karar verir:
- "Ben on dolarlığı deneyeceğim."
On dakika sonra döndüğünde arkadaşları sorar :
- "Nasıldı?"
- "Harikaydı. Önce beni soydu, sonra orama iki dilim portakal geçirdi ve yalaya yalaya yedi, en sonunda da beraber olduk."
İkincisi yerinde duramaz:
- "Ben 20 dolarlığı deneyeceğim"
O da ağzı kulaklarında geri döner ve başlar anlatmaya :
- "Müthişti.Önce beni soydu, sonra aletime portakal ve ananas geçirdi,onları bir güzel yedikten sonra beraber olduk."
Üçüncüsü ağzından sular akarak inler :
- "Ben otuz dolarlığı deneyeceğim"
Beş dakika sonra asık bir suratla gelir. Arkadaşları meraklanir :
- "Ne oldu?"
- "Beni de soydu, sonra penisime portakal, ananas ve elma dilimleri geçirdi, üstüne krema döktü, ucuna da kiraz koydu..."
- "EEeeeee?"
- "Öylesine güzeldi ki dayanamadım hepsini kendim yedim"
F.S.Mehmet1453
Uzakdoğuda gemilerinin bir limana yanaşmasıyla şehre dalan 3 amerikalı
denizci hemen genelevin yolunu tutarlar. Girişte üç çeşit tarife uygulandığı yazılıdır: 10 dolar, 20 dolar, 30 dolar.
Birincisi karar verir:
- "Ben on dolarlığı deneyeceğim."
On dakika sonra döndüğünde arkadaşları sorar :
- "Nasıldı?"
- "Harikaydı. Önce beni soydu, sonra orama iki dilim portakal geçirdi ve yalaya yalaya yedi, en sonunda da beraber olduk."
İkincisi yerinde duramaz:
- "Ben 20 dolarlığı deneyeceğim"
O da ağzı kulaklarında geri döner ve başlar anlatmaya :
- "Müthişti.Önce beni soydu, sonra aletime portakal ve ananas geçirdi,onları bir güzel yedikten sonra beraber olduk."
Üçüncüsü ağzından sular akarak inler :
- "Ben otuz dolarlığı deneyeceğim"
Beş dakika sonra asık bir suratla gelir. Arkadaşları meraklanir :
- "Ne oldu?"
- "Beni de soydu, sonra penisime portakal, ananas ve elma dilimleri geçirdi, üstüne krema döktü, ucuna da kiraz koydu..."
- "EEeeeee?"
- "Öylesine güzeldi ki dayanamadım hepsini kendim yedim"
F.S.Mehmet1453
Gemici uzun süren bir seferden dönmüş. Bakmış karısı kapıda kendisini yeni doğmuş bir bebekle karşılıyor. Kendini tutamamış: "Bu bebek benden değil"demiş. Karısı susarak onaylamış. Adam yine:
-Arkadaşım Jimden, değil mi?
-Hayır.
-O zaman arkadaşım Joedan?
-Değil.
-O iki yüzlü arkadaşım Johndan öyleyse.
-Hayır...Yani kendi arkadaşım olamaz mı!...
F.S.Mehmet1453
Gemici uzun süren bir seferden dönmüş. Bakmış karısı kapıda kendisini yeni doğmuş bir bebekle karşılıyor. Kendini tutamamış: "Bu bebek benden değil"demiş. Karısı susarak onaylamış. Adam yine:
-Arkadaşım Jimden, değil mi?
-Hayır.
-O zaman arkadaşım Joedan?
-Değil.
-O iki yüzlü arkadaşım Johndan öyleyse.
-Hayır...Yani kendi arkadaşım olamaz mı!...
F.S.Mehmet1453
Üç kadın ölmüşler ve cennete gitmişler.Cennet kapısındaki melek:
-"Buraya geldiniz ama size bir uyarım var burada kedi kafaları var eğer yürürken onlara basarsanız size ömrünüz boyunca birlikte yaşayacağınız çok çirkin bir adam vericem sizi ona kelepçelicem" demiş.Ve cennetin kapısını açmış.Kadınlar bir bakmışlar her yer kedi kafası dolu.Ve aradan haftalar geçmiş.1. kadın bir kedi kafasına basmış.Melek hemen gelmiş ve yanındada çok çirkin bir adam varmış.Ve kadını bu adama kelepçelemiş.Aradan zaman geçmiş ikinci kadında kedinin kafasına basmış.Ve melek anında gelip onuda
çok çirkin bir adama kelepçelemiş.Aradan yıllar geçmiş 3. kadın bu yıllarda hiç kedi kafasına basmamayı başarmış.Bir gün melek yanında çok yakışıklı bir adamla kadının yanına gelmiş.Melek bu adamı kadına
kelepçelemiş.Kadın:
-"Ne yaptımda sizin gibi bir adama ömür boyu kelepçelendim."demiş.
Adam asık bir suratla:
-"Sizi bilmem ama ben kedi kafasına bastım."
F.S.Mehmet1453
Üç kadın ölmüşler ve cennete gitmişler.Cennet kapısındaki melek:
-"Buraya geldiniz ama size bir uyarım var burada kedi kafaları var eğer yürürken onlara basarsanız size ömrünüz boyunca birlikte yaşayacağınız çok çirkin bir adam vericem sizi ona kelepçelicem" demiş.Ve cennetin kapısını açmış.Kadınlar bir bakmışlar her yer kedi kafası dolu.Ve aradan haftalar geçmiş.1. kadın bir kedi kafasına basmış.Melek hemen gelmiş ve yanındada çok çirkin bir adam varmış.Ve kadını bu adama kelepçelemiş.Aradan zaman geçmiş ikinci kadında kedinin kafasına basmış.Ve melek anında gelip onuda
çok çirkin bir adama kelepçelemiş.Aradan yıllar geçmiş 3. kadın bu yıllarda hiç kedi kafasına basmamayı başarmış.Bir gün melek yanında çok yakışıklı bir adamla kadının yanına gelmiş.Melek bu adamı kadına
kelepçelemiş.Kadın:
-"Ne yaptımda sizin gibi bir adama ömür boyu kelepçelendim."demiş.
Adam asık bir suratla:
-"Sizi bilmem ama ben kedi kafasına bastım."
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 09:57 AM
Çapkın bir sürücü çok güzel bir otostopçu kızı arabasına alır.Yolculuk bir ağaca bindirmekle son bulur.Yoldan geçen bir köylü kaza yerine gelir ve sürücüye:
-Ucuz atlatmıssınız.Arkadaşınız da öyle.
Kız çayıra fırlamış ama sapasağlam.İki büklüm sürücü ağlamaya başlar.
Adam:
-Evet o sapasağlam ama ben değilim.Gidin bakalım elinde tuttuğu ne?
F.S.Mehmet1453
Çapkın bir sürücü çok güzel bir otostopçu kızı arabasına alır.Yolculuk bir ağaca bindirmekle son bulur.Yoldan geçen bir köylü kaza yerine gelir ve sürücüye:
-Ucuz atlatmıssınız.Arkadaşınız da öyle.
Kız çayıra fırlamış ama sapasağlam.İki büklüm sürücü ağlamaya başlar.
Adam:
-Evet o sapasağlam ama ben değilim.Gidin bakalım elinde tuttuğu ne?
F.S.Mehmet1453
Adamin birinin evi yaniyomus.Adam içeri girip karisini çikarmis sonra kizini, oglunu, kedisini ve kusunu çikarmis.Daha sonra bir kaç kere daha eve girip çikmis.Komsular ;
-"Herkesi çikarttin, hala niye eve giriyosun?"
Adam:
-"Içerde kaynanam var, arada bir girip çeviriyorum."
F.S.Mehmet1453
Adamin birinin evi yaniyomus.Adam içeri girip karisini çikarmis sonra kizini, oglunu, kedisini ve kusunu çikarmis.Daha sonra bir kaç kere daha eve girip çikmis.Komsular ;
-"Herkesi çikarttin, hala niye eve giriyosun?"
Adam:
-"Içerde kaynanam var, arada bir girip çeviriyorum."
F.S.Mehmet1453
Genç karı koca yataklarında uyurken kadın rüyasının etkisi altında "eyvah kocam" diye bağırmış.Kocası uyku sersemi fırlayıp gardolaba saklanmış.
F.S.Mehmet1453
Genç karı koca yataklarında uyurken kadın rüyasının etkisi altında "eyvah kocam" diye bağırmış.Kocası uyku sersemi fırlayıp gardolaba saklanmış.
F.S.Mehmet1453
Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği
birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karsu sadık oldun mu ?" Adam yanıtlar, "Evet, asla bir baska kadına bakmadım."Sorgu meleği, "Suradaki Rolls-Royceu görüyor musun ? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı
alır, "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Suradaki Mercedesi görüyor musun ? Cennetteyken onu kullanacaksın." der
ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mu ?" Adam yutkunur ve şöyle der, "itiraf edeyim ki;bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği, "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın.Şuradaki eski vosvosu görüyor musun ? cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç
hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royceunu görürler.Bara girdiklerinde adamın perisan bir halde,etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturdu?unu görürler ve sasırırlar.
-"Heyy ! ne oldu sana ?" der ikinci adam,
-"Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin ??"
-"Bugün karımı gördüm!" der birinci adam.
Diğerleri,
-"Aaaa ! ne kadar güzel ! peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konusur:
-"Kaykayla dolaşıyordu !"
F.S.Mehmet1453
Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği
birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karsu sadık oldun mu ?" Adam yanıtlar, "Evet, asla bir baska kadına bakmadım."Sorgu meleği, "Suradaki Rolls-Royceu görüyor musun ? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı
alır, "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Suradaki Mercedesi görüyor musun ? Cennetteyken onu kullanacaksın." der
ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mu ?" Adam yutkunur ve şöyle der, "itiraf edeyim ki;bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği, "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın.Şuradaki eski vosvosu görüyor musun ? cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç
hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royceunu görürler.Bara girdiklerinde adamın perisan bir halde,etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturdu?unu görürler ve sasırırlar.
-"Heyy ! ne oldu sana ?" der ikinci adam,
-"Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin ??"
-"Bugün karımı gördüm!" der birinci adam.
Diğerleri,
-"Aaaa ! ne kadar güzel ! peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konusur:
-"Kaykayla dolaşıyordu !"
F.S.Mehmet1453
Sürekli içki içen arkadaşının haline acıyıp sorar :
-İçip duruyorsun, derdin ne?
-Karımla kavga ettik.
-Aranız niye bozuldu?
-Çok içtiğim için.
F.S.Mehmet1453
Sürekli içki içen arkadaşının haline acıyıp sorar :
-İçip duruyorsun, derdin ne?
-Karımla kavga ettik.
-Aranız niye bozuldu?
-Çok içtiğim için.
F.S.Mehmet1453
Çapkin delikanli genç kizi aksam yemegine götürmüs, yemekten sonra da evine davet etmis. Delikanlinin niyetini anlayan genç kiz itirazi basmis:
-"Evlenmeden katiyen olmaz."
Delikanli cebinden kartvizitini çikartip vermis:
-"O zaman evlendikten sonra beni ara..."
F.S.Mehmet1453
Çapkin delikanli genç kizi aksam yemegine götürmüs, yemekten sonra da evine davet etmis. Delikanlinin niyetini anlayan genç kiz itirazi basmis:
-"Evlenmeden katiyen olmaz."
Delikanli cebinden kartvizitini çikartip vermis:
-"O zaman evlendikten sonra beni ara..."
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 09:58 AM
Yasli amerikali turist Turkiyeye gelir ve karniyarik yer.Memlekete donunce karisi sorar:
-"Turk mutfagi meshurmus degisik ne yedin?"
-"Patlican Karniyarik yedim."
-"Yaa, peki nasil birsey, neye benziyor?"
-"Pişmemişi benimki gibi, pişmişi seninki gibi..."
F.S.Mehmet1453
Yasli amerikali turist Turkiyeye gelir ve karniyarik yer.Memlekete donunce karisi sorar:
-"Turk mutfagi meshurmus degisik ne yedin?"
-"Patlican Karniyarik yedim."
-"Yaa, peki nasil birsey, neye benziyor?"
-"Pişmemişi benimki gibi, pişmişi seninki gibi..."
F.S.Mehmet1453
- Komiserim, izin verirseniz evimizi soyan hırsızla bir noktayı görüşmek istiyorum.
- Neymiş o?
- Karımın yatak odasından geçtiği halde karım uyanmamış. Bunu nasıl yaptığını bana da öğretmesini rica edeceğim.
F.S.Mehmet1453
- Komiserim, izin verirseniz evimizi soyan hırsızla bir noktayı görüşmek istiyorum.
- Neymiş o?
- Karımın yatak odasından geçtiği halde karım uyanmamış. Bunu nasıl yaptığını bana da öğretmesini rica edeceğim.
F.S.Mehmet1453
Fahisenin biri kiliseye gider ve rahibe sorar:
-"Efendim ben fahiselik yaparak para kazaniyorum.Kazandigim paralarla da fakirlere yardim ediyorum.Benim günah-sevap durumum ne olur?".
Rahip de biraz düsünür ve sunlari söyler:
-"Kizim gelen gideni götürür, yedigin yanina kar kalir"
F.S.Mehmet1453
Fahisenin biri kiliseye gider ve rahibe sorar:
-"Efendim ben fahiselik yaparak para kazaniyorum.Kazandigim paralarla da fakirlere yardim ediyorum.Benim günah-sevap durumum ne olur?".
Rahip de biraz düsünür ve sunlari söyler:
-"Kizim gelen gideni götürür, yedigin yanina kar kalir"
F.S.Mehmet1453
Zengin ve biraz geçkince bir bakire, daha önce hiç bir kadinla yatmamis bir erkekle evlenmek istiyordu. Böyle bir adam bulmak için dedektiflik bürosuna basvurdu.Dediktiflik bürosu, yaptigi bütün arastirmalar sonucu Avustralyanin ücra bir kösesinde böyle bir adam buldu. Dügün gecesi gelin, banyodan çiktigi sirada damadin odadaki bütün mobilyalari, yatak dahil odadan disari
tasidigini gördü.
-"Ne yapiyorsun?" diye hayretle sordu.
Damat cevap verdi:
-"Simdiye kadar hiç bir kadinla yatmadim.Eger onlarda kangrular gibiyse, epeyce yer lazim."
F.S.Mehmet1453
Zengin ve biraz geçkince bir bakire, daha önce hiç bir kadinla yatmamis bir erkekle evlenmek istiyordu. Böyle bir adam bulmak için dedektiflik bürosuna basvurdu.Dediktiflik bürosu, yaptigi bütün arastirmalar sonucu Avustralyanin ücra bir kösesinde böyle bir adam buldu. Dügün gecesi gelin, banyodan çiktigi sirada damadin odadaki bütün mobilyalari, yatak dahil odadan disari
tasidigini gördü.
-"Ne yapiyorsun?" diye hayretle sordu.
Damat cevap verdi:
-"Simdiye kadar hiç bir kadinla yatmadim.Eger onlarda kangrular gibiyse, epeyce yer lazim."
