PDA

Tam Sürümü Görüntüle : fıkralara devamm

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12

GhencThurk
10-09-2007, 06:53 PM
Tahrik
Savci, sanik sandalyesindeki yasli teyzeye sorar :
- Bize yasinizi söyler misiniz?
- 86 yasindayim
- Lütfen bize olay günü neler oldugunu anlatin
- O gün hava çok güzeldi ve ben parkta oturuyordum....derken o adam geldi yanima oturdu
- Onu taniyor muydunuz?
- Hayir ama tatli birine benziyordu
- Sonra ne oldu?
- Birden bacaklarimi oksamaya basladi...
- Ona engel oldunuz mu?
- Hayir
- Neden?
- Çünkü hosuma gitti.. kocam 30 yil önce öldügünden beri kimse bana böyle dokunmamisti....
- Sonra ne oldu?
- Sonra gögüslerime dokundu....
- Engel oldunuz mu?
- Hayir
- Neden?
- Çünkü bana kendimi uzun zamandir ilk defa bir kadin gibi hissettiriyordu...
- Sonra ne oldu??
- O kadar tahrik olmustum ki bacaklarimi açtim ve "SEVIS BENIMLE HADI SEVIS BENIMLE!!!"diye bagirdim...
- Sizinle sevisti mi??
- HAYIR!! Ben öyle bagirinca o da birden "GÜLÜMSEYIIIN, KAMERA SAKASIIII!!"diye bagirdi ben de onu vurdum !!!!!!!

GhencThurk
Dogum Yeri
Adamin biri birgün trene binmis ve karsisinda çok hos bir bayan görünce konusmaya çalismis ve sonunda:
- Hanimefendi size 1 milyon dolar versem su eteginizi 2 parmak yukari kaldirir misiniz
Kadin: - Hayhay der daha sonra
- Size 2 milyon dolar daha verim, 2 parmak daha derken is yukari kadar çikar, adam sonunda kadina - Hanimefendi size 5 milyon dolar vereyim bana dogum yaptiginiz yeri gösterin der ve kadin kabul ederek söyle der:
Bakin su agaçlarin arasindaki binanin 2 katindaki oda...

GhencThurk
Bes Lira
Küçük çocuk yolun ortasinda hüngür hüngür agliyordu... Yasli bir hanim aciyarak sordu;
-Ne için agliyorsun evladim?
-Bes lirami yitirdim...
-Peki al sana bes lira.
Yasli hanim bir iki adim yürüdü. Küçük çocuk yine aglamaya basladi. Hanim döndü:
-Peki simdi neden agliyorsun?
-Nasil aglamam? O bes lirami yitirmeseydim simdi on liram olacakti..

GhencThurk
Degisim
Körfez Savasi'ndan önceki yillarda, Amerikali bir bayan gazeteci, kadinlarla erkeklerin toplumdaki yeri hakkinda bir yazi dizisi hazirlamak üzere Kuveyt'e gitmis.. gözlemleri sirasinda ilk dikkatini çeken, kadinlarin kocalarinin 5 adim gerisinden yürüdükleriymis...
Yillar sonra ayni gazeteci tekrar bir yazi dizisi için Kuveyt'e gittiginde bu sefer bir de bakmis kadinlar önden gidiyor, kocalari 5 adim arkalarindan geliyor... bu ise çok sasirmis, hemen bir kadina yaklasip sormus:
"Bu gördügüm inanilmaz bir gelisme... peki ama bu degisikligin sebebi nedir??"
Kuveyt'li kadin cevap vermis:
"Mayinlar..."

GhencThurk
10-09-2007, 06:54 PM
Manyak
Yolcu gemisi okyanusta issiz bir adanin yanindan geçerken yolcular uzun sakalli üstü basi yirtik siska bir adami farketmisler.. Adamcagiz sahilde oradan oraya kosuyor, çilgin gibi ellerini salliyor, zipliyor, bagirip çagiriyormus.. Yolculardan biri
"- Kim bu kaptan?" diye sormus..
"- Bilmem.." demis Kaptan
"- Her sene buradan geçeriz, her seferinde de bu manyak böyle kafayi üsütür.."

GhencThurk
McGayver
McGyver markete gitmis. Kasiyer kiza yaklasip, "Iyi günler, ben 6 metre dikenli tel, bir tane demir makasi, bolca zimpara kagidi, bir de elektrikli testere istiyorum" demis.
Kasiyer kiz sasirmis: "I.. i. iyi ama onlari burada bulamazsiniz ki, burasi küçücük bir market, burada sebze meyve gibi seyler vardir sadece..." demis.
McGyver 1-2 dakika düsünmüs, sonra kasiyer kiza dönmüs: "Tamam, onlar da olur" demis

GhencThurk
Servet
Iki fakülte arkadayi yillar sonra sokakta karsilasir, biri digerini eve yemege davet eder...
- Oglum bu ne ev böyle be, su salonun büyüklügüne bak! Nereden buldun bu kadar parayi birader? Duvarlarda nadide tablolar...
- Gel göstereyim, gel su pencerenin önüne... Suradaki otoyolu görüyor musun?
- Evet.
- 20 milyon dolar tuttu, 25 milyon dolara fatura ettik, farki cebe indirdik.
Iki yil sonra iki arkadas yine karsilasir...
- Gel bu sefer ben seni davet edeyim, bize gidelim...
- Yuh! Suraya bak... Vay anam vay! Oglum sen bizim eve saray diyordun bu ne böyle. Bizimki bunun yaninda müstemilat olmaz valla, saray asil burasi.
- Gel nasil yaptigimi sana göstereyim, geç su pencerenin önüne, bak surada otoyolu görüyor musun?
- Hayir! - Iste !!!

mystical_waynak
10-09-2007, 06:56 PM
eline koluna sağlık kardeş çoook mesaj atmışsın sadece 5-6 tane okuyabildim bi konuya 100 mesaj atsan kafii insanlar böle konulardan çok çabuk sıkılır!!!

GhencThurk
10-09-2007, 06:57 PM
Beni Bekle
Anne ve babasi ile uzun bir tartismadan sonra biyiklari yeni terleyen delikanli, bavulunu toplamis..
"Sakin beni durdurmaya kalkmayin.. Ben heyecan istiyorum, Ask istiyorum..Cosku istiyorum..Bol para, güzel kizlar istiyorum.. Bu evde bunlarin hiçbiri mümkün degil.."
Sonra kapiya dogru yürümüs..
"Dur" diye bagirmis, babasi arkasindan..
"Size söylemistim, beni durdurmaya tesebbüs etmeyin diye geriye bagirmis delikanli.."
"Dur" diye yeniden bagirmis babasi, oglu bahçe kapisindan çikarken..
"Dur... Beni bekle.."

GhencThurk
Önemli Neden
-Hayrola nereden?
-Be be ben mi? Rad rad radyodan geliyorum...
-Ne vardi radyoda?
-Spi spi spi spiker si si si synavi vardi da...
-Eeee, ne oldu?
-Bi bi bi birak yahu? Ki ki kiravat tak tak takmadik diye almadilar.

GhencThurk
Not
Arabasini park edip lokantaya giren adam, çiktginda arabasini akordeona dönmüs bir halde bulur.Cam sileceginin altinda bir kagitt vardir. Kagidi açtiginda, su satirlarla karsilasir :
-Ön vitesle geri vitesi karistirip arabaniza sert bir sekilde çarptim. Arabanizda gördü?ünüz gibi çok büyük hasar var. Olayi gören kimseler de su an, ben bu satirlari yazarken çevremde toplanmis bulunuyorlar ve bu kagida adimi ve adresimi yazdgimi saniyorlar.Ne halin varsa gör, o kadar enayi degilim!

GhencThurk
Ilk Ask
Evliliklerinin ustunden henuz bir ay gecmistir.Mutlu koca genc ve guzel karisina sarilir :
-Ilk ask ne kadar tatli, ne heyecanli degil mi?
Genc karisi yanitlar :
-Evet... ama seni tanidigima da memnunum...

GhencThurk
Ameliyat yeri
Iki sevgili bir agacin golgesinde otururlar.Delikanlinin tatli sozleri arasinda bir ara kiz sevgilisinin kulagina fisildar :
-Sevgilim sana apandist ameliyati oldugum yeri gostereyim.
Delikanlinin gozleri parlar.
-Goster canim goster.
Kiz eliyle uzak bir yeri gostererek :
-Bak su ilerde gorunen sari bina var ya, onun ucuncu kati....

GhencThurk
Tarla
"Bir adamin çok büyük bir tarlasy varmis,tarlasyyla övünür ,hava atarmis.Ancak bir gün tarlasyna geldiginde onu çok kizdiran birsey görmüs ki,Tarlasynyn ortasyna birisi bir yol yapmy?,oturup beklemeye baslamis ve ilk geleni iyi bir dövecegim demis.Biraz sonra esegin üzerinde bir adam çika gekmis,mal sahibi adamy e?ekten indirip dövmeye baslamis,esek bayilana kadar dövmüs,daha sonrada adamy ayni sekilde bayilana kadar dövmüs.Olayi uzaktan seyreden üçüncü bir sahis sormus ; neden ilk önce esegi dövdün ? adam cevap vermis "ilk önce adamy dövseydim esek kaçardi"

GhencThurk
10-09-2007, 06:58 PM
Golf
Bir cumartesi sabahi.. Iki genc kadin golf oynuyorlar.
Sarisin olani topu dikmis.. Sopayi oyle bir savurmus ki.. Top havada kursun gibi ucmus, obur delikte golf oynayan bir erkege o hizla carpmis..
Kadinlar dehset icinde, erkegin iki elini bacaklarinin arasinda kelepceleyip iki buklum kaldigini gormusler.
Sarisin hizla oraya kosmus ve ozur dilemeye baslamis..
"Lutfen izin verin size yardim edeyim.. Ben bir fizik tedavi uzmaniyim ve eger izin verirseniz cektiginiz aciyi azaltabilecegimi biliyorum."
"Yooo.. Yooo.. Gerek yok" diye inler gibi konusmus adam, elleri hala bacaklarinin arasinda kelepceli..
"Onemli degil.. Birkac dakika icinde duzelirim merak etmeyin.." Sarisin israr etmis.. Oyle israr etmis ki adam "Peki" demis sonunda.. Kadin cok yumusak hareketlerle adamin ellerini birbirinden ayirip iki yana sarkitmis once. Sonra adami cimlere uzatmis. Pantolonun kemerini gevsetmis.. Elini iceri sokmus ve masaj yapmaya baslamis..
Biraz sonra sormus..
"Simdi nasil hissediyorsunuz kendinizi.."
"Harika" demis adam.. "Harika hissediyorum..
Ama bas parmagim hala fena halde zonkluyor!.."

GhencThurk
Vehbi Efendi
Bir gün padisah Vehbi Efendi'yi yanina çagirir ve: "Bana öyle bir siir yaz ki bir misrasini okuyunca içimden seni öldürmek, bir sonrakini okuyunca ise ödüllendirmek gelsin" der. Ve iste sonuç asagida:
* Azm-u hamam edelim, sürtüstürem ben sana, Kese ile sabunu, rahat etsin cism-u can.
* Lal-u sarap içurem ve islatip geçirem, Parmagina yüzügü, hatem-i zer drahsan.
* Egil egil sokayim, iki tutam az midir? Lale ile sümbülü kakülüne nevcivan.
* Diz çökerek önüne ilik ilik akitam, Bir gümüs ibrik ile destine ab-i revan.
* Salinarak giderken arkandan ben sokayim, Ard etegin beline, olmasin çamur aman.
* Kulaklarindan tutam, dibine kadar sokam, Sahtiyenden çizmeyi, olasin yola revan.
* Öyle bir sokayim ki, kalmasin disarda hiç, Düsmanin bagrina, hançerimi nagehan.
* Eger arzu edersen, ben agzina vereyim, Yeter ki sen kulundan lokum iste her zaman.
* Herkese vermektesin, bir de bana versene, Avuç avuç altini, olsun kulun saduman.
* Sen her zaman gelesin, ben Vehbi'ye veresin, Esselamun aleyküm ve aleykümesselam. Sümbülüzade Vehbi Efendi

GhencThurk
Iskoç'un Taragi
Sokakta karsilasan iki Iskoçyali, aralarinda konusuyorlardi:
- Üzgün görünüyorsun, Neyin var?
- Sorma? Canim çok sikiliyor.
- Neden ?
- Taragimin bir disi kirildi.
- Taragin bir disi kirildi diye, insan bu kadar üzülür mü?
- Kirilan taragin son disiydi

GhencThurk
Uyusturucu
Iki genc uyusturucu icerken yakalanmislar ve cuma gunu mahkemeye cikarilmislar. Hakim - Bakin cocuklar daha cok gencsiniz size 2. bir sans veriyorum. Hafta sonu elinizden geldigince insanlari uyusturucudan vazgecirin pazartesi goruselim
Haftasonu gecmis..
Hakim - Eeee ne yaptiniz anlatin bakalim ..
1. genc - Ben 17 kisiye uyusturucuyu biraktirdim..
hakim - Cok guzel nasil yaptin?
1. genc - Iki daire cizdim.. ( O o ) seklinde ve 1. si uyusturucudan onceki beyniniz 2. si ise uyusturudan sonraki beyniniz deyince inandilar..
Hakim - Guzel, inandirici..Serbestsin..ya sen?
2. genc - Ben 156 kisiye biraktirdim..
Hakim - Ho !?..Inanilmaz,nasil ?
2. Genc - Bende 2 daire cizdim.( o O ) seklinde.. 1. daire uyusturucudan onceki kiciniz 2. si ise hapishaneden sonraki dedim..

GhencThurk
10-09-2007, 06:59 PM
Kanca
Sahil kasabasindaki meyhaneye giren tek bacagi, tek kolu ve tek gözü olmayan kara korsan müsterilerin derhal dikkatini çekmis.
Tahta bacagini ileri dogru uzatip kanca kolunu yanindaki iskemleye dayadiktan sonra içkisini yudumlayan korsana meyhanedekiler biraz hosbesten sonra merakla sormuslar:
- Bacagini nerede kaybettin?
- Preveze deniz savasinda...
- Ya kolunu?
- Düelloda...
- Peki ya gözüne ne oldu?
- Güvercin pisledi...
- Güvercin pislemesi gözü kör eder mi?
- Güvercin pisledigi gün koluma kancayi yeni taktirmistim

GhencThurk
Iskoç Yöntemi
Iskoç gencin birisi, evlendigi günün ertesi Amerika'ya çalismaya gider. 2 sene sonra vatanindan eline bir telgraf gelir:
"Karin öldü stop. Acele gel stop."
Iskoç atlar ilk uçaga ve memleketine döner. Haniminin basucuna gider ve baslar yakarmaya. Kiraz dudaklarina doyamadim, elma gögüslerine doyamadim derken sehvete gelir ve ölü hanimini becerir. Is buya hanimi birden canlanir
. Bir kaç gün daha memleketinde kalan iskoç tekrar Amerikaya döner.
Aradan bir iki yil daha geçtikten sonra, eline bir telgraf daha geçer:
"Amcanin oglu öldü stop. Gelmene gerek yok stop. Bütün köy bir haftadir ugrasiyoruz stop.

GhencThurk
Doktor Çok Kizdi
Adam doktora gitmisti. Muayeneden sonra doktor : -Sana suppozituvar yaziyorum. Aksamlari uygularsin der. Adam eve geldikten sonra karisina sorar.
-Suppozituvar ne demek?
-Ben nerden bileyim aç telefonu doktora sor.
Adam doktora telefonda suppozituvarin nasil kullanilacagini sorar.
Doktor yanitlar.
-Rektal yoldan kullanacaksin.Ve telefonu kapatir. Adam karisina döner ve : -Rektal yol ne demek?
-Ayol ********* ben nereden bileyim doktora sorsana.
Adam bu sefer de rektal yoldan kullanmak nedir diye sorar.
Doktor yanitlar.
-Anal yoldan uygulayacaksin. Adam yine anlamamistir. Tekrar sorar :
-Anal yol nedir? Doktor tekrar yanitlar.
-Kiçina sok kardesim. Ve telefonu kapatir. Adamin yüzü burustugu için karisi sorar.
-Doktor ne dedi?
-Valla adamin ne dedigini anlamadigim ama çok kizdi sanirim. Ilaci kiçina sok dedi.

GhencThurk
Yöneten Erkekler
Yeryüzündeki herkes ölür ve Tanri'nin huzuruna çikarlar... Tanri der ki:
"Erkekler 2 sira olsun, bir sirada karilari tarafindan yönetilen erkekler, diger sirada karilarini yöneten erkekler..
ayrica bütün kadinlari cennete aldim onlar meleklerle birlikte gidecekler simdi..."
Böylece kadinlar gittikten sonra Tanri erkeklerin karsisina geçer...
Bir bakar ki karilari tarafindan yönetilen erkeklerin sirasi 100 km.uzun...ama karilarini yöneten erkeklerin sirasinda sadece bir adam duruyor... Tanri diger siradakilere çok kizar:
"Kendinizden utanin!! Sizi bu dünyada güç ve idarenin temsilcisi olarak yarattim ve suraya bak, hepiniz güçsüz karaktersiz 100 km.lik bir sürü olmussunuz... bakin bir tek erkek kulum su yan sirada tek basina gururla dikiliyor...Ondan ders alin!!! Oglum, sen anlat bunlara, sen ne yaptin da "karilarini yöneten erkekler" sirasinda bir tek sen oldun????"
Ve adam cevap verir:
"Bilmem... karim bana burda durmami söyledi"

GhencThurk
Siyanürlü Karpuz
Bir karpuz tarlasi olan çiftçi, her aksam tarlasina çocuklariin dadandigini ve birkaç karpuzun eksildigini farketti. Epey düsündukten sonra, tarlaya bir uyari levhasi koymaya karar verdi.
"Dikkat! Karpuzlardan birine siyanür enjekte edildi! "
Ertesi aksam karpuz yiyemeden kaçan cocuklari keyifle izledi.
Bir hafta sonra, çiftci tarlasinda geziyordu. Karpuzlarinii kontrol ederek eksik olmadigii düsünürkenken gözü kendi levhasinin yanina konan bir levhaya ilisti
"Simdi o karpuzlardan iki tane var !"

GhencThurk
Eleman Araniyor
Bir sietin kapisinda bir ilan asilmis söyle yaziyor:
"Dakikada 70 kelime yazabilen, Bilgisayar bilen, Yabanci dili olan eleman araniyor"
Bir köpek ordan geçerken bu ilani görüyor..bir süre bakiyor; bakiyor,derken agziyla kagidi yerinden söküp ofise giriyor, dogru müdürün odasina...Ve müdürün karsisina geçip agzinda kagitla ona öylece bakiyor... Adam bunu görünce kahkahayi basiyor....
- "Hahahahahahaaa ama ben bir köpegi ise alamam ki??"
- Ama köpek israrla kagidi adama uzatiyor...Ve müdür sonunda diyor ki
- "peki o zaman sana bi mektup vericem bunu yaz bakalim"
Köpek kagidi aliyor,bilgisayarin basina geçiyor, gayet güzel tikir tikir mektubu yazip bitiriyor...Müdür sok oluyor,ama bozuntuya vermeden bu sefer diyor ki:
- "Bak söyle söyle bir uygulamaya ihtiyacimiz var, buna bir program yaz çalistir bakalim.."
15 dakika sonra köpek bilgisayarda o problemi çözecek süper hizli bir uygulama yaziyor, adam inceliyor ve dumur oluyor....Artik söyleyecegi tek sey kaliyor:
-"Sen inanilmaz birseysin!!! Ama yine de seni ise alamam...Ne yazik ki senin herseyin mükemmel ama yabanci dilin yok" Ve köpek cevabi yapistiriyor:
-"Miaaooooowwwwww"

GhencThurk
10-09-2007, 07:00 PM
Gözbebegi
Ingiltere'nin saygin kiz kolejlerinden birinde biyoloji ögretmeni ögrencilerden miss perkins'a "söyle bakalim, insan vucudunda uyarildiginda normal büyüklügünün alti katina ulasan organ hangisidir?" Ögrenci yüzü kizararak bana bu soruyu sordugunuzdan ailemin haberi olacak demis. Ögretmen baska bir ögrenciye dönmüs ve sen söyle miss sarah demis. Sarah "los isikta gözbebegi" yanitini vermis. Ögretmen aferin dedikten sonra miss perkins'a dönmüs ve sana üç sey söyleyecegim demis. 1- dersine hiç çalismamissin bundan ailenin haberi olacak 2-aklin fikrin sürekli kötü seylerde. 3- ilerde çok büyük hayal kirikligina ugrayacaksin...

GhencThurk
Gaipten Gelen Ses
Koyboy colorado colunde atiyla yorgun argin giderken birden bire nereden geldigi belli olmayan bir sesle irkilir.
- '' DUUR''
sasiran kovboy etrafina baksada kimseyi göremez. gaipten gelen bir sesdir bu. az sonra tekrar ayni ses,
- '' ATINDAN IN VE KUREGINI AL'' der.
sasiran kovboy korku içinde emre itaat edip atindan iner ve kuregini atinin arka tarafinda çekip alir. bu arada etrafina bakmayi ihmalde etmez ama koca colde kimseler yoktur. az sonra o ugultu seklindeki gürleyen ses tekrar duyulur.
-'' SOLA DOGRU YIRMI ADIM AT''
kovboy aynen denileni yapar. yapar ama korkudan ne yapacagini bilememektedirde. Adimlari sayar ve durur. birazdan, o ses... -'' ORAYI KAZ HEMEN''der
kovboy kazmaya bassar. Az sonra kuregine bir sey takilir. biraz daha kazar ve bir sandik görür...
-'' SANDIGI ÇIKART ORADAN''
denileni yapar hemen
-'' AÇ ONU'' diye gürler o ses yine kovboy sandigin kilidini kirar ve içini açar. oda ne içi, çil çil altin dolu. ne yapacagini sasiran kovboy etrafina bakar bakar ama kimseyi göremez. saskinligini üzerinden atamadan o ses yine gürler,
-'' HEMEN ATINA BIN VE DOGRU LAS VEGASA GIT'' der.
bir robot gibi emre itaat eder ve hemen sandigi atinin arkasina baglar ve saskinlik içinde atini Las Vegas'a sürer. Las Vegas'a geldiginde o ses ...
-'' DUUUR VE SAGDAKI KUMARHANEYE GIR'' der
kovboy denileni yapar içeri girer . ve yine o ses
-'' RULET MASASINA GIT VE BÜTÜN ALTINLARI SIYAH 5'E OYNA'' der.
kovboy, parlayan gözlerle denileni yapar. masaya yaklasir ve sandigi herkesin saskin bakislari arasinda siyah 5'e koyar. rulet dönmeye baslar kovboy kendinden emin olmakla beraber birazda heycanlidir. top döner, döner,döner ve oda ne?
KIRMIZI 12 . Evet top kirmizi 12' de durur. sessizlik olur kovboy saskin etrafina,saga sola bakarken gürleyen ses....
-'' HASS..R BE'' der.....

GhencThurk
Kirik Anten
Kaynana geline devamli söylenirmis babanin evinden ne getirdin diye.
Gelin sonunda dayanamamis "daha ne getireyim"
gögüslerini göstermis "kristal avize" demis,
göbegini göstermis "6 metrekare bünyan hali" demis
ekmek teknesini gösterip "renkli televizyon" demis
sonra kaynanaya sormus :
"Oglun ne getirdi, kirik bi anten, o da oynamazsan göstermez

GhencThurk
10-09-2007, 07:01 PM
Gece Kursu
Birkaç Fransiz kantinde gevezelik ederken içlerinden biri sorar :
-Gütenberg kim. Biliyormusunuz?
-Hayir, der ötekiler.
-Güzel, sizde benim gibi gece kurslarina gitseydiniz, Gütenberg'in basim makinasini bulan kisi oldugunu bilecektiniz.... Ya Panmentier'i?
-Hayir, der ötekiler.
-Güzel, sizde benim gibi gece kurslarina gitseydiniz, Panmentier'in patatesi bulan kisi oldugunu bilecektiniz.Eger gece kurslarina gitmezseniz yasam boyunca....
Iste o zaman, aralarinda lehimci olani öfkelenip patlar :
-Oldu, anlastik! Gütenberg'i, Panmentier'i bilmiyoruz. Sen Totoche kim biliyormusun?
-Hayir!
-Peki öyle ise ögren! Totoche, sen gece kurslarina giderken karinla yatan adam!

GhencThurk
Güle Güle
Adam bakmis, küçük oglu Hz. Isa'nin resmi önünde dua ediyor.
-Tanrimin anneme, babama, büyük babama uzun ömür ver.Güle güle anneanne...
Bir anlam verememis bu duaya...Ancak ertesi gün aci haber gelmis.Anneanne sizlere ömür...
Ertesi hafta adam bakmis çocuk yine duada :
-Tanrim anneme babama uzun ömür ver. Gülegüle büyük baba...
Ertesi gün büyük baba mefta...
Bir hafta sonra adam bakmis küçük çocuk yine duada :
-Tanrim anneme uzun ömür ver. Güle güle baba...
Adam ertesi sabah bir hastaneye gitmip yatmis.Tetkikler, tahliller, kalp elektrosu, röntgen çekimleri...Sapasaglam.
Bakmis karisi iki gözü iki çesme agliyor. -Ne oldu hanim.
-Bizim postaci, demis hanim. Ne iyi adamdi. Bugün haber aldim. Ölmüs!!!!

GhencThurk
Trafik Cezasi
Iki polis otobanda arabayla yavas yavas giderlerken bir amcanin esegiyle otobaninin kenarindan giderken görürler ve biraz dalga geçmek için arabayi durdururlar.
Amcacigim senin bu yaptigin yasalara aykiri. Otobana esekle girilmez. Bu yüzden ceza yazmamiz gerekiyor. Cezayi sana mi yazalim yoksa esege mi? Amca düsünmüs ve bana yazin demis.
Polisler bir daha sormus ama yine ayni cevabi almislar. Polisler cezanin neden kendisine yazilmasini istedigini sorunca yasli amca;
"Ben bu esegi ilerde polis yapacagim. Sicilinin simdiden bozuk olmasini istemem." demis

GhencThurk
10-09-2007, 07:02 PM
Boynuzlar
Bi adamla kadin evlilermis fakat çocuklari olmuyormus 15 sene sonra kadin müjde kocacim hamileyim demis bizimki çok sevinmis ee kolay diil 15 seneden sonra baba olmak, fakat 8 ay sonra isyeri adami yurtdisina göndermis adam çok üzülmüs dogumda karisinin yaninda olamayacagi için ama eli mahkum gitmis 4 ay sonra geldiginde ne görsün çocuk zenci, karisina sorunca kadin sogukkanlilikla cevap vermis.
Aslinda çocuk normal dogdu fakat sonradan benim sütüm kesildigi için zenci bir süt annesi buldum onun sütünü içe içe böyle karardi demis.
Adamda ben en iyisi anneme sorayim o herseyi bilir demis annesine anlatmis. Anneside:
evet oglum dogrudur sende normal dogdun fakat sütün kesildigi için seni inek sütüyle besledim simdide boynuzlarin çikiyor!

