Tam Sürümü Görüntüle : Karışık Fıkralar
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
GooD aNd EvıL
09-01-2007, 07:19 PM
kekeme bir adam bir gün tophane de bir at ölüsüne rastlamis. polisi aramis
-iiiyyii gügünnleeer... bubuuurada biiir aaat ölüsüüüü var... polis:
-nerde? demis kekeme:
-totooop..tooop toptop.. polis:
-topkapida mi demis kekeme:
-haayyyir... polis:
-aman be!! demis ve cat diye kapatmis. biraz sonra kekeme tekrar aramis:
-iiiyyiiii gügüüünler... bubuuradaa biiir aaat ölüsüü vaaar... polis:
-nerede kardesim? demis. kekeme:
-tooop...totooop..toop... polis:
-topkapi da mi? demis. kekeme:
-hahahaaayiiiir... polis:
-yeter bee!! deyip tekrar kekemenin yüzüne kapatmis. ayni konusma 9 defa gecmis aralarinda, ayni sekilde biterek... kekeme aramayi birakmis . polis oh be! diye rahatlamis. iki saat sonra telefon calmis. polis acmis. karsisinda bir ses:
-iiiyii gügüünler .... bububuuradaa bir aaat ölüsüüü vavar... polis:
-nerede? diye sormus. kekeme:
-toooo..tootooop...top..top.. polis:
-topkapi da mi kardesim? demis. kekeme:
-ooooorarayaa gögötürdüüm
GooD aNd EvıL
09-01-2007, 07:20 PM
20.yüzyılın başında bir evde küçük bir çocuk babasına sormuş:
-Baba, kedilerin kuyruklarını kesip kemer yapmak günah mıdır?"
Baba ilgisizce:
-Günahtır evladım, demiş
-Peki baba zencilerin derilerinden paspas yapmak günah mıdır?"
-O da günahtır evladım
-Peki baba japonların beyinlerinden çorba yapmak günah mıdır?
-Off! o da günahtır evladım
-Peki baba yahudilerin yağlarından sabun yapmak günah mıdır?
Baba en sonunda dayanamaz:
- Değildir ulan. Off bee Adolf, nerden aklına gelir böyle sorular?
GooD aNd EvıL
Oğlu, Kayserili'den para istedi:
- "Baba 500 bin lira verir misin?" Kayserili :
- "400 bin mi? Naapcan lan 300 bini. 200 bin neyine yetmiyor. Al sana 100 bin yeter" der ve çıkartıp 50 bin lira verir. Bunun üzerine oğlu pişkin pişkin güler:
- "Baba bana zaten 50 bin lira lazımdı." Kayserili:
- "Bak kerataya, sahte para vermesem kazıklayacaktı beni.."
GooD aNd EvıL
Adamın birisi 4.kattaki evinin balkonunda hanımıyla boğuşmaktadır.Ve hanımına bir taraftan
-Artık bıktım senden . senden kurtulmak istiyorum demekte bir taraftan da hanımının direnmesine rağmen onu balkondan aşağıya atma hazırlıkları yapmaktadır.
Aşağıdan geçen Kızılörenli vatandaş bağırır.:
-Abi Abi bir dakika yav.Ne Yapıyorsun?
adam burnundan soluyarak
-Yeter bu kadının yaptıklarından usandım artık .Ondan temelli kurtulmak istiyorum.
Gariban ve fakir kahramanımız aşağıdan seslenier:
ÜLEN ABİ ATMA DA BANA VER.
GooD aNd EvıL
HALE ile JALE adında iki dönme Antalyanın Konyaaltı sahilinde bir müşterinin arabasına biner.giderken yolda HALE uyuya kalır .ilerde polislerin kimlik sorduğunu gören araç sahibi HALE ile JALE ye arabadan inmelerini söyler...uyuyan HALE ye JALE seslenerek 'HALECİĞİM uyanırmısın?'der... HALE den ses çıkmaz.tekrar seslenerek 'HALECİĞİM uyannırmısın polisler yolda çevirme yapıyor,iniceğiz.'der HALE den yine ses çkmayınca JALE HALE yi dürterek yüksek bir sesle 'HASAN ABİİİİ!!!'HASAN ABİİİ!!! KALKK.KALKK.KALKK.... der
GooD aNd EvıL
Dilenci Isfahan zenginlerinden birinin evine giderek sadaka istemişti. Ev sahibi uşağına seslendi:
- Ey Mübarek! Kanber'e söyle. Kanber Yakut'a söylesin. Yakut da dilenciye "Allah versin" desin.