F.S.Mehmet1453
Gazetede yayinlanan "Daktilo Bilen Bayan Sekreter Araniyor" ilani uzerine uzun boylu yakisikli bir adam da basvurmustu. Sirketin patronu,
-"Iyi ama yanlislik olacak.Biz bayan sekreter ariyorduk" deyince,adam elindeki bavulu acmis. Icinden cansiz manken cikarmis,
-"Iste efendim", demis.
-"Modern teknigin son bulusu olan ekreteriniz! Yemez icmez. Hic bir kaprisi yoktur.Izin nedir bilmez. Telofonla ayni anda sekiz kisiyle gorusur, bu arada da bes ayri daktilo makinesinde bes ayri yazi yazar.Bunlara kendisinin dokuz yabanci dil bildigini ve aninda ceviri yaptigini da eklemeliyim. Maasi filan da yok.Bana hemen Besyuz milyon lira odeyeceksiniz. Bu kadar!".
Patronun akli yatmamis,yuzunu burusturmus. Harika manken sekreteri getiren adam hemen
sekreteri oturtmus, bes dakikada elli sayfalik bir kitabi sekiz dile cevirmis, ayni anda telefonlara cevap verilmis falan filan... Patronun gozleri faltasi gibi acilmis, derhal besyuz milyonluk ceki yazip adama vermis ve cansiz manken sekreteri almis. Adam odadan cikip elinde bos bavulla asansorun gelmesini beklerken, iceriden feci bir feryat yukselmis,
-"Ahhhhh!"
Bunu duyan adam elini alnina vurmus,
-"Tuh be! Mankenin alt tarafinin kalemtras oldugunu soylemeyi unuttum!"
F.S.Mehmet1453
Gazetede yayinlanan "Daktilo Bilen Bayan Sekreter Araniyor" ilani uzerine uzun boylu yakisikli bir adam da basvurmustu. Sirketin patronu,
-"Iyi ama yanlislik olacak.Biz bayan sekreter ariyorduk" deyince,adam elindeki bavulu acmis. Icinden cansiz manken cikarmis,
-"Iste efendim", demis.
-"Modern teknigin son bulusu olan ekreteriniz! Yemez icmez. Hic bir kaprisi yoktur.Izin nedir bilmez. Telofonla ayni anda sekiz kisiyle gorusur, bu arada da bes ayri daktilo makinesinde bes ayri yazi yazar.Bunlara kendisinin dokuz yabanci dil bildigini ve aninda ceviri yaptigini da eklemeliyim. Maasi filan da yok.Bana hemen Besyuz milyon lira odeyeceksiniz. Bu kadar!".
Patronun akli yatmamis,yuzunu burusturmus. Harika manken sekreteri getiren adam hemen
sekreteri oturtmus, bes dakikada elli sayfalik bir kitabi sekiz dile cevirmis, ayni anda telefonlara cevap verilmis falan filan... Patronun gozleri faltasi gibi acilmis, derhal besyuz milyonluk ceki yazip adama vermis ve cansiz manken sekreteri almis. Adam odadan cikip elinde bos bavulla asansorun gelmesini beklerken, iceriden feci bir feryat yukselmis,
-"Ahhhhh!"
Bunu duyan adam elini alnina vurmus,
-"Tuh be! Mankenin alt tarafinin kalemtras oldugunu soylemeyi unuttum!"
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 09:59 AM
Birkac yillik evli ciftin bir bebekleri olur.. ancak gunler haftalar gectikce bebegin cok farkli ve insanustu yetenekleri oldugu ortaya cikar..
1 yasina geldiginde yetiskin gibi konusur, 2 yasinda akliniza gelen her dilde okuyup yazmaya baslar,3 yasinda ileri matematik profesorleriyle tartismaya oturur, ve 4 yasinda gelecekle ilgili inanilmaz tahminlerde bulunmaya baslar...der ki:
"Tam 1 yil sonra bugun ben olecegim... ben oldukten 2 yil sonra annem olecek.. annem oldukten 1 yil sonra babam olecek..." Ve kesinlikle..
bir yil sonra bebek ölür... baba cok uyanik oldugu icin karisini hemen milyarlar degerinde sigortalatir... ve 2 yil sonra da anne ölür.... ve baba 1 yillik omrunun kaldiginin farkinda, karisinin sigortasindan kazandigi milyarlarla evlere, arabalara, seyahatlere ve birbirinden guzel kadinlara yatirim yapar... ve olumune 1 gun kala son parasiyla bir dansci kiz kiralar,once superlux villanin havuzunda eglence, sonra yatakodasinda zevk dolu bir gece.. ve adam hersey bittiginde gozlerini kapatir ve "vay be yarin ölmüs olucam.. ama ne hayat gecirdim, herseyi yaptim dolu dolu yasadim herseyi.. helal olsun bana" diye keyifle uykuya dalar.. Ama o da ne...... sabah bir de gozlerini acar ki hala yasiyor..!!!!!!
Yatakta saskinlik icinde bakinirken geceyi beraber gecirdigi dansci kiz ciglik cigliga kosarak iceri girer...
"HEMEN ASAGI GELIN NOLUR.. KAHYANIZ SALONDA BOYLU BOYUNCA UZANMIS YATIYOR... GALIBA ÖLMÜS!!!!"
F.S.Mehmet1453
Birkac yillik evli ciftin bir bebekleri olur.. ancak gunler haftalar gectikce bebegin cok farkli ve insanustu yetenekleri oldugu ortaya cikar..
1 yasina geldiginde yetiskin gibi konusur, 2 yasinda akliniza gelen her dilde okuyup yazmaya baslar,3 yasinda ileri matematik profesorleriyle tartismaya oturur, ve 4 yasinda gelecekle ilgili inanilmaz tahminlerde bulunmaya baslar...der ki:
"Tam 1 yil sonra bugun ben olecegim... ben oldukten 2 yil sonra annem olecek.. annem oldukten 1 yil sonra babam olecek..." Ve kesinlikle..
bir yil sonra bebek ölür... baba cok uyanik oldugu icin karisini hemen milyarlar degerinde sigortalatir... ve 2 yil sonra da anne ölür.... ve baba 1 yillik omrunun kaldiginin farkinda, karisinin sigortasindan kazandigi milyarlarla evlere, arabalara, seyahatlere ve birbirinden guzel kadinlara yatirim yapar... ve olumune 1 gun kala son parasiyla bir dansci kiz kiralar,once superlux villanin havuzunda eglence, sonra yatakodasinda zevk dolu bir gece.. ve adam hersey bittiginde gozlerini kapatir ve "vay be yarin ölmüs olucam.. ama ne hayat gecirdim, herseyi yaptim dolu dolu yasadim herseyi.. helal olsun bana" diye keyifle uykuya dalar.. Ama o da ne...... sabah bir de gozlerini acar ki hala yasiyor..!!!!!!
Yatakta saskinlik icinde bakinirken geceyi beraber gecirdigi dansci kiz ciglik cigliga kosarak iceri girer...
"HEMEN ASAGI GELIN NOLUR.. KAHYANIZ SALONDA BOYLU BOYUNCA UZANMIS YATIYOR... GALIBA ÖLMÜS!!!!"
F.S.Mehmet1453
Atlantik seferini yapmakta olan bir yolcu uçağı havada şiddetli bir fırtınaya yakalanır. Şiddetli yağmur, gökgürültüsü ve şimşekler derken uçak dengesini kaybetmeye başlar. Yolcular feryat etmektedir.Herkes artık
uçağın düşmek üzere olduğundan ve son dakikalarını yaşadıklarından emindir.Uçak bir kez daha sarsılırken arka sıralardan bir kadın ayağa fırlar ve bağırır:
-"Artık dayanamayacağım.Burada oturup koltuğa bağlı şekilde, bir hayvan gibi ölmeyi bekleyemem.Öleceksem, bari kadınlığımı
hissederek öleyim.Aranızda bana kadınlığımı son bir kez tattıracak bir erkek var mı?"
Ön sıralardan bir el kalkar ve kadın ele doğru yürür.Kadın yaklaşırken, adam da üstündeki gömleği çıkarır.Fırtınadan gidip gelen ışık aralarında kadın,erkeğin kaslı,üçgen vücudunu seçer.Sonra erkek ayağa kalkar ve kadının tam önünde durur ve:
-"Ölmeden önce sana kadınlığını ben tattırabilirim.Hala istiyor musun?" der.Kadın bir erkeğin vücuduna, bir gözlerinin içine bakar ve hevesle:
-"Evet, istiyorum" diye cevap verir.Bunun üzerine erkek elindeki gömleği kadına uzatır ve
şöyle der:
-"Pekala, öyleyse şunu ütüle bakalım!"
F.S.Mehmet1453
Atlantik seferini yapmakta olan bir yolcu uçağı havada şiddetli bir fırtınaya yakalanır. Şiddetli yağmur, gökgürültüsü ve şimşekler derken uçak dengesini kaybetmeye başlar. Yolcular feryat etmektedir.Herkes artık
uçağın düşmek üzere olduğundan ve son dakikalarını yaşadıklarından emindir.Uçak bir kez daha sarsılırken arka sıralardan bir kadın ayağa fırlar ve bağırır:
-"Artık dayanamayacağım.Burada oturup koltuğa bağlı şekilde, bir hayvan gibi ölmeyi bekleyemem.Öleceksem, bari kadınlığımı
hissederek öleyim.Aranızda bana kadınlığımı son bir kez tattıracak bir erkek var mı?"
Ön sıralardan bir el kalkar ve kadın ele doğru yürür.Kadın yaklaşırken, adam da üstündeki gömleği çıkarır.Fırtınadan gidip gelen ışık aralarında kadın,erkeğin kaslı,üçgen vücudunu seçer.Sonra erkek ayağa kalkar ve kadının tam önünde durur ve:
-"Ölmeden önce sana kadınlığını ben tattırabilirim.Hala istiyor musun?" der.Kadın bir erkeğin vücuduna, bir gözlerinin içine bakar ve hevesle:
-"Evet, istiyorum" diye cevap verir.Bunun üzerine erkek elindeki gömleği kadına uzatır ve
şöyle der:
-"Pekala, öyleyse şunu ütüle bakalım!"
F.S.Mehmet1453
Uluslararasi ölçekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dünyanin çesitli ülkelerinde kadinlara bir soru sormus.Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz???
Soruya ülkelere göre verilen yanitlar ise söyle olmus:
Isveçli : Neyimi begenmedigini sorarim.
Rus : Evi terk ederim.
Fransiz : Sesimi çikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
Italyan : Kadini vururum.
Ispanyol: Kocami vururum.
Yunanli : Her ikisini de vururum.
Türk : Benim kocam yapmaz!
F.S.Mehmet1453
Uluslararasi ölçekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dünyanin çesitli ülkelerinde kadinlara bir soru sormus.Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz???
Soruya ülkelere göre verilen yanitlar ise söyle olmus:
Isveçli : Neyimi begenmedigini sorarim.
Rus : Evi terk ederim.
Fransiz : Sesimi çikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
Italyan : Kadini vururum.
Ispanyol: Kocami vururum.
Yunanli : Her ikisini de vururum.
Türk : Benim kocam yapmaz!
F.S.Mehmet1453
Genç bir kadın, yakışıklı bir çiftçi ile birlikte gidiyorlardı. Çiftçinin sırtında bir küp, sol elinde bir horoz, sağ elinde kocaman saplı bir kazma vardı ve önünde de bir keçi yürüyordu. Bir hayli yürüdükten sonra yolları tenha bir geçite gelince genç kadın durdu:
-Ben, seninle bu tenha yoldan gitmem.
-Niçin?
-Beni öpmeye, sevmeye kalkarsın da.
Delikanlı gülerek:
-Sırtımda ve ellerimde bu kadar yük varken nasıl yapabilirim?
-Nasıl olacak! Kazmayı yere saplarsın, keçiyi sapına bağlayıp küpün içine horozu koyunca elleriniz serbest kalır da...
F.S.Mehmet1453
Genç bir kadın, yakışıklı bir çiftçi ile birlikte gidiyorlardı. Çiftçinin sırtında bir küp, sol elinde bir horoz, sağ elinde kocaman saplı bir kazma vardı ve önünde de bir keçi yürüyordu. Bir hayli yürüdükten sonra yolları tenha bir geçite gelince genç kadın durdu:
-Ben, seninle bu tenha yoldan gitmem.
-Niçin?
-Beni öpmeye, sevmeye kalkarsın da.
Delikanlı gülerek:
-Sırtımda ve ellerimde bu kadar yük varken nasıl yapabilirim?
-Nasıl olacak! Kazmayı yere saplarsın, keçiyi sapına bağlayıp küpün içine horozu koyunca elleriniz serbest kalır da...
F.S.Mehmet1453
Adamın işi varmış, Ankaraya gidiyormuş, tam uçağa binerken kulağında bir
ses :
-Binme, bu uçak düşecek!
Dönmüş, bakmış, kimse yok, ama içine de bir kurt düşmüş, binmemiş.
İkinci uçağı beklerken kara haber ulaşmış :
-Uçak düştü kurtulan olmadı!
Koşmuş Haydarpaşaya, bilet almış, tam trene binecek, aynı ses kulağında
-Binme bu trene, raydan çıkacak!
Dönmüş, bakmış yine kimse yok, trene binmemiş, gelmiş eve, sabah gazeteyi açınca tüyleri ürpermiş -Tren Eskişehirde raydan çıktı şu kadar ölü, şu kadar yaralı...
Allahına şükretmiş, koşup otobüse bilet almış, tam binerken yine o ses :
-Bu otobüse binme, freni patlayacak!
Dönmüş yine kimse yok! Dayanamamış, bağırmış :
-Sen kimsin yahu?
-Ben senin iyilik meleğinim!
Adam iyice kızmış :
-Ulan evlenirken neredeydin!
F.S.Mehmet1453
Adamın işi varmış, Ankaraya gidiyormuş, tam uçağa binerken kulağında bir
ses :
-Binme, bu uçak düşecek!
Dönmüş, bakmış, kimse yok, ama içine de bir kurt düşmüş, binmemiş.
İkinci uçağı beklerken kara haber ulaşmış :
-Uçak düştü kurtulan olmadı!
Koşmuş Haydarpaşaya, bilet almış, tam trene binecek, aynı ses kulağında
-Binme bu trene, raydan çıkacak!
Dönmüş, bakmış yine kimse yok, trene binmemiş, gelmiş eve, sabah gazeteyi açınca tüyleri ürpermiş -Tren Eskişehirde raydan çıktı şu kadar ölü, şu kadar yaralı...
Allahına şükretmiş, koşup otobüse bilet almış, tam binerken yine o ses :
-Bu otobüse binme, freni patlayacak!
Dönmüş yine kimse yok! Dayanamamış, bağırmış :
-Sen kimsin yahu?
-Ben senin iyilik meleğinim!
Adam iyice kızmış :
-Ulan evlenirken neredeydin!