GhencThurk
Reha Muhtar'in konugu
Reha Muhtar türkiyenin en yasli adamini stüdyosunda anahaber bültenine çagirir.
Reha- Efendim bize basinizdan geçen güzel bir aninizi anlatirmisiniz.
Adam- Bir gün köyde komsumuzun esegi kayboldu. köyün gençleri olarak onu aramaya gittik. Geri dönerken aksam olmustu. Esek gözümüze güzel göründü...
(Reha Muhtar hemen keser)
Reha- öhö öhö burda olmaz efendim. Siz en iyisi bize baska bir aninizi anlatin.
Adam- Bir gün muhtarin kizi kayboldu. köyün gençleri olarak onu aramaya gittik. Geri dönerken aksam olmustu. Kiz gözümüze güzel göründü...
(Reha Muhtar hemen keser)
Reha- öhö öhö ayip oluyor efendim. siz en iyisi güzel anilarinizi bosverin basinizdan geçen kötü bir olayi anlatin bize.
Adam-BIR GÜN BEN KAYBOLDUM!

GhencThurk
Temel'in Atalari
Temel bilim adamidir ve bir arkeoloijk uluslararasi toplantiya katilir. jopon bilim adami kürsüye çikar ve:
-Biz yaptigimiz kazilarda 50 m ye kadar indik ve telefon tellerine rastladik demekki bizim atalarimiz telefon kullaniyorlarmis temel:
-Bizde yaptigimiz çalismalarda 100 m ye kadar indik ve hiç bir sey bulamadik demekki bizim atalarimiz da telsiz tefon kullaniyorlarmis.

GhencThurk
10-09-2007, 07:03 PM
Ramazan
Bayramin yaklastigi günlerden birinde, iftar sirasinda, misafirlerden biri:
"Keske Ramazan senede iki gelse..." der.
Ayni sofrada misafir bulunan Bektasi ise hemen su cevabi verir:
"Madem bu kadar seversiniz, Ramazan gider gitmez neden Bayram edersiniz..."

GhencThurk
Biletimi Yirtiyor
Sinemaya girip, filmi seyretmek istiyodu. Giseden biletini aldi. Birkaç dakika sonra gelip bir tane daha aldi. Sonra bir bilet daha, bir daha... Gisedeki görevli dayanamadi; "Karaborsa yapiyorsun galiba. Bu kaçinci bilet alisin?" Deli; "Içeride bir deli var." dedi.
"Tam kapidan girince biletimi yirtiyor. Bende gelip yenisini almak zorunda kaliyorum!"

GhencThurk
Wilson Çivileri
Adamin birinin bir çivi fabrikasi vardir ve reklam yaptirmak istiyordur. Pazarlamaci bir arkadasi ile konusurken arkadasi "Wilson Çivileri" diye bir reklam ayarlayabilecegini söyler. "Bana bir hafta ver." der arkadasi. "Sana bir kasetle dönecegim." Bir hafta sonra pazarlama uzmani Wilson'u görme ye gelir. Kaseti videoya koyar ve çalistirir. "
Romali bir asker, Isa'yi çarmiha çivilemekle mesgul, yüzünü kameraya çevirir ve "Wilson Çivileri kullanin, onlar her seyi tasirlar!" der. Wilson çilgina döner ve bagirir; "Senin problemin ne? Bunu asla TV'de göstermezler, sana ikinci bir sans veriyorum, ama kesinlikle Romalilar'in Isa'yi çarmiha germesi gibi seyler istemiyorum."
"Ikinci hafta pazarlamaci elinde baska bir kasetle gelir. Yine kaseti videoya koyar ve çalistirir. Bu sefer kamera, Roma'nin disindan merkeze dogru yakinlasir ve çarmiha gerili Isa'nin önünde durur. Romali bir asker yukari bakar ve "Wilson Çivileri... Her seyi tasir!" der.
"Wilson kendini tutar bu sefer. "Sen, beni anlamiyorsun, çarmihta bir Isa istemiyorum. Sana son sans veriyorum ve bir hafta içinde yayinlanabilecek bir reklamla gelmeni istiyorum." der. Bir hafta daha geçer. "
"Wilson sabirsizca beklemektedir. Pazarlama uzmani yeni kasetiyle gelir. Saçlari uzamis, çiplak bir adam nefes nefese kosmaktadir. Bir düzine Romali asker de pesinden kovalamaktadir. Tepenin basina gelirler ve askerlerden biri kameraya döner: "Keske Wilson Çivileri kullansaydik!"

GhencThurk
Limon Kalmadi
Karadenizlinin biri bara girmis. "Barmen bey, Limonsuz bir tekila lütfen" demis.
Barmen: "Beyefendi, limonumuz kalmadi, kusura bakmayin. Portakalsiz versek olur mu?"

GhencThurk
Program
Basbakan Temel gazetecilere açikliyor;
-Programimizi tamamlamak için dört yil daha istiyoruz!
-Programiniz nedir?
-Dört yil daha görevde kalmak!

GhencThurk
Relativite
Bir adam, tanrinin dogasini anlamak istiyormus ve ona sormus;
"Tanrim, bir milyon yil senin için ne kadar bir süredir?"
Tanri söyle cevaplamis;
"Bir milyon yil, benim için 1 dakika kadardir." Adam sormaya devam etmis;
"Peki tanrim, bir milyon dolar senin için ne kadardir?" Tanri cevaplamis;
"Bir milyon dolar benim için bir pennydir"
Adam dayanamamis; "Tanrim bana bir penny verir misin? " demis.
Tanridan söyle bir cevap gelmis;
"Bir dakika. "

GhencThurk
10-09-2007, 07:04 PM
Kulaklar
Bir hanimefendi, yillik kontrol için doktora gitmis. "Doktor..." demis.
"Ben son derece saglikli bir kadinim. Bir tek kusurum var. Gaz kaçiriyorum. Durmadan gaz kaçiriyorum. Evde, iste, otobüste, asansörde, süper markette. Durmadan kaçiriyorum. Ama fazla da sikayetim yok. Kendime hiç sorun yapmiyorum bunu. Çünkü benim kaçirdigim gazin ne kokusu var, ne de sesi çikiyor."
Doktor, bir hap yazmis kadinin reçetesine. "Bu haplardan günde üç tane al, haftaya gel, gene beni gör." demis.
Kadin, ertesi hafta hisimla girmis doktorun muayenehanesine. "Doktor..." demis. "Hey doktor... Geçen.` hafta verdigin haplardan sonra, kaçirdigim gazlar les gibi kokmaya basladi..."
Doktor, "Güzel..." demis.
"Çok güzel... Sinüslerinizi tedavi ettik demek. Simdi sira geldi, kulâklariniz üzerinde çalismaya..."

GhencThurk
10-09-2007, 07:05 PM
Iki Deli
Akil hastanesinden kaçan iki deli, karsidan gelen bekçiyi görünce, iri gövdeli bir çinarin arkasina saklandilar.
Bekçi, onlarin ayak seslerini isitmisti. Sordu; "Kim o?"
Içlerinden biri kedi gibi miyavladi.
Bu basarili miyavlamadan sonra bekçi yürüyüp gidiyordu ki delilerin ayaklari altindaki yapraklar hisirdadi.
Bekçi geri dönüp yine seslendi: "Kim var orada?"
Ikinci deli cevap verdi; " Bir kedi daha."

GhencThurk
Dile benden ne dilersen
Temel, Dursun'a arabasinin öyküsünü anlatiyordu :
-"Bir gün otostop yapiyordum ki önümde, bu arabayla, mini etekli güzel bir bayan durdu ve beni arabasina aldi. Bir süre gittikten sonra kadin arabayi kuytu bir köseye çekti. Mini etegini iyice yukari çekip, dudaklarini islatti ve "Benden ne istersen alabilirsin" dedi, ben de arabasini aldim."
Dursun : -"iyi etmissin Temel, zaten mini etek sana hiç yakismazdi!."

GhencThurk
Firar
Ufak bir suçtan hapse düsen Temel'in kogus arkadasi sik sik hastalanmakta haftada bir doktora gitmektedir.Adamin doktordan her gelisinde bir uzvu kesilmektedir.Bir gün bacagi,sonra kolu,eli...Son gelisinde Temel kogus arkadasinin kulagina egilir manali bir gülüsle: -Uy!Hemserim sanmaki anlamayrum,baga öyle geliyoki galiba sen kisim kisim firar edeysun...

GhencThurk
Isaret
Baliga çikacak olan Lazlar konusuyorlarmis :
- Dün balik avladigimiz yeri isaretledin mi ?
- Evet kayiga isaret koydum
- Aptal! Ya bugün baska kayikla baliga çikarsak ?!

GhencThurk
Paça
Adamin biri Karadeniz'i gezerken bakmis bir köyde bütün koyunlar üç bacakli. Merak etmis ve arabasindan inip çobana sormus niye koyunlar böyle diye. Bunun üzerine çoban :
- Canimiz her paça istediginde koca koyunu kesecek degildik herhalde...

GhencThurk
10-09-2007, 07:06 PM
Mendil
Temel ve Idris sahilde gezinirken Temel'in kafasina marti siçmis. Temel :
- Mendilin var mi
- Var da, ne yapacaksin ? Marti çoktan uzaklasti.

GhencThurk
Pro
Lazlar kahvede otururken bir arkadaslari içeri girmis :
- Temel, ineklerinden pipo içen var mi ?
- Yok
- O zaman ahirin yaniyor

GhencThurk
Boyaci Laz
Laza karayollarini boyama isi vermisler. Laz baslamis çalismaya. Ilk gün tam 200 metre boyamis. Ikinci gün 100 metre, üçüncü gün 50 metre. Artik dördüncü gün 10 metre boyayinca amiri Lazi çagirmis:
- Hayirdir evladim iyi çalisiyordun ?
- Ben yine iyi çalisiyorum
- Iyi ama dün 50 metre bugün de 10 metre boyamissin.
- E... haliyle. Ilk günlerde boya kovasina gidip gelmek kolaydi, sonralari çok vakit almaya basladi.

GhencThurk
Akrobat Temel
Temel marangoz ama ne marangoz mesleginin zirvesinde derken trabzona dünyanin en büyük sirki geliyor çadir diregini dikmek içinde usta bir marangoza ihtiyaç var arayip sorusturuyorlar en iyi usta olarak temeli tavsiye ediyorlar temel sirke gelip ne is yapilacagina bakip takimlarini alip geliyor ve diregin üstüne çikip basliyor diregi yere çakmaya bu sirada sirkin patronu asagidan temeli seyrediyor derken temel birden havada iki parande üç salto atarak yere iki ayaginin üstüne ve ellerini bacaginin yanlarina vurarak saglam bir sekilde düsüyor bunu gören patron içtigi puroyu yutuyor ve kosarak temelin yanina gelip ayni hareketi yapmasini ve bunun karsiliginda ise çok büyük para kazanacagini anlatiyor temel ise kesinlikle olmaz diyor patron gene ayni hareket için para ve 20 senelik ip canbazlarinin bile bu hareketi yapamadigini anlatiyor adam israr ediyor temel kabul etmiyor adam gene israr temel en sonunda adamin kulagina egilip ula hemserim benim her sefer ayni hareketi yapmam için diregin tepesinde aletin basina mi vurmam lazim.

GhencThurk
Deneme Atlayisi
Temel ile tursin askerde egitimlerini parasütçülük üzerine yapiyorlardi.
Komutan: Bu bir deneme atlayisidir, simdi herkes sirayla atlayacaktir sonra asagida bulusma yerine gidip digerlerini bekleyecektir, eger parasüt açilmazsa fazla telas yapmayin ikinci parasütü deneyin der ve herkesi teker teker atlatir. Temel birinci parasütü çeker açilmaz o anda ordan geçen Dursuna bagirir:
- Ula Tursun parasüt açilmiy der.
Dursun soguk bir kanlilikla yedegi çek der. Temel onuda dener oda açilmaz. Temel Dursuna yine bagirir:
- Ula yedegide çektum oda açilmiy, galiba yere çakilip ölecegum Dursun der. Dursun Temeli söyle bir süzer ver derki:
- Ula Temel hiç korkma haçen bu sadece denemedur.

GhencThurk
10-09-2007, 07:07 PM
Rezil Çirak
Temel bir gün yolda yürürken Dursunla karsilasmis. Dursun 'ooo temel dükkan açik çirakta disari çikmis' demis. Temel de 'dün aksam o beni rezil etti, bu günde ben onu rezil ediyorum' demis.

GhencThurk
Beyincik
Adamin biri beynini degismek ister. Bunun için bir beyin doktoruna gider... Doktor fiyat listesini gösterir.. Listede sunlar gözükür...
1 Astronot beyni 25.000
1 Profesör beyni 50.000
1 Karadenizli beyni 1.000.000
Adam listeye baktiktan sonra karadenizli beyninin neden pahali oldugunu merak eder ve doktora sorar.. Doktor söyle yanit verir.
- Bir astoronot öldürüyoruz iki beyin çikiyor, bir profesör öldürüyoruz 5 beyin çikiyor ancak 100 karadenizliden ancak bir beyin çikiyor.

GhencThurk
Düsüs
Temel, New York'taki gökdelenlerden birinin 53. katinda çalisirken aniden ayagi kaymis ve asagi dogru uçmaya baslamis... 52, 51, 50, 49, 48... Katlari yildirim hiziyla geçen Temel 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2... Ve 1'inci kata geldiginde kafasindan simsek gibi su düsünceler geçmis:
- Saga çok sükür Tanrum, haburaya kadar sag saglim celduk... Birinci kattan düssen de nasil olsa piseycukler olmaz.

GhencThurk
Sahipsiz
Yargiç, otomobil çalmak suçundan sanik olarak karsisina getirilen Temel'esordu:
- Otomobil çalmissin, bunu neden yaptin söyler misin?
- Sahibi yok sanmistum...
- Peki, sahibi olmadigi kanisina nereden vardin?
- Mezarlugun önine parketmistu da...

GhencThurk
Kuru saçlar
Temel dus almaya girer, sampuani saçlarina bosaltip ovalamaya baslar. Sirtini keselemeye gelen annesi sorar :
- Oglum kafani islatmiyacak misin ?..
Temel cevap verir :
- Yok anne bu sampuan kuru saçlar içinmis !..

GhencThurk
KUS YEMI
Bizim Temel birgün elinde bir çantayla havaalanina geliyor. Havaalanindaki güvenlik alanindan geçerken tarama yapan alet alarm veriyor, bunun üzerine güvenlik görevlisi Temel'e soruyor:
- Çantanizda ne var
Temel: - Kus yemi var diyor.
Gorevli: - O zaman bir daha geçin bakalim diyor ve Temel tekrar geçiyor ama alet yine ötüyor bunun üzerine görevli Temel'e çantasini açmasini söylüyor ve Temel çantayi açinca görevli çantada mücevher, altin, saat gibi degerli seylerin oldugunu görüyor ve Temel'e soruyor:
- Hani kus yemi vardi çantada?
Temel: - Valla ben bunlari götürüp kusun önüne koyuyorum ister yer ister yemez...

GhencThurk
10-09-2007, 07:08 PM
Sürpriz
Temelle dursun bir gün sinemaya giderler filmde bir at yarisi sahnesi vardir ve temel dursuna sorar
-iddaya varmisun ben diyrum 1.at kazanur.
dursun; -oldi benda 2. ata oynayrum
iddayi temel kazanir ve temel dursunun 5 milyonunu alir ertesi gun temel dursunu arar
-dünkü film faridiya ben oni bidaa seyretmistum vicdanum rahat etmedi onun içun aradum
dursun; benda seyretum
temel; o zaman niye 2. ata oynadun
dursun; süpriz oynadum olum

GhencThurk
10-09-2007, 07:08 PM
Bizim ev
Temel evlenemis.Kizin babasinin evine ziyarete gitmisler.Gece Fadime sevismek istememis.
-Neden kaçaysun, diye sormus Temel.
-Ha pura pabamin evii, demis Fadime.
-Purasi pabanin evi de, pizim ev çerhane midur

GhencThurk
10-09-2007, 07:11 PM
Hem iyi Hem kötü
Dursun,köyünden ayrilip,çalismak için Istanbul'a gider.. Aradan uzunca bir süre geçer, ama,Dursun'dan haber alinamaz.. Köyde sevilen bir kisi olan Dursun'un akibetini arastirmak üzere arkadasi Temel!i Istanbul'a gönderirler.. Onbes-yirmi gün sonra Temel döner..Kahvede toplanan köylüler merakla Temel'e sorarlar:
-Ula Temel,Dursun'i buldun mi.?...
- Hee..bulmusim oni...
-Peçii nasildir?..Iyi mudir..köti mi.?..
- açan,hem iyudurr..he mi de kötii..
- Ula o nasil oluyii..hem iyi,hem kötii..
-Kötüdir,Çünkü Dursun **** olmustirr..
- uyy..Haçan bunun iyiligi nerde dür.?..
- Valla ben kendisini düzdüm..Muamelesi çok iyi daa..

GhencThurk
Uyari
Temel ile Fadime yatakta sevisirken Fadime sürekli olarak Temel'e " Temel bu is böyle olmuyor önce uyarilmam lazim" diye itiraz etmekteymis. Temeli'in canina tak etmis. Bir sabah ise giderken;
- "Bak Fadime seni uyariyorum aksama seni halledecegum ona gore. Sonra uyarmadi

GhencThurk
Temel'in Kedisi
Temelin bir kedisi varmis ve hergün düzenli olarak gezmeye çikartirmis.Birgün yolda karsilastigi bir arkadasi:
-Ula senun paska isin yok midur pikmaymusun herkün bu kediyi gezdirmekten? diye sorunca Temel:
-KPende piktum ama ne yapayum ha pu kedi pakiredir istemayrum pi de yavrulasin korkayrum salamayrum! demis. Bunun üzerine arkadasi:
-Ula usagum ha punun kolayi fardur... Penzine pula sal oni yanuna gelmez kedi medi..
Temelin kafasina yatmis bu yöntem bir deneme yapmis bakmis gerçekten yanina kedi falan yanasmiyor hergün sabahtan salarmis kediyi benzine bulayip... aksam hava kararinca kedi de eve dönermis rahat etmis Temel, taaa ki bir aks am kedi hava kararipta hala eve dönmeyinceye kadar...
Bir telas bir telas oraya bak buraya sor yok yok gitti bizim kedi diye düsünürken rastladigi mahallenin çocugu
-ha pen kördum senun kediyi su ileriki ranpada penzini bitmis öbür kediler dayanaydu...

GhencThurk
10-09-2007, 07:13 PM
El isareti
Bir gün temel bir minübüse durmasi için isaret etmis adam ellerini havaya kaldirarak ve tüm parmaklarini oynatarak çok kalabalik demis.
Temelde bas parmagini isaret ve orta parmaginin arsina sokmus. Soför kizmis ve asagi inmis
-Sen ne kadar terbiyesiz adamsin demis.
Temel "asil sen ne kadar terbiyesizsin bana böle böle yaptin" demis
Soför "ben sana kalabalik" dedim diye yanit vermis. Bunun üzerine temel
- "e bende beni araya sıkıstırırsın diyordum"

GhencThurk
Geber ula
Temel ile Dursun hararetli bir sekilde iddialasirlar.
Temel: - "Ula Dursun ha pen pu pinanun çatusundan pi pardak suya paluklama dalarum daa." Dursun: - "Nah dalarsun ula imkanu yoktur"
Vardir yoktur bir milyarina iddiaya girer kafadarlar. Temel gider bir bardak su getirir ve kaldirima koyar.
-"Iyi izle ula" der "Nasul dalacam hamsi cibi"
Dursun ise hala Temel'i umursamamakta, dalgasini geçmektedir. Temel catiya çikar Dursun'a seslenir:
-"Ula Dursun iyi izleyesun ha celeyrum!" ve kendini bosluga birakir. Tam yere üç bes metre kala Dursun yerdeki bardaga bir tekme sallar:
"Geber ula ..pne Temel"

GhencThurk
Bos bardak
Fadime ile Temel evlenirler. Ilk gece fadimenin dikkatini birsey çeker: Kocasi yatmadan içi su dolu bardagi yataginin ucuna koymustur. Biraz sonra Temel ile Fadime sevisirler, temel bardagi kafaya diker uyur.
Birkaç gün sonra temel odaya bir dolu birde bos bardak getirir. Fadime durumu anlamis ve hazirlanmistir ancak bos bardagi da merak etmistir. Temele döner;
-Usagim doli bardagi anladik da, bos ne oliyi.
Temel; -Haçen bugün canim sevismek istiyo ama su içmek istemiyoo.

GhencThurk
Tarti sefasi
Temel'in eczanesine genç ve güzel bir kadin girmis. Tartinin üzerine çikip parayi atmis. Begenmemis, manto ve ceketini çikarmis ve para atip tekrar tartilmis. Yine sikilmis etegini çikarinca, Temel atilmis ve parayi atmis,
-Devam edin bundan sonrasi müesseseden

GhencThurk
Tarikat
Temel tarikata girmek icin basvurmus. Seyhin karsisina çikarmislar. Temel:
- Seyhim tarikata girmek istiyorum demis. Seyh de:
- Olur, ama 3 hafta karinla yatmayacaksin. demis. Neyse aradan üç hafta gecmis ve temel seyhin önüne tekrar gelmis. Seyh sormus:
- Temel tamam mi ? Sabredebildin mi ? Temel:
- Valla, ilk hafta hiç problem yoktu. Ikinci hafta sabrim cok zorlandi. Ama dayandim. Ücüncü hafta bir gün Migros'a gitmistik. Benim kari üst raflardan bir iki paket almaya çalisiyordu. Hatunun bacaklari gözükünce içim gitti. Daha sonra paketler yere düstü. Benim kari da paketleri almak için egilince dayanamadim daldim demis. Seyh de:
- Aaaa olmadi. Simdi biz seni tarikata alamayiz. deyince, Temel:
- Bosver tarikati bizi artik Migros'a bile almiyolar.

GhencThurk
10-09-2007, 07:14 PM
Üç dil
Temel ile Dursun Sultanahmette gezinirken bir turist gelip kendilerine bir adres sorar.
Turist ingilizce,almanca,fransizca sorar fakat bizim lazlar anlamaz...
-Ula dursun bir yabanci dil ögrenemedik gitti, der Temel,
Dursun: -Ula neye yarayacakki bak adam üç dil biliyor yine derdini anlatamiyo

GhencThurk
Tedavi Niyetine
Temel hastalanmis, doktora gitmis. Doktor Temel'i muayne ettikten sonra yeni dogum yapmis bir kadinin memesinden süt emerse hastaliginin iyi olacagini söylemis. Temel kara kara düsünerek doktorun yanindan çikmis.
Nerden bulacagini kimden isteyecegini düsünürken aklina arkadasi Dursun'un karisi Fadime gelmis. "O yeni dogum yapmisti, rica ederim" demis ve kapiya dayanmis. Kapiyi Fadime açmis, Temel "Dursun evde mi?" diye sormus Fadimeye. Evde yok yanitini alinca Temel utana sikila derdini açmis. Fadime de "N'olacak ula alti üstü bir kaç damla süt, hem sevaptir gir içeri demis" Fadime memesini açmis Temel'in agzina vermis. Temel memeyi emmeye baslamis. Temel emdikçe Fadime tahrik olmus. Dayanamaz duruma gelmis. Temel'e "Ula Temel baska birsey de ister misin?" diye sormus. Temel Ayip olmaz mi?" diye yanitlamis. Fadime ihtirasli bir sekilde "Niye ayip olsun?" diye cevap vermis.
Temel -"Iyi öyleyse, bir iki tane de bisküvit ver bari, içim ezildi".

GhencThurk
Dedigi dedik
Temel ile Cemal tuttuklari baligin disi mi erkek mi oldugu konusunda iddialasmis. Temel çözüm önermis.
- Yüzbasiya soralim.
- O ne pilir ki?
- Ama dedigu dediktur.

GhencThurk
Temelin Sirri
Taka kaptani Temel Reis yillardir her sabah kasasini açar ve çikardigi bir kagit parçasina dalgin dalgin bakarmis. Sora onu dikkatle kasaya koyar ve kimseye emanet etmedigi anahtariyla dikkatle kilitlermis. Tayfa merak içindeymis, define haritasi falan zannediyorlarmis. Bir gün Temel Reis ölmüs. Anahtari koynundan alip sararmis kagidi çikarmislar.
Söyle yaziyormus: 'Sancak sag, iskele sol.'

GhencThurk
Istikamet
Temel trene binmis, Kontrol gelmis, biletinin Istanbul'a oldugunu, trenin Ankara'ya gittigini söylemis. Temel kendinden emin,
- Peçi maçinist yanlis istikamete cittigini piliy mi, demis.

GhencThurk
Teknoloji
Temel Eskisehir'den Ankara'ya gidecek bir trene binmis. Karsisindakine nereye gittigini sormus, Istanbul'a gittigini ögrenince,
- Teçnoloji ne çadar celisti, pen purada oturayrum Ançara'ya, sen çarsumda oturaysun Istanbul'a cideysun.

GhencThurk
10-09-2007, 07:15 PM
N'oldi?
Temel ölmüs. Mezar tasinda sunlar yaziliymis:
'Ölecegim dedum dedum Inanmadunuz.
N'oldi?'

GhencThurk
Siyah ve Beyaz
Temel ile Idris bir gün 2 tane at almislar. Ancak bir tane ahirlari varmis iki ati da ayni ahira koymuslar. Temel demis ki: - yaw Idrus, biz ha punlari karistiriruk. Pen penumkinin yelesini kesayum daa - Ha çan temamdur, diyor Idris. Aradan bir iki gün geçiyor. Bir de bakiyorlar iki atinda yeleleri kesik. Temel hemen olaya el koyup, - Ulu usagum baksana daa. Ikusinin de yeleleri kesuktur. Pen penumkinin kuyrugunu kesayum, haçan sen kesmeyesun. Temel kendi atinin kuyrugunu kesiyor. Bir iki gün sonra yine bakiyorlar iki atinda kuyruklari kesik. Temel de Idris de hayvanlarin bir taraflarini kesmekten bikiyorlar sonunda Temel bir çözüm söylüyor: - Usagum Idrus cel piz söle yapalum. Siyah olani sen al beyazi ben.

GhencThurk
Vurduk oni
- Babam öldü, demis Temel.
Ilyas sormus:
- Neden öldü?
- Apartmanin sekizinci katinin balkonundan düstü.
- Eyvah parçalandi mi?
- Yok, giristeki bakkalin tentesine düsünce oradan havalanip karsi apartmana yöneldi.
- Apartmana mi çarpti, nasil oldu?
- Yok, karsi apartmanin balkonunda çamasirlar asili idi.
Çamasir ipine vurup fabrikanin bahçesine düstü.
- Orada mi öldü?
- Yok, fabrika çelik yay fabrikasi, bahçedeki yaylarin üzerine düsüp havalandi yeniden...
- Peki sonra?
- Sonrasi ne? Baktik ki yere inmiyor, biz de vurduk oni.