Dilencinin tepesi attı:
- Allahım! Cebrail'e söyle. Cebrail Mikail'e söylesin. Mikail İsrafil'e söylesin. İsrafil de Azrail'e "şimdi ev sahibinin canını al" desin!
GooD aNd EvıL
09-01-2007, 07:21 PM
Bir zamanlar kuru fasulyeye çılgınca düşkün bir adam varmış. Kuru fasulyeye bayılırmış, ama her zaman fasulyenin sonraki etkisi utandırıcı ve canlı bir tepki oluyormuş. Bir gün bir kıza rastlamış ve aşık olmuş. Evlenmeye karar vermişler fakat kız ancak kuru fasulye yemeği bırakırsan evlenmeyi kabul ederim diye şart koşmuş. Adamımızda büyük bir fedakarlık gösterip fasulyeyi bırakmış. Kısa bir süre sonra evlenmişler.
Bir kaç ay sonra, bir aksam adamımız işte iken telefonu çalmış. Arayan hanımı. Akşamleyin bir saat geç gelmesi için rica etmiş, adam kabul etmiş. İşten çıkan adam dışarıda bir saati doldurmak için gezinirken bir restoranttan gelen kuru fasulye
kokusuna yenik düşmüş. Sadece bir porsiyon yerim diye içeri girmiş fakat
hızını alamamış. Bir, iki, üç, beş, yedi derken 10 porsiyona tamamlayıp dışarı çıkmış. Fakat dışarı çıkar çıkmaz hemen gaz olayı başlamış.
Adamda koşturarak karşıdaki parka gitmiş ve bir güzel başlamış osurmaya. Fakat durmaya niyeti yok. Osurdukça osuruyor. En sonunda tamam demiş artık kalmadı. Saatte zaten doldu, artık eve geri dönebilirim.
Eve gelmiş, zile basmış, karisi kapıyı açıp kocasının kucağına atlamış. Kocacım sana bir sürprizim var fakat biraz bekle deyip bir mendil bulmuş ve kocasının gözlerini bağlamış. Ardından kocasının koluna girip onu yemek masasının başındaki sandalyeye oturtmuş. Gözündeki bağı tam açacakken telefon çalmış. Karısı gözünü açmaması için yemin ettirdikten sonra telefona cevap vermeye gitmiş.
Fakat bu arada adamımızın gaz olayı yine son haddine gelince bakmış karısı da hala telefonla konuşuyor adam ağırlığını bir poposunun üstüne vermiş ve koyvermis. Hem yüksek sesliymiş, hem de çürük yumurta kadar olgun. Hemen el yordamıyla pencereyi bulmuş, koşmuş pencereyi açmış, pantolonunu çıkartmış, donunu çıkartmış ve dışarıda donunu sallayarak havalandırmış. Pencereyi kapatarak gene el yordamıyla yerine dönmüş. Karisi konuşmaya devam. Ee demiş bizimki fırsattan tekrar istifade edelim. Bu sefer öbür polosunun üstüne ağırlığını vermiş ve tekrar koyvermis. Bu ödül bile kazanabilirmiş.Hemen tekrar el yordamıyla pencereyi bulmuş, koşmuş pencereyi açmış, pantolonunu indirmiş, donunu çıkartmış ve dışarıda donunu sallayarak havalandırmış. Pencereyi kapatmış ve yerine dönmüş. Kulağı içerdeki telefon konuşmasında,veda sözleri özgürlüğünün sona erdiğine işaret edene kadar bu duruma beş dakika kadar devam etmiş. Mutlu bir şekilde gülümsemiş masumca. Karisi döndüğünde, onu o kadar beklettiği için özür dilemiş. Gözünü açıp açmadığını sormuş ve kocası gözünü hiç açmadığına yemin etmiş. Bunun üzerine karisi, gözündeki bağı çözmüş ve bağırmış ...
- "IYIKI DOGDUN ALİ, HAPPY BIRTHDAY ALİ..."
Fakat bu sırada DOGUM GÜNÜ PARTISI için hazırlanmış masanın etrafında oniki adet misafir ağızları bir karış açık oturmuş adama bakıyorlarmış..