F.S.Mehmet1453
Kilisede dugunun baslamasina cok az zaman var.. damat rahibin yanina yaklasip isildiyor.. "Bakin.. size verecegim $100 karsiliginda evlilik yeminimizde birtakim degisiklikler yapmanizi istiyorum.. hani su bana soracaginiz sonsuza dek seveceginize, koruyacaginiza, sadik kalacaginiza yemin ediyor musunuz?" kismi var ya, onu metinden cikarmanizi istiyorum... "
Rahip gulumseyerek basini salliyor ve damat rahibin avucuna $100 sıkıştırıp iceri donuyor...
Ve dugun basliyor... herkes yerini aliyor, gelin ve damat rahibin onunde bulusuyor ve yeminler okunmaya baslaniyor....
Sira damadin yeminine gelince damadin gozleri hain hain parliyor.. ve rahip damata soruyor: "....... esinizin daima bir adim gerisinden yuruyeceginize, her emrini ve dilegini yerine getireceginize,her sabah kahvaltisini hazirlayip ayagina kadar gotureceginize,ve ikiniz de yasadiginiz surece baska kadinlara yan gozle bile bakmayacaginiza yemin ediyor musunuz...?"
Tabi damat bu beklenmedik is karsisinda gozleri faltasi gibi aciliyor..saga sola bakiyor.. bi yutkunuyor.. ve kisik bir sesle:
"E..eee..evet efendim"...
Ve toren sona erdikten sonra damat hisimla rahibin karsisina dikiliyor:
"Bir anlasma yaptigimizi saniyordum!!!!"
Rahip gulumseyerek cevapliyor:
"Esiniz daha iyi para verdi.... "
F.S.Mehmet1453
Kilisede dugunun baslamasina cok az zaman var.. damat rahibin yanina yaklasip isildiyor.. "Bakin.. size verecegim $100 karsiliginda evlilik yeminimizde birtakim degisiklikler yapmanizi istiyorum.. hani su bana soracaginiz sonsuza dek seveceginize, koruyacaginiza, sadik kalacaginiza yemin ediyor musunuz?" kismi var ya, onu metinden cikarmanizi istiyorum... "
Rahip gulumseyerek basini salliyor ve damat rahibin avucuna $100 sıkıştırıp iceri donuyor...
Ve dugun basliyor... herkes yerini aliyor, gelin ve damat rahibin onunde bulusuyor ve yeminler okunmaya baslaniyor....
Sira damadin yeminine gelince damadin gozleri hain hain parliyor.. ve rahip damata soruyor: "....... esinizin daima bir adim gerisinden yuruyeceginize, her emrini ve dilegini yerine getireceginize,her sabah kahvaltisini hazirlayip ayagina kadar gotureceginize,ve ikiniz de yasadiginiz surece baska kadinlara yan gozle bile bakmayacaginiza yemin ediyor musunuz...?"
Tabi damat bu beklenmedik is karsisinda gozleri faltasi gibi aciliyor..saga sola bakiyor.. bi yutkunuyor.. ve kisik bir sesle:
"E..eee..evet efendim"...
Ve toren sona erdikten sonra damat hisimla rahibin karsisina dikiliyor:
"Bir anlasma yaptigimizi saniyordum!!!!"
Rahip gulumseyerek cevapliyor:
"Esiniz daha iyi para verdi.... "
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 10:00 AM
Alışveristen sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genc ve guzel bir kadınla yakalayinca dehşete düşer. Ortalığı dagıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur.
"..Şöyle aciklayabilirim..." der..
"Eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu. Onu arabama aldım.Karnı da acıkmıştı, o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttugun rostoyu pisirdim. Kızın ayakkabıları delinmişti. Modası gecti diye artik giymedigin ayakkabılarından bir cift verdim ona. Üşümüştü, o yüzden sana dogum gününde aldıgım fakat rengini begenmedigin icin hic giymedigin suveteri ona verdim. Kizin pantolonu parca parca olmustu, artık senin kalçalarının sıgğmadıgı bir pantolonunu da verdim. Tam çıkmak uzereyken bana "Karınızın artık kullanmadıgı baska birsey var mi bu evde?" diye sordu.. ve işte buradayız..
F.S.Mehmet1453
Alışveristen sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genc ve guzel bir kadınla yakalayinca dehşete düşer. Ortalığı dagıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur.
"..Şöyle aciklayabilirim..." der..
"Eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu. Onu arabama aldım.Karnı da acıkmıştı, o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttugun rostoyu pisirdim. Kızın ayakkabıları delinmişti. Modası gecti diye artik giymedigin ayakkabılarından bir cift verdim ona. Üşümüştü, o yüzden sana dogum gününde aldıgım fakat rengini begenmedigin icin hic giymedigin suveteri ona verdim. Kizin pantolonu parca parca olmustu, artık senin kalçalarının sıgğmadıgı bir pantolonunu da verdim. Tam çıkmak uzereyken bana "Karınızın artık kullanmadıgı baska birsey var mi bu evde?" diye sordu.. ve işte buradayız..
F.S.Mehmet1453
Kadinin biri pahali halilar satan bi dükkana girer ve ilk bakista çok begendigi bir iran halisina dogru yönelir.Haliya daha yakindan bakmak üzere yere dogru egildiginde istemeyek sesli bir sekilde gaz kaçirinca çok utanir ve hemen kimse duydumu diye etrafina bakinir.. ve arkasinda duran saticiyi görünce konuyu unutturmak için aceleyle adama :
-"Bu iran halisi kaç para?" diye sorar.
Satici gayet piskin söyle söyler:
-"Valla abla haliya sadece bakmakla osurduguna göre fiyatini duysan sıçarsin....."
F.S.Mehmet1453
Kadinin biri pahali halilar satan bi dükkana girer ve ilk bakista çok begendigi bir iran halisina dogru yönelir.Haliya daha yakindan bakmak üzere yere dogru egildiginde istemeyek sesli bir sekilde gaz kaçirinca çok utanir ve hemen kimse duydumu diye etrafina bakinir.. ve arkasinda duran saticiyi görünce konuyu unutturmak için aceleyle adama :
-"Bu iran halisi kaç para?" diye sorar.
Satici gayet piskin söyle söyler:
-"Valla abla haliya sadece bakmakla osurduguna göre fiyatini duysan sıçarsin....."
F.S.Mehmet1453
Bir bayanın yatak odasındaki gardrop bozuktur. Evin yanında bulunan istasyondan tren geçince kapağı açılmaktadır. Bunun için bir gün bir marangoz çağırır. Marangozu yatak odasına götürür ve dolabı gösterir. O anda bir tren geçer ve gardrobun kapağı kendiliğinden açılır. Marangoz
menteşelere, kilide bakar. Hanımefendi buradan gardrobunuzun nesi olduğunu anlayamadım. Şimdi ben içine gireyim ve siz kapağı kapatın, böylece ben içeriden bakarım belki böyle anlarım der. Marangoz içeri girer, kadın kapağı kapatır. O anda kapı çalar. Kadın kapıyı açar. Kadının kocası gelmiştir. Kocası doğru odasına gider ve üstünü çıkarıp asmak için gardrobunu açar. Bir bakar ki gardropta bir adam. Kızarak adama bağırır.
"Ne işin var senin burada?" der.
Marangoz korkmuş bir vaziyette cevap verir.
"Şey beyefendi ne desem ki, şimdi size burada tren bekliyorum desem inanır mısınız?"
F.S.Mehmet1453
Bir bayanın yatak odasındaki gardrop bozuktur. Evin yanında bulunan istasyondan tren geçince kapağı açılmaktadır. Bunun için bir gün bir marangoz çağırır. Marangozu yatak odasına götürür ve dolabı gösterir. O anda bir tren geçer ve gardrobun kapağı kendiliğinden açılır. Marangoz
menteşelere, kilide bakar. Hanımefendi buradan gardrobunuzun nesi olduğunu anlayamadım. Şimdi ben içine gireyim ve siz kapağı kapatın, böylece ben içeriden bakarım belki böyle anlarım der. Marangoz içeri girer, kadın kapağı kapatır. O anda kapı çalar. Kadın kapıyı açar. Kadının kocası gelmiştir. Kocası doğru odasına gider ve üstünü çıkarıp asmak için gardrobunu açar. Bir bakar ki gardropta bir adam. Kızarak adama bağırır.
"Ne işin var senin burada?" der.
Marangoz korkmuş bir vaziyette cevap verir.
"Şey beyefendi ne desem ki, şimdi size burada tren bekliyorum desem inanır mısınız?"
F.S.Mehmet1453
Reel ve Potansiyel
Çocuğun birisi, bir gün matematik dersi sonrasında kafasında bir takım soru işaretleri ile babasına gelir. Babası, "Oğlum bugün okul nasıl geçti" diye sorunca, çocuk babasına anlatır. "Babacığım her sey iyiydi. Ama matematik dersinde anlatılan "reel" ve "potansiyel" kavramlarını anlayamadım". Bu durum üzerine babası çocuğuna bu kavramları ilginç bir yöntemle anlatmaya karar verir. Çocuğuna, annesine gitmesini ve ona 1 milyon dolar karşılığında Robert De Niro`yla yatıp yatmayacağını sormasını ister. Çocuk gider ve sorar. Annesi, 1 milyon dolar`a gerek olmadığını, bedava olarakta seve seve Robert De Niro`yla yatabileceğini söyler. Çocuk bu cevabı babasına iletir. Bunun üzerine babası çocuğun ablasına giderek ona 1 milyon dolar karşılığında Leonardo Di Caprio`yla yatıp yatmayacağını sormasını ister. Çocuk ablasına gider ve sorar. Ablasıda annesi gibi, 1 milyon dolar`a gerek olmadığını bedava bile seve seve onunla yatabileceğini belirtir. Çocuk bu cevabıda babasına iletir. Babası ise söyle der. "İşte oğlum sorularının cevabı. Şu anda elimizde reel olarak 2 milyon dolar para, ve 2 tane potansiyel ****** var."
F.S.Mehmet1453
Reel ve Potansiyel
Çocuğun birisi, bir gün matematik dersi sonrasında kafasında bir takım soru işaretleri ile babasına gelir. Babası, "Oğlum bugün okul nasıl geçti" diye sorunca, çocuk babasına anlatır. "Babacığım her sey iyiydi. Ama matematik dersinde anlatılan "reel" ve "potansiyel" kavramlarını anlayamadım". Bu durum üzerine babası çocuğuna bu kavramları ilginç bir yöntemle anlatmaya karar verir. Çocuğuna, annesine gitmesini ve ona 1 milyon dolar karşılığında Robert De Niro`yla yatıp yatmayacağını sormasını ister. Çocuk gider ve sorar. Annesi, 1 milyon dolar`a gerek olmadığını, bedava olarakta seve seve Robert De Niro`yla yatabileceğini söyler. Çocuk bu cevabı babasına iletir. Bunun üzerine babası çocuğun ablasına giderek ona 1 milyon dolar karşılığında Leonardo Di Caprio`yla yatıp yatmayacağını sormasını ister. Çocuk ablasına gider ve sorar. Ablasıda annesi gibi, 1 milyon dolar`a gerek olmadığını bedava bile seve seve onunla yatabileceğini belirtir. Çocuk bu cevabıda babasına iletir. Babası ise söyle der. "İşte oğlum sorularının cevabı. Şu anda elimizde reel olarak 2 milyon dolar para, ve 2 tane potansiyel ****** var."
F.S.Mehmet1453
Genc adam evlenmisti.Ertesi gün arkadaslarindan birine rastladi.
-"Nasil gecti?" diye sordu arkadasi.
-"Sorma birader..." dedi,damat uzuntuyle basini sallayarak.
-"Feci birsey oldu."
-"Ne oldu?"
-"Gece gayet iyi gecti.Sabahleyin kalkinca nerede oldugumu hatirlayamadim.Bekarliktan kalma aliskanlikla karimin eline para
tutusturup gitmeye kalktim."
-"Deme...Peki karin ne yapti?"
-"O da uyku sersemligiyle kalkip paranin uzerini geri vermez mi?.."
F.S.Mehmet1453
Genc adam evlenmisti.Ertesi gün arkadaslarindan birine rastladi.
-"Nasil gecti?" diye sordu arkadasi.
-"Sorma birader..." dedi,damat uzuntuyle basini sallayarak.
-"Feci birsey oldu."
-"Ne oldu?"
-"Gece gayet iyi gecti.Sabahleyin kalkinca nerede oldugumu hatirlayamadim.Bekarliktan kalma aliskanlikla karimin eline para
tutusturup gitmeye kalktim."
-"Deme...Peki karin ne yapti?"
-"O da uyku sersemligiyle kalkip paranin uzerini geri vermez mi?.."
F.S.Mehmet1453
Evliliklerinin üstünden henüz bir ay geçmiştir.Mutlu koca genç ve güzel karısına sarılır :
-İlk aşk ne kadar tatlı, ne heyecanlı değil mi?
Genç karısı yanıtlar :
-Evet... ama seni tanıdığıma da memnunum...
F.S.Mehmet1453
Evliliklerinin üstünden henüz bir ay geçmiştir.Mutlu koca genç ve güzel karısına sarılır :
-İlk aşk ne kadar tatlı, ne heyecanlı değil mi?
Genç karısı yanıtlar :
-Evet... ama seni tanıdığıma da memnunum...
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 10:01 AM
Kari koca muthis kavga etmisler ve kusmusler bakmislar olcak gibi
deyil ve birbirlerine notlar yazarak anlasmaya karar vermisler.Bir gun
adam bir is gorusmesi yapmis ve sabah 8.30 da ise gitmesi gerek
komidinin uzerine bir not yazip koymus "sabah beni saat 8.00 de"
kaldir ertesi gun olmus adam bir kalkmis saat 10.00 muthis sinirle
firlamis yatakdan ve basuncunda bir not
"Saat 8.00 kalk"
F.S.Mehmet1453
Kari koca muthis kavga etmisler ve kusmusler bakmislar olcak gibi
deyil ve birbirlerine notlar yazarak anlasmaya karar vermisler.Bir gun
adam bir is gorusmesi yapmis ve sabah 8.30 da ise gitmesi gerek
komidinin uzerine bir not yazip koymus "sabah beni saat 8.00 de"
kaldir ertesi gun olmus adam bir kalkmis saat 10.00 muthis sinirle
firlamis yatakdan ve basuncunda bir not
"Saat 8.00 kalk"
F.S.Mehmet1453
Kari koca 100 km hizla arabada gidiyorlarmis.. arabayi adam kullaniyormus ve karisi birden "Hayatim..."demis.."seninle 15 yil boyunca guzel bir beraberlik yasadik... ama artik ben bosanmak istiyorum" Adam birsey soylememis..bu arada hizi 105e cikarmis.. derken karisi "neden diye soracagini biliyorum.."demis.. "bunu nasil soyleyecegimi bilemiyorum ama arkadasin Joe ile birkac
aydir beraber oluyoruz.. ve uzgunum ama yatakta o senden daha iyi..." Adam yine hicbirsey soylememeye devam ederek hizi 110a cikarmis... kadin devam etmis.. "Evi ben istiyorum..." Artik 120le gidiyorlarmis.. adam hicbirsey soylemiyormus.. kadin "ayrica.." demis.."butun çeklerini,kredi kartlarini,arabayi da istiyorum..."Ve adam hizi 130a cikartmis... hala birsey soylemiyormus...Kadin sormus:
-"Hicbirsey soylemeyecek misin?? Sen hicbirsey istemiyor musun??"