GhencThurk
Verimli
Bizim Temelin köyüne bir gün ziraat mühendisleri gelmis bütün köylünün tarlalarinda arastirma yapip tarlalarin verimini ölçüyorlarmis.Sira Temel'in tarlasina gelmis. Arastirmayi yapan mühendisler Temel'e:
-Temel senin tarlan çok verimli bu tarlaya 1 verirsin 5 alirsin' demisler. Temel baslamis üzülmeye mühendisler:
-Temel bunun nesi kötü? deyince: Temel:
Neresi iyidir? Ben gecen sene buraya kaynanami gömmüstüm der.ama geri ödeyecek döt yoktur."

GhencThurk
Kredi
Paraya sikisan temel, kredi almak için bankaya gider. Banka müdürü kredi verebilecegini ama bunun için bir saglik raporu getirmesi gerektigini söyler:
Temel bir anlam veremesede solugu bir hastanede alir. Muayene bittikten sonra doktor; raporu müdüre gönderecegini ve Temel'e de ertesi gün bankaya gitmesini tembihler. Temel ertesi gün büyük bir merak ve heyecanla müdürün karsisina dikilir ama sonuç olumsuzdur. Saglikli oldugunu düsünen Temel sinirli bir sekil de raporu görmek istedigini söyler ve okuyunca sok olur.. Teshis kisa ve nettir;
"Bahse konu kiside Kredi alacak göz var ama geri ödeyecek döt yoktur."

GhencThurk
Fidye
Dursun fena halde sikintiya düsmüstü.. Bir çocuk kaçirip fidye istemeye karar verdi. Dogru, Yildiz Parki'na gitti.. Orada kendi kendine oynayan bir çocukla ahbap oldu.. Trilyoner Temel'in oglu oldugunu ögrenince, planini yapti.. Çocugu hemen bir kalin çinar agacinin arkasina çekti.. Cebinden çikardigi kagida fidye notunu yazdi:
"Temel Bey, Oglunu kaçirdim. Yarin sabah yedide, Yildiz parkindaki büyük çinar agacinin içindeki kavuga, sari bir çanta içinde 10 bin dolar birak..Dursun!."
Notu çocugun iç cebine itina ile yerlestirdi ve "Simdi dogru eve git, baban bu notu okusun" dedi..
Ertesi sabah yedi buçukta parka gittiginde, çinarin kovugunda sari bir çanta içinde 10 bin dolari buldu. Yaninda bir de not vardi:
"Iste paran. Ama gene de bir Karadenizli'nin kendi hemserisine bunu yapabilecegine inanamiyorum. Temel..."

GhencThurk
10-09-2007, 07:16 PM
Oruç
Dursun Temel'e sormus
- Usagum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyepilursun?
Temal - 100 tane demis.
Dursun - Hadi oradan yesen yesen 1 tane yersin geriye kalan 99 hamsiyi oruçsuz yersin demis. Bu espri Temel'in çok hosuna gitmis. Yolda Cemal'i görmüs ve hemen sormus
- Usagum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyepilursun ?
Cemal - 50 demis.
-Ha usagum 100 deseydun sana müthis bir espiri yapacaktum demis.

GhencThurk
Süper
Temel arabayla giderken bakmis benzini bitiyor. Hemen en yakin benzinciye girmis, pompanin yaninda durmus, arabadan inip benzin deposunu açmis, baslamis isemeye. Temel'in isedigini g ören pompaci
"-Ya sen ne yapiyorsun, bu yaptigin normal mi?".
Temel "yooo Süper."

GhencThurk
Piyano
Temel Laz oldugu için kendinden nefret ediyormus. Amerikaya gitmis ve birçok ameliyattan sonra burnunu düzelttirmis, iyi sekilde Ingilizce ögrenmis ve meshur bir piyanist olmus. Birgün büyük bir topluluga konser verdikten sonra seyircileri selamlarken ön taraftan bir ses duymus:
-Helal sana hemserum, çok iyi çalayusun da!
Temel: - Benim Laz oldugumu nereden anladin yahu. Halbuki Lazlara benzememek için bir sürü ameliyat oldum.
- Nasil anlamayayim, demis adam. Bütün piyanistler otururken sandalyeyi kendilerine çekerler, sen ise sandalyeye oturup piyanoyu kendine çekeyusun.

GhencThurk
Akvaryum
Temel bir gün bir hayvanat bahçesine gitmis. Akvaryumlarin yaninda birini görmüs. Adam elini akvaryumun neresine götürse balik da takip ediyormus. Temel sormus:
- Ula bu nasi oliyi?
Adam: - Her zaman daha zeki olan yaratiklar kendinden daha az zeki olanlari yönetebilirler demis.
Adam oradan uzaklasmis. Bir kaç dakika sonra geldiginde bir de ne görsün? Temel kafasini akvaryuma sokmus agzini baliklar gibi bir açip bir kapatiyor.

GhencThurk
10-09-2007, 07:17 PM
Çay
Temel uzun yoldan gelir ve yol boyunca da esini hayal eder durur. Ama eve geldiginde çok yorgundur ve bu yüzden performansi ile ilgili tereddütleri vardir... Ya yorgunluktan birsey olmazsa, ya yapamazsam rezil olurum diye düsünür. Sonunda ne yapacagina karar verir ve fadimeye seslenir...
- Fadime suyu ocaga koy! Olmazsa çay demleruz!

GhencThurk
Tahlil
Temel hastaneye gitmektedir. Giriste birinin agladigini görür.
Yaklasir ve sorar: "Hayrola hemserim! Neden agliyorsun?".
Adam: "Kan tahlili yaptirmaya geldim. Parmagimi kestiler." der.
Bu sefer Temel daha siddetli bir sekilde aglamaya baslar. Bu sefer susan adam Temel'e sorar:
"Hayirdir hemserim. Sen niye aglamaya basladin?".
Temel: " Ben..." der, "Idrar tahlili yaptirmaya geldim..."

GhencThurk
Refleks
Temel Istanbul'a gelmis ve Istanbullu bir kizla flört etmeye baslamis. Beraber yolda yürürlerken kiz dalginlikla bir muz kabuguna basmis. Sendelemis, fakat tam düsecegi sirada tekrar dengesini saglayip son anda yere düsmekten kurtulmus. Ve Temele demis ki:
- Nasil refleksim iyi mi?
Sendeledigi sirada kizin iç çamasiri olmadigini da gören Temel cevap vermis :
- Uyy siz ona refleks mi diyisiniz ?

GhencThurk
Alkol Kontrolü
Trafik memurlari bir gün, trafik kontrolü yapiyorlarmis. Karsidan gelen Temel ile Fadime’yi gören komiser hemen arabayi durdurmus. Ikisini de emniyetkemeri takilmis görünce,
- Ya beyefendi bu gün yaptigimiz kontrolde tek emniyet kemerini takan çift sizsiniz, bu yüzden size 500 milyon ödül veriyoruz der. "Ama merak ettik bu parayla ne yapacaksiniz. Temel sevinçle
- "Ne yapacagim hemen gidip kendime bir ehliyet alacagum der. Komiser saskin saskin
- "Ne ehliyetiniz yok mu der, Fadime olayi toparlamak için, kusura bakmayin memur bey temel içince ne dedigini bilmez” der. Komiser daha da saskinlikla
- "Ne bir de içkili misiniz diye haykirir. Arkadan yasli adam öne atilir ve
- "Ben demis idum çalinti arabayla yola çikmayalum basumuza bi is gelir diye. Komiser neye ugradigini sasirmisken, bagajdan atlayan Idruste kosa kosa gelerek
- "Ne oldi geçtuk mi siniri"der.

GhencThurk
TİTANİK
Amerika'da zencinin biri, pasaportunu kaybetmis.
Aksilik bu ya, o gün de
Türkiye'ye uçacakmis. Kara kara düsünürken yolda
bir pasaport bulmasin mi!
Hemen almis yerden,
bir bakmis ki Leanardo Di Caprio'nun pasaportu. "Ne
olursa olsun," demis
ve sansini denemeye karar vermis. Çikarmis
Leonardo'nun fotografini, kendi
fotografini yapistirmis. Uçmus Türkiye'ye. Atatürk
Havalimani'nda görevli
gümrük memuru Temel'in Karsisina geçmis.
Temel, almis pasaportu; adamin ismine bakmis:
"Leonardo Di Caprio"; fotografa bakmis ; bir zenci
adama bakmis; ayni
zenci. Birkaç saskin bakistan sonra öbür masaya
seslenmis: "Ula Cemal, bu
Titanik batmis miydi, yanmis miydi.

GhencThurk
10-09-2007, 07:18 PM
GERDEK GECESİ
- Iyi ki düğünümüzü Belçika'da yapalım demişsin Goncagül
- Güzel oldu, değil mi Muhittin?
- Evet canım, herkes dışarıda evleniyor, bizim neyimiz eksik?
- Beni kırmadığın için teşekkür ederim.
- Sen istersin de ben yapmam mi bitanem?
- Muhittin, sana geçmişimle ilgili önemli bir şey anlatmak istiyorum.
- Once duvağını çözseydik Goncagülüm.
- Çözeriz, dur bi... Çok önemli bu...
- Ee, ama sırası mı şimdi? Neyse, anlat bari...
- Ben küçükken tecavüze uğradım.
- Çok üzüldüm bebeğim. Ama şu an kendini iyi hissediyorsan önemli değil.
- Simdi iyiyim de bunları bilmen lazım.
- Yakınlarından biri tarafından mı?...
- Yok... Bi bakkal vardı bizim mahallede...
- Bakkal mı?
- Evet... Elma şekeri satıyordu, güzel çikolatalar filan.
- Eee?
- İşte, bi gün bana, "Sedat depoya gelsene" dedi.
- Sedat da kim?
- Anlatacağım bi tanem, sakin ol bi...

GhencThurk
TEMEL
Savci, morgdaki uc ceseti incelemek uzere gelmisti.Birinci ceset siritiyordu. Savci nedenini sordu.
"Milli piyangoda buyuk ikramiyeyi kazandi, sevincine dayanamadi, kalp krizi gecirdi ve oldu", dediler.Ikinci ceset de siritiyordu. Savci sordu;
-Bu neden siritiyor?
-Bunun da oglu dogmustu. Sevincten kalbine yenik dustu.
diye acikladilar.Ucuncu ceset Temel'in komur halindeki cesediydi.O da siritiyordu.
-Bu neden oldu?.diye sordu savci.
-Efendim, buna yildirim carpti.dediler.
-Peki neden siritiyor?
-Fotografini cekiyorlar sanmis.

GhencThurk
FAX
Bir Turk, bir Amerikali ve bir Alman birlikte saunaya gitmisler.
Bellerinde birer havlu saunada oturmuslar ter atarlarken,
bip bip bip diye ses duyulmus. Amerikali, sag eliyle sol koluna
dokunup, "Cagri cihazim caldi. Derimin altinda elektronik devre var da..."
demis.
Aradan biraz zaman gecmis, bu sefer bir cep telefonu calmaya baslamis.
Bunun uzerine Alman, s ol avuc icini kulagina goturmus ve
Konusmaya baslamis. Görusmesi bitince, Turk'e ve Amerikaliya donup,
"Avcumun icinde cep telefonu devresi var da..." demis
Teknolojik olarak geri kalmayi gururuna yediremiyen Turk, "Bana bir dakika
izin
verin" demis ve disari cikmis. Birkac dakika sonra dondugunde poposunun
arasina sikismis tuvalet kagidi sarkiyormus. Amerikali ve Alman'in
kendisine garip garip baktigini gorunce, "Faks geliyor da.."

GhencThurk
KÖY ADETLERİ
Iki falci kadin fal bakmak icin bir köye gider.Derken hava kararir.Kadinlar korkmaya baslar. Koyun alt mahallesindeki ilk eve misafir olular.Yemekler yenir , fala bakilir.Iyice gece olmaya baslamistir. Ev sahibi karisina
- "Kari kari kalk daha inek var sagilacak ,bulasik var yikanacak,misafir var si*ilecek.." der . Bunlari duyan kadinlar alelacele evi terk eder bu seferde koyun en ust mahallesindeki eve konuk olurlar. Sohbetler ilerler. Kadinlardan biri ilk ev sahibinin karisina soylediklerini anlatmaya baslamistir ki ikinci ev sahibi
- "Lan o a*ina koydumun ogluda zaten si*emediklerini hep bana gonderir.. "

GhencThurk
DEMİREL VE ECEVİT
Masal bu ya, Demirel ölmüs, öbür dünyaya gidince kendisine ceza olarak çok çok çirkin bir kadin vermisler ve bu dünyada hayatini bununla geçireceksin demisler. O da kaderine boyun egmis. Ama birde gezerken ne görsün, karsida Ecevit yaninda Demi Moore'la beraber degil mi?. Çok sinirlenmis ve Seytana çikip bunun bir haksizlik oldugunu söylemis. Seytanda ' Eh ! ne yapalim senin cezan böyle, Ecevit'e gelince o da
Demi Moore'in cezasi ...

GhencThurk
10-09-2007, 07:19 PM
JAPON ROBOT
Adamın biri evlenmiş, iki ay sonra da Avrupaya iş gezisine gitmiş. Bu arada karısı da komşusuyla kırıştırıyormuş. Bir gün yine komşusuyla yataktayken kocası gelmiş ve zile basmış, kadın "eyvah kocam" deyip adamı saklamak için yer aramaya başlamış. Adama, "sen kapının arkasına saklan, kocam seni görüp sorarsa Japonya'dan istediğimiz robot geldi derim", demiş. Kocası içeri girmiş ve "karıcım çok kudurdum hadi yatalım", demiş. Kadın da "yorgunum daha sonra" demiş. Adam "ben banyoya gidip bi duş alayım sonra yatarız" derken kapının arkasındaki adamı görmüş, bu da kim?" diye hiddetlenmmiş. Karısı da kocacım Japonya'dan istediğimiz robot bu" deyince, adam, "duştan önce şunu düzeyim" demiş ve geçmiş robotun arkasına. Yüklenmiş ama girmiyo, başlamış karısına bağırmaya: "Ya şu Japonlar robotu çok iyi yapmışlar ama deliğini küçük yapmışlar. Sen oradan matkabı getir de deliği büyüteyim" demiş. Bunu duyan komşusu başlamış bağırmaya: - "TEKRAR DENEYİN BELKİ ALIR, TEKRAR DENEYİN BELKİ ALIR, TEKRAR DENEYİN BELKİ ALIR!"

GhencThurk
BUSH & LADİN
Usame Bin Ladin George W. Bush'u telefonla arayarak sana bir iyi bir de kötü haberim var, hangisini önce söyleyeyim demis. G.W. Bush'da iyi haberi söyle deyince.
Teslim olmak üzere Amerika'ya geliyorum demis. Bunun üzerine G.W.Bush kötü ne haber peki diye sorunca, Ama Uçakla demis

GhencThurk
Dallas'daki NASA uzay ussunde, us komutani William White, George ve

Bob adindaki astronotlari yanina cagirip, ertesi gun cikacaklari
Mars
yolculugu hakkinda son talimatlari verir ve bu zor yolculugun
oncesinde
uyumak uzere evlerine gitmelerini soyler. Her iki astronot
da,talimata
uyup evlerine giderler. George tam uyumak zereyken telefon gelir.
Arayan
Bob'dur.

- "Alo, George. Ben Bob. Uyudun mu?"

- "Henuz degil."
- "Ben cok heyecanliyim. Uyku tutmadi. Sana da uyarsa, benimle
birlikte icmeye ne dersin? Uzun sure icki icemiyecegiz..."

- "Ok." Bir saat sonra George ve Bob bulusurlar, bir bara girip
icki Soylerler. Barmen tam ickiyi verirken ikisine de dikkatlice
bakar.

- "Hey men. Sizi tanidim. Yarin Mars'a gidecek astronotlarsiniz.
Size icki verdigim ortaya cikarsa bir daha Dallas'ta ekmek yiyemem
ben.
Kusura bakmayin."

George ve Bob barmenle tartismalarina ragmen o barda icki
icemezler. Baska barlarda sanslarini denerler; ama TV programlarini
surekli izleyen barmenler onlari her seferinde tanirlar ve icki
vermeyi
reddederler. Marketlerde kapalidir.
Tam eve donmeye karar verdiklerinde Bob'un aklina bir fikir gelir.

- "Yahu George, bizim uzay roketine koyduklari yakitin kokusunu
hatirliyor musun. Ayni viski gibiydi. Istiyorsan ondan icelim."
Birlikte uzay ussune girerler. Kontrol etmek bahanesiyle yakit
tankinin yanina gelirler. Kimse suphelenmez. George ve Bob yakit
tankindan

aldiklari yakittan birer kadeh icerler; sonra da evlerine giderler.
George tam uyumak uzereyken telefon calar. Arayan yine Bob'dur.
- "Alo George. Yine ben. Rahatsiz ettim ama kusura bakma. Sana bir

sey sormak istiyorum. Karnin agriyor mu?"
- "Evet Bob. Hem de cok."

- "Peki. O zaman sakin osurayim deme. Ben seni TOKYO'dan
ariyorum."

GhencThurk
10-09-2007, 07:20 PM
85 yasinda bir adam dogum hanenin kapisinda beklemektedir.
Dogum haneden çikan doktor söyle bir bakindiktan sonra yasli adama sorar:
-"içerde dogum yapan bayan yakininiz mi?"
-"Evet, esim."
-"Ama bayan 25 yaslarinda..."
-"Tamam iste, esim o. Niye sasirdiniz, baba olamaz miyim yani?"
-"Yoo, aklima benim dedem geldi de."
-"Nesi varmis dedenizin?"
-"Kendisi av meraklisi idi. Sürekli ava çikardi. Ancak yaslaninca
zorlanmaya basladi. Bir gün ava çikacakken kendisini uyardik, aman yapma
dedecim, sen yaslandin, ava gidemezsin diye. Kendisi israr etti ve
hazirlandi. E, tabi yaslilik, çikarken tüfek yerine baston aldi eline. Ben
de kendisiyle gittim. Ormanda bayagi yol yürüdükten sonra bir geyik
gördük. Dedim ya, dedem yasli. Bastonu omzuna koydu, dogrulttu ve
geyige bastonla ates etti. Geyik o anda vurulup yere düstü..."
Yasli adam:
-"Olur mu, baskasi vurmustur onu."
Doktor:
-"Ben de onu demeye çalisiyorum iste."...

GhencThurk
Üç kadın arkadaş bir kaza sonucu aynı anda hayatlarını kaybedip cennete
giderler. Cennetin kapısında onları karşılayan melek "Bizim burada
uymanız
gereken tek kural var.. O da ördeklere dikkat edin sakın üstlerine
basmayın" der. Sonra kapı açılır üç kadın cennete girerler. Gerçekten
de
etrafta ördek doludur. Üstlerine basmamak adeta imkansızdır. Dikkat
etmesine rağmen kadınlardan biri kazayla bir ördeğin üstüne basar.
Hemen
Cebrail belirir. Yanında son derece çirkin bir adam vardır. Kadını
kolundan
adama kelepçeler ve "Ördeğin üstüne basmanın cezası olarak sonsuza
kadar bu
çirkin adamla kelepçeli olarak yaşayacaksın" der. İkinci gün
kadınlardan
biri yine kazayla bir ördeğin üstüne basar ve Cebrail anından yanında
çok
çirkin bir adamla gelip onları kadına ceza olarak birbirlerine
kelepçeler.
Üçüncü kadının gözü bu olaylardan çok korkar. Diğerlerinin akıbetine
uğramamak ve sonsuza kadar çirkin bir adama kelepçelenip yaşamamak için
her
attığı adıma acayip dikkat etmeye başlar. Aradan aylar geçer ve hiç bir
ördeğin üstüne basmaz. Derken bir gün Cebrail belirir. Bu kez yanında
boylu
poslu inanılmaz derecede yakışıklı bir adam vardır. Cebrail hiçbir şey
söylemeden yakışıklı adamla kadını kelepçeler ve yine birşey söylemeden
çeker gider. Kadın artık mutluluktan uçmaktadır.O güne kadar gördüğü en
yakışıklı adamla kelepçelenmiştir. Adama döner ve "Ben acaba ne yaptım
da
sonsuza kadar senin gibi güzel bir adamla birlikte olmayı hak ettim"
der.
Adam suratı asık bir şekilde cevap verir. "Vallahi seni bilmem ama ben
az
önce bir ördeğin üstüne bastım"

GhencThurk
Düğün

-iyi ki düğünümüzü belçika'da yapalım demişsin goncagül
- güzel oldu, değil mi muhittin?
- evet canım, herkes dışarda evleniyor, bizim neyimiz eksik?
- beni kırmadığın için teşekkür ederim.
- sen istersin de ben yapmam mı bitanem?
- muhittin, sana geçmişimle ilgili bir şey anlatmak istiyorum.
- önce duvağını çözseydik goncagülüm.
- çözeriz, dur bi... çok önemli bu.
- e, ama sırası mı şimdi? neyse, anlat bari.
- ben küçükken tecavüze uğradım.
- çok üzüldüm bebeğim. ama şu an kendini iyi hissediyorsan önemli değil.
- şimdi iyiyim de bunları bilmen lazım.
- yakınlarından biri tarafından mı?...
- yok, bi bakkal vardı bizim mahallede...
- bakkal mı?
- evet. elma şekeri satıyordu, güzel çikolatalar filan.
- eee?
- işte, bi gün bana, tarık depoya gelsene dedi.
- tarık kim?
- anlatacağım bi tanem, sakin ol bi...

GhencThurk
Temel bir gün kahveye girer sağ gözü mosmordur..Arkadaşları sorar; hayırdır Temel ne oldu?? Temel anlatmaya başlar..
Ulaa sinemaya gittim.. Film çok güzeldi..
Biter bitmez ışıklar yandı herkes ayakta alkışlamaya başladı..Birde baktım önümde bir şişman bayan eteği de kıçının arasına sıkışmış..
Centilmence çekip eteği oradan çıkarttım kadın bir döndüü güüüümmm... Gözüm ondan böyledir... Ertesi gün Temel yine kahveye gider bu sefer diğer gözde mosmooorr...Tabii yine sorarlar.. Şimdi ne oldu?? Temel anlatır.. Hani film güzeldi yaaa..
Dün İdrus ile yine aynı filme gittik.. Işıklar yandı.. Herkes yine alkışlıyor.. Yine aynı kadın etek yine kıçının arasında.. EEEEEEEEEEE????? İdrus centilmence eteği kıçının arasından çıkardııııııı... Bende olay çıkmasın diye yerine iteledim.........

GhencThurk
10-09-2007, 07:21 PM
Birkac yillik evli ciftin bir bebekleri olur.. ancak gunler
haftalargectikce bebegin cok farkli ve insan ustu yetenekleri oldugu ortaya
cikar..
1 yasina geldiginde yetiskin gibi konusur, 2 yasinda akliniza
gelen her dilde okuyup yazmaya baslar,3 yasinda ileri matematik
profesorleriyle tartismaya oturur, ve 4 yasinda gelecekle ilgili
inanilmaz tahminlerde bulunmaya baslar...der ki:
"Tam 1 yil sonra bugun ben olecegim... ben oldukten 2 yil sonra
annem olecek.. annem oldukten 1 yil sonra babam olecek..." Bir yil sonra bebek ölür... baba cok uyanik oldugu icin karisini hemen milyarlar degerinde sigortalatir... ve 2 yil sonra da anne ölür.... ve baba 1 yillik omrunun kaldiginin farkinda, karisininsigortasindan kazandigi milyarlarla evlere, arabalara, seyahatlere ve birbirinden guzel kadinlara yatirim yapar... ve olumune 1 gun kala son parasiyla bir dansci kiz kiralar,once superlux villanin havuzunda eglence, sonra yatakodasinda zevk dolu bir gece.. ve adam hersey
bittiginde gozlerini kapatir ve "vay be yarin ölmüs olucam.. ama ne
hayat gecirdim, herseyi yaptim dolu dolu yasadim herseyi.. helal olsun bana"
diye keyifle uykuya dalar.. Ama o da ne...... sabah bir de gozlerini
acar ki hala yasiyor..!!!!!!
Yatakta saskinlik icinde bakinirken geceyi beraber gecirdigi dansci kiz ciglik cigliga kosarak iceri girer...
"HEMEN ASAGI GELIN N'OLUR.. KAHYANIZ SALONDA BOYLU BOYUNCA
UZANMIS YATIYOR... GALIBA ÖLMÜS!!!!"

GhencThurk
Bir rahibe günah çıkartmak için rahibin yanına gidiyor. Rahibe:
-"Benim hayatımda bir erkek var, ama o..... çocuğunun teki" diyor.
Rahip soruyor:
-"Neden ona o..... çocuğu diyorsun?"
-"Çünkü o benim yanağımı okşayıp, beni öpüyor."
Rahip, rahibenin yanağını okşamış ve öpmüş sonra sormuş:
-"Böyle mi?"
-"Evet!"
-"Bu ona o..... çocuğu demeni gerektirmez kızım!
-"Ama o benim elbiselerimi çıkartıp vücudumu da okşayıp öpüyor."
Rahip rahibenin elbiselerini çıkartmış ve bir süre sevişmişler. Sonra
rahip
yeniden sormuş: -"Böyle mi?"
-"Evet!"
-"Ama bu da ona o..... çocuğu demeni gerektirmez."
-İyi de peder, sonra bir güzel beceriyor beni."
Rahip bunun üstüne rahibeyi beceriyor ve tabii ki soruyor;
-"Böyle mi?"
-"Evet" diyor yeniden rahibe.
Rahip:
-"Bu da ona o..... çocuğu demen için yeterli sebep değil."
Rahibe bu sefer bağırıyor:
-"Ama o AİDS'liymiş."
-"Vay o..... çocuğu!"

GhencThurk
Temel ve Dursun, kumsalda gezerken, bir de bakmislar

Önlerinde Alaaddin'in Sihirli Lambasi durumu.. Almislar ellerine
lambayi söyle bir dokunup oksamislar.

Fiiiiiiisssssssss... Cin disarida.
Cin, bir Temel'e bakmis, bir Dursun'a. Sonra dile gelmis:
- Kusura bakmayin ben sizinle ugrasamam.. Alin size üçer
yumurta, her kirdiginiz yumurta için bir dilek tutun. Istekleriniz
yerine
gelsin... Cin uçup dönmüs lambasina, Temel ile Dursun ellerinde
yumurta
ayrilmislar kumsaldan. Aradan yillar geçmis. Olaydan sonra
birbirlerini
görmeyen iki kafadar karsilasmislar. Temel, Dursun'a sormus:
- Ula Tursin, ne ettin yimirtalari?
- Valla Temel, ilkini kirdim, çok para istedim, bitmeyen bir param
var..
- Eeee! Ikincisu...- Onu da kirdim, çok güzel bir hatun istedim.
Simdi dünyalar güzeli bir karim var..
- Üçüncüsünü neettin? - Onu kirdum, saglik istedim.. Hiç
hastalanmadan yasayip gideyrum..