GooD aNd EvıL
Meşhur bir filozofa “Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?” diye sorulduğunda “Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan”demiş.
GooD aNd EvıL
Beyefendinin tembel mi tembel bir uşağı vardı. Bir gün ona "Yusuf, ayakkabılarımı getir" dedi.
Yusuf ayakkabıları getirdi ama pis ve boyasızdı.
Beyefendi : Bugün ayakkabıları boyamamışsın !
Uşak : Beyefendi, bugün caddeler çamurlu. Dışarı çıkınca ayakkabılarınız nasıl olsa çamurlanacak!
Beyefendi güldü ama hiçbir şey demedi. Dışarı çıkarken Yusuf:
-Beyefendi, beyefendi! Anahtar!
- Anahtar mı? Ne anahtarı?
- Kahvaltı etmek için, dolabın anahtarı!
- Kahvaltı etmek için mi? Bugün kahvaltı etmeyiver. Nasıl olsa iki saat sonra acıkacaksın!
GooD aNd EvıL
Adamın biri yabancı bir şehirde, bir evin kapısını çalarak şu ricada bulunur :
-Pek susadım, buralarda su bulamadım, lütfen bana bir bardak su verir misiniz?
Kapıyı açan çocuk, adamın yüzüne bakarak, kısa bir tereddütten sonra :
-İstersen ayran getireyim, der.
Adam bu teklifi teşekkürle kabul ettikten sonra, çocuk bir çanak ayran getirir. Adam ayranı içtikten sonra çocuk :
-İstersen daha getireyim, der.
-Zahmet olur yavrum.
-Hayır, zaten bu ayranın içine fare düştüğü için nasıl olsa dökecektik!
Bunun üzerine, adam iğrenerek, elindeki ayran çanağını hiddetle yere atıp parçalayınca, çocuk feryadı koparır :
-Anne, kapıdaki adam köpeğin çanağını kırdı!
GooD aNd EvıL
Uyanık mı uyanık bir seyyar satıcı bir yerde tezgahını kurmuş, etrafına bir çok insan toplamıştı. İçi su dolu bir şişeyi seyircilere göstererek " Hey millet! Bu ilaçtan kim bir tatlı kaşığı içerse ömrü uzar; birkaç asır sapasağlam yaşar. Mesela bana bakın; ne kadar sağlıklıyım değil mi? Bu ilaçtan bir tatlı kaşığı içtim ve üç yüz yıldır yaşıyorum." dedi.
Adamın sözüne hiç de inanmayan bir seyirci, satıcının çırağına sordu:
- Doğru mu diyor? Gerçekten bu kadar yaşlı mı?
- Valla tam olarak bilmiyorum. Çünkü sadece iki yüz yıldır ona çıraklık ediyorum!
GooD aNd EvıL
23 Nisan'da çocuk öğretmenine sorar:
- Öğretmenim 23 Nisan çocukların bayramıdır değil mi? Ögretmen:
- Evet, diyerek soruyu cevaplar. Çocuk:
- Öğretmenim siz söylemiştiniz; bayramlarda insanlar dinlenir ve birbirlerini ziyaret ederler değil mi? Ögretmen:
-Evet yavrum. Çocuk:
- Anlamadığım bir şey var? "Niye 23 Nisan`da en çok yorulan biz oluyoruz".
GooD aNd EvıL
Çok iyi giyimli bir iş adamı Vatikan'a gelir papayla görüşmek istediğini söyler. Kendisini bir Kardinal'e götürürler. Adam ısrar eder.
- Sizinledeğil, doğrudan Papa ile ve yalnız görüşmek istiyorum. Sonunda adamı Papa'nın huzuruna çıkarırlar. Ama adamın ne istediğini merak eden Kardinaller kapının dışında kulak kesilmiş içeriyi dinlemektedirler. İçeride sesler yükselmiştir.
Adam :
- 1 milyar dolar.
Papa :
- Olmaz
- 2 milyardolar.
- Hayır.
- 5 milyar dolar.
- Hayır.
Adam kapıyı çarpar, hışımla uzaklaşırken Kardinaller içeri koşuşur.
- Sayın Papa hazretleri, 5 milyar dolar muazzam bir para. Düşünün bu para ile kaç katedral, kaç kilise yapılır, dünya üzerine kaç misyoner gönderilirdi. Parayı niçin kabul etmediniz ?