Adam 140a cikmis ve cevaplamis:
-"Hayir.. ben ihtiyacim olan herseye sahibim...."
Kadin sasirmis..
-"Oyle mi??? Nedir o????"
Ve araba karsidaki duvara 150 km. hizla carpmadan once adam cevap vermis:
"AIRBAG BENDE!!"
F.S.Mehmet1453
Kari koca 100 km hizla arabada gidiyorlarmis.. arabayi adam kullaniyormus ve karisi birden "Hayatim..."demis.."seninle 15 yil boyunca guzel bir beraberlik yasadik... ama artik ben bosanmak istiyorum" Adam birsey soylememis..bu arada hizi 105e cikarmis.. derken karisi "neden diye soracagini biliyorum.."demis.. "bunu nasil soyleyecegimi bilemiyorum ama arkadasin Joe ile birkac
aydir beraber oluyoruz.. ve uzgunum ama yatakta o senden daha iyi..." Adam yine hicbirsey soylememeye devam ederek hizi 110a cikarmis... kadin devam etmis.. "Evi ben istiyorum..." Artik 120le gidiyorlarmis.. adam hicbirsey soylemiyormus.. kadin "ayrica.." demis.."butun çeklerini,kredi kartlarini,arabayi da istiyorum..."Ve adam hizi 130a cikartmis... hala birsey soylemiyormus...Kadin sormus:
-"Hicbirsey soylemeyecek misin?? Sen hicbirsey istemiyor musun??"
Adam 140a cikmis ve cevaplamis:
-"Hayir.. ben ihtiyacim olan herseye sahibim...."
Kadin sasirmis..
-"Oyle mi??? Nedir o????"
Ve araba karsidaki duvara 150 km. hizla carpmadan once adam cevap vermis:
"AIRBAG BENDE!!"
F.S.Mehmet1453
Adamin biri bir gün acliktan kivraniyormus. Kösede bir baklavaci dükkani görmüs ve yanasmis.Yalana yalana baklavalara bakarken bir adam girmis içeri ve baklavaciya demis ki :
-"Bana bir tepsi, hanima bir tepsi, kizima bir tepsi ve damadima iki tepsi baklava" demis.
Tepsileri sardirdiktan sonra baklavacidan çikarken yapismis adama ve sormus.
-"Herkese birer tepsi de neden damadina iki tepsi aldin" demis.Adamda:
-"Bu gün kizimi evlendiriyorum, damat hani....." demiş.
-"iki tepsiye gerek yok babalik. Sen bana iki dilim versen senin sülaleni zikerdim"
F.S.Mehmet1453
Adamin biri bir gün acliktan kivraniyormus. Kösede bir baklavaci dükkani görmüs ve yanasmis.Yalana yalana baklavalara bakarken bir adam girmis içeri ve baklavaciya demis ki :
-"Bana bir tepsi, hanima bir tepsi, kizima bir tepsi ve damadima iki tepsi baklava" demis.
Tepsileri sardirdiktan sonra baklavacidan çikarken yapismis adama ve sormus.
-"Herkese birer tepsi de neden damadina iki tepsi aldin" demis.Adamda:
-"Bu gün kizimi evlendiriyorum, damat hani....." demiş.
-"iki tepsiye gerek yok babalik. Sen bana iki dilim versen senin sülaleni zikerdim"
F.S.Mehmet1453
Karisindan bosanmis olan bir adam, o gün annesini görecek olan kizina
- Al kizim bu zarfi. Sen artik 18 yasina bastin. Bu annene verecegim son nafaka çeki. Bunu annene ver, sonra 1 adım geri çekil ve annenin yüzündeki ifadeyi seyret demis.
Kiz annesine gitmis :
- Anne babam bu zarfi sana gönderdi. Ben artik 18 yasima bastigimdan sana gönderdigi son nafaka çekiymis. Zarfi sana verip sonra 1 adim geride durup senin yüzündeki ifadeyi seyretmemi söyledi.
Annesi :
- Peki kizim .simdi babana git. 18 seneden sonra Ona aslinda senin gerçek baban olmadigini söyle. Sonra 1 adim geri çekil ve yüzündeki ifadeyi seyret !!
F.S.Mehmet1453
Karisindan bosanmis olan bir adam, o gün annesini görecek olan kizina
- Al kizim bu zarfi. Sen artik 18 yasina bastin. Bu annene verecegim son nafaka çeki. Bunu annene ver, sonra 1 adım geri çekil ve annenin yüzündeki ifadeyi seyret demis.
Kiz annesine gitmis :
- Anne babam bu zarfi sana gönderdi. Ben artik 18 yasima bastigimdan sana gönderdigi son nafaka çekiymis. Zarfi sana verip sonra 1 adim geride durup senin yüzündeki ifadeyi seyretmemi söyledi.
Annesi :
- Peki kizim .simdi babana git. 18 seneden sonra Ona aslinda senin gerçek baban olmadigini söyle. Sonra 1 adim geri çekil ve yüzündeki ifadeyi seyret !!
F.S.Mehmet1453
Bir adamla karısı hayvanat bahçesini gezerken çiftlik hayvanlarının bulunduğu bölüme gelmişler ve bir çitin önünde durmuşlar. Çitin üstündeyse "Bu boğa geçen sene tam 50 kez çiftleşti." yazıyormuş. Kadın bunu okuduktan sonra kocasına dönerek "Bu boğadan öğrenecek şeylerin olmalı" demiş. Adamın siniri bozulmuş ama ses çıkarmamış. Bir başka çite gelmişler ve "Bu boğa geçen sene 100 kez çiftleşti!". Kadın kocasına dönerek "Deminkini boşver asıl bunu örnek almalısın kendine" demiş. Adam yine sesini çıkarmamış. Bir sonraki çitte ise "Bu boğa geçen sene tam 365 kere çiftleşti !!!". Kadın kocasına dönerek "Çüşş!!! Bir yıl boyunca hergün çiftleşmiş. Asıl bu boğayı kendine idol olarak seçmelisin!" demiş. Adam artık dayanamamış ve "Peki karıcım ama bi sor bakalım, arkadaş hep aynı inekle mi çiftleşmiş?"
F.S.Mehmet1453
Bir adamla karısı hayvanat bahçesini gezerken çiftlik hayvanlarının bulunduğu bölüme gelmişler ve bir çitin önünde durmuşlar. Çitin üstündeyse "Bu boğa geçen sene tam 50 kez çiftleşti." yazıyormuş. Kadın bunu okuduktan sonra kocasına dönerek "Bu boğadan öğrenecek şeylerin olmalı" demiş. Adamın siniri bozulmuş ama ses çıkarmamış. Bir başka çite gelmişler ve "Bu boğa geçen sene 100 kez çiftleşti!". Kadın kocasına dönerek "Deminkini boşver asıl bunu örnek almalısın kendine" demiş. Adam yine sesini çıkarmamış. Bir sonraki çitte ise "Bu boğa geçen sene tam 365 kere çiftleşti !!!". Kadın kocasına dönerek "Çüşş!!! Bir yıl boyunca hergün çiftleşmiş. Asıl bu boğayı kendine idol olarak seçmelisin!" demiş. Adam artık dayanamamış ve "Peki karıcım ama bi sor bakalım, arkadaş hep aynı inekle mi çiftleşmiş?"
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 10:02 AM
Adamin biri eve giderken bir Hindi almis.
Hanimina:
-"Sunu pisir yiyelim.." demis ve iceri lavaboya gitmis.Kadin Hindiyi saklamis ve bunu dostumla yerim diye düsünmüs.Adam Lavobadan döner ve karisina sorar:
-"Hindi nerde?"
Kadinda;
-"Kedi aldi kacti.." der.
Adam sinirlenir ve carsiya gider yeni bir hindi alir, karisina verir ve eline kalin bir sopa alir, yemegin pismesini bekler.Birden bir tanri misafiri gelir ve iceri davet edilir.
Adam tuvalete gider ve o sirada misafir sorar:
-"Bacim kocan neden elinde bir sopayla dolasiyor?"
Kadin der ki:
-"Kocamin ahlaki kötü gelen misafirin götüne sokar o sopayi..."
Bunun üzerine misafir sirt cantasini takar ve kacar.Kadin tencerenin icindeki hindiyi koltugun altina saklar.Adam tuvaletten gelir, bakar hindi yok, sorar:
-"Hani bizim Hindi?"
Kadin da "Misafir aldi kacti" der.
Adam hemen eline büyük bir yufkadan dürüm alir ve misafirin pesinden kosar ve bagirir:
-"Allahini seversen, hic olmazsa bir kere suyuna batiriyim..
Misafir de:
-"Vallaha olmaz, zaten ben kabızum ölsem batirtmam"
F.S.Mehmet1453
Adamin biri eve giderken bir Hindi almis.
Hanimina:
-"Sunu pisir yiyelim.." demis ve iceri lavaboya gitmis.Kadin Hindiyi saklamis ve bunu dostumla yerim diye düsünmüs.Adam Lavobadan döner ve karisina sorar:
-"Hindi nerde?"
Kadinda;
-"Kedi aldi kacti.." der.
Adam sinirlenir ve carsiya gider yeni bir hindi alir, karisina verir ve eline kalin bir sopa alir, yemegin pismesini bekler.Birden bir tanri misafiri gelir ve iceri davet edilir.
Adam tuvalete gider ve o sirada misafir sorar:
-"Bacim kocan neden elinde bir sopayla dolasiyor?"
Kadin der ki:
-"Kocamin ahlaki kötü gelen misafirin götüne sokar o sopayi..."
Bunun üzerine misafir sirt cantasini takar ve kacar.Kadin tencerenin icindeki hindiyi koltugun altina saklar.Adam tuvaletten gelir, bakar hindi yok, sorar:
-"Hani bizim Hindi?"
Kadin da "Misafir aldi kacti" der.
Adam hemen eline büyük bir yufkadan dürüm alir ve misafirin pesinden kosar ve bagirir:
-"Allahini seversen, hic olmazsa bir kere suyuna batiriyim..
Misafir de:
-"Vallaha olmaz, zaten ben kabızum ölsem batirtmam"
F.S.Mehmet1453
Adam doktora gider
-"Doktor bey bana 3 tane viagra hapi lazim."
-"Neden 3 tane"
-"Cuma metresim ,cumartesi eski karim geceyi gecirmeye geliyor, pazar da karim donuyo tatilden"
-"Beyfendi 3 hap tehlikeli olabilir ama pazartesi kontrole gelmeye soz verirseniz size o zaman veririm"
Adam soz verir.Pazartesi olur doktorun odasina adam kolu askida girer,doktor;
-"Ne oldu sana bilader"
-"Sorma doktor bey hiç biri gelmedi"
F.S.Mehmet1453
Adam doktora gider
-"Doktor bey bana 3 tane viagra hapi lazim."
-"Neden 3 tane"
-"Cuma metresim ,cumartesi eski karim geceyi gecirmeye geliyor, pazar da karim donuyo tatilden"
-"Beyfendi 3 hap tehlikeli olabilir ama pazartesi kontrole gelmeye soz verirseniz size o zaman veririm"
Adam soz verir.Pazartesi olur doktorun odasina adam kolu askida girer,doktor;
-"Ne oldu sana bilader"
-"Sorma doktor bey hiç biri gelmedi"
F.S.Mehmet1453
Kadın sevgilisiyle birlikteyken kocasının eve girdiğini duyar.
- Çabuk! Köşeye geç ve bir heykel gibi davran. Adamın her yerine bebek yağı sürer, üzerine de bebe pudrası serper.
- Sakın kımıldama ve heykelmissin gibi davran!
- Bu nedir? hayatım, diye sorar kocası kapıdan girer girmez.
- O mu? Sadece bir heykel. Smithler yatak odaları için bir tane almışlardı. O kadar sevdim ki bir tane de ben ısmarladım. Kimse o andan itibaren heykel hakkında konuşmaz hatta yatağa girene kadar. Gece saat iki gibi koca kalkar ve mutfağa gider, bir kaç dakika sonra da elinde bir sandviç ve bir bira ile geri döner.
- Al bakalım, der, bir şeyler ye. Ben 3 gün boyunca Smithlerde sap gibi dikilirken kimse bana bir bardak su bile vermemişti.
F.S.Mehmet1453
Kadın sevgilisiyle birlikteyken kocasının eve girdiğini duyar.
- Çabuk! Köşeye geç ve bir heykel gibi davran. Adamın her yerine bebek yağı sürer, üzerine de bebe pudrası serper.
- Sakın kımıldama ve heykelmissin gibi davran!
- Bu nedir? hayatım, diye sorar kocası kapıdan girer girmez.
- O mu? Sadece bir heykel. Smithler yatak odaları için bir tane almışlardı. O kadar sevdim ki bir tane de ben ısmarladım. Kimse o andan itibaren heykel hakkında konuşmaz hatta yatağa girene kadar. Gece saat iki gibi koca kalkar ve mutfağa gider, bir kaç dakika sonra da elinde bir sandviç ve bir bira ile geri döner.
- Al bakalım, der, bir şeyler ye. Ben 3 gün boyunca Smithlerde sap gibi dikilirken kimse bana bir bardak su bile vermemişti.
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 10:03 AM
Birgün bizim nuri kız istemeye gitmiş.Kızın annesi:
-"Ah benim kızımı ne mühendisler ne doktorlar... istedi vermedim."demiş.Kız ordan lafa karışmış:
-"Merak etme anne ben hepsine verdim demiş"
F.S.Mehmet1453
Birgün bizim nuri kız istemeye gitmiş.Kızın annesi:
-"Ah benim kızımı ne mühendisler ne doktorlar... istedi vermedim."demiş.Kız ordan lafa karışmış:
-"Merak etme anne ben hepsine verdim demiş"
F.S.Mehmet1453
Sevgililer gününde sevgilisine hediye alan çocuk sevgilisi tarafından terk edildi .Çocuğun hediyesi içinde eski kız arkadaşının resmini unuttuğu bir çerçeveydi
F.S.Mehmet1453
Sevgililer gününde sevgilisine hediye alan çocuk sevgilisi tarafından terk edildi .Çocuğun hediyesi içinde eski kız arkadaşının resmini unuttuğu bir çerçeveydi
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 10:07 AM
Muhtar iki çobani dagda birbirlerini becerirken yakalamis.Ikisini de köy meydanina getirmis.Halki toplayip çobanlari rezil etmek için dagda birbirlerine yaptiklarini anlatmalarini istemis.Çobanlardan biri yanitlamis:
"Eee, sey, biz dün televizyonda hayat öpücünü gördüydükte onu uyguluyorduk agam"
Muhtar sert bir sekilde :
-"Ulan hirbo, hayat öpücügü dudak dudaga olur. essogluessek" demesi üzerine çoban :
-"Tamam muhtar, bizde öyle basladiydih..."