Peki sen ne ettin yimirtalari?
- Sorma senden ayrildim eve geldim, tam esikten girerken
ayagim takildi, yumurtanin biri yere düsti kirildi...
- Ben de, hassittir be, dedim.. Demez olaydim, evin içi sit
doldi..
- Eeee! Sonra?
- Bir ev dolusu sitle ne yapayim, dedim, kirdim ikincuyu, bütün
sitleri götürmesini istedim.
- Yaaa! Peki sonunciyi ne ettun?
- Ne edeyim? Kirdim sonuncuyu da, benimkini geri getir, dedim...

GhencThurk
"alo efendim"
-"pardon galiba yanış numarayı çevirdim"
-"dikkat etsene geri zekalı "
-"geri zekalı sensin üstüne birde bit beyinlisin"
-"ne sen kiminle konuştuğunu biliyormusun ???"
-"hayır"
-"ben emliyet genel müdürüyüm"
(biraz sesizlikten sonra)
-"sen kiminle konuştuğunu biliyormusun"
-"hayır"
-"ohhh çok şükür"

GhencThurk
Başkan Bush'un yeni talimatı:
- Üzerinde resmim olan pul bastırdım, bundan böyle başkanlığın bütün mektuplarında bu pullar kullanılacak.
Bir süre sonra görülmüş ki pullar zarfa bir türlü yapışmıyor.
Başkan Bush küplere binmiş ve yetkilileri çağırıp sormuş;
- Üstünde resmim olan pullar yapışmıyor, arkalarına zamk sürmediniz mi?
- Sürdük efendim, demiş yetkili ve eklemiş;
- Yapışmamasının nedeni, herkesin pulun arka yüzüne değil de ön yüzüne tükürmesi efendim..."

GhencThurk
10-09-2007, 07:22 PM
ANTRENÖR Dursİn
Boksör Temel iri yapılı rakibi ile maç yapar.1.rauntta rakibi temeli epey haşlar.1.raunt sonunda Temel köşesine gider.antrönörü Dursun moral vermek için Temele sen dövüyorsun devam et der.2.ve3. rauntlarda da aynı şeyler olur.4. rauntta kaşı ve gözü patlamış temel raunt sonunda güç bela köşesine gider.Dursun yine aslanım Temel adamı parçaladın der.Temel güç bir şekilde dursuna bakarak ben mi dövüyorum der.Dursun evet sen dövüyorsun der.Temel:öyle ise etrafa iyibak başka birisi beni fena halde dövüyor!

GhencThurk
AÇIM AÇÇ
Dursun bir kıza aşık olmuş.
Aşkındandan şiir yazmış. Şiiri:

Sabahları yemek yiyemiyorum. Çünkü seni düşünüyorum
Öğlenleri yemek yiyemiyorum. Çünkü seni düşünüyorum
Akşamları yemek yiyemiyorum Çünkü seni
düşünüyorum
*******i uyuyamıyorum.
Çünkü açım aç.

GhencThurk
Dunyanin Bu En Buyuk Carsi-marketinde Hersey Ama
> > Hersey Satilmaktadir.
> >
> > Patron Sorar: Daha Once Hic Saticilik Yaptin Mi?
> >
> > Evet, Koyumde Bu Isi Yaptim.
> > Patronun Gozu Cocugu Tutar: Iyi,yarin Basliyosun,
> > Aksam Ilk Gunu
> > Degerlendiririz
> > Ertesi Gun Aksam Olur Ve Patron Cocugu Karsisina
> > Alir:
> > Evet, Bugun Kac Satis Yaptin?
> > Bir
> > Ne, Bir Mi? Digerleri 20-30 Satis Yaptilar, Nasil
> > Bir?
> > Kac Dolar Tuttu Peki?
> > 320.334 $
> > Patron Sasirir: Nasil Becerdin Bunu?
> > Adama Basta Kucuk Boy Bir Olta, Sonra Orta Boy Ve
> > Sonra Da Buyuk
> > Boy
> > Bir
> > Olta Sattim.
> > Adama Nerede Balik Tutucagini Sordum. Kiyida
> Deyince
> > Bi Tekneye
> > Ihtiyaci
> > Oldugunu Soyledim. Tekne Bolumune Indik Ve Cift
> > Motorlu Yelkenli
> > Luks Bi Yat Sattim.
> > Vosvosuyla Bunu Cekemiyecegini Soyleyince Son
> Model
> > 4*4 Bi Jip Sattim.
> >
> > Patron Kendinden Gecer: Ne Diyosun, Butun Bunlari
> Bi
> > Kucuk Olta Almaya Gelen Adama Mi Sattin?
> > Genc Cocuk Cevap Verir : Yoo Aslinda Karisi Icin
> Bi
> > Tane Orkid Istemisti.
> >
> > Ben De Ona Soyle Dedim:
> > Haftasonun Mahvolmus, Sen En Iyisi Baliga Git.

GhencThurk
Yaslica, ancak kadinlarin yaslanabilecegi kadar yasli bir hanima bir türlü
> teshis konulamiyor. Kadincagiz yirmi sekiz gündür hastahanede yatmakta ve
> hiç bir sonuç yok.
>
> Belki dikkatinizi çekmistir, üniversite hastahanelerinde garip bir
> hiyerarsi vardir. Ord. Prof. basta, arkasinda Doç'lar, sonrasinda
> basasistanlar ve bir iki parlak ögrenci üçgen düzende "Vizitlere" uçarak
> giderler. Yine böyle
> bir gün ve tüm kadro hastanin basinda.
>
> Ord. Prof sorar:
> - Radyolojik tetkikler ?
> Hemen filmler isikli panoya yerlestirilir.
> Sert ve kararli bir ses:
> - EKG ?
> Derhal "Trase" hocanin önüne serilir,
> - Eforlusu ?
> O da hemen açilir hocanin önüne.
> - Laboratuvar tetkikleri?
> Her sey önceden hazirlanmistir.
> - Elektroansefalografi ?
> - Buyrun hocam.
> - Emar ?
> Disarida çektirilmis(!) emar da konulur büyük patronun önüne.
> - Sintigrafi? Anjiyo?... derken büyük sef sorar :
> - Scan oldu mu ?
> Kadindan gelen ciliz bir ses :
> - Bi onu yapmadilar !

GhencThurk
10-09-2007, 07:24 PM
2 haftalik evli bir cift.. adam bir aksam yalniz basina cikip arkadaslariyla
eglenmek ister..

Karisina der ki : "Sevgilim,ben çikiyorum"

Karisi sorar : "Nereye gidiyorsun hayatim ??"

"Bar 'a gidiyorum bitanem arkadaslarimla biseyler icicez. .."

Karisi : "Aman da aman benim kocacigim içki mi istiyormus" diye hemen
minibar'a kosar ve 12 ülkeden 25 degisik icki cesidini adamin karsisina
koyar...

Adam bunun uzerine ; "Benim düsünceli tatli sevgilim" der.. "Cok tesekkur
ederim, ama barda... Biliyorsun.. Buz gibi bardakta...."
Adam daha cumlesini bitiremeden kadin hemen mutfaga kosar, derin dondurucuda
n cikardigi bardagi kosa kosa adama getirir..

"Aman da aman benim askim ickisini buz gibi bardakta mi icmek istiyormus. Al
bakalim" diye bardagi adama verir...

Adam ºokta.. "Benim güzel kurabiyem" der.."Ama barda buz gibi ickimi icerken
yaninda yedigim cerezler...Bilsen canim nasil cekti.. Sana söz, 2-3 saat
icinde dönecegim."

Kadin yine atlar ; "Aman da aman benim canimin içi kocacigim cerez mi
istiyormus" diye kosa kosa iceri gider... Döndügünde bir tepside 15 cesit
cerez, fistik, findik, ne ararsaniz tabaklara koyup adama getirir...

Adam artik dudaklarini isirmaya baslamistir ve son bir güçle kadina der ki

"Ama benim güzel melegim, barda biliyorsun, hani arkadas arkadasa ortamda..
Yahu erkek erkege bir muhabbet vardir bilirsin, hani biz kendi aramizda
biraz rahat konusuruz.."

Ve kadin ona gülümser :

"Aman da aman benim bitanecik kocacigim erkek erkege rahat muhabbet etmek mi
istiyormus...O zaman.......

BANA BAK OGLUM AL SU LANET OLASICA ICKINI BARDAGINA DOLDUR VE CEREZLERINI DE
YE ZIKKIMLAN, HICBIRYERE GITMIYORSUN ANLADIN MI KOÇÇÇÇUM !!!!!

GhencThurk
Isa ve Papagan
Adamin biri evine gelir ve posta kutusunda telefon
faturasini görür.
Bir bakar ki 3 milyar küsür liralik fatura. Beyninden
vurulmusa döner.
Hemen ayrintili fatura ister. Fatura gelir.Aranan
bütün numaralar adamin
arkadaslarina ve dostlarina aittir.
Adam "Bu nasil olur? Ödeyecegiz mecburen" der. O
sirada gözü
papaganina takilir. Bir an tereddüt eder. "Yok canim
hayvancagizin günahini
aliyorum" der içinden. Ama süphe de devam etmektedir.
"Ya yapmissa", "Yok,yok yapmamistir..."
Gece papagani gözlemeye karar verir.
Gece olur, Papagan kafesinden çikar ve telefonun
basina gidip rehberi
açar, Adamin arkadaslarini tek tek arayip saatlerce
konusmaya baslar.
Adam sinirden çildirmis bir sekilde papagani yakalar
ve kanatlarindan
duvara çiviler. Papagan çarmiha gerilmis bir vaziyette
duvarda asili
kalmistir. Adam sinirle papagani azarlar;
-"Bir hafta burada asili kal da aklin basina
gelsin.Çek bakalim
cezani!"
Adam gider. Papagan bir bakar karsi duvarda çarmiha
gerilmis Isa
durmakta.
Hemen muhabbet koyulur;
-"Birader sen ne kadardir buradasin?"
-"2000 yildir buradayim" der Isa. Papagan hayretler
içinde kalmistir;
-"Ohaaaa! Nereyi aradin lan böyle...!!!

GhencThurk
Telesekreterlere Konulmus Enteresan Mesajlar
Merhaba.. karim ve ben su an size cevap veremiyoruz..ama numaranizi birakirsaniz isimiz biter bitmez sizi arariz..
Merhaba..Ben John.. Telefon sirketinden ariyorsan, faturanizi odedim merak etme... Anne Baba eger sizseniz, bana acilen para gonderin.. Yatirim danismanim eger arayan sensen, bana yeteri kadar para gondermemissin.. Erkek arkadaslarimdan biriysen, bana borcun var halaparami vermedin.. Kiz arkadaslarimdan biriysen, hic endiselenme bende para bol
Merhaba.. simdi de sen bisey soyle..
Merhaba.. ben su anda evde diilim ama telesekreterim evde, benim yerime onunla konusun..simdi size biiip diycek
Merhaba,ben David'in telesekreteriyim siz kimsiniz??
Merhaba.. mesaj birakirsaniz sizi ararim.. seksi bir mesaj birakirsaniz, sizi HEMEN ararim
Merhaba!!! John'un telesekreteri bozuldu.. ben buzdolabiyim...
Merhaba.. bu konusan bir makinedir.. ben mesajlari anlayabilirim.. sahiplerim cok temiz insanlardir,evimiz cok zevkli dosenmistir.. Bir sürü yardim kurumuna bagista bulunmuslardir.. hey hala ordaysaniz mesaj birakin, onlar sizi geri ariycak kadar naziktirler
Bu bir telesekreter degildir.. bu bir telepatik dusunce okuma makinesidir. bip sesinden sonra adinizi, neden aradiginizi ve numaranizi dusunun, ben de sizi aramayi dusunucem
Merhaba.. buyuk ihtimalle evdeyim, ama hoslanmadigim birinin aramasindan korkuyorum.. Mesajinizi birakin, size geri donmezsem demek ki o korktugum sizsiniz
Merhaba.. ben George!! Su anda size cevap veremiyorum.. mesajinizi birakin, ben size geri donene kadar telefonun basindan ayrilmayin
Lutfen sinyalden sonra mesajinizi birakin.. yine de sessiz kalma hakkiniz var.. cunku soylediginiz hersey kaydedilecek ve aleyhinize delil olarak kullanilacaktir...
Merhaba!! Biz Jim ve Sonya'yiz.. Su anda telefonu acamiyoruz cunku yapmayi cok sevdigimiz biseyle mesguluz... Sonya'nin tarzi yukari asagi, benim tarzim soldan saga ve yavas yavas... Neyse siz mesajinizi birakin, biz disimizi fircalamayi bitirince sizi arariz..

GhencThurk
*****Papa bir gün Limuzin'in arkasinda oturmaktan sikilmis. "Sen geç bakalim arkaya, birazda ben kullanayim" demis söförüne ve direksiyona geçmis. Ama asiri hiz yaptigi için bir süre sonra otoyol polisi tarafindan durdurulmus. Polis Papa'yi görünce merkezi telsizle aramis. "Merkez, çok büyük bir sahsiyeti hiz yaptigi için durdurdum. Ne yapmam gerekir?" "Kimi durdurdun? Vali, bakan falansa hiç acima, yaz cezayi." "Hayir, bu daha büyük birisi." "Daha büyük kim olabilir? Yoksa baskani mi durdurdun?" "Hayir, hayir. Bu çok daha büyük birisi."
"Kimi durdurdun söylesene." "Aslinda kimi durdurdugumu bilmiyorum ama söförlügünü Papa yapiyor!"

GhencThurk
10-09-2007, 07:25 PM
> İDEAL ERKEĞİM NASIL BİRİ?
> IDEAL ERKEGIM NASIL BIRI (Yas 22)
> 1. Yakisikli 2. Sempatik 3. Maddi durumu iyi 4. Beni ilgiyle dinleyecek.
> 5. Espri anlayisi gelismis 6. Gucu kuvveti yerinde 7. Iyi giyinen
> 8. Her konuda zevk sahibi. 9. Surpriz yapmayi seven
> 10.Romantik ve hayal gucu gelismis
IDEAL ERKEGIM NASIL BIRI.. gozden gecirilmis liste (Yas 32)
> 1. Iyi gorunumlu-tercihen kafasinda saci olan
> 2. Arabadan inerken kapiyi acan, yemege gittigimizde sandalyemi tutan.
> 3. Pahali bir restorana goturecek kadar parasi olan
> 4. Konusmaktan cok dinleyen 5.Fikra anlattigimda katila katila gulen
> 6. Alisveriste paketlerimin hepsini zahmetsiz tasiyacak kadar gucu kuvveti
yerinde
> 7. En az 1 kravata sahip 8. Yaptigim yemekleri begenen
> 9. Dogumgunu ve yildonumlerini unutmayan 10. Haftada en az 1 kez romantik
> olabilen
IDEAL ERKEGIM NASIL BIRI... tekrar gozden gecirilmis liste (Yas 42)
> 1. Cok da cirkin degil - Tamam kel olabilir
> 2. Ben binmeden arabayi hareket ettirmeyen.
> 3. Isinde disiplinli- Firsat oldukca aksam yemegine Mac'e goturen.
> 4. Beni dinlerken basini sallayan.
> 5. Anlattigim fikralarin can alici yerlerini hatirlayan
> 6. Evdeki esyalarin yerini degistirmeme yardim edecek kadar gucu kuvveti
> yerinde
> 7. Gobegini kamufle edecek sekilde kiyafet secen
> 8. Sampanya acmayi bilen 9. Klozetin kapagini indirmeyi unutmayan
> 10. Cogu haftasonu tras olan
> IDEAL ERKEGIM NASIL BIRI... tekrar gozden gecirilmis liste (Yas 52)
> 1. Burun ve kulaginin icindeki killar fazla uzun olmayan.
> 2. Topluluk icinde gaz cikarmayan 3. Para isteme aliskanligi edinmemis
> 4. Ben birsey anlatirken uyuyakalmayan 5. Ayni fikrayi tekrar tekrar
> anlatmayan
> 6. Haftasonlari poposunu koltuktan kaldiracak kadar gucu kuvveti yerinde
> 7. Ayagindaki 2 corap ayni renk olan ve temiz ic camasiri giyen
> 8. TV karsisinda aksam yemeginden hoslanan
> 9. Adimi unutmayan 10.Bazen tras olan
> IDEAL ERKEGIM NASIL BIRI...tekrar gozden gecirilmis liste (Yas 62)
> 1. Kucuk cocuklari urkutmeyen
> 2. Banyonun nerede oldugunu hatirlayan
> 3. Bakimi fazla masrafli olmayan
> 4. Mumkun oldugu kadar gurultusuz horlayan.
> 5. Neye guldugunu birden unutmayan
> 6. Yardim almadan ayaga kalkabilecek kadar gucu kuvveti yerinde
> 7. Giyinen 8. Lapa yiyeceklerden hoslanan
> 9. Dislerini nereye koydugunu unutmayan 10. En son ne zamandi, hatirlayan
> IDEAL ERKEGIM NASIL BIRI... son kez gozden gecirilmis liste (Yas 72)
> 1. Nefes Alan !!!

GhencThurk
10-09-2007, 07:25 PM
Deniz aşırı bir ülkede askerliğini yapmakta olan John bir gün
sevgilisinden bir mektup alır. Sevgilisi artık ondan ayrılmak istediğini
bildirmekte ve fotoğrafını
Geri göndermesini istemektedir.
John çok kızar... Arkadaşlarından, eski kız arkadaşlarının
fotoğraflarını toplar. Hepsini bir araya koyup paket yapar ve
sevgilisine gönderir. Pakete bir de not iliştirir; "Kusura bakma,
Hangisi olduğunu çıkaramadım. Lütfen kendi fotoğrafını al ve diğerlerini
geri gönder!!!"

GhencThurk
10-09-2007, 07:26 PM
amerikada zencinin biri pasaportunu kaybetmiş, aksilik ya, o gün de
türkiye'ye uçacak.. kara kara düşünürken yolda bi pasaport bulmasın mı..

Hemen almış yerden, bi bakmış ki leanardo di caprio'nun pasaportu..

"ne olursa olsun" demiş ve şansını denemeye karar vermiş, çıkarmış
leonardo'nun fotoğrafını, kendi
fotoğrafını yapıştırmış.. uçmuş türkiye'ye, atatürk hava limanında görevli
gümrük memuru temel'in karşısına geçmiş.. temel almış pasaportu, adamın
ismine bakmış:

"leonardo di caprio", fotoğrafa bakmış, bi zenci, adama bakmış aynı zenci..
bi kaç şaşkın bakıştan sonra öbür masaya seslenmiş,

"ula cemal, bu titanik batmış mıydı, yanmış mıydı????"

GhencThurk
10-09-2007, 07:27 PM
Papazın karısı ilk çocuğuna hamiledir. Kilise yönetimine başvurur ve
>çocuk doğunca geçim zorluğu çekeceğini bildirerek zam ister.
>
>Yüksek papazlar düşünür taşınır ve papazın doğacak her çocuğu için
>maaşını belirli bir oranda artırmaya karar verirler.
>
>Bir, iki, üç...derken tatlı parayı bulan papaz karısına altı çocuk
>doğurtur! Yüksek kurul, masrafları iyiden iyiye artan papazı makamlarına
>çağırıp, uyarmaya karar verir.
>
>"Papaz efendi, nedir bu ya ! Altı çocuk! Yetişemiyoruz artık
>masraflarına, nasıl oldu bu iş??"
>
>Papaz gırtlağını temizler ve vaaza başlar,
>
>".....ve sonuç olarak çocuklar tanrının işidir, ne yapabilirdim ki?"
>
>İhtiyar papazlardan biri dayanamaz:
>
>"Eeee papaz efendi tamam da, yağmur ve kar da tanrının işi ama çoğaldığı
>zaman korunmak için kafalarımıza lastik şapkalar geçiriyoruz değil mi?"

GhencThurk
10-09-2007, 07:27 PM
Birçok arkadaşımın içime girmesine
izin verdim ve ben öyle her
arkadasimi
içime alan biri değilimdir!!! (Deniz
Akkaya)

Kanada gibi denizaşırı ülkelerde çok
bulundum... (Amerika`dan Britney
Spears)

İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz.
Bu deniz, öküze bile ilham verir...
(Serdar Ortaç)

Teniste en iyi hareketlerden biri,
topu fileyi yalayarak atmaktır. Ben
yaptığım işlerde bu atış felsefesini
benimsedim... (Hülya Avşar)

Uzun vadede politikada iyi şeyler
yapmak istiyorum. Manken
arkadaşlarım
da bana destek oluyor... (Tuğba
Özay)

Mozart dinlemiyorum ama Türkiye`ye
gelirse konserine mutlaka giderim..
(Emrah)

Şimdi de Pink Floyd ve arkadaşları
söylüyor: The Wall... (TRT 3
spikeri)

57. Hükümet `tekno partilerin`
açılmasına yardımcı oldu.. (Bülent
Ecevit)

Kaybedecek hiçbir şeyi yoktu. İlk
iki seti kaybetti. Şimdi kaybedecek
daha
çok hiç birşeyi yok!.. (Wimbledon
erkekler final maçını anlatan TRT
spikeri)

Öyle bir sivilce ilacı kullanıyorum
ki bir sene içicem bir daha ömür
boyu
hiç sivilce çıkmayacak. İşte öyle
bir sivilce ilacı aldım ben....
Güzide
Duran)

Alpay arka ayağını burktu!...
(Türkiye-Brezilya maçından...)

Annem bana `Or..pu Çocuğu!` diye
bağırdığında oluşan ironiyi hiç bir
zaman
anlamadı... (Jack Nicholson)

İnsan sevdiğine `Sana geleceğine
bana gelsin` der. Öyle değil midir
ya?
Herkesin bir bebeği vardır...
(İbrahim Tatlıses)

Bu tokat olayından sonra hayata
bakış açım değişti, artık her şeye
daha
pozitif bakıyorum... (Hande Ataizi)

Coly, top diye Hasan`a vurdu. Ama
Hasan`ın kafası da top gibi baksana.
Vurabilir insan... (Türkiye -
Senegal maçı yorumcusu Ömer Üründül)

Sigara öldürür ve eğer ölürseniz
hayatınızın önemli bir parçasını
kaybedersiniz... (Brooke Shields)

Chicago`ya gelmek istedim çünkü
Chicago 52 eyaletimizden biri...
(Raquel
Welch; Not 1: Amerika`daki eyalet
sayısı=50, Not 2: Chicago eyalet
değil)

Ben şimdi parçayı Cengiz`in bana
öğrettiği gibi okumadım. Cengiz bana
bi
nağmeler öğretiyor, çok değişik
oluyor. Eğer öyle okursam hakikaten
çok
güzel oluyor... (Seren Serengil)

Annem hakikaten çok kaliteli bir
sanatçı annesi... (Seren Serengil)

Belçikalılar sahada 4-4-2 şeklinde
dizilmişler... (İngiltere-Danimarka
maçını sunan TRT spikeri)

Hadi len bir kıta okiim... (İzzet
Yıldızhan, Tgrt`deki şovunda
seyircilere
doğru söyledi)

Gazeteci Sorusu: `Türkan Hanım,
gözlerinizi bağışlamayı
düşünürmüsünüz?`
Türkan Şoray yanıtı: `Bugün mü?`

Parlamentodan, 500`ü aşkın başbakan
çıkar... (Osman Durmuş)

'Senin ağzını yerim' toplumda çok
sık kullanıldığı için böyle bir
şarkı
çıkarttım... (Sinan Özen)

Vücudundan kurtul. Sadece zihnin ve
ruhunla yaşa... O zaman toprağın
altında
nefes alabilirsin... (Cüneyt Arkın)

GhencThurk
10-09-2007, 07:28 PM
VAMPİR
>>>Ingiliz vampir, Fransiz vampir, bir de Laz Vampir gecenin
>>>korkaranliginda ucmaktalardi.
>>>Cok aciktigini sezinleyen ingiliz vampir pike yapti ve asagi dogru
>>>suzuldu. Birkac dakika sonra agzi kan icinde geri dondu.
>>>- Asagida bir agil vardi. 20-30 inegin kanini emdim, Nefisti.
>>>Bir sure sonra Fransiz vampir de pike yaparak asagi suzuldu. Geri
>>>dondugunde agzi yuzu kan icindeydi. ingilize bakarak,
>>>- Hani senin az once girdigin agil vardi ya...
>>>- Evet..
>>>- Onun yaninda bir ahir vardi, gordun mu?
>>>- Evet gordum.
>>>- iste orada en azindan 40 tane atin kanini emdim. Nefisti.
>>>Bu konusmalar sonucunda tabii Laz vampirin de cani beslenmek
>>>istiyordu. O da pike yapti, suzuum suzum suzuldu.
>>>Aradan 5 dakika gecti, Laz vampir her yeri kan icinde geldi...
>>>Onun bu hali digerlerinin,
>>>muthis bir ziyafet cektigini dusunmelerine neden oldu.
>>>Tabii oldukca meraklanmisti Ingiliz ve Fransiz vampirler...
>>>- Eee? Nasildi?
>>>- Ula usaklar, hacan asagUda pir agil vardi daa, gordinuz mu?
>>>- Eveet, gorduk.
>>>- Hacan onun yaninda da pir ahur vardi daa, oni da gordinuz mu?
>>>- Eveet, gorduk.
>>>- Hacan o ahurun yaninda da pir elektruk diregu vardi daa, oni da
>>>gordinuz mu?
>>>- Eveet, gorduk.
>>>- Hacan pen oni gormedum daa..

GhencThurk
Bir gun temel baliga cikmis ve altin renkli bir balik yakalamis.
balik dile gelmis demis ki:
-"Temel beni birakirsan ne dilersen yaparim."
Temel de baligi dinleyip suya geri birakmis ve demis ki:
-Balik, ben iseyince viski aksin, ben icmeyi cok severim de.." demis
Bunun uzerine balik "Tamam" demis ve kaybolmus.

Temel eve gelince bakmis viski akiyor ve hemen karisini cagirmis,
durumu anlatmis, karisida cok sevinmis. Haliyle sonucta o da alkolik olmus.
Bunlar hergun kari koca yan gelip birer dolu bardak viskiyi icerlermis ve bu boyle surup gitmis.

Gunlerden birgun Temel eve yorgun argin gelmis ve karisina:

-"Hanim oradan bi bardak getir.."
Karisi:
-"Hemen!. Neden iki degil her zamanki gibi, ben ne yapacam"

Temel:

-"Sen bugun siseden icecegsun."

GhencThurk
Hitler'in gözü İngiltere'de ama oraya gitmesine
imkan yok. Çünkü bir sürü tankı var ama savaş gemisi
yok..
Bir gün yardımcıları ile Manş denizinin kıyısına
geldiğinde "Denizi kurutup tankları karşıya geçirmek"
gibi müthiş bir fikir geliyor aklına..
Ve hemen emir veriyor. Tüm Alman ordusu denize
girecek ve denizin suyunu içip bitirecek...
Hitler emir verdimi akan sular durur.. Eline
kaşık, kepçe, maşrapa alan tüm asker denize giriyor ve
komutan emri veriyor.
"Bir iki üç iç..
Bir iki üç iç..
Bir iki üç iç.."
Bu komutla askerler bütün gün deniz suyunu
içiyorlar ve gece olunca istirahate çekiliyorlar. Bir
hafta sonra müthiş planının ne halde olduğunu görmek
üzere Hitler deniz kenarına geliyor. Görüyor ki
denizde bir litre bile eksilme yok.. Tam dönüp
komutanlarına bağıracağı sırada karşı sahillerden bir
ses duyuyor...
"Bir iki üç çişşşşş..
Bir iki üç çişşşşşş..
Bir iki üç çişşşşşş.."