- Ne yani ? Her duadan sonra Amin yerine Coca Cola mı deseydik ?
GooD aNd EvıL
09-01-2007, 07:22 PM
Memur işe girmiş. Ay başında maaşını alınca bir de ne görsün zarfta 100 milyon fazla var. Sesini çıkarmamış, parayı bir güzel harcamış. Bir sonraki ay gelince bu seferde zarfta 50 milyon eksik çıkmış. Memur köpürmüş:
- Maaşım 50 milyon eksik böyle hatayı kabul etmem, diye bağırınca
- Peki 100 milyon fazla aldığın zaman niye sesini çıkarmadın, diye sormuşlar.
- Prensibimdir ilk hatayı affederim
GooD aNd EvıL
Adam süper dedikoducu ve meraklı, ve marketi var..
Bir gün dükkanının karşısına bir Çinli lokanta
açar. Bizimki çatlar meraktan.. Bu Çinli ne
pişiriyor diye..Aniden Çinli bunun dükkana
gelir ve 3 kutu köpek maması istiyorum der.
Bizimki şöyle düşünür içinden (yaaaa demek bu
köpek maması yediriyor millete)"Veremem" der..
Çinli "neden? " diye sorar."Köpeklerinizi
görmem lazım..."Çinli "tamam" der ve gidip
köpekleri getirir mamaları alır.. 1 hafta sonra
Çinli tekrar gelir.. "4 kutu kedi maması" der....
Bizimki yine (hummm bak köpek maması tutmadı
şimdi de kedi ha) "veremem" der.Çinli sorar
"neden? ""Kedileri görmem lazım..."Çinli sabırlı..
Gider getirir kedileri alır mamaları. Yine 1
hafta sonra Çinli gelir elinde 1 paket..
Bizimki sorar : "Bu ne? "Çinli "aç bak" der.
Adam açar bir de ne görsün kutunun içinde bok
var.."Bu neeeeee" der?.Çinli: "Şimdi de 5 paket
tuvalet kağıdı lütfen !!!"
GooD aNd EvıL
Okyanusta büyük bir gemi hızla ilerliyorken, bir an gemi kaptanı herkesi güverteye çağırmış. Herkes güverteye toplanınca:
- "Size bir kötü bir de iyi haberim var" demiş. "Hangisi ile başlayayım?"
- "İyi olanla" demiş yolcular...
- "11 dalda oscar kazanacağız..."
GooD aNd EvıL
2 haftalık evli bir çift.. Adam bir akşam yalnız başına çıkıp arkadaşlarıyla eğlenmek ister.. Karısına; "Sevgilim, ben çıkıyorum" der.
Evden çıkmak üzere kapıya yöneldiği sırada karısı sorar; "Nereye gidiyorsun hayatım?"
Adam soruya duraksamadan; "Bara gidiyorum bi tanem arkadaşlarımla bişeyler içeceğiz.." diye yanıt verir.
Karısı hemen sevecen bir ses tonuyla "Aman da aman benim kocacığım içki mi istiyormuş!" diye hemen minibar'a koşar ve 12 ülkeden 25 degisik içki çeşidini adamın karşısına koyar...
Adam bunun üzerine; "Benim düşünceli tatlı sevgilim. Çok teşekkür ederim, ama barda... Biliyorsun.. Buz gibi bardakta...."
Adam daha cümlesini bitiremeden kadın hemen mutfağa koşar, derin dondurucudan çıkardığı bardağı koşa koşa adama getirir.. "Aman da aman benim aşkım içkisini buz gibi bardakta mı içmek istiyormuş.. Al bakalım." diyerek bardağı adama verir.
Adam şaşırmış vaziyette; "Benim güzel kurabiyem. Ama barda buz gibi içkimi içerken yanında yediğim çerezler. Bilsen canım nasıl çekti. Sana söz, 2-3 saat içinde döneceğim."
Kadın; "Aman da aman benim canımın içi kocacığım çerez mi istiyormuş." der ve koşa koşa içeri gider.
Döndüğünde bir tepside 15 çesit çerez, fıstık, fındık, ne ararsanız tabaklara koyup adama getirir. Adam artık dudaklarını ısırmaya başlamıştır ve son bir güçle kadına der ki; "Ama benim güzel meleğim, barda biliyorsun hani arkadaş arkadaşa ortamda. Erkek erkeğe bi muhabbet vardır bilirsin, hani biz kendi aramızda biraz "rahat" konuşuruz.." der.