F.S.Mehmet1453
Muhtar iki çobani dagda birbirlerini becerirken yakalamis.Ikisini de köy meydanina getirmis.Halki toplayip çobanlari rezil etmek için dagda birbirlerine yaptiklarini anlatmalarini istemis.Çobanlardan biri yanitlamis:
"Eee, sey, biz dün televizyonda hayat öpücünü gördüydükte onu uyguluyorduk agam"
Muhtar sert bir sekilde :
-"Ulan hirbo, hayat öpücügü dudak dudaga olur. essogluessek" demesi üzerine çoban :
-"Tamam muhtar, bizde öyle basladiydih..."
F.S.Mehmet1453
Kadın, gece yarısı yanından kaybolan kocasını bulmak için kalkar.Evde yalnızlık içinde, aşağıdan bir ses duyar. Aşağı iner ve tekrar dinlemeye başlar, ama kocasını bulamaz. Biraz daha aramak için aşağı depoya iner, orda kocasını dizleri üstüne çökmüş, duvara dönmüş ağladığını görür.
merakla sorar, "Kocacığım, neyin var, ne oldu ?" Kocası ,
"Hatırlıyor musun, Baban bizi beraber yakaladığında bir soru sormuştu, ya evlenirsin yada 20 yıl hapis çekersin."
Kadın şaşırarak "Eeee ne oldu ?"
Adam, "Bu gün, hapisten çıkacaktım da"
F.S.Mehmet1453
Kadın, gece yarısı yanından kaybolan kocasını bulmak için kalkar.Evde yalnızlık içinde, aşağıdan bir ses duyar. Aşağı iner ve tekrar dinlemeye başlar, ama kocasını bulamaz. Biraz daha aramak için aşağı depoya iner, orda kocasını dizleri üstüne çökmüş, duvara dönmüş ağladığını görür.
merakla sorar, "Kocacığım, neyin var, ne oldu ?" Kocası ,
"Hatırlıyor musun, Baban bizi beraber yakaladığında bir soru sormuştu, ya evlenirsin yada 20 yıl hapis çekersin."
Kadın şaşırarak "Eeee ne oldu ?"
Adam, "Bu gün, hapisten çıkacaktım da"
F.S.Mehmet1453
Genç adam sevgilisiyle birlikte kosa kosa eve gelmis:
-"Anneeee, babaaaa...Iste karsinizda dünyanin en güzel kizi ve biz evleniyoruz.!!!" demis.
Annesiyle babasi çok heyecanlanmislar. Hep birlikte yemek yenmis,derken babasi genç adami bir kenara çekmis, ve demis ki :
-"Bak oglum....Annenle ben 30 yildir evliyiz, o harika bir es ve harika bir annedir ama
yatakta hiç bir zaman beni yeterince mutlu edemedi... Benim de baska kadinlarla
birlikte olmaktan baska çarem yoktu... Bu yüzden, ne yazik ki gerçegi bilmelisin... Bu kizi taniyorum, annesini de.Oglum bu kiz senin
kardesin..."
"Genç adam çok sasirmis çok da üzülmüs, ama tabii yapacak bir sey yok ve kizla ayrilmislar.Bir kaç ay sonra genç adam yine kizlarla görüsmeye baslamis, derken bir sene sonra yine yaninda güzel bir kizla eve gelmis ve:
-" Anneeee, babaaaaaa iste sonunda hayatimin kadinini buldum.Ve evlenme teklifimi kabul etti.!!" demis.Yine hep birlikte kahveler
içilmis,konusmalar tanismalar derken babasi yine genç adami bir kenara çekmis ve :
-"Oglum bunu söylemekten nefret ediyorum ama ben bu kizi da tanidim, onun annesiyle yillar önce beraber olmustum ve o da senin kardesin..." demis.Genç adam artik iyice yikilmis ve olanlari annesine anlatmaya karar vermis :
-"Anne.Iki kez sevgililerimi sizinle tanistirmaya eve getirdim,ve babam ikisinin de anneleriyle zamaninda isi pisirmis.Iki kizin da benim kardesim oldugunu söyledi... Bilmen
gerektigini düsündüm..."
Annesi gülmüs:
-"Oglum sen onun sözlerini kafana takma, o senin gerçek baban degil.."
F.S.Mehmet1453
Genç adam sevgilisiyle birlikte kosa kosa eve gelmis:
-"Anneeee, babaaaa...Iste karsinizda dünyanin en güzel kizi ve biz evleniyoruz.!!!" demis.
Annesiyle babasi çok heyecanlanmislar. Hep birlikte yemek yenmis,derken babasi genç adami bir kenara çekmis, ve demis ki :
-"Bak oglum....Annenle ben 30 yildir evliyiz, o harika bir es ve harika bir annedir ama
yatakta hiç bir zaman beni yeterince mutlu edemedi... Benim de baska kadinlarla
birlikte olmaktan baska çarem yoktu... Bu yüzden, ne yazik ki gerçegi bilmelisin... Bu kizi taniyorum, annesini de.Oglum bu kiz senin
kardesin..."
"Genç adam çok sasirmis çok da üzülmüs, ama tabii yapacak bir sey yok ve kizla ayrilmislar.Bir kaç ay sonra genç adam yine kizlarla görüsmeye baslamis, derken bir sene sonra yine yaninda güzel bir kizla eve gelmis ve:
-" Anneeee, babaaaaaa iste sonunda hayatimin kadinini buldum.Ve evlenme teklifimi kabul etti.!!" demis.Yine hep birlikte kahveler
içilmis,konusmalar tanismalar derken babasi yine genç adami bir kenara çekmis ve :
-"Oglum bunu söylemekten nefret ediyorum ama ben bu kizi da tanidim, onun annesiyle yillar önce beraber olmustum ve o da senin kardesin..." demis.Genç adam artik iyice yikilmis ve olanlari annesine anlatmaya karar vermis :
-"Anne.Iki kez sevgililerimi sizinle tanistirmaya eve getirdim,ve babam ikisinin de anneleriyle zamaninda isi pisirmis.Iki kizin da benim kardesim oldugunu söyledi... Bilmen
gerektigini düsündüm..."
Annesi gülmüs:
-"Oglum sen onun sözlerini kafana takma, o senin gerçek baban degil.."
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 10:08 AM
Genç adam heyecanla eve gelmiş annesinin yanına giderek;
"Anneciğim, evlenmeye karar verdim ve hayalimdeki kadını buldum. Ancak senin de aynı fikirde olup olmayacağını merak ediyorum. Eğlence olsun diye yarın sana üç tane hanım arkadaşımı getireceğim. Bakalım hangisi ile evleneceğimi bulabilecek misin?"
Anne merakla kabul etmiş, getir bakalım, demiş.
Ertesi gün, genç adam yanında üç tane güzel hanımla eve gelmiş. Hep beraber oturmuşlar, sohbet etmeye baslamışlar.
Bu arada anne çay, pasta servisi yaparken, sorular soruyormuş.
Akşam olunca hanımlar izin isteyip, kalkmışlar.
Genç, annesine dönerek; "Tahmin et bakalım. Hangisiyle evleneceğim?"
Anne, büyük bir kararlılıkla; "Kızıl saçlı olanla evleneceksin"
Genç çok şaşırmış; "Nasıl olur, nasıl tahmin ettin? Tam isabet"
"İçlerinden bir tek onu sevmedim"
F.S.Mehmet1453
Genç adam heyecanla eve gelmiş annesinin yanına giderek;
"Anneciğim, evlenmeye karar verdim ve hayalimdeki kadını buldum. Ancak senin de aynı fikirde olup olmayacağını merak ediyorum. Eğlence olsun diye yarın sana üç tane hanım arkadaşımı getireceğim. Bakalım hangisi ile evleneceğimi bulabilecek misin?"
Anne merakla kabul etmiş, getir bakalım, demiş.
Ertesi gün, genç adam yanında üç tane güzel hanımla eve gelmiş. Hep beraber oturmuşlar, sohbet etmeye baslamışlar.
Bu arada anne çay, pasta servisi yaparken, sorular soruyormuş.
Akşam olunca hanımlar izin isteyip, kalkmışlar.
Genç, annesine dönerek; "Tahmin et bakalım. Hangisiyle evleneceğim?"
Anne, büyük bir kararlılıkla; "Kızıl saçlı olanla evleneceksin"
Genç çok şaşırmış; "Nasıl olur, nasıl tahmin ettin? Tam isabet"
"İçlerinden bir tek onu sevmedim"
F.S.Mehmet1453
Karakolun kapisindan iceri bir kucuk oglan girmi$...
-"Polis amca, lutfen yardim edin babam sokakta 3 ki$iyle kavga ediyo..."Ve birlikte sokaga inmi$ler gercekten de cocugun babasi 3 tane adamla tekme tokat dovu$uyo, polis sormu$:
"Peki hangisi senin baban????"
Cocuk cevap vermi$:
-"Bilmiyorum.. zaten bu yuzden kavga ediyolar...."
F.S.Mehmet1453
Karakolun kapisindan iceri bir kucuk oglan girmi$...
-"Polis amca, lutfen yardim edin babam sokakta 3 ki$iyle kavga ediyo..."Ve birlikte sokaga inmi$ler gercekten de cocugun babasi 3 tane adamla tekme tokat dovu$uyo, polis sormu$:
"Peki hangisi senin baban????"
Cocuk cevap vermi$:
-"Bilmiyorum.. zaten bu yuzden kavga ediyolar...."
F.S.Mehmet1453
Plajin bol adaleli yakisiklisi ,bir sabah dustan çikmis hayran hayran kendisini seyrederken bir bakmiski,tüm vücudu günes yanigi.Yalniz orasi süt beyazi Içine sinmemis.Onuda yakacak.Dogru plaja itmis ,günes
dogarken soyunmus tamamen kendini kuma gömmüs. Heryer kumun altinda Orasi disarda..İki ihtiyar hanimefendi ,sabah yürüyüsüne çikmislar erkenden Ellerinde baston Birden kumdan disari çikmis seyi gormusler Biri etrafinda dolasmis.Bastonu ile orasina burasina dokunmus.Sonrada arkadasina
dönmüs..
Dünyanin adaleti yok demis
Nasil Yani demis öteki
Nasil Olacak demis yasli kadin Bak simdi bu nesne varya bu nesne:
10 yasimdayken merak ettim
20 yasimda tanistim.
30 yasimda hoslanmaya basladim.
40 yasimda pesine düstüm.
50 yasimda satin alir oldum.
60 yasimda bulmak için adaklar adadim
70 yasimda unuttum...
Ve bastonu ile dokunarak bir daha isaret etmis
-"Simdi 80 yasindayim,bu allahin belasi sey kumda bile yetismeye baslamis ama benim egilip dokunacak halim bile yok".
F.S.Mehmet1453
Plajin bol adaleli yakisiklisi ,bir sabah dustan çikmis hayran hayran kendisini seyrederken bir bakmiski,tüm vücudu günes yanigi.Yalniz orasi süt beyazi Içine sinmemis.Onuda yakacak.Dogru plaja itmis ,günes
dogarken soyunmus tamamen kendini kuma gömmüs. Heryer kumun altinda Orasi disarda..İki ihtiyar hanimefendi ,sabah yürüyüsüne çikmislar erkenden Ellerinde baston Birden kumdan disari çikmis seyi gormusler Biri etrafinda dolasmis.Bastonu ile orasina burasina dokunmus.Sonrada arkadasina
dönmüs..
Dünyanin adaleti yok demis
Nasil Yani demis öteki
Nasil Olacak demis yasli kadin Bak simdi bu nesne varya bu nesne:
10 yasimdayken merak ettim
20 yasimda tanistim.
30 yasimda hoslanmaya basladim.
40 yasimda pesine düstüm.
50 yasimda satin alir oldum.
60 yasimda bulmak için adaklar adadim
70 yasimda unuttum...
Ve bastonu ile dokunarak bir daha isaret etmis
-"Simdi 80 yasindayim,bu allahin belasi sey kumda bile yetismeye baslamis ama benim egilip dokunacak halim bile yok".
F.S.Mehmet1453
Adam bakmış, küçük oğlu Hz. İsa`nın resmi önünde dua ediyor.
-Tanrımın anneme, babama, büyük babama uzun ömür ver.Güle güle anneanne...
Bir anlam verememiş bu duaya...Ancak ertesi gün acı haber gelmiş.Anneenne sizlere ömür...
Ertesi hafta adam bakmış çocuk yine duada :
-Tanrım anneme babama uzun ömür ver.Gülegüle büyük baba...Ertesi gün büyük baba vefat eder...
Bir hafta sonra adam bakmış küçük çocuk yine duada :
-Tanrım anneme uzun ömür ver. Güle güle baba...
Adam ertesi sabah bir hastaneye gitmip yatmış.Tetkikler, tahliller, kalp
elektrosu, röntgen çekimleri...Sapasağlam.
Bakmış karısı iki gözü iki çeşme ağluyor.
-Ne oldu hanım.
-Bizim postacı, demiş hanım.Ne iyi adamdı.Bugün haber aldım.Ölmüş!!
F.S.Mehmet1453
Adam bakmış, küçük oğlu Hz. İsa`nın resmi önünde dua ediyor.
-Tanrımın anneme, babama, büyük babama uzun ömür ver.Güle güle anneanne...
Bir anlam verememiş bu duaya...Ancak ertesi gün acı haber gelmiş.Anneenne sizlere ömür...
Ertesi hafta adam bakmış çocuk yine duada :
-Tanrım anneme babama uzun ömür ver.Gülegüle büyük baba...Ertesi gün büyük baba vefat eder...
Bir hafta sonra adam bakmış küçük çocuk yine duada :
-Tanrım anneme uzun ömür ver. Güle güle baba...
Adam ertesi sabah bir hastaneye gitmip yatmış.Tetkikler, tahliller, kalp
elektrosu, röntgen çekimleri...Sapasağlam.
Bakmış karısı iki gözü iki çeşme ağluyor.
-Ne oldu hanım.
-Bizim postacı, demiş hanım.Ne iyi adamdı.Bugün haber aldım.Ölmüş!!
F.S.Mehmet1453
Köyün imami sicak altinda, at arabasina binmis koyune dogru giderken yolda afet bir hatun otostop yapmis.Imam efendi kadincagiz sicakta kalmasin dusuncesiyle almis arabaya, ancak kadin yaramaz.Binbir turlu işveyle imam
efendiyi bastan çikarmis ve alt alta ust uste sevismeye baslamislar.Fakat tam pozisyondayken araba devrilmis ve olduklari pozisyonda arabada sikisip kalmislar.Tabii ki butun koylu baslarina ususmus.Imam efendi kalabaligi gorunce:
-"Allah korudu,Allah korudu, ya gozune girseydi"
F.S.Mehmet1453
Köyün imami sicak altinda, at arabasina binmis koyune dogru giderken yolda afet bir hatun otostop yapmis.Imam efendi kadincagiz sicakta kalmasin dusuncesiyle almis arabaya, ancak kadin yaramaz.Binbir turlu işveyle imam
efendiyi bastan çikarmis ve alt alta ust uste sevismeye baslamislar.Fakat tam pozisyondayken araba devrilmis ve olduklari pozisyonda arabada sikisip kalmislar.Tabii ki butun koylu baslarina ususmus.Imam efendi kalabaligi gorunce:
-"Allah korudu,Allah korudu, ya gozune girseydi"
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 10:09 AM
Amerikan Delegesi Hanimefendi kürsüye gelmis..