GhencThurk
10-09-2007, 07:29 PM
Karadenizliler ile Ruslar cephede uzunca bir
müddet savaşmışlar. Günlerce siperin arkasından ateş
edip durmuşlar, ama hiç ölen olmamış. Sonunda Rusların
aklına bir kurnazlık gelmiş:
- "Ünlü bir laz ismi bulalım hep birlikte
bağıralım, onlar ayağa kalkar seslenirler, biz de
öldürürüz." Olur mu Olur... Ne diyelim, ne diyelim
derken TEMEL akıllarına gelmiş:
- "Tamam Temel diyeceğiz... Bir, iki, üc:
Temeeeeel!"
Karadeniz cephesinde Temeller ayağa kalkmış:
- "Ne vaaaaar!" Ruslar ayağa kalkan Temelleri
öldürmüş. Ruslar:
- "Güzel oldu, bu sefer DURSUN diyelim,"
demişler... "Bir, iki, üc: Dursuuuuun?" Dursunlar
ayakta...
- "Ne vaaaar?" Ruslar, ayağa kalkan Dursunları da
öldürmüşler.
- "Güzel bu sefer İDRİS diyelim," demişler...
Bir, iki, üç:
- "İdriiiiis!" İdrisler ayakta...
- "Ne vaaaaar?" Ayağa kalkan İdrisleri de
öldürmüşler... Karadenizliler cephesinde:
- "Bu böyle olmaz hep azalıyoruz. Aynı oyunu biz
de onlara oynayalım."
- "Tamam oynayalım. Ne diyelim?"
- "VLADEMIR diyelim."
- "Tamam. Bir, iki, üç:
- "Vlademiiiir!" çıt yok...
- "Vlademiiiir!" çıt yok...
Birazdan karşı cepheden:
- "Kim seslendiiii?" Karadenizliler hep birlikte
ayakta:
- "Biiiz..."

GhencThurk
10-09-2007, 07:29 PM
Rakı Sofrası

Cindy Crawford ve Asim, bir vapur kazasi neticesinde issiz adaya duşerler.
Ne yapsinlar, can sıkıntısından sabah akşam birlikte olurlar. Ancak, bir
sure sonra, Asim, durumdan zevk almamaya başlar.Cindy çildirir. Asim'a,
ne oldugunu sorar, ne isterse yapabilecegini soyler.Her turlu fantaziyle ve
herşeyiyle emrine âmade oldugunu, nerede hata yaptiysa duzeltmeye çalişacagini anlatir. Asim inatla Cindy'ye "istedigim şeyi yapabilmen mumkun degil" der.
Cindy çaresizlik içinde israr eder ve herşeyi goze aldigini soyler.
Asim, en sonunda "Bir denemeye" karar verir. Önce Cindy'nin saçlarini kisacik keser. Sonra üstünü ortecek biçimde ceketini giydirir. Kestigi saçlardan biyik yapar.
Cindy, ne oldugunu anlamaya çalişirken, Asim onu, mumkun oldugu kadar erkege benzettikten sonra akşam olunca sahile gelmesini soyler. Akşam olur ve
Cindy erkek kiliginda sahile gelir bakar ki Asim mukellef bir raki sofrasi hazilamiş ve masayi mezelerledoldurmuştur. Asim ve Cindy masaya otururlar ve
Asim elini kanka modunda Cind'nin omzuna koyar ve şoyle der:

"Ulan Kazim, bir aydir kiminle sevişiyorum,
soylesem inanmazsin

GhencThurk
10-09-2007, 07:30 PM
Cin
Adamin biri California'da bir kumsalda yururken ayagi eski bir lambaya takilmis, adam lambayi kumlarin icinden cikarmis.Dalgasina "Belki cin cikar" deyip ovalamis lambayi, harbi harbi cin cikmis. adam cok sasirmis, cin baslamis konusmaya "Tamam,
tamam.Beni lambadan kurtardin vs ..." "Bu, bu ay icinde dorduncu cikarilisim ve bu isten sikilmaya basladim bu yuzden 3 dilegi unut. Sadece 1 dilek hakkin var!" Adam oturmus ve bir sure dusunmus ve
"Her zaman Hawaii'ye gitmek istedim ama ucaktan korkarim ve deniz beni cok tutar.Benim icin Hawaii'ye bir kopru yap boylece arabayla oraya gidebileyim" demis. Cin gulmus ve "Bu imkansiz. Bu isin lojistgini dusun! Koprunun ayaklari nasil Pasifik'in dibine ulasabilir? Ne kadar beton gerektigini, ne kadar celik gerektigini dusun. Hayir,baska bir dilek dusun" demis.
Adam tamam demis ve gercekten guzel bir dilek dusunmeye baslamis.
En sonunda,Dort kere evlendim ve bosandim.Butun karilarim her
zaman duyarsiz oldugumu ve onunla ilgilenmedigimi soylerdi.
Bu yuzden, kadinlari anlayabilmeyi diliyorum...Nasil hissettiklerini ve neden agladiklarini,bir sey soylemedikleri zaman gercekten ne istediklerini...onlari nasil gercekten mutlu edebilecegimi bilmek istiyorum..." Cin cevap vermis: "Kopru iki seritli mi olsun dort seritli mi????!!!”

GhencThurk
Anne
Süpermarkette alisveris yapmakta olan genç adam, kendisini
takip etmekte olan yaslica bir hanimi farkeder. Kadini görmezlikten
gelse de, kadinin dikdik bakmaya devam eder. Nihayet kasa önünde kuyruga
gelirler. Kadin adamin bir kaç sira önüne düsmüstür. "Özür dilerim" der
kadin"..böyle dik dik bakmam sizi rahatsiz etmis olmali.. üzgünüm. Ama geçenlerde ölen ogluma o kadar benziyorsunuz ki..."

"Bunu duydugma üzüldüm," diye cevap verir genç adam "Sizin için yapabilecegim birsey var mi?" "Evet," der kadin, Simdi ben disari çikarken 'Güle güle , anne!' diye seslenebilirmisiniz bana?
Bu bana iyi gelecek." "Tabii ki," diye cevap verir genç adam.Yasli kadin
çikarken genç adam ona el sallar ve 'Güle güle , anne!." diye bagirir.
Birisni mutlu etmenin derin hazzi içinde kendi kendine gülümser.
Kendini çok iyi hisseder. Ödeme sirasi kendine gelince kasanin 127 dolar yazdigini görür. "Bu nasil olur?" diye sorar kasiyere "alt tarafi üç
parça bir sey aldim!." Kasiyer gayet sakin "Anneniz, onun hesabini da sizin
ödeyeceginizi söyledi.."

GhencThurk
Görmeye Başladım

1998 yilinda Avrupada bir kentte feministler toplantisi yapilmis her ülkeden
konusmacilar katilmis.belirli kararlar alindiktan sonra diger toplantida
bulusmak için karar alinmis ve toplanti sona ermis.1999 yilinda feministler
yinebir araya gelmisler.ve konusmacilar konusmaya baslamis1ar.
Konusmaci Alman bayan baslamis anlatmaya :
-Geçen sene aldigimiz kararlar neticesinde eve gittim kocama dedim ki :
-Bundan sonra bulasiklari ben yikamiyorum al kendi bulasigini kendin yika
dedim 1.gün bisey görmedim 2.gün bisey görmedim 3. gün bi baktim hem benim
bulasiklarimi yikiyor hemde kendi bulasiklarini yikiyor o günden beri çok
mutluyuz.
2. konusmaci ingiliz bayan anlatmaya baslamis kararlarimizi aynen bende
uyguladim eve gittigimde kocama dedim ki :
-Bundan sonra çamasirlarini yikamiyorum kendi çamasirlarini kendin
yikayacaksin.1. gün bisey görmedim 2. gün bisey görmedim 3. gün bi baktim
hem benim çamasirlarimi yikiyor hemde kendi çamasirlarini yikiyor. O günden
beri çok mutluyuz demis
3. konusmaci Türkiye den baslamis anlatmaya bende geçen sene aldigimiz
kararlari aynen uyguladimo gün eve gittim kocama dedim ki :
-Bundan sonra yemek yapmiyorum kendi yemegini kendin yapacaksin dedim1. gün
bisey görmedim 2. gün bisey görmedim 3. gün sol gözüm biraz açilir gibi oldu
görmeye basladim, demis.

GhencThurk
Yalan Yarışması

Padişahın biri, "Bana yalan söyleyebilene bir küp dolusu altın vereceğim!" demiş.
Yalancılar, hemen saraya koşuşturup başlamışlar yalana :

- "Bir kuş, aslanı kapıp yuvasına götürdü."

- "Bunun neresi yalan?..Kuş kartaldır, aslan da kuzu kadar minik bir yavru... Kaptı mı götürür tabii!.."

- Komşu ülkede bir eşeği kral yaptılar!..."

- "Ülkenin kralı, pencereden bakınırken tacını düşürmüş. Taç da pencerenin altındaki eşeğin başına geçmiş. Taç kimin kafasındaysa, kral odur tabii!."

- "Padişahım, ben gökyüzüne bir ok attım. altı ay sonra geri döndü!.."

- "Senin ok bir ağacın üstüne düşmüştür. Ağaç, sonbaharda yapraklarını dökünce, takılacak yer bulamayıp yere inmiştir."

Böylece padişah, her yalana gerçek bir bahane bulmuş ve kimse padişaha bu yalandır dedirtememiş.

Ama bir gün Keloğlan gelmiş:

- "Padişahım, sen benim babamdan borç olarak bir küp dolusu altın almıştın. Şimdi geri almaya geldim. Yalandır dersen ödülümü ver. Yalan değil dersen borcunu öde!.."

GhencThurk
10-09-2007, 07:31 PM
Amerika'da adamin biri işine giderken
birden anormal bir trafigi
içine düşer, ama trafik bir milimetre
bile kıpırdamamaktadır. Bir süre sonra
arabasının yan camına
birisinin tıkladıgını görür ve camını açar.
-Ne var, ne olmus acaba ??
-Teroristler Bush'u yakaladilar... Eger 1milyar dolar verilmezse,ustune
benzin dokup yakacaklarmis.>
-Haa simdi anladim bu trafigi...
-Ya iste onun icin, herkesten biraz yardim topluyoruz
-Insanlar ne kadar veriyor ortalama olarak
?
-Valla yaklasik olarak 5 'er litre...!!

GhencThurk
10-09-2007, 07:31 PM
Bush`un Pulu
Başkan Bush'un yeni talimatı:
- Üzerinde resmim olan pul bastırdım, bundan böyle başkanlığın bütün mektuplarında bu pullar kullanılacak.
Bir süre sonra görülmüş ki pullar zarfa bir türlü yapışmıyor.
Başkan Bush küplere binmiş ve yetkilileri çağırıp sormuş;
- Üstünde resmim olan pullar yapışmıyor, arkalarına zamk sürmediniz mi?
- Sürdük efendim, demiş yetkili ve eklemiş;
- Yapışmamasının nedeni, herkesin pulun arka yüzüne değil de ön yüzüne
tükürmesi.

GhencThurk
10-09-2007, 09:17 PM
Burası Türkiye...
Bir gün bi uçakta Fransız, İngiliz, Alman, Rus, İranlı, Hollandalı ve Türk, laylaylom gidiyorlarmış. Uçak rotasını takip ederek giderken İngiltere’nin üstünden geçiyor. İngiliz şöyle bi aşağıları süzüyor ve lafa giriyor: - Arkadaşlar,burası benim memleketim İngiltere. Bizim biramız acayip meşhurdur, şahane biralar üretiriz, içmelere doyamazsınız. İngiltere bitiyor, Fransa’nın üstünden geçerken Fransız lafa başlıyor: - Burası da Fransa. Bizim kızlarımız meşhurdur, öpmelere kıyamazsın. Derken Almanya’ya geliyor uçak, Alman bi iç çekiyor: - Hey gidi memleket diyor. Biz bi arabalar üretiriz, binmelere kıyamazsınız. Sonra Hollanda’nın üzerinden geçerken Hollandalı bakıyor şöyle bi aşağıya: - Burası da Hollanda diyor. Ah o güzel evler, bizim evlerimiz meşhurdur... Uçak geçiyor Rusya’ya sonra Rus bakıyor aşağıya: - Bizim KGB miz meşhurdur. Dünyada sinek havalansa haberdardır. Sonra İran’a dönüyor uçak. İranlı bakıyor şöyle bi göz süzerek: - Abiler burası da İran bizim de halımız meşhurdur, yumuşacıktır.. Geldik Türkiye’ye... Türk bakıyor aşağıya, düşün düşün nerden başlasam ki (o kadar çok meşhur şeyimiz var ki en orijinalini söylemeliyim diye) Sonra başlıyor anlatmaya... - Arkadaşlar burası Türkiye. Bizim delikanlımız çok meşhurdur...Öyle ki; alır Fransız’ın kızını, içer İngiliz’in birasını, atar Almanın arabasına, götürür Hollandalının evine, yatırır İranlının halısında çatır çatır s**er… KGB nin de bi s*ki***den haberi olmaz

GhencThurk
10-09-2007, 09:19 PM
Altın pisuvar

Temel Amerika'ya calismaya gitmistir. Ilk yabancilik gunlerinden sonra gece disari gezmeye cikar, bir muddet sonra bir bara girer, barda icki icer iki lak lak yapar, tuvaleti gelir ve tuvalete gider. Tam isini gorecegi pisuvara yaklasir ki, o da ne ?! Pisuvar altindan yapilmistir.. Temel dumur bir sekilde icinden gecirir :
"vay be goruyon mu adamlarin tuvaletleri bile altindan" diyerek altin tuvalete işemenin zevkine vararak isini gorur ve cikar..

Neyse ertesi gece ayni bara tekrar gider, tekrar tuvaleti gelir ve tuvalete gider fakat altin pisuvar yoktur.. bi anlam veremez ama isini gorur bara gelir oturur ve barmene donerek :
"ya dun gece tuvalette altin pisuvar vardi bu gece neden yok ?" diye sorar..
barmen once Temel'i bi suzer soyle, ardindan barin diger tarafinda oturan iri cusseli adama donerek:
"Hey Joe, dun gece senin saksafaona işeyen adami buldum"

GhencThurk
Almanya Yolunda
Bir gün Temel ve Dursun bakmışlar Türkiye'de iş yok Almanya'ya gitmeye karar vermişler ama ceplerinde para yok... O zamanlarda Almanya'ya hayvanlar bedava gidiyolarmış, bunlarda neleri varsa satıyolar ve bir inek kostümü alıyolar. Temel öne Dursun'da arkaya geçiyor ve gümrüğe gidiyolar gümrükteki memur bunları bir test edeyim diyor ve ineğin önüne bi tomar saman getiriyor sen gerçek ineksen bu samanları yersin diyor. Temel mecburen yiyor ondan sonra memur bir kova su getiriyor eger sen gerçek ineksen bunu içersin diyor ve Temel içiyor.. Memur bu sefer bi tomar taze ot getiriyo ve ineğin önüne koyuyor Temel mecburen yiyor... Artık Temel şişiyor ve bir lokma bir şey yiyemez hale geliyor. Ama bu sırada Temel başlıyor gülmeye. Dursun merak ediyor. Soruyor ula Temel neden gülirsen. Temel de cevap verir memur bizim gerçek inek olup olmadığımızı anlamak için bir tane öküz getiriyor...

GhencThurk
Tarlada
Dursun canı sıkkın bir şekilde tarladan gelen Temel'i görür ve hemen sorar:
- Hayrola Temel ne oldu daa. Neye böyle öfkelu öfkelu gideysun.
Temel
- Hiç sorma Dursun derdum büyüktür.
Dursun
- Hayrola uşağum neymiş derdin?.
Temel
- Tarlada iken canım acayip fadimeyi çekiyur, ama eve gelince tık yok.
Dursun
- Uşağım o zaman Fadime sana gelsin.
Temel
- Nasıl olacak bu?
Dursun
- Al tüfeği yanına canın çekince patlat Fadime anlar koşar gelir.
Temel
- Hay aklınla bin yaşa emi.
Tabi Temel bunu hemen uygulamaya koyar. Canı çekince hemen tüfeği patlatıveriyor Fadime yanında. Aradan bir kaç hafta geçiyor Dursun yine Temel'i tarladan gelirken görüyor.
Dursun
- Hayrola Temel nasıl gidiyor verdiğim taktik?
Temel
- Valla Dursun ilk başta çok iyidi, ama av sezonu açıldı açılalı Fadimenin yüzünü göremez oldum.

GhencThurk
Gazete

Temelle Fadime yeni evliymiş. Temel her sabah dağın eteğindeki kasabaya inip gazete alıyormuş. 1 ay 2 ay 3 ay sonra bıkmış..
Temel
- "Bundan sonra gazetelerimi hergün sen alacaksın Fadime"
demiş, ve fadime kabul etmiş.. 1 ay 2 ay 3 ay derken Fadime her sabah o kadar yol yürükmekten bıkmış ve düşünmüş ki bir gitmeye 7 tane gazete alayım ben her sabah birini vereyim demiş ve Temel'e her sabah birini vermiş.. 7 ci gün Temel Fadimiye dönmüş ve
- "Fadime dünyada ne kadar çok salak adam var" demiş. "Aynı adam aynı ağaca aynı arabayla 7 gündür çarpıyo" demiş...

GhencThurk
10-09-2007, 09:20 PM
Düğmeler

İstanbul'un Belediye Otobüsleri malüm.Ağzına kadar kalabalık olur. Birgün Otobüs durağında insanlar sıra ile Otobüs'ün gelmesini bekliyorlardı. Birinci sırada dar etekli bir kadın,ikinci sırada ise Temel uşağı vardı. Otobüs geldi. Dar etekli kadın otobüs merdivenine ayağını attı.Ne varki eteği dar olduğu için bir türlü binemedi.Elini arkaya atıp bir düğme çözdü. Yine denedi olmadı.Bir düğme daha yine yok.Herkes bağırıp çağırırken,Temel kadını kucakladığı gibi otobüsün bir köşesine bıraktı. Otobüs hareket ettikten beş dakika sonra kadın Temel'in yanına gelerek;
Kadın:
- Beyfendi,sen benim kocam mısın da beni kucaklıyorsun?
Temel:
- Ula,Sen penim karım mısın da ki saattir penim pantalonum düğmelerini açaysun.

GhencThurk
Cuma namazı
Padisah birgun bir ferman yayinlayarak o haftaki cuma namazinda orada yasayan herkesin bulunmasini zorunlu kilmis. Dort bir yana haber salinmis ve cuma vakti gelmis. Bizim Temel disinda butun ahali cumaya katilmis. Ertesi gun padisah sadrazami yanina cagirip sormus:

-Dunku cumaya ahaliden katilmayan var mi ?

- Evet efendim, bir kisi katilmadi. Temel.

- Tez getirin o deyyusu karsima

Temel'i bulup yaka paca padisahin huzuruna cikarmislar.Padisah,Temel ve Sadrazam kaldiginda Padisah sormus,

- Soyle bakalim neden gelmedin dunku cuma namazina ?

- Cok onemli bir isim vardi padisahim

- Himmm demek onemli bir isin vardi. Oyleyse sana olmeden once uc dilek dileme hakki taniyorum. Soyle bakalim ilk dilegini.

- Yok padisahim ben en iyisi dilek dilemeyeyim siz beni oldurun.

- Dile lan deyyus cabuk adami cileden cikartma.

- Peki. Eeee sey padisahim. Ben sadrazamin karisina hastayim, madem oyle olmeden once bir yatsam onunla.

Tabi bunu duyan sadrazam olaya siddetle karsi cikmasina ragmen, padisahin "Bosver takma kafana nasil olsa olecek" gibi sozlerinden
sonra istemeye istemeye razi olmus. Ardindan sira ikinci dilege geldiginde Temel de yine ayni naz ve padisahin azarlamasi. Sonunda

Temel ikinci dilegini soylemiş.

- Eeee sey padisahim ben sizin kariniza da hastayim,olmeden once onla da...

- Ne diyorsun lan sen (falan padisah kopurmus)

Tabii bu kez de sadrazam telkinde bulunmus ve Temel Padisahin karisiyla da... Veee sira gelmis ucuncu dilege;

- Soyle bakalim su ucuncu dilegini de bitirelim artik su isi.

- Yok padisahim soylemeyeyim, ilk ikisini soyledim ama bunu nasil soylerim bilmiyorum.

Ilk ikisinden daha kotu ne olabilir ki diye dusunen padisah kizarak

- Oglum soyle bak iskence yaptiririm, soyletirim

- Peki efendim, demis Temel ve devam etmis,

- Ben sadrazamla size de hastayim.

Ardindan kisa bir sessizlik ve Sadrazam :

- Padisahim ben sanki Temel'i namazda gorur gibi oldum. Hatirliyor gibiyim.

Padisah :

- Nasil hatirlamazsin lan essoglu essek yanimda oturuyordu.!

GhencThurk
acemiyim abi

Temel Almanya'ya işçi olarak çalışmaya gider. Uçaktaki koltuğunun hemen yanında dünya tükürük şampiyonu oturmaktadır.

Adam bir tükürür ve tükürük Temelin kulağının yanından mermi gibi geçer.
Adam:-"Ben 96 olimpiyatları dünya şampiyonu Almanya'dan Hans" der. Temel tabi şaşırır.

Bir müddet sonra adam bir daha tükürür ve tükürük Temelin kafasını sıyırarak gider.
Hans:
-"Ben 2000 dünya tükürük şampiyonu hans"der.

Temel artık dayanamaz veHans'ın suratının ortasına tükürür.
Temel: "Daha acemiyim." der.

GhencThurk
10-09-2007, 09:21 PM
Şerefsiz
Temel kendi dötünü hiç ama hiç görmemiş. Bi gün dursun ile futbol oynarken dursun topa bir abanır,top tam temelin göte.Temel koşar

dötünü ova ova soyunma odalarına. Arkadan dursun gelir.

Derki:

-Temel abartma sanki ne oldu götüne...

Temel:

-Öle deme ********,ikiye yarmışsın!!

GhencThurk
10-09-2007, 09:22 PM
Çıplaklar Kampı
Temel annesi ve babasi seyahate gider. Fakat otelde bos yer yoktur.Otelci onlara ileride bulunan ciplaklar kampini tavsiye eder.

Baska careleri olmayinca oraya giderler. Birazdan Temel kosa kosa gelir ve annesine sorar: Anne neden bazi kadinlarin gogusleri buyuk bazilarin kucuktur? Annesi cevap verir.Oglum buyuk gogusluler aptaldir kucuk gogusluler akilidir ondan. Temel gider ve birazdan kosarak gelir.

Anne neden bazi erkeklerin organi buyuk bazilarin kucuktur ?

Oglum organi buyuk olanlar akilidir kucuk olanlar aptaldir. Temel biraz dusunur ve annesine cevap verir.

Biraz once babami aptal bir kadinla oynarken gordum ve git gide akillaniyordu.

GhencThurk
10-09-2007, 09:26 PM
Temelin babası nasıl öldü?

Temel'in babası vefat eder... Cenazeye gelen bir aile dostu Temel'e sorar: Nasıl oldu? Cevap: 30.kattan aşağıya düştü... Adam: Vah vah desene çok feci ölmüş... Temel: Yok yok öyle ölmedi... tam yere düşecekken manavın tentesine çarpıp tekrar yükseldi... Adam: Vah Vaah! Daha şiddetli çakıldı o zaman. Temel: Yok! Karşıdaki kasabın tenteden zıpladı bu sefer karşı binanın çatısına... Adam: Demek çatıya çarpıp öldü. Temel: Yok ya! Çatıdan yuvarlanıp elektrik tellerine gitti... Adam: Deme ya! Çarpıldı o zaman... Temel: Yok canım teller yaylandı babamı 200 metre yukarı fırlattı. Adam: 200 metreden yere çakıldı öyle mi? Yazık... Temel: Yok ya yine en baştaki bakkalın tenteye... Adam: Orda mı öldü? Temel: Yooo... Ordanda yine kasaba... En sonunda bunalan adam Temel'e bağırarak sordu: Ulan nasıl öldü bu adam? Temel: "Baktık durmuyo... Vurduk!"

GhencThurk
BOYNUZLU KÖPEK

Temel birgün keçinin boynuna tasma takmis gezdiriyormus. Arkadasi Dursun
yolda onu görüp :
- Ula Temel Napiysin ?...
- Ula cörmiymisin Çöpegimi cezdurayrum Dursun kardesim...
- Ula Temel bunun boynuzlari var....
- Valla ben onin özel hayatina karismayrum...

GhencThurk
TEMEL VE AZRAİL

Azrail temelin yanına gelir ve kardeş vaktin tamam hadi gidelim der.

Temel de uyanık ya yalvarır bana 5 yıl süre ver ondan sonra gel al canımı azrail tamam der temel de kendi kendine pilot olursam beni havada yakalayamaz derken 5yıl sonunda azrail pilot temelin yanına gelir ve vakit doldu gidelim der

temelde şimdi canımı alsan arkada 300 yolcu var onlar ne olacak der

azrail : oglum hepinizi bir araya getirene kadar anam ağladı zaten

GhencThurk
FOTO

Kaza yerinin etrafını önce polis kordonu sonra da büyük bir meraklı kalabalığı çevirmişti.. Gazetesine,iyi bir kaza fotoğrafı yetiştirmek isteyen uyanık foto muhabiri çemberleri aşamayınca

"Yol verin.. Yol verin.. Ben kaza kurbanının oğluyum" diye bağırmağa başladı. Kenara çekilip yol verdiler.. Foto muhabiri yaklaştı.

Arabanın önünde bir eşek yatıyordu

GhencThurk
EŞŞEK KAÇARDI

Birgün Temel eşeğiyle köyüne dönerken yolda gördügü elma bahçesindeki elmalardan tatmak ister. Bahçeye girer ve eşeğinin üstünde kolayca eriştiği elmalarla bir güzel karnını doyurur. Tam ayrılacağı sırada bahçe sahibi ikisini de görür ve yakalar. Önce bir güzel eşeği döver, ardından da köşede bekleyen Temel'i pataklar. Dayaktan sonra dayanamayan Temel sorar :
- Tamam tövdün, anladik ta sana pirşey sormak isteyrum!
- Sor bakalım.
- Neden önce beni değul de eşeği dövdün ?
- Seni önce dövseydim eşek kaçardı da ondan!...

GhencThurk
10-09-2007, 09:27 PM
2-Adamin biri birgün felç olan bir arkadaşını ziyaret etmiş. Sohbet sırasında felçli arkadaşı adama "terliklerim yukarıda kalmis onları bana getirirmisin lütfen" diye rica etmiş.

Adam yukarı çıkmış, bir de ne görsün! Felçli arkadaşının afet gibi iki kızı varmış. Hemen pratik zekasını çalıştırarak

"Babanız beni sizinle yatmam için gönderdi" demiş.

Kizlar "Nasıl olur! imkanı yok demişler!"

Adam "inanmıyorsanız soralım" demiş ve aşağıya seslenmiş:

"iKiSiNiDE Miiii!".

Felçli adam bağırmış: "iKiSiNiDE! iKiSiNiDEEEE!" Puan: http://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gif

GhencThurk
10-09-2007, 09:27 PM
-Yaşlı bir amca parkta bir banka çökmüş etrafı seyrediyormuş... derken yanına bir delikanli gelmiş ki saçları kırmızı, turuncu, mavi, sarı renk boyalı... Adam çocuğa bakakalmış... Çocuk da küstah bir sesle:

- "Ne var moruk, sen hayatında hiç çılgınca bişey yapmadın mı!" demiş... Adam gülümsemiş:

- "Yaptım.. bir seferinde çok sarhoştum ve bir papağanı becermiştim.. Şimdi de acaba sen benim oğlum musun diye merak ediyorum..." Puan: http://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gif + http://www.frmtr.com/images/smilies/ka/ka19.gif

GhencThurk
10-09-2007, 09:28 PM
4-Üc Kayserili kafadar bir gün ormanda gezintiye cikmislar ve orada kaybolbuslar.Havada iyide kararmis.Bu arada uzakda bir isik görmüsler ve oraya dogru yol almislar.
Oraya varmislar ve kapiyi calmislar.
Karsilarina aksi bir adam cikmis.

"Amca bizi bu aksam misafir edebilirmisin,yolumuzu kaybettik"
demisler.
Adam bi bakmis bunlarin biri kel,biri kör,biride topal.
"Tamam sizi misafir ederim ama sen kel kafani kasimayacan,sen kör gözünü silmeyecen,sen topal ayagini uzatmayacan. yoksa misafir etmem"demis aksi adam.
Bizim kafadarlar caresiz kabul etmisler ve iceriye girmisler.Kel artik dayanamamis ve bir care bulmus.
"Benim babam kalayci idi"demis."tencereleri böyle tutarak kalaylardi "diyerek kafasini bir güzel kasimis.

Bu arada kör ise "benim babamda okcu idi " demis ve "oku atmadan önce böyle terini silerdi "demis ve "bu arada gözünü silmis"ve oda kurtulmus.
Topal ise ayagini uzatarak "Yalanciya bu girsinmi" demiş. Puan: http://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gif

GhencThurk
5-Hoca, bir gece gürültüyle uyanmış.Bakmış, bir hırsız eşyaları topluyor.Adamdan korkmuş.Sesini çıkartmamış.Ama peşine de düşmüş.Az sonra, durumu farkeden hırsız, kızgınlıkla sormuş:- Beni neden takipediyorsun bakayım?Hoca, sakin, pişkin yanıtlamış.- Taşıdığın evin sahibiyim de. Puan: http://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gif

GhencThurk
6-Temelle dursun afrikada salla nehirden geçerken salları batmış
bunlar başlamış yüzmeye.
nehir ya hem afrika eeeeeeeeee timsah eksik olurmu
tşimsahklarda bunlara doğru yüzmeye başlamış.timsahları gören temel dursuna
_ula dursun demiş
_ne oldu temel
_ula habu adamlar ne kadar moderundur
_ula nerden anladun oni
_ula baksana adamların kurtarma botları bile LACOST Puan: http://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gif +http://www.frmtr.com/images/smilies/ka/ka19.gif

GhencThurk
10-09-2007, 09:29 PM
7-imamın teki birgün balkondan dışarı bakıyormuş karşıdakı evin balkonunda bir kızın kilotsuz olduğunu görmüş bu duruma çok üzülmüş yanına çağırmış al kızım şu parayı git kendine bi don al demiş kız sevinçle annesinin yanına gitmiş ve anne karşıdaki adam bana don almam için para verdi demiş bu durumu gören annesi balkona donsuz çıkmış adam kadını yanına çağırmış ve al şu parayı git kendine bi jilet al demiş Puan: http://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gif

GhencThurk
10-09-2007, 09:29 PM
9-Temel ile Dursun bir aksam otobanda iki sarisini arabalarina almislar ve issiz, kuytu bir yere gitmek için basmislar gaza...

Yarim saat sonra gidecekleri yere

yaklastiklarinda sarisinlardan biri der ki :

- Simdiden söyleyelim, biz dönmeyiz.

Temel:

-Olsun bizde kalırsınız... [[[Ben Koptum Walla Ama Anlayana Kadar Canım Çıktıhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gif]]] Puan: http://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gif

GhencThurk
10-09-2007, 09:30 PM
10-Temel birgün ispanyaya gitmiş bir arkadaşının tavsiyesi ile bir restuaranta girmiş ve bana engüzel yemeği getirin demiş garsonun getirdiği yemeği temel afiyetle yemiş ve garson bu yemeğin ne olduğunu sormuş garsonda boğanın testisleri demiş ve temel ispanyadan ayrılıp türki yeye dönmüş daha sonra temel işleri nedeniyle tekrar ispanyaya gitmiş ve aynı lokanta ya yemek yemek için girmiş ve aynı yemeği sipariş etmiş garson yemeği getirdikten sonra temel afiyet ile yemiş yedikten sonra garsona sormuş demişki ya garson bey buseferki biraz küçüktü demiş garsonda temele e! her zaman matador kazanacak değilya demiş Puan: http://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gif

GhencThurk
ÖNCE KAÇANLAR
Bir akil hastanesinde iki deliyi çikartmak zorundalarmis.Bir test yapalim demisler.Iki
deliyi teste tabi tutmuslar.Adamlarin önüne bir kavanoz böcek ile zeytin koymuslar`` buyrun
beyler yiyin``demisler bir tanesi hemen zeytine saldirmis.
Öbürü hemen önünü kesmis ve demiski``önce kaçanlari yiyelim sonra duranlari yeriz``demis

GhencThurk
BENDE VARDIM
Hoca bir gün arkadasiyla konusuyormus arkadasi demis ki : -Ya hocam dün sizin evden bir
ses çikti. Bu neydi?. Hoca ise : -Hiç sadece hanimla biraz tartistik kavugum
merdivenlerden
yuvarlandi, demis. Arkadasi : -Yahu hocam hiç kavuktan
bu kadar ses çikar mi?, demis. Hoca : -Ya anlasana içinde bende vardim, demis

GhencThurk
10-09-2007, 09:31 PM
TEK BASINA
Okula yeni gelen ögretmen ilk dersinde ögrencilere ilginç bir çagrida bulunmus:
"Kendini geri zekali hisseden varsa ayaga kalksin..."
Sinifta çit yok. Nihayet biri kalkmis:
"Sen kendini geri zekali mi hissediyorsun?"
"Hayir", demis çocuk, "ama sizin tek basina ayakta kalmaniza gönlüm razi olmadi da…"

GhencThurk
AÇMADIM KI
Akil hastanesinde koguslari gezen
bashekim,bir delinin oturmus,birseyler yazdigini gördü:
-Kolay gelsin ne yaziyorsun?
-Mektup yaziyorum efendim.
-Yaaa..Kime yaziyorsun?
-Kendime..
-Peki ne yazili mektupta??
-Ilahi doktor bey,deli misiniz siz
Mektubu daha almadim ki içinde ne
yazdigini bileyim.

GhencThurk
TEKRAR
Temelin üç tane sevgilisi vardir.Biri ögretmen biri doktor, biri de santral görevlisidir.
Fakat
ögretmenle evlenmeye karar verir. Bunu duyan arkadasi sorar "Niye ögretmen de digerleri
degil?" diye.Temel de döner:"Ula der,bilmez misin doktorlar "Bugün git yarin gel"
der.Santral görevlisi de"Su an mesgul,
daha sonra tekrar deneyin" der. Ama ögretmen ne der? Haydi bir daha tekrarlayalim..."

GhencThurk
10-09-2007, 09:32 PM
GERI GETIRDIM
Akil hastanesinde delinin biri bashekimden iki tane sise ister.
Bashekim sise yerine,deliye iki tokat atar.Deli kizgin bir sekilde odasina döner.
Ertesi gün deli bashekimin odasina gider.Girer girmez bashekime iki tokat atar.
noldugundan habersiz bashekim; "Deliye naptigini zannediyorsun" diye çikisir.
Delide "birsey yaptigim yok efendim,dün verdiginiz siseleri getirdim" der.

GhencThurk
BIR KEDI DAHA
Akil hastanesinden kaçan iki deli, karsidan gelen bekçiyi görünce iri gövdeli bir çinarin
arkasina saklandilar.Bekçi,onlarin ayak seslerini isitmisti.Sordu:
- Kim o?
içlerinden biri kedi gibi miyavladi.
Bu basarili miyavlamadan sonra bekçi yürüyüp gidiyordu ki,delilerin ayaklari altindaki
yapraklar hisirdadi.Bekçi geri dönüp yine seslendi:
- Kim var orada?
ikinci deli cevap verdi:
- Bir kedi daha.

GhencThurk
ISIKSIZ KALIRIZ
Akil hastanesinde bir gün delilerden biri kosarak doktorun yanina gelmis.
Doktor Bey çabuk bizim kogusa gelin demis.
Doktor gitmis, delilerden bir tanesi kendini ayaklarindan tavana asmis öylece duruyor.
Doktor ne bu? diye sormus.
Doktoru çagirmaya giden deli cevaplamis, Doktor Bey bu zir deli kendisini ampul saniyor.
Doktor kizmis, olurmu öyle sey hemen indirin onu asagiya.
Yine ayni deli, " Doktor Bey o zaman da biz isiksiz kalmazmiyiz!!!"

GhencThurk
SILIKON
Ögretmen sinifta madenleri ve ne kadar degerli olduklarini anlatiyormus.
Dersin bitiminde çocuklara sormus:
-"Kim hangi madene sahip olmak ister çocuklar?"
Önce David cevap vermis: "Platin, ögretmenim. Onunla kendime bir Porsche alirdim."
Ardindan Mike cevaplamis: "Altin, ögretmenim. Altinlarimla kendime son model bir Cadillac
alirdim."
En son Küçük Joe yanitlamis: "Silikon, ögretmenim. Ablamda iki tane var, kapinin önündeki
arabalari hayal bile edemezsiniz!..."

GhencThurk
FARK VAR
bashekim birgun deliler hastanesinde hastalari ziyarete cikar ve bir kosede delilerin
kendi aralarinda bir rakam soyledikten sonra gulduklerini gorur ve dayanamaz sorar:neden
soylediginiz her rakamdan sonra guluyorsunuz diye?Delinin biri cevap verir biz der butun
bildigimiz fikralara numara verdik 5 dedigimiz zaman 5 numarali fikra aklimiza geliyor
guluyoruz 8 deyince 8 numarali fikra aklimiza geliyor guluyoruz demis.Bashekim birde ben
soyleyeyim ozaman demis 5 demis cit yxok, 7 demis cit yok.b akmis cit yok ve sormus ben
soyleyince neden gülmüyorsunuz?delinin biri cevap vermis:bashekimim anlatmadan anlatmaya
fark var.

GhencThurk
10-09-2007, 09:33 PM
HAYAL KIRIKLIGI
Ingiltere'nin saygin kiz kolejlerinden birinde biyoloji ogretmeni ogrencilerden Miss
Perkins'a "Soyle bakalim, insan vucudunda uyarildiginda normal buyuklugunun alti katina
ulasan organ hangisidir?"
Ogrenci yuzu kizararak "bana bu soruyu sordugunuzdan ailemi haberi olacak" demis. Ogretmen
baska bir ogrenciye donmus ve "Sen soyle Miss Sarah" demis. Sarah "los isikta gozbebegi"
yanitini vermis. Ogretmen aferin dedikten sonra Miss Perkins'a donmus ve sana uc sey
soyleyecegim demis:
1- dersine hic calismamissin bundan ailenin haberi olacak
2-aklin fikrin surekli kotu seylerde.
3- ilerde cok buyuk hayal kirikligina ugrayacaksin...

GhencThurk
Çocuklar, kıyamet cuma günü şafak vaktinde olacaktır.
- Ama hocam nereye göre şafak vakti? Bizde şafak vaktiyken diğer tarafta gece oluyor..
- Numaran kaçtı senin?
- Ne oldu ki hocam?
- Çok güzel soru sordun 5 vericem..Cevabını bende bilmiyorum.

GhencThurk
Arapça bilenler el kaldırsın...(sadece 1 kişi el kaldırır...)
- Afferim kızım Ayşeeee... Siz niye bilmiyonuz? Nasıl dua ediyonuzzz?
- Hocam ben Türkçe dua ediyorum.
- Olmaazzz! Arapça edicen! Türkçe kabul olmaaazzz!
- Niye hocam, Allah Türkçe bilmiyo mu?
- Haaşaaaa! Sümmee haaaaşaaaa!!!

GhencThurk
- Çocuklar Ahiret Gününde bütün herkes tartılacak, sevapları, günahlarından fazla olanlar Sırat köprüsünden geçerek Cennete ulaşacak
- Hocam nasıl bir şey o Sırat köprüsü?
- Kıl gibi ince kılıç gibi keskin
- Eee nasıl geçiyoruz ki biz oradan hocam? Ayağımız acır, duramayız üstünde.. Denge diye bir şey var herkes cehenneme düşer valla böyle hocam.
- Sevabı fazla olanlara o köprü böyle otoban gibi geniş gelecek
- Eee hocam sevabı fazla olanlar geçecekse kıldan köprüye otobana ne gerek var? Allah sevabı çok olana geç desin, geçsin, az olana Cehenneme git desin, gitsin… Sanki itiraz mı edicez...
- Sus eşşek sıpası aklın ermez senin Allah' ın işine, tövbe sümme haşaaa, tööbeee..

GhencThurk
10-09-2007, 09:34 PM
Bu evren, bu kuşlar, bu böcekler çicekler, hepsi yüce Rab’bimizin bizlere birer armağanıdır.. Kendi vücudunuza bir bakın.. Bu mükemmeliyeti başka kim yapabilirdi ki? Mesela gözlerimiz.. Yüzümüzde, yani ona en uygun yerde.. Gözlerimiz diz kapaklarımızda olsaydı ne kadar çirkin olurdu değil mi?
- İtirazım vaaaaaaaar!...
- Söyle çocuğum!
- Eğer gözlerimiz diz kapaklarımızda olsaydı değşsen hiçbir şey olmazdı, Çünkü herkesin gözleri diz kapaklarında olurdu, o zaman da siz ''çocuklarım, gözlerimiz yüzümüzde olsaydı ne kadar çirkin olurdu" derdiniz, ben de yine “itirazim vaaaar!..” derdim..

GhencThurk
10-09-2007, 09:36 PM
O derse aldığım kedi yavrusu sınıfta gezerken hoca: “kim soktu bu mendebur hayvanı sınıfa?” diye bağırdı..
- Beeen. ama hocam o da Allah’ın yarattığı bir varlık değil mi? Yazık...
- Eeee tabi, o da Allah-ı teala'nın yarattığı bir mahluk… Hem peygamber efendimiz de severmiş. Ay pek de sevimli kerata...
- Peygamberimiz Hazreti Muhammed salallahu aleyhi vesellem de iftarını hurma ile açarmış...
- Hocam, Mekke' de iskender kebap mı vardı ki, onunla açssn?
- Sus! terbiyesiz, zındık, kafir!....

GhencThurk
Çocuklarım eğer Dünya Güneşe 1 cm. yakın olsaydı her yer erir, eğer 1 cm uzak olsaydı her taraf donar ve yaşayamazdık.... Allah'ın olduğunu bundan anlayabiliriz.
- Eee iyi de hocam Dünya Güneşe 18 ocakta yakınlaşır 21 Haziranda da uzaklaşır.. Hem de 1 cm değil yaklaşık 2 milyon kilometre... Eeee hiçbir şey olmuyor...
- İşte bu da Allah 'ın bir mucizesidir evladım... Otur.. Laubali, ukala..

GhencThurk
AT(MAMASI) LAZIM

Adamın biri doktora gitmiş. Kalbim çok atıyor demiş. Uzun bir muayeneden sonra doktor "Atmaması lazım" demiş. Adam doğru bir eczaneye gitmiş ve "Atmaması var mı" demiş. Eczacı şaşırarak: "Beyefendi Atmaması bizde olmaz, siz köşedeki veterinere gidin" demiş. Adam 4 kutu at mamasını almış ve bir ay boyunca kullanmış. Sonuç mükemmel 4 ay sonra adamın kalp şikayetleri yeniden başlamış ve doğru veterinere gitmiş ve 4 kutu daha at maması istemiş. Veteriner "kusura bakmayın at maması ithalatı artık yapılmıyor. Bizde de bitti" demiş. Adam telaşla doktoruna gitmiş ve "atmaması bitmiş" demiş. Doktor da "bitmemesi lazım" demiş...

GhencThurk
CEHENNEM SATIŞI

Kayserili, Papa'nın cennetten yer sattığını işitince doğru Vatikan'a gitmiş. Papa'ya:

“–Bazı Müslümanlar cehennemlik olduğu için, cehennemin tapusuyla anahtarını şimdiden almak istiyorum.” demiş. Uzun pazarlıklardan sonra istediği fermanı ve anahtarı elde etmiş. Bunun üzerine zengin Hıristiyanlara yönelik bir reklâm kampanyasına girişmiş:

“–Cehennemin tapusu ve anahtarı bende. Cehenneme girmek istemeyenler, benden belge alabilirler. Cennet arsalarının yarı parasına!..”

Kayserili’nin elindeki fermanı gören Hıristiyanlar, cehenneme kabul edilmeyeceklerine dair belge satın almaya başlamışlar. Cennet müşterileri azalınca, Papa Kayserili’yi çağırtmış:

“–Al şu verdiğin parayı, ver cehennemin tapusuyla anahtarını!” Kayserili:
“–Ben cehennemi sattım, geri almak için çok para lâzım.” demiş. Papa sormuş:
“–Ne kadar?”
“–Heybenin iki gözü dolusu altın.” Papa, çaresizlik içinde ellerini iki yana açtıktan sonra buyruğu vermiş:
“–Doldurun şu Kayserili’nin heybesini altınla!”

GhencThurk
10-09-2007, 09:37 PM
ZIKKIMIN KÖKÜNÜ YER

Hoca o aralar paraya sıkışmıştır. Bir vatandaş gelip hoca'ya: "şeytan nerede yaşar" diye sormuş. Hoca cevabı bilmez ama vatandaşı cevapsız bırakmamak için soruyu cevaplar. Adam giderek Hocayı soru yağmuruna tutmuş ve sonunda hoca'ya: "hocam peki şeytan ne yer" diye sorar. Hoca da: "eğer benim gibi parası yoksa zıkkımın kökünü yer" demiş.

GhencThurk
KADINLARI ANLAMAK BU KADAR ZORMU?

BİR GÜN ZENGİN BİR ADAM YOLDA GÜZEL BİR ŞİŞE BULUR...
ŞİŞE TOZLU OLDUĞU İÇİN SİLMEYE BAŞLAR SİLERKEN İÇİNDEN BİR CİN ÇIKAR. CİN ADAMA DÖNER VE DERKİ:
- İŞİM BİRAZ ACELE HEMEN BİR DİLEK SÖYLE GİDEYİM DER...
ADAM DÜŞÜNÜR:
- BEN YETERİNCE ZENGİNİM HERŞEYİM VAR BARİ İNSANLARA YARAR BİR ŞEY İSTEYİM DÜNYANIN BİR UCUNDAN DİĞER UCUNA KÖPRÜ YAP DER...
CİN ADAMA BAKAR VE:
- BEN O KADAR BÜYÜK BİR ŞEY YAPAMAM BAŞKA BİR ŞEY İSTE DER...
ADAM:
- PEKİ O ZAMAN HAYATIM BOYUNCA ŞU KADINLARI ANLAYAMADIM BANA KADINLARI ANLATIRMISIN DER...
CİN ADAMA TEKRAR BAKAR VE:
- ŞU İSTEDİĞİN KÖPRÜ İKİ ŞERİTLİMİ OLSUN YOKSA DÖRT ŞERİTLİMİ DERRRR....

GhencThurk
iSİM

Adamın biri birgün yolda giderken bir çocuk görür ve çocuğu çok sevimli bulur çocuğa senin adın ne der çocuk tam söyleyeceği sırada dur ben tahmin edeyim der ama baş harfini söyle der çocuk -y der adam başlar saymaya -yasin çocuk başını sallar -yusuf çocuk gene başını sallar adam y ile başlayan tüm isimleri sayar çocuk her seferinde başını sallar adam iyice sinir olur kız isimleride saymaya başlar çocuk gene başını sallar adam en sonunda bilemedim ne lan senin ismin der çocuk -yamazan der

GhencThurk
10-09-2007, 09:38 PM
Yazı-Tura
Temel üniversite sınavına girmiş. Her soruda yazı tura atarak cevapları vermiş. İki saat sonra öğrencilerin çoğu sınav kağıdını verip salonu terk etmiş, Temel hala yazı tura atıyor. Öğretmen gelip başına dikilmiş: - "Temel hepsini yazı tura atıyorsun, hala bitiremedin mi?" Temel: - "Hocam bir saat önce bitirdim ama cevaplarımı kontrol ediyorum!"

GhencThurk
10-09-2007, 09:39 PM
Eczacı
Kız erkek arkadaşını arayıp akşam yemeğe davet etmiş. Hem ailesiyle tanıştıracak, hem de ailesi dışarı çıktıktan sonra erkek arkadaşıyla birlikte olacakmış. Çocuk kız arkadaşının evine gitmeden önce bir eczaneye uğrar. Eczacıya: - "Bana prezervatif verir misiniz?", der; eczacı da ne yapacağını sorar. Çocuk da kız arkadaşının evine gideceğini, kızın ailesi gittikten sonra birlikte olacaklarını söyler. Akşam yemek yemek için masaya otururlar. Yemekten önce dua edilir herkes yemeğe başlar ama çocuk hala dua ediyordur. Kız çocuğa, "ben senin bu kadar dindar olduğunu bilmiyordum", der. Çocuk da kıza: - "Ben de senin babanın eczacı olduğunu bilmiyordum!!!"

GhencThurk
Tünel
Mısır hükümeti Kızıldeniz'in altına tüp geçit yapmak için ihale açar. İhaleye İngiltere'den, Amerika'dan, Japonya'dan ve Türkiye'den de Temel'in firması olmak üzere birer firma katılır. Firmaları teker teker mülakata çağırırlar ve teknik bilgi isterler. İngiliz firması:

- Biz iki taraftan da eşzamanlı olarak tüneli kazmaya başlarız ve denizin altında tam ortada buluşuruz. Tüneller arasında maksimum 1 metre fark olur. 30 metrelik enindeki tünelde de 1 metreyi rahatlıkla düzeltiriz derler.

Amerikan firması:

- Biz de iki taraftan kazmaya başlarız ve tam ortada buluşuruz maksimum 50 cm fark olur, der.

Japon firması ise:

- Biz iki taraftan kazmaya başlarız ve tam ortada buluşuruz. Maksimum fark 20 cm olocak, diye belirtir.

Sıra bizim Temel'e gelir. Temel:

- Valla biz de iki taraftan kazmaya başlarız. Ortada buluştuk buluştuk, buluşamadık iki tüneliniz olur der.

GhencThurk
BİR TANE DAHA
Laz sahilde yürürken bir şişe bulur. Merak edip mantarını çıkarınca birden içinden bir cin çıkar ve :
- Beni kurtardın. Üç dilek hakkın var.
- Cebimde param hiç bitmesin.
Cin parmağını şıklatır. Laz elini cebine atar, para doludur. Bütün parayı çıkarıp tekrar sokar, yine para doludur. Laz ikinci isteğini düşünür :
- Bir şişe rakım olsun ama hiç bitmesin
Cin parmağını şıklatır ve Laz'ın önünde bir şişe rakı belirir. Laz şişeyi açar ve yere döker ama şişeyi doğrultur doğrultmaz yine dolmuştur. Bir daha döker ve şişe yine dolar. Bunun üzerine:
- Bu şişeyi çok sevdim. Bir tane daha istiyorum.

GhencThurk
Fosilin yaşı

Bir gün bilim adamları mağarada 1.580 yaşında bir insan fosili bulurlar ve bu fosili dünyanın istihbarat teşkilatlarını denemek amaçlı kullanmaya karar verirler. Önce Japon'ların istihbaratı mağaraya girer ve 15 dakika sonra dışarı çıkarlar ve bu fosilin yaşı 1.400 ila 1.600 arasında derler. Daha sonra Amerika'dan FBI girer ve 12 saat sonra baya bi havalı şekilde çıkarlar. bu fosilin yaşı 1.500 ila 1.600 derler. Daha sonra Rus'ların istihbaratı gelir ve sırf amerikalılara inat içerde 2 gün kalırlar. Daha sonra çıkarlar ve derlerki bu fosilin yaşı yaklaşık olarak 1.500 ila 1.550 arasında derler. Son olarak bizim MİT girer ve aradan bir hafta geçer mağaradan ses yok 1 ay olur ses yok 1.5 ay olur ses yok, dışarıda bir gazeteci topluluğu beklemeye başlar tam içeri girilmesi düşünülürken bizimkilerden biri dışarı çıkar. Yaka paça dağılmış gömleğin yarısı dışarıda... sigarası için bir ateş ister sigarsını yakar o sırada gazeteciler heycanla sorarlar. —İçeride çalışmalar nasıl efendim fosilin yaşını bulabildiniz mi? Bizimki sigaradan bir fırt çeker ve : — Fosilin yaşı tam olarak 1.580 der. Bunu duyan gazeteciler şaşkınıkla sorarlar -Nasıl becerdiniz bunu fosilin yaşını tam olarak tahmin ettiniz derler. Bizimki sigaradan derin bir nefes çeker ve derki —Zor oldu ama "KONUŞTURDUK P****ENGİ"

GhencThurk
10-09-2007, 09:40 PM
Sivrisinekler

Temel ve İdris kamp yapmaya karar veriyorlar ve çadırlarını alıp en yakın ormana doğru yola çıkıyorlar… Bütün hazırlıkları yapmışlar. Temel, İdris’e; “Bak İdris, uyku tulumunun fermuarını iyice kapat buradaki sivrisinekler acayip ısırıyor” demiş. İdris; “Tamam uşağıımmm.” diye Temel’i onaylamış. Aradan geçen 10 dakikadan sonra ateş böceklerini gören İdris Temel’e; “Ulllaaa uşağımmm bu sivrisinekler ellerine fener almış bizi arıyorlaarr daaa.” demiş.