"Geçen yilin kararlarini aynen uyguladim.Eve gider gitmez kocama: Bundan sonra temiz çamasir istersen kendi çamasirini kendin yika. Iste makine orda.. dedim.
Ilk gün birsey görmedim.Ikinci gün birsey görmedim.Üçüncü gün bir baktim, makinenin basinda sadece kendi camasirlarini degil, benimkileri de yikiyor."
Alman Delegesi söz almis, arkasindan..
"Ben de kararimiz geregince kocama: Bundan böyle temiz tabakta yemek istiyorsan kendi bulasigini kendin yika dedim..
Birinci gün birsey görmedim. Ikinci gün birsey görmedim. Üçüncü gün baktim, makinenin basinda sadece kendininkileri degil, benim bulasiklarimi da yikiyor."
Üçüncü konusmaci bizden feminist kardesimiz.. "Türkiyeye döner dönmez kararimiz geregince kocamla konustum. Ona dedim ki: Bundan böyle yemek yemek istiyorsan, kendin pisirmen gerekecek.Iste mutfak orada..dedim.
Birinci gün birsey görmedim. Ikinci gün birsey görmedim.Üçüncü gün sol gözüm biraz açilir gibi oldu, hafiften görmeye basladim.
F.S.Mehmet1453
Amerikan Delegesi Hanimefendi kürsüye gelmis..
"Geçen yilin kararlarini aynen uyguladim.Eve gider gitmez kocama: Bundan sonra temiz çamasir istersen kendi çamasirini kendin yika. Iste makine orda.. dedim.
Ilk gün birsey görmedim.Ikinci gün birsey görmedim.Üçüncü gün bir baktim, makinenin basinda sadece kendi camasirlarini degil, benimkileri de yikiyor."
Alman Delegesi söz almis, arkasindan..
"Ben de kararimiz geregince kocama: Bundan böyle temiz tabakta yemek istiyorsan kendi bulasigini kendin yika dedim..
Birinci gün birsey görmedim. Ikinci gün birsey görmedim. Üçüncü gün baktim, makinenin basinda sadece kendininkileri degil, benim bulasiklarimi da yikiyor."
Üçüncü konusmaci bizden feminist kardesimiz.. "Türkiyeye döner dönmez kararimiz geregince kocamla konustum. Ona dedim ki: Bundan böyle yemek yemek istiyorsan, kendin pisirmen gerekecek.Iste mutfak orada..dedim.
Birinci gün birsey görmedim. Ikinci gün birsey görmedim.Üçüncü gün sol gözüm biraz açilir gibi oldu, hafiften görmeye basladim.
F.S.Mehmet1453
Iki velet karar vermisler ki, butun buyuklerin hayatlarinda sakladigi en azindan bir buyuk sir var. Bir tanesi bu varsayimi denemeye kalkmis...
- Anne ben her seyi biliyorum.
Annesi
-Tamam anladim, al su 1 milyonu babana hicbir sey soyleme"demis.Ufaklik cok memnun, babasina gitmis...
-Baba ben her seyi biliyorum!
Babasi,
-Sus tamam, al su 5 milyonu, annene hicbir sey soyleme" demis.Bizimki zevkten dort kose, butun buyuklere isleyen bir sistemi kesfetmenin
keyfiyle..Ertesi sabah kapi calinmis postaci gelmis:
Ufaklik acmis kapiyi:
- Postaci Amca ben artik her seyi biliyorum.
Postaci dizleri uzerine cokup, kollarini iki yana acmis:
- Madem oyle gel bakalim Baban sana bir sarilsin!
F.S.Mehmet1453
Iki velet karar vermisler ki, butun buyuklerin hayatlarinda sakladigi en azindan bir buyuk sir var. Bir tanesi bu varsayimi denemeye kalkmis...
- Anne ben her seyi biliyorum.
Annesi
-Tamam anladim, al su 1 milyonu babana hicbir sey soyleme"demis.Ufaklik cok memnun, babasina gitmis...
-Baba ben her seyi biliyorum!
Babasi,
-Sus tamam, al su 5 milyonu, annene hicbir sey soyleme" demis.Bizimki zevkten dort kose, butun buyuklere isleyen bir sistemi kesfetmenin
keyfiyle..Ertesi sabah kapi calinmis postaci gelmis:
Ufaklik acmis kapiyi:
- Postaci Amca ben artik her seyi biliyorum.
Postaci dizleri uzerine cokup, kollarini iki yana acmis:
- Madem oyle gel bakalim Baban sana bir sarilsin!
F.S.Mehmet1453
Yasli doktor kasabayi terketmek uzereyken yerine gelen genc doktoru almis hastalarini tanistirmak uzere evden eve dolastirmaya baslamis..İlk girdikleri evde bir kadin:
-"Doktorcugum çok mide agrisi çekiyorum" demis.
Eski doktor da ;
-"Bence biraz fazla meyva yiyorsunuz da ondan..." demis.Disari çiktiklari vakit yeni doktor
-"Abi kadini muayene bile etmeden nasil böyle bir neticeye vardin ?"
Yasli doktor anlatmis:
-"Oglum, numaradan gözlügümü yere düsürdüm birde baktim ki yatagin alti meyva kabuklari ile dolu"
İkinci evdeki hastayi genç doktorun muayene etmesine karar vermisler.Bu evdeki kadin
-"Çok halsizim" deyince doktor ;
-"Belki de Kilise faaliyetleriniz sizi çok yoruyor, biraz ara verin"demis.Disari çikmislar yasli doktor genç doktora ;
-"Dogru söyledin,Bu kadin kiliseden disari çikmaz.Ama nasil anladin?"
Genç doktor ;
"Ben de çaktirmadan yatagin altina baktim ve kilisenin papazini gördüm"
F.S.Mehmet1453
Yasli doktor kasabayi terketmek uzereyken yerine gelen genc doktoru almis hastalarini tanistirmak uzere evden eve dolastirmaya baslamis..İlk girdikleri evde bir kadin:
-"Doktorcugum çok mide agrisi çekiyorum" demis.
Eski doktor da ;
-"Bence biraz fazla meyva yiyorsunuz da ondan..." demis.Disari çiktiklari vakit yeni doktor
-"Abi kadini muayene bile etmeden nasil böyle bir neticeye vardin ?"
Yasli doktor anlatmis:
-"Oglum, numaradan gözlügümü yere düsürdüm birde baktim ki yatagin alti meyva kabuklari ile dolu"
İkinci evdeki hastayi genç doktorun muayene etmesine karar vermisler.Bu evdeki kadin
-"Çok halsizim" deyince doktor ;
-"Belki de Kilise faaliyetleriniz sizi çok yoruyor, biraz ara verin"demis.Disari çikmislar yasli doktor genç doktora ;
-"Dogru söyledin,Bu kadin kiliseden disari çikmaz.Ama nasil anladin?"
Genç doktor ;
"Ben de çaktirmadan yatagin altina baktim ve kilisenin papazini gördüm"
F.S.Mehmet1453
Johny annesiyle birlikte banyo yaparken,gögüslerini göstererek sorar;
- "Anne,bunlar nedir?"
Nasil cevaplayacagini bilmeyen annesi, "yarin kahvaltida babana sorarsin" der -unutmasini umud ederek-
Ama johny unutmaz ve ertesi gün kahvaltida babasina sorar, Babasi söyle yanitlar,
- "Onlar balon çocugum, annen öldügü zaman o balonlari sisirecegiz ve annende cennete uçacak".
Birkaç hafta sonra johnynin babasi eve birkaç saat erken gelir.
Johhny aglayarak babasinin yanina kosar.
- "Baba kos annem ölüyor."
Babasi çocugu sakinlestirmeye çalisirken sorar,
- "Neden annenin öldügünü düsünüyorsun?"
Çocuk aglamaya devam ederken anlatir,
- "Harry Amca annemin balonlarini sisiriyordu, ve annem de söyle bagiriyordu,"
- "Tanrim geliyorum"
F.S.Mehmet1453
Johny annesiyle birlikte banyo yaparken,gögüslerini göstererek sorar;
- "Anne,bunlar nedir?"
Nasil cevaplayacagini bilmeyen annesi, "yarin kahvaltida babana sorarsin" der -unutmasini umud ederek-
Ama johny unutmaz ve ertesi gün kahvaltida babasina sorar, Babasi söyle yanitlar,
- "Onlar balon çocugum, annen öldügü zaman o balonlari sisirecegiz ve annende cennete uçacak".
Birkaç hafta sonra johnynin babasi eve birkaç saat erken gelir.
Johhny aglayarak babasinin yanina kosar.
- "Baba kos annem ölüyor."
Babasi çocugu sakinlestirmeye çalisirken sorar,
- "Neden annenin öldügünü düsünüyorsun?"
Çocuk aglamaya devam ederken anlatir,
- "Harry Amca annemin balonlarini sisiriyordu, ve annem de söyle bagiriyordu,"
- "Tanrim geliyorum"
F.S.Mehmet1453
Çocuk yapma arzusunda olan bir çift varmis.
kocasi eve gelince kadin büyük bir sevinçle
-"Kocacigim biliyormusun tam bir ay geciktim, yarin doktora gidip hemen testleri yaptiracagim" demiş.Ertesi gün olmus. Bu arada elektrik faturasini da yatirmayi unutmus olsalar ki eve elektrik idaresinden bir memur gelmis.
-"Hanimefendi tam bir aydir geciktiniz" demez mi?.Bizim ki tabi sok olmus bir sekilde :
-"Neee!!! Siz nerden biliyorsunuz olamaz böyle bir sey" demis.Memur:
-"Ama hanim efendi bizdeki tüm kayitlarda tam bir ay gecikmeli oldugunuz görülüyor"
Kadincagiz sok olmus bir sekilde
-"Tamam durumu kocama anlatacagim o sizinle görüsür" demis ve aksam olmus,kadinin kocasi eve gelmis.Kadin olup bitenleri kocasina anlatmis.Tabi ki adamda bu duruma sinirlenmis. Ertesi gün sabah elektrik dairesine durum hakkinda bilgi almak için memurun yanina gelmis;
-"Kardesim dün bizim eve kadar gelip karima tam bir ay geciktigimizi söylemissin bu ne küstahlik ,hem siz nerden biliyorsunuz bütün bunlari" demiş.Memur:
-"Beyefendi bu bizim isimiz,her sey bizim sayemizde oluyor ve biz burada yapilan her seyin kaydini tutuyoruz ve sizin resmi kayitlarinizda elimizde ve geciken bir ay için bize borçlusunuz" demiş.Adamcagizda sinirli bir sekilde:
-"Ya ödemezsek ne olur?"
Memur:
-"Mecburen kesmek zorunda kaliriz"
-"Neeeee!!!!!" "Peki ya sonra"
-"O zaman hanimefendi mumla idare etmek zorunda kalir"
F.S.Mehmet1453
Çocuk yapma arzusunda olan bir çift varmis.
kocasi eve gelince kadin büyük bir sevinçle
-"Kocacigim biliyormusun tam bir ay geciktim, yarin doktora gidip hemen testleri yaptiracagim" demiş.Ertesi gün olmus. Bu arada elektrik faturasini da yatirmayi unutmus olsalar ki eve elektrik idaresinden bir memur gelmis.
-"Hanimefendi tam bir aydir geciktiniz" demez mi?.Bizim ki tabi sok olmus bir sekilde :
-"Neee!!! Siz nerden biliyorsunuz olamaz böyle bir sey" demis.Memur:
-"Ama hanim efendi bizdeki tüm kayitlarda tam bir ay gecikmeli oldugunuz görülüyor"
Kadincagiz sok olmus bir sekilde
-"Tamam durumu kocama anlatacagim o sizinle görüsür" demis ve aksam olmus,kadinin kocasi eve gelmis.Kadin olup bitenleri kocasina anlatmis.Tabi ki adamda bu duruma sinirlenmis. Ertesi gün sabah elektrik dairesine durum hakkinda bilgi almak için memurun yanina gelmis;
-"Kardesim dün bizim eve kadar gelip karima tam bir ay geciktigimizi söylemissin bu ne küstahlik ,hem siz nerden biliyorsunuz bütün bunlari" demiş.Memur:
-"Beyefendi bu bizim isimiz,her sey bizim sayemizde oluyor ve biz burada yapilan her seyin kaydini tutuyoruz ve sizin resmi kayitlarinizda elimizde ve geciken bir ay için bize borçlusunuz" demiş.Adamcagizda sinirli bir sekilde:
-"Ya ödemezsek ne olur?"
Memur:
-"Mecburen kesmek zorunda kaliriz"
-"Neeeee!!!!!" "Peki ya sonra"
-"O zaman hanimefendi mumla idare etmek zorunda kalir"
F.S.Mehmet1453
Adamın biri kanserden oluyormus. Olum doseginde oglu sormus:
‘ Baba neden AIDS’ten oldugunu soyluyorsun herkese?’
Baba ‘ Ben oldukten sonra kimse annenle berabar olamasın diye!’
F.S.Mehmet1453
Adamın biri kanserden oluyormus. Olum doseginde oglu sormus:
‘ Baba neden AIDS’ten oldugunu soyluyorsun herkese?’
Baba ‘ Ben oldukten sonra kimse annenle berabar olamasın diye!’
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 10:10 AM
Dogumevi bekleme salonuna hemsire kosarak girer , ilk sirada oturan adama yaklasarak :
"Sizi tebrik ederim, ikiz cocugunuz oldu" der.
"Ne tesaduf Minnesota Ikizleri - Basketbol Takimindayim"
Bir saat sonra, ayni hemsire yine kosarak gelir,"Mr.Smith" ismini anons eder. Mr.Smith yerinden heyecanla dogrulur,Hemsire ;
" Artik ucuz babasisiniz" der.Mr.Smith sasirir ve " Olacak sey degil, ben de 3M sirketinde calisiyorum" der.Hemsire bir daha gorundugunde ucuncu adama ;
" Esiniz dorduz dogurdu, kutlarim" der.Adam da saskinlikla
" Ben de Dort Mevsim Otelinde calisiyorum" der.
O sirada yaninda oturmakta olan adam hafif bayginlik gecirerek oturdugu yerden asagi dogru kayar, yetisip mudahale eden hemsire sorar;
"Iyimisiniz, ne oldu size?" diye sorar.
Adam kendine gelmege calisarak dogrulur ;
" Temiz havaya ihtiyacim var, 101 Dalmacyalilar magazasinin muduruyum de..."
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 10:10 AM
Dogumevi bekleme salonuna hemsire kosarak girer , ilk sirada oturan adama yaklasarak :
"Sizi tebrik ederim, ikiz cocugunuz oldu" der.