GhencThurk
Mucit Temel

Temel 1 sene çalismis bir alet yapmis. Alet bir karis sopa ucundada bir jilet ve bir peynir. bunu Ankara'ya götürmüs tescilletmek için. Demisler bu ne Temel anlatmis fare kapani. Fare sopanin üstünden gelecek peyniri yerken boynu kesilecek demis.

Herkes demiski kesmenin olabilmesi için hareket lazim demisler ve Temel gitmis. 1 sene sonra gelmis ayni alet ucunda peynir yok bu nasil çalisir demisler. Fare gelecek peyniri göremeyecek nerden benim peynirim deyip kafasini sallarken boynu kesilecek demiş.

GhencThurk
Hangi uçak daha büyük?

Bir Amerikan,bir Rus ve bir Türk pilot kendi aralarında konuşurlarken Amerikalı pilot övünmeye başlamış.
Benim kullandığım uçak 750 kişi ve bir de beyzbol takımı alıyor.
Rus pilot hemen atılmış ve...
-O da bir şeymi? Bizim uçak 800 kişi ayrıca 5 adet futbol takımı alıyor.
Sıra Türk pilot'a gelince arkadaşlar demiş.
-Bizim uçaklar mı daha büyük yoksa sizinkiler mi pek bilemiyorum.Ama geçen Istanbul-Singapur seferini yaparken uçağın orta bölümünden tuhaf sesler geldi.
Hostese,git bir bakıver ne oluyor dedim.
BMW motosklet'e atlayıp gitti.Yarım saat sonra döndü ve 'Bir şey yok efendim her şey normal'dedi
Bunun üzerine yardımcı pilotuma 'kuyruk tarafına bir bakıver.Belki ses oradan geliyordur'dedim.
Ferrariye atlayıp gitti.Bir saat sonra döndü ve 'önemli bir şey yok kaptanım'dedi.
Tuvaletin penceresi açık kalmış.İçeriye bir Boeing 767 girmiş.
Lambanın etrafında dönüp duruyor.

GhencThurk
10-09-2007, 09:41 PM
SUDA KALMA YARIŞMASI
Temel, Dursun, Cemal suyun altında en çok kalma yarışması yapıyorlarmış. Dursun 15 dakika, Cemal 10 dakika durmuş çıkmışlar. 10 saat olmuş 20 saat olmuş Temel in cesadi karaya vurmuş.Dha sonra Fadimeye baş sağlığı dilemişler.
- "Üzülme" diye tesellietmek istemişler.Fadime:
- "Önemli değil yarışı kazandı ya önemli olan o...

GhencThurk
BU KIŞ ÇOK SOĞUK OLMAK
Beyaz gocmen Kanada'nin ucsuz bucaksiz ormanlarinda bir kulube yapmis, kisa hazirlaniyordu. Tam odun keserken bir kizilderili gecti.
"Hey kizilderili", diye seslendi, "Kis nasil olacak?"
"Soguk" dedi kizilderili ve yoluna devam etti. Yerlilerin doga bilgisine buyuk guven duyan gocmen epey endiselendi ve her ihtimale karsi daha fazla odun kesti.
Aksam kizilderili tekrar gecerken "Hey arkadas", diye beyaz gocmen bir kez daha seslendi. "Kis gercekten cok mu soguk gececek?"
"Cok hem de cok soguk", dedi kizilerili ve yoluna devam etti.
Gocmen artik fena halde korkmustu. Cilginlar gibi odun kesip istifledi. Ertesi sabah kizilderili seslendi, gecerken:
"Bu kis, insan oglunun yasayamayacagi kadar soguk olmak!"
"Nereden biliyorsun?" diye nefes nefese butun gece odun durmadan odun kesip bitkin dusen gocmen sordu.
"Eski bir kizilderili sozu var, beyaz adam cok odun kesmek, kis cok cok soguk olmak"

GhencThurk
BAGCIK
Temel ise girmek için sözlü sinava girer.
Çok heyecanlidir ve bir önceki adaya sorar:
-"Ula Ne sorayiler?"
-"Ayakkabi."
Temel'in sirasi gelir, bilsin diye kolay sorarlar:
-"Dört ayaklidir, miyav miyav!.. der."
Temel:
-"Bagcikli midur?"

GhencThurk
SAVAS ILANI
Karadeniz'liler bir meseleden ötürü Çin'lilere kizmislar. Bunun içinde, Çin'e Telgraf çekip savas ilan etmisler. Çin'liler Telfrafi alinca önce hayret etmisler. Haritayi açmis arastirmislar Rize'nin yerini bulmuslar. Bakmislar, Rize ve diger Karadeniz sehirleri birer vilayet durumunda. Bu kez Çin'liler savas ilanini kabul eden karsi Telfraflarini çekerler.
Cevabi Telgraf Karadeniz'li yaslilar tarafindan alinir ve tartismak için bir toplanti yapilir. Toplanti uzamis da uzamis. Bu kez disarda heyecanla bekleyen hemsehrimizin biri dayanamamis, girmis toplanti salonuna. Heyecanla bagirarak;
- "Yahu nedir bu kadar toplanti. Yoksa korktunuz mi?"
Toplantiya Baskanlik yapan yasli adam:
-"Ne korkmasi usagum, Seçizyüz milyon Çin'liyi nereye comecoguk oni tusuniyiruk."

GhencThurk
10-09-2007, 09:42 PM
WURDUK

temelin babası ölmüş
cenazesine uzaktan gelen akrabaları temele bassaglıgı diliyorlarmıs.
akrabalarından biri sormus
-nasıl öldü baban ?
temelde
-7. kattan düştü
akrabası
-vah vah demek yere cakılarak öldü
temel
-hayır yere cakılmadı bakkalın tentesine düştü
akrabası
-demek tenteden yere zıpladı öyle oldü ?
temel
-hayır oradan manavın tentesine zıpladı
akraba
-demek manavın tentesinden düştü öldü
temel
-hayır manavın tentesinden elektrik tellerine yaylandı
akraba
-elektrik carptı o zaman
temel
-hayır ordan tekrar bakkalın tentesine düştü
artık akrabası sinirlenmiştir
-E NASIL ÖLDÜ BU ADAM YA
temel
-BAKTIK DURMUYO BİZDE CEKTİK VURDUK...DEMİŞ
EHEHE

GhencThurk
ÖLÜ

Temel ile.
Birgün Fadime artik çok yaslanmislardir evde yalniz kaldiklarinda Fadime Temel'e dönerek demis ki
-"Uy Temel haçan hatirlar musun eskiden biz senle yanliz kaldigumuzda ne ederdik.?"
Temel istemeye istemeye ;
-"Heee hatirlaydum.."
Fadime:
-"Haçan o zaman ben simdi yatak gidiyrum, sende pesimdan cel.." demis.
Neyse aradan biraz zaman geçmis.
Temel'in yanina gelmedigini gören Fadime içeriden seslenmis:
-"Ula Temel gelsene... Pak sehvatim kaçayi da."
Temelden hiç ses yok.
Biraz daha zaman geçmis Fadime yine bagirmis:
-"Ula Temel, haçan gelsene artik bak sehvatim kaçti kaçacak..."
-"i-ih"
Temel'den yine ses yok...
Biraz daha zaman geçmis Fadime birkez daha seslenmis:
-"Temel, nerdesunn sehvatim kaçiyi kaçiyii."
Bunun üzerine Temel dayanamamis ve karsilik vermis :
-"Haçan ne bagarim duruysin da, sen orada mezari açmis bekliysun, ben burada ölüyü diriltmeye çalisiyrum."

GhencThurk
KEKEME
bir gün kekeme ile bir adam yolda yürüler...we kekeme başlar..

kekeme - gö gö gö gö gördün mü fı fı fıstık gibi a a a arabayı demiş...
adam - nerde nerde ?
kekeme - se se sen bakana kadar ge geçti bile demiş

(bir kaç dakika sonra)

kekeme - gö gö gö gö gördün mü fı fı fıstık gibi kızı demiş
adam - nerde nerde ?
kekeme - se se sen bakana kadar ge geçti bile demiş

(bir kaç dakka sonra)

kekeme - gö gö gö gö gördün mü demeye kalmamış..
adam -(adamda kızıp) gördüm lan gördüm demiş
kekeme- gö gö gö gördünde ni niye b*ka bastın demiş

GhencThurk
10-09-2007, 09:43 PM
KEKEME 2
Kekeme bir adam bir gün Tophane'de bir at ölüsüne rastlamis.
Polisi aramis:

iiiiii iiiiiiyi gügügünler...Bubububrarada bir aaaat öölüsüü Var....

polis:Nerede?.. demis

Kekeme: Totototototo...tooop......

polis: Topkapi'da mi? demis.

Kekeme: Haaayir.....

Polis: Aman be! demis ve çat diye kapatmis.

Biraz sonra kekeme tekrar aramis:

Iiiyi günleleler...Buburaradada bibir at ölülüsü vaaar...

Polis: Nerede kardesim? demis.

Kekeme: Tooooooop... tototop....top...

Polis: Topkapi'da mi? demis.

Kekeme:Hahahaaayir...

Polis: Yeter be! deyip,tekrar kekemenin y|üzüne kapatmis.

Ayni konusma 9 defa geçmis aralarinda,ayni sekilde biterek...

Kekeme aramayi birakmis.Polis Oh! Be.... diye rahatlamis.

Iki saat sonra telefon çalmis.Polis açmis.Karsida bir ses:

iiiiiyiyi gügünleler..buburada bibir aaat ölüsü vavar...

Polis: Nerede?...diye sormus.

Kekeme: Tooooo....toootoop...top..top...

Polis: Topkapi'da mi,kardesim? demis.

eee evv evvveeettt orrraaayyyaaa gggööööttttüüürrrrdddüüüm.

GhencThurk
MEDENİ TÜRK
Gümrük kapısından bir İngiliz , bir Fransız , bir Türk geçmek için bekliyorlarmış . Gümrük görevlileri valizlerini kontrol etmeye başlamış . Önce İngilizin valizine bakmışlar . İçinden 7 adet don çıkmış . 'Niye 7 tane ? ' diye n . 'İngilize sormuşlar . O da ' Haftanın 7 günü var , hepsi için birtane ; Pazertesi , Salı , Çarşamba ...' demiş . 'Vay be ! Helal olsun medeniyete , temizliğe bak adamlardaki' demiş görevliler . Sıra Fransızın valizine gelmiş . Açmışlar bakmışlar 8 tane do7 yi anladıkta niye 8 tane don ?' diye sormuşlar . 'Hergün için birtane , birtanede ne olur ne olmaz diye aldım ' demiş . 'Vay be ! Adamlardaki temizliğe , medeniyete bak' demiş görevliler . Sıra bizim Temele gelmiş .Açmışlar bakmışlar tam 12 tane don . 'Ne varsa bizim insanımızda var , şu medeniyete şu temizliğe bak'Sormuşlar ' Niye 12 tane ?' Bizimki ;' Ocak , Şubat , Mart... '

GhencThurk
İŞ
Bir adam badyguard lık için iş başvurusuna girer ve ordaki şef ona şöle der :

- sizin bu konuda önceden çalıştığınız iş var mıdır ? der

adam ise

- yok ama çok biligyiyim der

şef ise

- göster bakalım bilgini der ve şu adamı dışarı at der

adamda o adamı pataklayıp atar dıaşrı...

sonra ise badyguard der buranın müdürü nerde işe girmek için görüşmek istiyorum der

şef ise : AZ ÖNCE DIŞARI ATTIĞINIZ ADAM BURANIN MÜDÜRÜYDÜ.. SİZDE DIŞARI ATTINIZ

GhencThurk
10-09-2007, 09:44 PM
BASAMAK

Hakim Temel'e sorar:
-"Temel davaciyi merdivenden ittin mi?"
Temel yanitlar:

-"Sadece bir basamak ittim, digerlerinden kendisi düstü."

GhencThurk
10-09-2007, 09:44 PM
ANAHTAR
Temel yillarca deliler hastanesinde kalmistir.
Doktorlar bir gün delilerin akillanip akillanmayacagini test etmek için hepsini bir araya toplarlar. Doktorun biri duvara son model bir mercedes çizer ve herkese bu arabaya binmelerini söyler.
Delilerin hepsi arabaya binmeye çalisirlar ama Temel hic orali olmaz.
Doktorlar merak icinde:
-"Niye binmiyorsun arabaya, az sonra gitcek."
Temel:
-"O araba gidemezki."
Doktor:
-"Neden gidemez?"
Temel:
-"Çalismiyor da ondan."
Doktor:
-"Niye çalismiyormus?"
Temel:

-"Çünkü anahtari bende de ondan."

GhencThurk
10-09-2007, 09:46 PM
BİRA
Temel bir seyahate çikmis, otele gitmis ve odasina yerlesmis.
Aksam da bir kizla beraber olacakmis.
Laz oldugu anlasilmasin diye prova yapmaya karar vermis.
-"Pana pir pira.. olamadi"
-"Paga bir pira... gene olmadi"
-"Bana bir bira" demis ve tamam demis inmis asagiya.
Adama demis ki:
-"Bana bir bira."
Adam sormus:
-"Sen lazmisin?"
Temel de;
-"Nerden anladin?"

-"Burasi resepsiyon, bar karsida.."

GhencThurk
10-09-2007, 09:49 PM
ÇAYCI TEMEL
Temel ile Dursun çayocagi isletiyormus.
Temel patron, Dursun da çiragiymis.
Temel ne derse Dursun hep tersini yaparmis.
Artik Temel'in canina tak etmis, Dursun'u mahkemeye vermis.
Neyse mahkeme günü gelmis çatmis.
Hakim Temel e sormus:
-"Oglum nedir sikayetin?"
Temel :
-"Haçim bey ben Dursun'dan sikayetçiyim, o salagin biridir" demis.
Hakim:
-"Tamam, Dursun'un salak oldugunu ispatla, onu cezalandiralim" demis.
Temel, Dursun'a:
-"Ula Dursun cit bak bakaayum, pen dükanda miyim? demis.
Dursun tabii kosa kosa gitmis.
Hakim :

-"Hakaten salakmis, surda telefon dururken kosarak gitti salak

GhencThurk
10-09-2007, 09:51 PM
YAMYAMLARIN SINAVI

Birgün bir gemide bulunan Alman Fransız ve Temel geminin batması sonucu bir adaya çıkarlar. Adada bulunan yamyamlar bunları esir alırlar : -Birinizi yiyeceğiz, derler. Sınavı kaybedeni yiyeceklerdir. Herbirine birer maymun verirler en az çocuk yapanı yiyeceklerdir. Aradan bir süre geçer sonuçlar belli olmuştur. Alman 2 Fransız 3 ve Temel'in 1 çocuğu olmuştur. Yamyamlar şaşırmışlardı. Nasıl olurda bir Türk 1 çocukta kalırdı? Bunu duyan Temel hiddetle : -Siz bunun bana dişisini verseydiniz 10 çocuk yapardım ya neyse, demiş.

GhencThurk
10-09-2007, 09:52 PM
YURT DIŞINA KAÇMIŞ

Temel yolda yürürken bir senet bulmus.Bakmiş senedin son günü.Ne yapacağım diye kara kara düşünmeye başlamış.Sonra gitmiş borç toplayıp senedi yatırmış, rahat bir nefes almış.Aynı şekilde bir gün yürürken yine yerde bir senet görmus, almış bakmış.Yine senedin son günü.Ama bu ödenecek gibi değil, çok fazla miktarda.Temel hemen sahte pasaport çıkartıp yurt dışına kaçmış.

GhencThurk
10-09-2007, 09:52 PM
YÜZ TANE MARTI eki bSAYMIŞTIM

Bir gün temel boğaz köprüsünden boğazı seyrediyormuş.Adamın biri yaklaşmış hemşerim ne edeysun? Temel : -Martıları sayıyorum, demiş.Adam : -Bu köprü benim ne kadar martı saydın ise o kadar para vereceksin, demiş.Temel : -99 tane saydum, demiş.Ve adama 99 martı parası vermiş.Adam parayı alıp arkasına bakmadan gimiş.Temelde adamın arkasından : -Nasılda kandırdım adamı 100 tane martı saymıştım!!!

GhencThurk
10-09-2007, 09:53 PM
ASLAN

Temel hayvanat bahçesinde gezerken açık bulduğu bir kafesten içeri dalmış. -Hoop, dur ne yapıyorsun, orası aslan kafesi, diye bağırışmışlar.Temel geri dönmüş, -Sankim aslanınızı yedük, demiş.

GhencThurk
ATATÜRK 39 YAŞINA BASTI

Karadenizliye öğretmeni sormuş : -Söyle bakalım, 1881'de ne oldu? -Atatürk doğdu öğretmenim. -Peki, 1920'de ne oldu? -Atatürk 39 yaşına bastı öğretmenim!

GhencThurk
AYAKKABI

Temel işe girmek için sözlü sınava giriyor.Çok heyecanlı, bir önceki adaya soruyor : -Ne sorayiler? -Ayakkabı. Temel'in sırası geliyor, bilsin diye kolay soruyorlar : -Dört ayaklıdır, miyav miyav der. Temel soruyor : -Bağcıkli midur?

GhencThurk
10-09-2007, 09:55 PM
MECNUN
Temel Fadime'yle tiyatro gişesine gitmiş:
- Pize içi pilet lütfen.
- Leyla ile Mecnun için mi?
- Hayir Fadime'yle penum için.

GhencThurk
10-09-2007, 09:56 PM
PARMAK
Lazların atölyesinde bir iş kazası olmuş ve bir Lazın parmağı kopmuş. Lazlar hemen ilk yardım yaparak kopan parmağı bir buz torbası içinde hastaneye yetiştirmişler. Koşarak cerraha parmağı vermişler. Parmağı alan cerrah :
- Güzel, parmağa birşey olmamış. Hasta nerde?
- Ne hastası? Onu da mı getirmemiz gerekiyordu?

GhencThurk
TELAFFUZ
Belediyeye soför alinacakmis, hiç karadenizli almamislar. Sebebi sorulunca: Bizim otobüsler kalabalik olur , "sıkışın" diye bagirmak gerekir. Dogru
söyleyebilen bir karadenizli bulamadik.

GhencThurk
ANLAŞMA
Afrikadaki bir kabileye beyaz bir doktor atanmış doktor geldikten sonra doğan tüm çocuklar beyaz olmaya başlamış,kabiledeki erkekler ayaklanmışlar,kabile şefi herkesi yatıştırmış ama kendi çocuğuda beyaz olunca doktorun yanına çıkmış:
- Burda ki tüm çocuklar beyaz doğuyor nasıl oluyor bu iş ?
- Bak şu karşıdaki beyaz atı görüyor musun, at beyaz ama tay siyah
- Doktor ben çocuğu unuttum sende atı unut!

GhencThurk
İZİN
Zorunlu askerligini yapmakta olan genc babaannesine koli icerisinde bir el bombasi yollar, pimine yapistirdigi kagitta;
-Babaannecigim, benim acilen izine gelmemi istiyorsan lutfen bu halkayi yerinden cekip cikar!...

GhencThurk
10-09-2007, 09:58 PM
Temelin Sirri
Taka kaptani Temel Reis yillardir her sabah kasasini açar ve çikardigi bir kagit parçasina dalgin dalgin bakarmis. Sora onu dikkatle kasaya koyar ve kimseye emanet etmedigi anahtariyla dikkatle kilitlermis. Tayfa merak içindeymis, define haritasi falan zannediyorlarmis. Bir gün Temel Reis ölmüs. Anahtari koynundan alip sararmis kagidi çikarmislar.
Söyle yaziyormus: 'Sancak sag, iskele sol.'

GhencThurk
10-09-2007, 09:59 PM
Dedigi dedik
Temel ile Cemal tuttuklari baligin disi mi erkek mi oldugu konusunda iddialasmis. Temel çözüm önermis.
- Yüzbasiya soralim.
- O ne pilir ki?
- Ama dedigu dediktur.

GhencThurk
Tedavi Niyetine
Temel hastalanmis, doktora gitmis. Doktor Temel'i muayne ettikten sonra yeni dogum yapmis bir kadinin memesinden süt emerse hastaliginin iyi olacagini söylemis. Temel kara kara düsünerek doktorun yanindan çikmis.
Nerden bulacagini kimden isteyecegini düsünürken aklina arkadasi Dursun'un karisi Fadime gelmis. "O yeni dogum yapmisti, rica ederim" demis ve kapiya dayanmis. Kapiyi Fadime açmis, Temel "Dursun evde mi?" diye sormus Fadimeye. Evde yok yanitini alinca Temel utana sikila derdini açmis. Fadime de "N'olacak ula alti üstü bir kaç damla süt, hem sevaptir gir içeri demis" Fadime memesini açmis Temel'in agzina vermis. Temel memeyi emmeye baslamis. Temel emdikçe Fadime tahrik olmus. Dayanamaz duruma gelmis. Temel'e "Ula Temel baska birsey de ister misin?" diye sormus. Temel Ayip olmaz mi?" diye yanitlamis. Fadime ihtirasli bir sekilde "Niye ayip olsun?" diye cevap vermis.
Temel -"Iyi öyleyse, bir iki tane de bisküvit ver bari, içim ezildi".

GhencThurk
Firar
Ufak bir suçtan hapse düsen Temel'in kogus arkadasi sik sik hastalanmakta haftada bir doktora gitmektedir.Adamin doktordan her gelisinde bir uzvu kesilmektedir.Bir gün bacagi,sonra kolu,eli...Son gelisinde Temel kogus arkadasinin kulagina egilir manali bir gülüsle: -Uy!Hemserim sanmaki anlamayrum,baga öyle geliyoki galiba sen kisim kisim firar edeysun...

GhencThurk
10-09-2007, 10:00 PM
Isaret
Baliga çikacak olan Lazlar konusuyorlarmis :
- Dün balik avladigimiz yeri isaretledin mi ?
- Evet kayiga isaret koydum
- Aptal! Ya bugün baska kayikla baliga çikarsak ?!

GhencThurk
Paça
Adamin biri Karadeniz'i gezerken bakmis bir köyde bütün koyunlar üç bacakli. Merak etmis ve arabasindan inip çobana sormus niye koyunlar böyle diye. Bunun üzerine çoban :
- Canimiz her paça istediginde koca koyunu kesecek degildik her

GhencThurk
Mendil
Temel ve Idris sahilde gezinirken Temel'in kafasina marti siçmis. Temel :
- Mendilin var mi
- Var da, ne yapacaksin ? Marti çoktan uzaklasti.

GhencThurk
Akvaryum
Temel bir gün bir hayvanat bahçesine gitmis. Akvaryumlarin yaninda birini görmüs. Adam elini akvaryumun neresine götürse balik da takip ediyormus. Temel sormus:
- Ula bu nasi oliyi?
Adam: - Her zaman daha zeki olan yaratiklar kendinden daha az zeki olanlari yönetebilirler demis.
Adam oradan uzaklasmis. Bir kaç dakika sonra geldiginde bir de ne görsün? Temel kafasini akvaryuma sokmus agzini baliklar gibi bir açip bir kapatiyor.

GhencThurk
10-09-2007, 10:01 PM
Eczane
Temel eczacilik fakültesini bitirmis. Fakat eczane açacak parasi yok, Girmis bir eczaneye:
- Beyefendi sizde sogan var mi?
Adam Temel'i basindan savmis.Temel bu durur mu? Hergün yeni saçma soru larla geliyormus. Birgün eczaci Temel'e:
-Kardesim senin derdin ne? -Burayi bana sat.
Eczaci kurtulmak icin eczaneyi satmis,birkaç gun sonra Eczaneyi satan a dam içeri girmis,Temel'e:
-Siz de sogan varmi? demis...
Temel adama 'biz de sogan var ama senin reçeten var mi?'demis...

GhencThurk
Çay
Temel uzun yoldan gelir ve yol boyunca da esini hayal eder durur. Ama eve geldiginde çok yorgundur ve bu yüzden performansi ile ilgili tereddütleri vardir... Ya yorgunluktan birsey olmazsa, ya yapamazsam rezil olurum diye düsünür. Sonunda ne yapacagina karar verir ve fadimeye seslenir...
- Fadime suyu ocaga koy! Olmazsa çay demleruz!

GhencThurk
Tahlil
Temel hastaneye gitmektedir. Giriste birinin agladigini görür.
Yaklasir ve sorar: "Hayrola hemserim! Neden agliyorsun?".
Adam: "Kan tahlili yaptirmaya geldim. Parmagimi kestiler." der.
Bu sefer Temel daha siddetli bir sekilde aglamaya baslar. Bu sefer susan adam Temel'e sorar:
"Hayirdir hemserim. Sen niye aglamaya basladin?".
Temel: " Ben..." der, "Idrar tahlili yaptirmaya geldim..."

GhencThurk
Avci Temel
Dört kisilik avci grubu, tecrübeli avci Temel'in önderliginde ormanda ilerlemektedirler. Karsilarina küçük bir delik çikar. Temel yatin yere tavsan deligi! Bütün avcilar yere yatarlar. Gerçekten bir müddet sonra delikten tavsan çikar. Avcilar hemen Vururlar.
Tekrara yürümeye baslarlar. Bir süre sonra büyük bir delik çikar karsilarina. Temel: "Yatin yere, tilki deligi!" Yatarlar. Biraz sonra tilki çikar onu da vururlar. Tekrar düserler.
Bu defa daha büyük bir delik çikar. Temel:" Yatin yere ayi ini", Yere yatarlar ve çikan ayiyi vururlar. Iyice keyiflenen avcilar yürümeye devam ederler. Kisa bir zaman sonra kocaman bir deligin basinda dururlar. Acemiler hep birden Temel'e bakaralar. Temel:"Usaklar ne çikacagunu bilmeyrum. Ama yatin ne çikarsa bahtumuza!" Ertesi gün gazetelerde:
Dört avci tren altinda can verdi...

GhencThurk
10-10-2007, 06:34 PM
Tilki'nin Orucu

Tilki ormanda gezmektedir.Bir ağacın dalında bir geyik budunun asılı olduğunu görür.Açtır ama şüphelenir, kontrol edince tuzağı anlar. Çünkü geyik budu iple bir bombaya bağlıdır. Epeyce uzağa gider ve başını kollarının üzerine koyarak yatar, biraz sonra kurt gelir, budu ve yatan tilkiyi görür.Tilkiye sorar:"Napıyorsun dostum?"
Tilki cevap verir:"Hiiçç...Yatıyorum."

-Burda bir but var.
-Evet var.
-Neden yemedin?

Tilki sakince cevap verir;"Bugün oruçluyum."
Kurt kendinden emin:"Ben yiyeyim o zaman."
Tilki; "Buyur afiyet olsun."der.
Kurt, buta uzanır uzanmaz bir patlama ile ortalık toz duman olur. Kurt yaralı, perişan halde yatarken, tilki sakince budu yemeye başlar.
Bunu gören kurt;"Hani sen oruçluydun?" deyince tilki pişkin pişkin; "Biraz önce top patladı duymadın mı?"

GhencThurk
Çömlek Hesabı

Ramazan günlerini hesaplamak için bir çömleğin içine her gün bir taş atar, Hoca. Bir avuç taş doldurur çömleğin içine Hoca'nın yaramaz oğlu, muziplik olsun diye.