"Ne tesaduf Minnesota Ikizleri - Basketbol Takimindayim"
Bir saat sonra, ayni hemsire yine kosarak gelir,"Mr.Smith" ismini anons eder. Mr.Smith yerinden heyecanla dogrulur,Hemsire ;
" Artik ucuz babasisiniz" der.Mr.Smith sasirir ve " Olacak sey degil, ben de 3M sirketinde calisiyorum" der.Hemsire bir daha gorundugunde ucuncu adama ;
" Esiniz dorduz dogurdu, kutlarim" der.Adam da saskinlikla
" Ben de Dort Mevsim Otelinde calisiyorum" der.
O sirada yaninda oturmakta olan adam hafif bayginlik gecirerek oturdugu yerden asagi dogru kayar, yetisip mudahale eden hemsire sorar;
"Iyimisiniz, ne oldu size?" diye sorar.
Adam kendine gelmege calisarak dogrulur ;
" Temiz havaya ihtiyacim var, 101 Dalmacyalilar magazasinin muduruyum de..."
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 10:16 AM
Din dersinde öğretmen yeni başladığı sınıfında öğrenciyi kaldırmış...
- Adın ne senin evladım
- Kevser öğretmenim
- Ne güzel isim,Oku bakalım kevser suresini
- Öğrenci sureyi ezbere okumuş
- Aferin evladım, ağzına sağlık
- Senin adın ne evladım
- Fatih öğretmenim
- Çok güzel isim, Oku bakalım fatiha suresini demiş,
- Öğrenci ezbere okumuş
- Aferin evladım, ağzına sağlık..
-Öğretman birde bakmış, bir çocuk masanın altına saklanmaya çalışıyor..
- Evladım kalk bakayım, adın ne senin demiş
- Yasin öğretmenim ama arkadaşlar bana kısaca süpaneke derler..
F.S.Mehmet1453
- Adın ne senin evladım
- Kevser öğretmenim
- Senin adın ne evladım
- Fatih öğretmenim
- Öğrenci ezbere okumuş
F.S.Mehmet1453
- Adın ne senin evladım
- Kevser öğretmenim
- Senin adın ne evladım
- Fatih öğretmenim
- Öğrenci ezbere okumuş
F.S.Mehmet1453
Bir üniversitede şöyle bir ödev verilmiş
ve bu ödevden 100 almayı başarmış tek kişi olmuş
Kompozisyon Ödevi:
Aşağıdaki konulara kısa ve etkili bir şekilde değinen bir kompozisyon yazın.
1. Din
2. Cinsellik
3. Gizem
100 alan ödev:
Allahım! Hamileyim. Acaba Kimden? http://www.fikracenneti.com/yonet/FCKeditor/editor/images/smiley/msn/teeth_smile.gif http://www.fikracenneti.com/yonet/FCKeditor/editor/images/smiley/msn/devil_smile.gif
F.S.Mehmet1453
Kompozisyon Ödevi:
1. Din
2. Cinsellik
3. Gizem
100 alan ödev:
Allahım! Hamileyim. Acaba Kimden? http://www.fikracenneti.com/yonet/FCKeditor/editor/images/smiley/msn/teeth_smile.gif http://www.fikracenneti.com/yonet/FCKeditor/editor/images/smiley/msn/devil_smile.gif
F.S.Mehmet1453
Kompozisyon Ödevi:
1. Din
2. Cinsellik
3. Gizem
100 alan ödev:
F.S.Mehmet1453
Öğrencilerden biri çok tembeldi.
Öğretmen,durumu babasına anlattı.
Baba:
-İyi ama, bizim çocuğun zihni çok açıktır!
Öğretmen gülerek:
-O kadar açık ki,bir yandan giriyor öte yandan çıkıyor! http://www.fikracenneti.com/yonet/FCKeditor/editor/images/smiley/msn/angel_smile.gif
F.S.Mehmet1453
Baba:
Öğretmen gülerek:
-O kadar açık ki,bir yandan giriyor öte yandan çıkıyor! http://www.fikracenneti.com/yonet/FCKeditor/editor/images/smiley/msn/angel_smile.gif
F.S.Mehmet1453
Baba:
Öğretmen gülerek:
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 10:17 AM
Kimya dersinde öğretmen, elindeki metal parayı gösterdi:
-Şimdi bu beşyüzlüğü asite batırıyorum. Ne dersiniz eriyecek mi?
Nuri parmak kaldırıp cevapladı:
-Erimez, öğretmenim:
-Evet erimez, neden erimez?
-Eriyecek olsa asite atmazdınız da ondan...
F.S.Mehmet1453
-Erimez, öğretmenim:
F.S.Mehmet1453
-Erimez, öğretmenim:
F.S.Mehmet1453
Tıp fakültesinde ögrenci olan kahramanimiz anatomi dersinde hocasina sorar
-Hocam peniste kemik varmıdır?
Hocasi cevaplar,
-Yok kizim sana öyle gelmiştir!!
F.S.Mehmet1453
Hocasi cevaplar,
F.S.Mehmet1453
Hocasi cevaplar,
F.S.Mehmet1453
Saglik dersinde ögretmen bir ögrenciye sordu :
- Söyle bakalim, bebeklerde anne sütü neden inek sütünden daha faydalidir ?
Ögrenci kendinden emin bir sekilde cevap verdi,
- Daha lezzetlidir, eksimez, pasta yapiminda ve baska amaçlarla kullanilamaz, bebege özeldir, ambalaji nefistir.
F.S.Mehmet1453
- Daha lezzetlidir, eksimez, pasta yapiminda ve baska amaçlarla kullanilamaz, bebege özeldir, ambalaji nefistir.
F.S.Mehmet1453
F.S.Mehmet1453
Karne günüydü.Küçük oğlan okuldan döndü.Annesi :
-Karnen nerede?diye sordu.
Çocuk güldü :
-Arkadaşıma ödünç verdim.Babasını korkutacak...
F.S.Mehmet1453
Çocuk güldü :
F.S.Mehmet1453
Çocuk güldü :
F.S.Mehmet1453
Ali annesi hasta oldugu için derste dalgin bir sekilde etrafa bakip duruyormus.Derste ögretmen çin seddinin yapilisini anlatiyormus.Ögretmen dersi dinlemedigini görünce aliye Çin seddini kim yapti diye sormus tabi ali dinlemedigi için soruyui anlamamis.hocanin kendisini zarladigini düsünmüs ve hocaya valla ben yapmadim demis.Hoca bunu almis müdürün odasina götürmüs müdüre:
-Hocam ben buna çin seddini ki yapti diye soruyorum oda valla be yapmadim diyo.
Müdür de bunlari dinlememis ve:
-Bunlar yaparlar yaparlar sonrada yapmadim derler demiş..
F.S.Mehmet1453
Ali annesi hasta oldugu için derste dalgin bir sekilde etrafa bakip duruyormus.Derste ögretmen çin seddinin yapilisini anlatiyormus.Ögretmen dersi dinlemedigini görünce aliye Çin seddini kim yapti diye sormus tabi ali dinlemedigi için soruyui anlamamis.hocanin kendisini zarladigini düsünmüs ve hocaya valla ben yapmadim demis.Hoca bunu almis müdürün odasina götürmüs müdüre:
F.S.Mehmet1453
F.S.Mehmet1453
Birinci sinifa baslayan çocuklara ögretmen, babalarinin mesleklerini soruyordu :
-Söyle bakalim Tuna, baban ne is yapiyor?
Tuna :
-Otobüsleri kaldiriyor efendim, dedi.Bir sira önde oturan bir çocuk yanindaki arkadasina yavasça sordu :
-Pekiyi anlayamadim, neymis babasi? Arkadası büyük bir saflikla cevap verdi :
-Vinç miş, vinç!
F.S.Mehmet1453
Birinci sinifa baslayan çocuklara ögretmen, babalarinin mesleklerini soruyordu :
Tuna :
-Otobüsleri kaldiriyor efendim, dedi.Bir sira önde oturan bir çocuk yanindaki arkadasina yavasça sordu :
-Vinç miş, vinç!
F.S.Mehmet1453
Tuna :
-Vinç miş, vinç!
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 10:18 AM
Biyoloji Öğretmeni, öğrencilerinden birisine sormuş. Çocuğum:
-"Refleks haricinde insanların isteksiz olarak hareket eden şeyine ne denir?
Öğrenci:
-"Tiktir hocam.
Öğretmen:
-"Afferin çocuğum bildin. Senin adın nedir?
Öğrenci:
-"Tüleyman öğretmenim.
F.S.Mehmet1453
Öğrenci:
-"Tiktir hocam.
Öğretmen:
Öğrenci:
-"Tüleyman öğretmenim.
F.S.Mehmet1453
Öğrenci:
-"Tiktir hocam.
Öğretmen:
Öğrenci:
-"Tüleyman öğretmenim.
F.S.Mehmet1453
Ucra bir koyun ilkokuluna mufettis gelecegi haberi alinir. Bunu duyan tek sinifli ilkokulun tek ogretmeni panikler cunku cocuklar 2. sinifta olmalarina ragmen cok zor okumaktadirlar. Ogretmen mufettisin gelecegi gun sinifta ufak bir konusma yapar:
"Bakin cocuklar bugun okulumuza mufettis gelecek. Muhtemelen de tahtaya birseyler yazip okumanizi isteyecek. Mufettis tahtaya birsey yazmaya baslarsa hemen bana bakin ben size ne yazdigini anlatirim, siz de okumus gibi yapip soylersiniz."
Cocuklarin aklina yatmis bu tabii. Mufettis gelmis, kisa hosbesten sonra ogretmen cocuklardan birine "Kalk bakalim" demis "Su tahtaya yazdigimi oku" ve baslamis kocaman harflerle "kaplumbaga" yazmaya. Bunu goren ogretmen mufettise caktirmadan cocuga bir guzel anlatmis ne oldugunu tahtadakinin. M"Oku bakalim oglum ne yaziyor?"
Ogrenci:
"Tos-ba-ga"
F.S.Mehmet1453
Ucra bir koyun ilkokuluna mufettis gelecegi haberi alinir. Bunu duyan tek sinifli ilkokulun tek ogretmeni panikler cunku cocuklar 2. sinifta olmalarina ragmen cok zor okumaktadirlar. Ogretmen mufettisin gelecegi gun sinifta ufak bir konusma yapar:
"Bakin cocuklar bugun okulumuza mufettis gelecek. Muhtemelen de tahtaya birseyler yazip okumanizi isteyecek. Mufettis tahtaya birsey yazmaya baslarsa hemen bana bakin ben size ne yazdigini anlatirim, siz de okumus gibi yapip soylersiniz."
Cocuklarin aklina yatmis bu tabii. Mufettis gelmis, kisa hosbesten sonra ogretmen cocuklardan birine "Kalk bakalim" demis "Su tahtaya yazdigimi oku" ve baslamis kocaman harflerle "kaplumbaga" yazmaya. Bunu goren ogretmen mufettise caktirmadan cocuga bir guzel anlatmis ne oldugunu tahtadakinin. M"Oku bakalim oglum ne yaziyor?"
Ogrenci:
"Tos-ba-ga"
F.S.Mehmet1453
Ogrenci:
"Tos-ba-ga"
F.S.Mehmet1453
Biyoloji dersinden yapılacak sınav için sınıftaki herkez acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş. Daha sonra sınavın yapılacağı gün gitmişler bir de bakmışlar, ortada kağıt kalem yok sadece sıra sıra mikroskoplar.
Hocada başlarında bekliyorken demiş ki, "Bu mikroskaplarda lamda bir böceğin bacağı var, sınavınız bacağından böceği tanımak"
Tabi hemen itirazlar ama fayda etmemiş, hoca dediği dedik. Öğrenciler mikroskopların başına geçmiş. Ama bir şey yapamıyorlar. En sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış.
Hoca arkasından seslenmiş "Kimsin ulan sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?"
Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış
-"Tanısana hadi lan tanısana kim olduğumu"
F.S.Mehmet1453
Biyoloji dersinden yapılacak sınav için sınıftaki herkez acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş. Daha sonra sınavın yapılacağı gün gitmişler bir de bakmışlar, ortada kağıt kalem yok sadece sıra sıra mikroskoplar.
Hocada başlarında bekliyorken demiş ki, "Bu mikroskaplarda lamda bir böceğin bacağı var, sınavınız bacağından böceği tanımak"
Tabi hemen itirazlar ama fayda etmemiş, hoca dediği dedik. Öğrenciler mikroskopların başına geçmiş. Ama bir şey yapamıyorlar. En sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış.
F.S.Mehmet1453
F.S.Mehmet1453
Bir gün ögretmen sinifa sormus:
-"Biz hangi hayvanlarin sütünü içiyoruz?
Herkes keçi, koyun, inek demis.
Sira küçük zeynepe gelmis:
-"Biz sütçünün sütünü içiyoruz ögretmenim" demis.
F.S.Mehmet1453
F.S.Mehmet1453
F.S.Mehmet1453
Bir gün ali sinif da arkadaslariyla konusuyormus ögretmenleri görmüs. Ve bunlari tahtaya kaldirmis ve demis 4 kelime yazip yarin getirceksiniz. Ali eve gelir:
- baba bana bi kelime söyler misin
- git len basimdan. Ali yazar.Annesine gider annesinin yagi bitmistir annesi de:
- sana sana der Ali yazar. Abisine gider abisi de tarzan kitabi okudugu icin sorusuna cevap olarak
- tarzan tarzan der Ali gene yazar ve telefonla sevgilisiyle konusan ablasina gider
- Abla bana bi kelime soyler misin der ablasi da telefonla konusurken:
- Gelemem sekerim randuvum var.
Sabah okulda ogretmen Ali yi kaldirir. Ali de okumaya baslar:
"git len basimdan" ogretmen
"banami?"
"sana sana"
"sen kendini ne saniyorsun"
"tarzan tarzan"
"yuru bakalim dogru mudure"
"gelemem sekerim randevum var".
F.S.Mehmet1453
Bir gün ali sinif da arkadaslariyla konusuyormus ögretmenleri görmüs. Ve bunlari tahtaya kaldirmis ve demis 4 kelime yazip yarin getirceksiniz. Ali eve gelir:
- git len basimdan. Ali yazar.Annesine gider annesinin yagi bitmistir annesi de:
- sana sana der Ali yazar. Abisine gider abisi de tarzan kitabi okudugu icin sorusuna cevap olarak
- tarzan tarzan der Ali gene yazar ve telefonla sevgilisiyle konusan ablasina gider
"banami?"
"sana sana"
"tarzan tarzan"
F.S.Mehmet1453
"banami?"
"sana sana"
"tarzan tarzan"
F.S.Mehmet1453
Ali okula yazılıcakmış. Ama çok fırlama bir çocuk olduğundan babası bazı önlemler almaya karar vermiş ve okuldaki öğretmenine ve diğer öğretmenlere durumu anlatmış.Sıra servis şöförüne gelmiş servis şöförüne oğlunun ne kadar fırlama olduğunu anlatmış.Şöför hiç oralı olmamış içinden ufacık çocuk ne kadar fırlama olabilir ki demiş.Okul günü gelmiş ve Ali alınması gereken yerden servise binmiş.
Yolculuğun ilk başlarında sakin sakin oturan Ali daha sonra şöförün yanına gelerek:
-"Amca benim annem tavuk babam horoz olsaydı ben civciv olurdum değilmi" demiş.Şöför
-"evet yavrum şimdi geç yerine otur "demiş.
Bİraz sonra Ali yine şöförün yanına giderek
-"Amca benim annem inek babam boğa alsaydı ben buzağı olurdum değilmi"demiş.Şöför biraz sinirli:
-"evet şimdi git yerine otur " demiş.Biraz sonra Ali yine şöförün yanına gelerek
-"Amca benim annem" demeye kalmadan şöför Aliye
-"Ben sana bir soru soracağım "demiş ve ardından
-"Senin annen ****** baban pezevenk olsaydı sen ne olurdun bakayım" demiş.
Ali sırıtarak cevap vermiş:
-"ŞÖFÖR".
F.S.Mehmet1453
Ali okula yazılıcakmış. Ama çok fırlama bir çocuk olduğundan babası bazı önlemler almaya karar vermiş ve okuldaki öğretmenine ve diğer öğretmenlere durumu anlatmış.Sıra servis şöförüne gelmiş servis şöförüne oğlunun ne kadar fırlama olduğunu anlatmış.Şöför hiç oralı olmamış içinden ufacık çocuk ne kadar fırlama olabilir ki demiş.Okul günü gelmiş ve Ali alınması gereken yerden servise binmiş.
Yolculuğun ilk başlarında sakin sakin oturan Ali daha sonra şöförün yanına gelerek:
-"Amca benim annem tavuk babam horoz olsaydı ben civciv olurdum değilmi" demiş.Şöför
-"Amca benim annem inek babam boğa alsaydı ben buzağı olurdum değilmi"demiş.Şöför biraz sinirli:
-"evet şimdi git yerine otur " demiş.Biraz sonra Ali yine şöförün yanına gelerek
-"ŞÖFÖR".
F.S.Mehmet1453
-"ŞÖFÖR".
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 10:19 AM
Öğretmen, tarih dersinde Hasan`a sordu :
-Bana yüzyıl önce olmayan birkaç şey söyle bakalım.
Hasan düşündü :
-Örneğin ben yoktum, dedi.Öğretmen güldü :
-Biliyorum senin olmadığını, dedi ve başka örnekler vermesini istedi.
-Örneğin siz de yoktunuz!
F.S.Mehmet1453
Hasan düşündü :
F.S.Mehmet1453
Hasan düşündü :
F.S.Mehmet1453
Ögretmen sinifta madenleri ve ne kadar degerli olduklarini anlatiyormus.
Dersin bitiminde çocuklara sormus:
-"Kim hangi madene sahip olmak ister çocuklar?"
Önce John cevap vermis:
-"Platin, ögretmenim. Onunla kendime bir Porsche alirdim."
Ardindan Mike cevaplamis:
-"Altin, ögretmenim. Altinlarimla kendime son model bir Cadillac alirdim."
En son Küçük Joe yanitlamis:
-"Silikon, ögretmenim. Ablamda iki tane var, kapinin önündeki arabalari hayal bile edemezsiniz!..."
F.S.Mehmet1453
Önce John cevap vermis:
-"Silikon, ögretmenim. Ablamda iki tane var, kapinin önündeki arabalari hayal bile edemezsiniz!..."
F.S.Mehmet1453
Önce John cevap vermis:
F.S.Mehmet1453
Ögretmen ögrencilerine sormus:-
Allah hepimizin cennete gitmesini istedigi haldeniye cehenneme gönderiyor.
Çocugun birisi ögretmenin sorusuna soruyla cevap veriyor:
-Ögretmenim siz bizim 5 almamizi istediginiz halde niye sinav yapiyorsunuz?
F.S.Mehmet1453
F.S.Mehmet1453
F.S.Mehmet1453
Öğrencinin biri, okul müdürüne "Hocam, sizin için şöyle-böyle diyorlar, doğru mu?" der. Bunun üzerine fırlama ruhlu hoca da, öğrenciye karşılık verir:
-Bak oğlum, senin için de ****** çocuğu diyorlar!!!...
F.S.Mehmet1453
Öğrencinin biri, okul müdürüne "Hocam, sizin için şöyle-böyle diyorlar, doğru mu?" der. Bunun üzerine fırlama ruhlu hoca da, öğrenciye karşılık verir:
F.S.Mehmet1453
F.S.Mehmet1453
Oğretmen çocuğa sordu:
-Birinci Murat hangi savasta olmustu?
Çocuk biraz duşundukten sonra:
-Katildiği en son savaşta oğretmenim...
F.S.Mehmet1453
Oğretmen çocuğa sordu:
F.S.Mehmet1453
Oğretmen çocuğa sordu:
F.S.Mehmet1453
Çocuk peltekmiş.okulda öğretmeni tahtaya kedi şu sütü iç yazmış.Öğretmeni çocuğu tahtaya kaldırıp yazıyı okumasını istemiş.çocuk:
tedi tu tütü itdemiş.Öğretmeni doğru okumasını istemiş çocuk tekrar
tedi tu tütü itdemiş.Öğretmen sinirlenmiş doğru okusana demiş.Çocuk:
Anatını tittiminin tedisi ittene tu tütüdemiş
F.S.Mehmet1453
Çocuk peltekmiş.okulda öğretmeni tahtaya kedi şu sütü iç yazmış.Öğretmeni çocuğu tahtaya kaldırıp yazıyı okumasını istemiş.çocuk:
F.S.Mehmet1453
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 10:20 AM
Okula yeni gelen öğretmen ilk dersinde öğrencilere ilginç bir çağrıda bulunmuş:
-"Kendini geri zekalı hisseden varsa ayağa kalksın..."
Sınıfta çıt yok. Nihayet biri kalkmış:
-"Siz kendinizi geri zekalı mı hissediyorsun?"
-"Hayır", demiş çocuk,
-"Ama sizin tek başına ayakta kalmanıza gönlüm razı olmadı da..."
F.S.Mehmet1453
-"Hayır", demiş çocuk,
F.S.Mehmet1453
-"Hayır", demiş çocuk,
F.S.Mehmet1453
İki arkadaş teneffüste konuşuyorlardı :
-Bugün bir bebek gördüm, fil sütü içerek bir haftada yedi kilo almış.
-Çok tuhaf.Kimin bebeğiymiş bu.
-Filin!...
F.S.Mehmet1453
-Filin!...
F.S.Mehmet1453
-Filin!...
F.S.Mehmet1453
Felsefe ogrencisi ilk sinavini oluyormus.
Sinav kagidinda tek bir cumle varmis;
-"Bu bir sorumudur?" tartisiniz.
Kisa bir sure dusundukten sonra yazmis;
-"Eger o bir soruysa, buda bir cevaptir."
Ogrenci sinavdan 100 almis..
F.S.Mehmet1453
F.S.Mehmet1453
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 10:22 AM
Birinci sınıf öğretmeni öğrencilerden birine sordu :
-Bu harfin adı ne?
Üzülerek karşılık verdi çocuk :
-Harfi tanıyorum ama, adı bir türlü aklıma gelmiyor...
F.S.Mehmet1453
-Bu harfin adı ne?
F.S.Mehmet1453
-Bu harfin adı ne?
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 10:23 AM
Ali Can okula gitmiş, Derse başlamislar.
Ögretmen;
-"Kim cennete gitmek ister? " demis
Can hariç herkes parmak kaldirmis Ögretmen Cana :
-"Can sen cennete gitmek istemiyor musun?
-"Ama ögretmenim ya annem kızarsa.."
-"Niye kızsın annen oglum bosu bosuna. Ayrıca herkes cennete gitmek ister."
-"Ama hocam annem dedi ki; okuldan çıkınca hemen eve gel."
F.S.Mehmet1453
Ögretmen;
F.S.Mehmet1453
Ögretmen;
F.S.Mehmet1453
Öğretmen :
-Evcil hayvanların başlıcalarını say bakalım!
Çocuk biraz düşündükten sonra cevap verdi :
-Kedi, köpek, fare, tahtakurusu, pire, sinek!
F.S.Mehmet1453
Öğretmen :
F.S.Mehmet1453
Öğretmen :
F.S.Mehmet1453
Ünivetsitede Biyoloji dersinde ogrencinin birisi mikroskopta sperm ornegi incelerken bir kiz yanina yaklasmis.Kiz "Ne inceliyorsun Berkay?" deyince cocuk utanmis "Agiz ici epiteli" demis. "Peki demis kiz ben de incelemek istiyorum". Baslamis mikroskoba bakmaya. Derken profesor gelmis kizn yanina.
"Kizim ne inceliyorsun?"
"Agiz ici epiteli hocam"
Dur cekil bir de ben bakayim demis profesor. Egilmis mikroskoba soyle bir baktiktan sonra kiza donmus
"Bir daha ornek almadan once agzini yika kizim!"
F.S.Mehmet1453
Ünivetsitede Biyoloji dersinde ogrencinin birisi mikroskopta sperm ornegi incelerken bir kiz yanina yaklasmis.Kiz "Ne inceliyorsun Berkay?" deyince cocuk utanmis "Agiz ici epiteli" demis. "Peki demis kiz ben de incelemek istiyorum". Baslamis mikroskoba bakmaya. Derken profesor gelmis kizn yanina.
"Kizim ne inceliyorsun?"
"Agiz ici epiteli hocam"
Dur cekil bir de ben bakayim demis profesor. Egilmis mikroskoba soyle bir baktiktan sonra kiza donmus
F.S.Mehmet1453
"Kizim ne inceliyorsun?"
"Agiz ici epiteli hocam"
F.S.Mehmet1453
Bir adam; kadın doğum uzmanıymış, ancak mesleğinden sıkılmış ve araba tamircisi olmaya karar vermiş. Bunun için gidip dersler almış; sınavı 100le bitirip tamirci olması gerekiyormuş. Adam sınava giriyor, çıkıyor bir bakıyorlar ki 150 almış sınavdan. Herkes şoka giriyor nasıl olur diye. Puan veren hocalara toplayıp soruyorlar:
-"Nasıl 150 aldı?"
Hoca da anlatmaya başlamış:
-"Önce bujileri değiştirdi sonra motora rektifiye yaptı sonra da karbüratorü dağıtıp temizledi ve son olarak da vites kutusunu dağıtıp topladı", diye açıklama yapmış. Diğer hocalar:
- "Ee 150 almayı gerektirecek durum nedir? Diğer öğrenciler de bunu yapıyorlar", deyince hoca da:
- "iyi de tüm bunları egzozdan yaptı"
F.S.Mehmet1453
Bir adam; kadın doğum uzmanıymış, ancak mesleğinden sıkılmış ve araba tamircisi olmaya karar vermiş. Bunun için gidip dersler almış; sınavı 100le bitirip tamirci olması gerekiyormuş. Adam sınava giriyor, çıkıyor bir bakıyorlar ki 150 almış sınavdan. Herkes şoka giriyor nasıl olur diye. Puan veren hocalara toplayıp soruyorlar:
-"Nasıl 150 aldı?"
-"Önce bujileri değiştirdi sonra motora rektifiye yaptı sonra da karbüratorü dağıtıp temizledi ve son olarak da vites kutusunu dağıtıp topladı", diye açıklama yapmış. Diğer hocalar:
- "Ee 150 almayı gerektirecek durum nedir? Diğer öğrenciler de bunu yapıyorlar", deyince hoca da:
F.S.Mehmet1453
-"Nasıl 150 aldı?"
F.S.Mehmet1453
Jinekologun biri lanet olsun der ve doktorlugu birakir. Niyeti araba tamircisi olmaktir. Gider ve sendikanin sinavina girer. Sonuçta 100 üzerinden 150 alip gecer. Bunun üzerine bir sorusturma açilir.
Müfettisler hocaya sorarlar bu is nasil oldu diye.
Hoca;
- "Valla, yagi degistir dedim degistirdi. Filtreyi degistir dedim degistirdi. Bujileri temizle dedim temizledi.
Müfettis:
- "Iyi de neden 100 degil de 150 verdin?" Hoca:
- "Bunlarin hepsini egzozdan yapti !"
F.S.Mehmet1453
Jinekologun biri lanet olsun der ve doktorlugu birakir. Niyeti araba tamircisi olmaktir. Gider ve sendikanin sinavina girer. Sonuçta 100 üzerinden 150 alip gecer. Bunun üzerine bir sorusturma açilir.
Hoca;
- "Valla, yagi degistir dedim degistirdi. Filtreyi degistir dedim degistirdi. Bujileri temizle dedim temizledi.
Müfettis:
F.S.Mehmet1453
Hoca;
Müfettis:
F.S.Mehmet1453
Matematik öğretmeni ilkokul çocuklarına sormuş :
-Ağaçta 5 kuş var.Birini vurdum kaç kaldı.
Ahmet hemen :
-Hiç kalmaz.Çünkü sesten hepsi uçar, demiş.
Öğretmeni bunun üzerine :
-Olmaz öyle şey, diye cevap vermiş.
Burası matematik dersi.5 taneden biri vurulursa 4 tane kalır.Ama düşünüş biçimini beğendim.
Ahmet fena halde hırslanmış :
-Bende birşey sorabilirmiyim öğretmenim, demiş.
Sor bakalım.
-3 kadın dondurma yiyor, biri ısırarak, biri yalayarak, biri emerek yiyiyor.Bunlardan hangisi evli.
Öğretmen kızarıp bozarmış.Sonunda :
-Bilemem, demiş.
-Emen mi?
Ahmet cevabı yapıştırmış :
-Yoo, parmağında alyansı olan.Ama düşünüş biçiminizi beğendim.
F.S.Mehmet1453
Ahmet hemen :
Burası matematik dersi.5 taneden biri vurulursa 4 tane kalır.Ama düşünüş biçimini beğendim.
Sor bakalım.
-3 kadın dondurma yiyor, biri ısırarak, biri yalayarak, biri emerek yiyiyor.Bunlardan hangisi evli.
-Bilemem, demiş.
-Emen mi?
F.S.Mehmet1453
Ahmet hemen :
Sor bakalım.
-Bilemem, demiş.
-Emen mi?
F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 10:24 AM
Ders cografya dersi, Türkiye haritasi tahtada asili. Ögretmen herzamanki gibi çocuklara cografya kitabindan sayfa numaralarini vererek okumalarini ister ve bütün siniflarda yaptigi gibi posetinden sislerini çikararak örgü örmeye baslar. Dersin ortalarina dogru müdür ve müfettis kapida belirince telaslanan ögretmen örgüsünü firlatarak surat kipkirmizi ayaga kalkar.Kendi için ördügü etek ise haritanin asili oldugu çiviye takilmistir.
Müfettis dersin nasil gittigini sorup çocuklara birkaç soru soracgini belirterek Aliyi ayaga kaldirir.
-Türkiyenin baskenti neresi oglum
Ali:
-Ankara hocam
müfettis tekrar Aliye:
-Harita bilgin nasil?Bana dogum yerini gösterebilirmisin?
Ali Sinop dogumludur ve ögretmeninin etegi Sinopun üstünü kapatmaktadir. Biraz duraksadiksan sonra ögretmenine
-Eteginizi kaldirirmisiniz hocam dogum yerimi göstericem.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.