Bir zaman sonra arkadaşları: "Bugün Ramazan'ın kaçı acaba? diye sorarlar Hoca'ya. Hoca'da: "Şimdi eve gider öğrenirim. Biraz sabredin." der ve evinin yolunu tutar.

Çömleği boşaltır; bir sayar, iki sayar... Taşların yüz yirmi beş tane olduğunu görür. Şaşkın bir halde döner arkadaşlarının yanına Hoca. "Arkadaşlar, bugün, Ramazan'ın kırk beşi" der.

Hoca'nın bu cevabına gülüşürler arkadaşları. Aralarından biri:

"Aman Hocam, bir ay otuz gündür. Hiç Ramazan'ın kırk beşi olur mu?" diye itiraz eder.

Hoca, biraz şaşkınlık biraz da kızgın bir ifadeyle: "Ben yine insaflı davrandım. Benim çömlek hesabına bakacak olursak; bugün Ramazan'ın yüz yirmi beşi!"der.

GhencThurk
Günah

Bir Ramazan günü Nasreddin Hoca'nın gözleri susuzluktan afallamış. Dayanamayıp bir çeşmeye çaktırmadan yanaşmış. Tam suyunu içerken, bir köylü görmüş hocayı: - "Aman hoca, günah değil midir bu yaptığın!" - "Yıkıl karşımdan, Ramazan gider bir daha gelir, ama ben gidersem bir daha gelmem; ne günahı!"

GhencThurk
10-10-2007, 06:35 PM
Sen Ne İşe Yaradın?

Bektaşi ile Hacı Osmanlı, zamanında ramazanda içki içerken yakalanırlar. Kadı yaptıklarının cezasının ne olduğunu bilip bilmediklerini sorar bunlara. Hacı af diler "şeytana uyduk kadı efendi", der ve Haci'ya idam cezası verir. Bektaşiye sıra gelir ve der ki "Kadı efendi ben gayri-müslümüm, bana oruç farz değildir." Kadı Bektaşiyi serbest bırakır. Bektaşi kadıya sorar "kadı efendi ben de şehadet getirsem, müslüman olsam, arkadaşımı da bağışlar mısın?" Kadı efendi düşünür "gavuru müslüman yapmanın ona sağlayacağı sevabı hesap eder ve Hacı'yı da affeder. Kadının huzurundan ayrıldıktan sonra hacı şaşırararak Bektaşiye sorar: - "Sen ne biçim adamsin be, bir dinli oluyon bir dinsiz, sende iman yok mu bire münafık?" deyip azarlar. Bektaşi de - "Gavur oldum kendimi, müslüman oldum seni kurtardım be. Peki sen ne işe yaradın?"

GhencThurk
Bir Gün Eksik

İki müslüman sohbet ediyorlarmış. Biri diğerine tüm Ramazan boyunca hasta olduğundan yakınmış ve bu nedenle sadece bir gün niyetlenebildiğini, diğer günler ne yazık ki hastalığından ötürü oruç tutamadığını söylemiş. Bektaşi de aralarında... Bir ara dinleyici konumundaki bektaşiye de sormuş, "Erenler, sen kaç gün oruç tuttun?" - "Ben de rahatsızdım, arkadaştan bir gün eksik tutabildim ancak.."

GhencThurk
Bir Eşek Bir Öküz

İki softa, ramazanda bedava yiyip içeriz diye bir Bektaşi köyüne misafir olurlar. Hoşbeşten sonra, içlerinden biri tuvalete gider. Bektaşi, bu softaları kontrol etmek için odada kalana sorar: – "Senin arkadaşın nasıl bir adam? Bilgisi var mı, yok mu?" O da kendini üstün göstermek için "Bırak şunu, eşeğin tekidir", cevabını verir. Biraz sonra öteki softaya da aynı soruyu sorar: – "Senin arkadaşın nasıl bir adam? Bilgisi var mı, yok mu?" Bu softa da öteki gibi "Bırak şunu, öküzden farkı yoktur", cevabını verir. Akşam olunca iftar sofrası kurulur. Fakat tepsinin üzerinde arpa ile samandan başka bir şey göremeyen softalar hayretle sorarlar: – "Bunlar ne erenler?" Bektaşi gülerek cevap verir: – "Biriniz eşek, ötekiniz öküz. Sizin için bunlardan daha iyi azık olur mu?"

GhencThurk
Su Katıyorlar

Bektaşinin birini ramazanda içki içtiği için yaka paça kadıya götürürler. Çakırkeyif Bektaşi'yi görür görmez kadı: - "Behey kafir! Bu yaşta hala içiyorsun bu zıkkımı. Utanmıyor musun? Bilmiyor musun haram olduğunu?" der. - "Sırtınızdaki ipek kaftan da haramdır..." diye karşılık verir Bektaşi. Kadı: - "Bunun içine pamuk katarlar." Bektaşi: - "Dünyada doğru adam mı kaldı, şaraba da yarı yarıya su katıyorlar..."

GhencThurk
Teknoloji
Bir Türk, Japon arkadasinin daveti üzerine Japonya'ya gidiyor. Birkaç gün gezdikten sonra arkadasi onu çalistigi fabrikaya götürüyor. Teknoloji muazzam. "Bak !", diyor Japon : "Burada robot yapiyoruz. Su Robotlar ögle yemegini hazirlar ve getirir. Sunlar bebek bakar. Sunlar araba bile kullanir." Bizim Türk vatandasi hayretler içinde kalir. Dolastikça gözleri fal tasi gibi açilir. Japonya'dan ayrilirken arkadasi Türkiye'ye mutlaka gelmek ve teknolojisini görmek istedigini söyler. Ve o gün gelir. Fakat bizim Türk nereyi gezdirecegini bir türlü bilemez. Düsünür ne göstermelide altinda kalmamali Japonyada gördüklerinin. Aklina hamam gelir. Japon ne anlar Türk Hamamindan. Alir götürür. Japona ilginç gelir: "Ne oluyor burada?" "Biz burada insan yapiyoruz." " Sahi mi?" der Japon. Bir odanin kapisini açarlar. Içeride tellak bir adamin kolunu ovmaktadir. "Bak der bizimki, burada kollar monte ediliyor." " Bir baska odada bacak ovulmaktadir. "Buradada bacaklar takiliyor." Japon bu sefer hayrette. Diger odanin kapisini açarlar. Içeride bir kadinin üstünde bir erkek is üstünde. Japon sorar : "Peki burada ne oluyor." "Burada montaj bitmis delikler açiliyor."

GhencThurk
10-10-2007, 06:36 PM
Emektar
Adamin biri sabah uyaninca o gün 90 yasinda oldugunu hatirlamis. Yavas yavas yataktan kalkarken gözü ayaklarina ilismis "sevgili ayaklarim" demis, "Bugün 90 yasina girdik. Bu kadar sene beni istedigim yere götürdügünüz, bu yasima sizinle girdigim için bahtiyarim, sizlere çok tesekkür ederim, nice seneler dilerim."
Sonra dizlerine dikkat etmis "Sevgili dizlerim, bugün 90 yasina girdik. Bu kadar sene beni tasidiniz,"bükül" dedim büküldünüz, çömel dedim çömeldiniz, bu yasima sizinle girdigim için sükür ediyorum. Sizlere çok tesekkür ederim, nice seneler dilerim"
Sonra gözü biraz daha yukari kaymis "Eee emektar" demis "Eger sende yasasaydin bu günümüzü birlikte kutlayacaktik."

GhencThurk
Sinekler
Dokuz yasindaki oglan cocugu elinde raket, gözünü pencere camina konmus çiftlesmekte olan sineklere dikmis..
- "Anneee!!" diye cagirmis.. "Sineklerin erkegi olur mu?"
Anne bu masum sorudan kuskulanmadigi için "Olur yavrum.." cevabini verince, oglan sorusunu ikilemis
- "Peki sinegin disisi olur mu?"
Kadin o zaman sorularin çetrefilli bir yere gidecegini sezip, yan çizmis
- "Olmaz evladim.."
Oglan aradigi cevaplari alinca elindeki raketi hirsla sineklerin üzerine yapistirmis.
"I*neler!"

GhencThurk
Güvenilmez
Adamin biri gazetedeki is ilani üzerine gelmis ve sirasi gelince görüsmeye girmis.
Is ilaninda üniversite mezunu, iyi fransizca konusan, pazarlama konusunda tecrübeli bir yönetici arandigi yaziyormus.
- Hosgeldiniz, hemen baslayalim. Hangi üniversite mezunusunuz?
- Üniversite mezunu degilim.
- Öyle mi? O zaman yabanci dilinize güveniyor olmalisiniz.
- Yabanci dil bilmem.
- Demek bilmiyorsunuz. O zaman tecrübenize güvenerek geldiniz.
- Pazarlama konusundan anlamam.
- O zaman niye geldiniz canim kardesim ?
- Bu iste bana güvenmeyin. Onu demeye geldim.

GhencThurk
10-10-2007, 06:38 PM
Büyük şirketlerden birinin patronu ,bilgisayar sistemleriyle
ilgili önemli bir arızanın acilen giderilmesi için bilgisayar mühendislerinden birinin evine telefon etmesi gerekir. Adamın evine telefon eder ve karşı taraftan fısıldayan bir çocuk sesi "Alo" der. Bu kadar önemli bir konuyu bir çocukla konuşmak
istemeyen patron sorar "Baban evde mi?"

Çocuk fısıldayarak cevap verir "Evet"

Patron sorar "Onunla konuşabilirmiyim?"

Çocuk fısıldayarak cevap verir "Hayır"

Patron şaşırarak "Peki annen evde mi?"

Çocuk fısıldayarak "Evet"

Patron , "Peki onunla konuşabilirmiyim?"

Çocuk yine fısıldayarak "Hayır"

Patron çocuğun cevapları karşısında şaşırır ve en iyisinin bir
büyükle konuşmak olacağını düşünerek sorar , "Orada başka kimse var mı?"

"Evet" der çocuk fısıldayarak , "Bir polis memuru var"

Mühendislerinden birinin evinde polisin ne işi olduğuna anlam veremeyen adam sorar "Memur beyle konuşabilir miyim?"

"Hayır" der ufaklık , "Şu anda meşgul"

İyice meraklanan patron: "Neyle meşgul?"

Çocuk fısıldayarak cevaplar:" Annemle babamla ve itfaiyeci
amcalarla konuşuyor"

Meraklanan ve endişelenen patron , telefondan gittikçe artan bir gürültü duyar "Bu ses de ne? Diye sorar.

"Bir helikopter" der çocuk , hala fısıldayarak.

Panikleyen patron:"Neler oluyor orada" diye sorar

Cocuk hala fısıldayarak: "Arama kurtarma timi geldi"

Patron endişeli ve neler olduğunu bilmemenin kızgınlığı içinde: "İyide neyi arıyorlar"

Küçük çocuk hala fısıldayarak ve kıkırdayarak cevap verir "Beni"

GhencThurk
MAFYA BABASI

Mafya babasi korumaya aldigi muesseselerden haraclari toplamak icin yeni

bir tetikci buldu.Sectigi adam sagir ve dilsizdi. Baba, yeni tetikcinin

polisin eline gecerse, fazla bir sey anlatmasinin mumkun olamayacagini

dusunuyordu boylece..

Baba, bir gun odemelerin geciktigini fark etti ve tetikciye adamlarini

gonderdi. Adamlarin sagir dilsizle anlasmalari mumkun olmadi tabii. Bunun

uzerine Baba sagir dilsizi odasina aldirtti. Bir de isaret alfabesi

bilen tercuman buldular.

Tercuman isaretle sordu:

"Para nerde?.."

Sagir dilsiz isaretle yanit verdi:

"Ne parasi.. Benim paradan haberim yok.. Neden bahsettiginizi

anlamiyorum."

Tercuman tercume etti.

"Neden bahsettiginizi anlamiyormus .."

Baba 38?ligini koltuk altindan cekip sagir dilsizin beynine

dayadi..

"Simdi sor bakalym, para nerde?.."

Tercuman i aretle sordu:

"Para nerede?."

Sagir dilsiz isaretle yanit verdi:

"Central Park?ta, Bati 78?inci Caddeye acilan kapidan girince soldan

ucuncu agacin kovugunda 100 bin dolar var."

Baba ofkeyle gurledi:

"Ne dedi?.."

Tercuman yanitladi:

"Dediki hala neden bahsettiginizi anlamiyormus. Ayrica diyor ki, o tetigi

cekmeyi de kiciniz yemezmis!.."

GhencThurk
CUMA GÜNLERİNİ SEVECEĞİNİ SANMIYORUM

Çok günahkar bir adam ölmüş ve kendini cehennemde bulmuş... Şeytanın
karşısına geçmiş, şeytan ona sormuş;
- Niye titriyorsun, korkuyor musun?
- Tabi ki korkuyorum, cehenneme düştüm..!!!
- Aaa korkma, cehennem size anlatıldığı gibi bi yer diil, göreceksin...

Meselaaaaa... Sen içki sever misin?
- Severim hem de çok
- Harika... O zaman Pazartesileri de çok seveceksin.. Pazartesi burada
İÇKİ GÜNÜ'dur.. Bütün gün viski, tekila, bira, şarap servisi yapılır...

İstediğin kadar içeceksin ve asla sarhoş olmaycaksın..... nasıl?
- Waowwwww bayıldım...!!!
- Peki sigara içer misin?
- Evet çok fazla içerim..
- Harika.. o zaman Salıları da çok seveceksin...
Salı burada SİGARA GÜNÜ'dür... Bütün gün dünyanın en kaliteli
sigaralarını tutturebiliceksin, ciğerlerin patlamaycak, öksürük
krizleri
yok,
kanser de yok, nasılsa ölüyüz di mi... Nasıl??
- Aman tanrım insan daha ne ister ki..!!!!
- Peki kumar oynar mısın??????
- Evet !! Hayattayken deli gibi kumar oynardım...
- Harika..... O zaman Çarşambaları da çok seveceksin...
Çarşamba burada KUMAR GÜNÜ'dür...
Sabahtan akşama kadar blackjack, poker, rulet, ne ararsan...
İflas etmek yok, hep kazanmak var, kazandıkça oynamak var... Nasıl?
- İNANILMAZ... TEK KELİMEYLE İNANILMAZ...!!!
- Ya uyuşturucularla aran nasıl???
- Aaah sorma, ben iflah olmaz bir uyuşturucu bağımlısıydım...
- Sen çok şanslısın ahbap... Perşembelere de bayılacaksın demektir...
Perşembe burada UYUŞTURUCU GÜNÜ'dür... Bütün bir gün eroin, kokain,
marijuhana, hangisini istersen ne şekilde istersen alabiliceksin...
Kafayı bulmak yok, zehirlenmek yok, bütün gün uçuş halindesin...
Hoşuna gitti mi????
- BUNLARA İNANAMIYORUM CENNETTE BU KADAR MUTLU
OLAMAZDIM HERHALDE...!!!
- Peki eşcinsel misin?
- Hayır...
- Hmmmm.. O zaman Cumalardan nefret edeceksin...

GhencThurk
10-10-2007, 06:39 PM
ASLINDA Ingiltere ile 1984 yılında oynayacagımız o maça kadar kalede geç' dediler. Inanın 1 ay sürekli yan top çalıstık. Ancak o gün yedigimiz 8 golden 3'ü yan toptandı. Adamların nasıl gol atacagını biliyor ama çaresini bulamıyorduk. Hayatımda oynadıgım en tuhaf maçtı. Düsünün sahada 22 kisi var ve 20 tanesi bana bakıyordu.

ÇÜNKÜ maç hep benim kalemin önünde oynandı. Top sanki duvara çarpıyordu bana geri geliyordu. Maçtaki tek şutumuzu Erdal Keser atmıstı. Belki bin maç yapsak 8 olmazdı. Ama oldu. 40'inci dakikada beni çıkarın diye bagırdım. Hoca baska alana degisiklik yaptı ben sahada kaldım 8 golü de ben yedim.

Maç sonu TRT spikeri geldi 'Ne hissediyorsun' dedi.
Adamın suratına baktım 'Ne hissedeyim ki' dedim..

GhencThurk
Wembley'deki 5-0'lik maç
BIR DE 5 gol yedigim bir Ingiltere maçı daha var. Abdülkerim, Lineker'i, Rasit Çetiner de Hoddle'i tutuyor. Bir korner sirasında, Abdülkerim ceza sahasinda resmen 'Lineker'i gördünüz mü beyler?' diye sordu. Rasit de, 'Az önce buralardaydi' yanıtını verdi.

Maç mı, makara mı belli degildi. Tabii 8 gollük maçtan sonra bu 5'lik karsılasma ciddiye alinmadı. Ama bizim bu maça bir gidisimiz var, inanılmaz. Abdülkerim Wembley'deki ilk idmana giderken bir kaç futbolcu ile birlikte yaris yaptılar. Wembley'e ayak basan ilk biz olalım dediler.. Abdülkerim sanki Neil Armstrong gibiydi.. 'Aya ilk ben ayak basacagim' diyordu.

GhencThurk
Bu da ikinci 8-0'in öyküsü
KALECI Fatih ile Milli Takim'da oda arkadasıydık.
Ingilizler'den 3 maçta 21 gol yiyince (Bir 8 de Fatih yemisti) gazeteler 'Fatih ile Yasar öyle iyi arkadaslar ki, yedikleri (!) içtikleri ayri gitmez' diye yazdı.

Ikinci 8-0'lik maçta kalede o vardı. Çünkü ilk 2 maçta 13 gol yedigim için oynamayacagımı biliyordum. Fatih sürekli beni sıkıstırıyor ve 'Abi ne olur, 8 olur mu?' diye soruyordu. Ben de, '1-2 olur fazla olmaz' diyordum. O kadar çok sordu
ki, bir gün darlandım, 'Yeter be. 7 olur, 9 olur ama 8 olmaz. O bana has!' deyip sıyrıldım. Maç 8 olunca, Fatih, 'Abi be! Senin yapacagın tahmin bu kadar olur' dedi, gülüstük.

Bunlar da efsane anılar
8-0'lik bir ingiltere macında 5. yada 6. golü yedikten sonra TRT spikerinin dedikleri:
"Evet sayın izleyiciler, ingilizlerin bir atağını daha gol yiyerek savuşturduk"

macin 90.cı dakikasi ve ingilizler bir gol daha atiyorlar ve spiker yine patlatıyor
"Evet sayin izleyiciler, mac bitti daha gol yiyoruz"

GhencThurk
Bİr GÜn Bİr Korsan Kaptana BaĞirir

Ufukta Gemİ Varrrrrrr

Kaptan Bunun Üzerİne 5 Gemİ OlduĞunu GÖrÜr Ve Bana Kirmizi GÖmleĞİmİ Getİrİn Der

SavaŞi Yenerler Askerleer Nİye Kirmizi GÖmleĞİ İstedİĞİnİ Sorunca

EĞer Yaralanirsam Sİzİn Morelİnİz Bozulmasin Yarali OlduĞumu Bellİ Etmİyİm Dİye

Korsan Yİne

Ufukta Gemİ Varrrrrrr

Kapatn Bu Sefer 10 Gemİ OlduĞunu GÖrÜr

Yİne Kirmizi GÖmleĞİnİ İster Ve Yİne Bellİ Olmasin YaraLİ OlduĞu Dİye Gİye

Bu Sefer Kaptan Ufuta Gemİ Varrrr Der

Bu Sefer Gemİlerİn 15 OlduĞunu GÖrÜr Ve ŞÖyle Der

Bana Kahverengİ Pantolonumu Getİrİn:d :d :d :d :d :d

GhencThurk
10-10-2007, 06:40 PM
. Yavrucağımız canlı yayında hugo ya yarışmacı olarak katılmaktadır, tüm ritüeller yerine getirilir (5'e falan basılır) ve fakat yavrucağımız çok kötü oynar ve kaybeder, ama alışılageldik çocuk tepkisine göre biraz daha radikal bi tepki verir.

Canlı yayında "ben bole yarışmanın anuna goyyim" demesi sunucu üzerinde kalp masajı etkisi yapar, sunucu ambale bi şekilde
“Ama nası konuşuyon bakiim sen, 60 milyon bizi izliyo" repliğine yavrucağın verdiği cevap daha da ilginçtir
"60 milyonun da anuna goyyim"(BU BİR EFSANEDİR ZATEN)

GhencThurk
2. Acun firarda programında, Acun'un yurtdışında bir barda önüne gelen kıza sarkıntılık yapıp yılışan bir tipi gösterip,

"görüyorsunuz sayın seyirciler magandalık sadece Türklere özgü değil, Avrupa’da da magandalar var" demesi, ardından o kişinin gelip,

"abi nasılsın? Ben de türküm" demesi.

GhencThurk
3. Satanist hikâyelerin revaçta olduğu günlerde, abuk tv programlarının
birinde, İzmir de satanist olduğunu iddia eden bir arkadaşla, röportaj yapan muhabir arasındaki diyalog:

Muhabir- peki siz gerçekten bakire kızları mı kurban ediyor sununuz?

Satanist- yok be abi, İzmir de bakire kız ne arar?

GhencThurk
4. Sezen Cumhur Önal sunuyor: "evet sayın izleyiciler, şimdi gary moore söylüyor, still got the blues, hala bluzunu saklıyorum"

GhencThurk
5. Cnn türk'te Çiğdem Anat'ın "ajans 13"te yayına girdiklerini fark
etmeyerek, yönetmenin "sen mi gircen yoksa Ankara mı?" demesine Anat’ın
"s..t et Ankara’yı şimdi" demesi ve bunun yayın anının ilk girişinde ekranda çınlaması.

GhencThurk
6. Reha Muhtar: kaza nasıl oldu anlatır mısınız?

Mağdur (kaza sonrası yatakta yatmaktadır ) : kamyon karşı yoldan bizim taraf geçti ve kafadan çarptı.

RM: Peki o sırada ne düşündünüz?

Mağdur: Valla pek bir şey düşünemedik Reha Bey.

RM: Anlıyorum ama o sırada düşündüğünüz ilk şey neydi?

Mağdur: Bir şey düşünemedik, zaten çok kısa sürede oldu.

RM: yani efendim, o orta şeridi aşıp üstünüze gelirken, aklınıza ne geldi?

Mağdur: Hatırlamıyorum.

RM: Peki efendim.

GhencThurk
10-10-2007, 06:41 PM
7. Reha muhtar telefondaki adama fırça atıyor.

—Bütün bunları nasıl yaptın ha? cevap ver??

—Bakın efendim şöyle izah edeyim...

-Sus konuşma, hala utanmadan izah ediyorsun..cevap versene??!

-......??

GhencThurk
8. Esra Ceyhan'ın bir programında konuk ettiği keçi yavrularından korkup kaçması esnasında yere kapaklanıp düşmesi.

GhencThurk
9. Bir Cevizkabuğu programı, konuk Zekeriya Beyaz

ZB: Şimdi, sayın cevizkabuğu...

HC: Cevizoğlu efendim.

GhencThurk
11. güner ümit'in kadın kılığında turnike sunması...

12. fatma girik'in söz fato'da programında ilk tükürüşü...

13. medyum memiş'in medyum keto'ya giriştiği saniyeler...

14. sadettin teksoy'un kutuplarda kıbleyi arayıp namaz kılması...

15. kaan yakuphan'ın haber sunduğu sırada arkasındaki panonun kafasına düşmesi...

16. sevda demirel'in hande ataizi'ne tokatla dalması...

17. kenan erçetingöz'ün magazin forever tanıtımında cartel üyelerinin arasında rap yapması...

18. reha muhtar'ın tavanda yürüyen sirk cambazı ile konuşurken ekranda kendi görüntüsünü ters çevirtmesi ve röportajı 2-3 dakika boyunca baş aşağı yapması...

GhencThurk
19. Genç ve güzel dişi vj'imiz günün konusunu "benimle beraber olmak icin ne verirdiniz" olarak belirler. güzelce de bi insan evladı olması sebebi ile canlı bağlantılar yağdırır da yağdırır. Yatlar, katlar, evler, arsalar, arabalar vaat edilir. Ve fakat bi seyirci ilginç bi meblağ telaffuz eder,

Şöyle ki: "sizinle birlikte olmak için 3 739 500 (üç milyon yedi yüz otuz dokuz bin beş yüz) lira verirdim" der,

ay peki sağol falan der ama kafasına da takılır sorma ihtiyacı duyar vj "nerden çıktı bu değer peki".

Seyirci hemen yanıtlar "eski kaşarın kilosu o kadar"

GhencThurk
10-10-2007, 06:43 PM
Adamin tiki var, tek gözünü sürekli kirpiyor, bir isyerine müracaat etmis... Yonetici: "Beyefendi okudugunuz okullar harika, sizi hemen ise alirdik ama gözünüzü sürekli kirpmaniz müsterileri rahatsiz eder" diye korkarim. Bunun üzerine adam: "Bir saniye, ben iki aspirin alirsam göz kirpmam duruyor" demis. Ceketinin ceplerini karistirmaya baslamis; karistirirken bir prezarvatif çikmis, sonra kirmizi bir prezervatif, sonra yesil bir prezervatif, mor prezervatif, sari prezervatif, fosforlu prezervatif.. Sonunda iki aspirin tabletini bulmus, yutmus ve göz kirpmasi geçmis. Bunun üzerine yönetici: "Beyim, iyi güzel de bizde birçok bayan çalisiyor, sizin gibi bir cinsi sapigi ise alamayiz!" demis Bizimki: "Ne sapigi kardesim, ben çok mutlu evliligi olan bir adamim."
- Madem öyle bütün o prezervatifler ne demek oluyor?
- Siz hiç eczanede, eczaciya göz kirparak, "Iki aspirin" dediniz mi?

GhencThurk
New York'ta banka soygunu yapan Temel çıkan çatışmada bir polisi vurduktan sonra yakalanır. Dava kısa sürer ve ölüme mahkum olur. Kendisine nasıl bir infaz istediği sorulur. Gaz odası mı, elektrikli sandalye mi yoksa sehpa mı ? Temel :
- Bunların yerine bana AIDS mikrobu verseniz ? Görevliler şaşırırlar fakat hastalığın tedavisi olmadığını ve sonucun kesin ölüm olduğunu düşününce Temel'in isteğini kabul ederler. İnfaz günü geldiğinde HIV virüsü şırınga edilirken Temel kıkır kıkır gülmektedir. Şaşıran görevliler sorarlar.
- Kısa zaman sonra AIDS olup hastalanacak, kıvrana kıvrana öleceksin. Ne diye gülüyorsun ? Temel gururla pantalonunu indirir, alete takılı prezarvatifi göstererek:
- Ben tedbirimi aldım.

GhencThurk
Amerikalı kadın turist Istanbul' da metroyu ararken yanlışlıkla yeraltı tuvaletlerinden birinin erkekler bölümüne girmiş. Girmesi ile pisuvarın başında işini gören Temel ile gözgöze gelmesi bir olmuş:
- "Metro! Metro!" diye şaşkın şaşkın sormuş. Temel kafasını iki yana sallayarak cevap vermiş,
- "No metro! No metro! Oniki santimetro!"