Ve bunun üzerine kadın ona gülümser; "Aman da aman benim bitanecik kocacığım erkek erkeğe rahat muhabbet etmek mi istiyormuş. O zaman... BANA BAK OĞLUM! AL ŞU LANET OLASI IÇKİNİ BARDAĞINA DOLDUR VE ÇEREZLERİNİ DE YE ZIKKIMLAN, HİÇBİRYERE GİTMİYORSUN ANLADIN MI? KOÇÇÇÇUM!!!!!"
GooD aNd EvıL
Bir gün Sultan İbrahim Edhem sarayında oturmuş, görevlileri de huzurunda saf kurmuşlardı. Derken elinde keşkül ve asâsıyla bir derviş çıkageldi. Saraya girmek istiyordu.
Görevliler sordular:
-İhtiyar, nereye gidiyorsun?
-Bu hana gitmek istiyorum.
- Burası han değil, Belh sultanının sarayı.
- Hayır, handır.
Sultan konuşmaları duyunca dervişi yanına çağırdı.
- Ey derviş! Burası benim sarayım. Neden han diyorsun buraya?
- Ey İbrahim! İzin verirsen sana birkaç soru soracağım. Bu saray ilk önce kimindi?
- Dedemin.
- Deden ölünce kime kaldı?
- Babama.
- Baban ölünce kime kaldı?
-Bana.
- Sen ölünce kime kalacak?
- Oğluma.
- Ey İbrahim! Birinin girip birinin çıktığı yer han değil de nedir?
GooD aNd EvıL
Küçük Mehmet annesine, babasının başında neden saç olmadığını sordu.
Annesi:
- Bak oğlum, dedi. Baban fazla düşünceli de ondan...
Mehmet tebessüm etti:
- Şimdi anladım anneciğim, neden senin bu kadar çok saçın olduğunu...
GooD aNd EvıL
09-01-2007, 07:23 PM
Zamparanın birinin iki tane karısı varmış birisi hak diğeri huk.Adam hak'a akşam geç gelirsem bilki huktayım.Huk'ada akşam geç gelirsem bilki haktayım diyormuş.Adam gece kafayı çektikten sonra eve dönerken derin bir b*k çukuruna düşmüş adam yardım ister ama kimse yok adamın canına tak etmiş kendi kendine:
-Ulan hak hukta sanar huk hakta bilmezlerki herif boynuna kadar bokta...
GooD aNd EvıL
Adam işitme cihazı almak için bir mağazaya girmiş, tezgâhtara,
"Ucuz bir şey olsun!" diyerek..
"Fiyatlar 2 dolar ile 2000 dolar arasında değişiyor efendim..!" demiş tezgâhtar...
"2 dolarlık model nasıl bir şey?"
"Bu butonu kulağınıza takıp şu teli boynunuzun üzerine bırakıyorsunuz efendim!"
"Bu nasıl çalışıyor?" "Çalışmıyor efendim...
Kulağınızda bunu görenler daha yüksek sesle konuşmaya başlıyorlar..."!
GooD aNd EvıL
Mahmutpaşa'dan aldığı tişörtü çocuğuna giydirdi. Emineönü'ne doğru yürüdüler. Biraz sonra yağmur başladı. Islanan tişört çekti. Düttürü Leyla'nın giysisine döndü çocuğun üstünde. Çocuğu elinden tutup yeniden Mahmutpaşa'ya getirdi. Satıcının yanına yaklaştı, tişörtü işaret etti: - Tanıdın mı?
Satıcı pişkin: - Maşallah maşallah! Ne de çabuk büyümüş, delikanlı olmuş maşallah!
GooD aNd EvıL
Kasabanın oduncusu papazın evine odun götürmüş. Odunları kömürlüğe boşaltırken, nasıl olduysa olmuş, bir tanesi gitmiş alt kattaki pencerenin camını kırmış. Oduncu çok telaşlanmış ve özür dilemek için papazı aramış ama bulamamış. Aynı telaş içerisinde evine dönmüş ve kapıda kiliseye derse giden oğluyla karşılaşmış. Çekmiş oğlunu kenara olanları anlatmış ve "bak oğlum papaz efendi sorarsa - babam boşaltırken bir kaza olmuş ve çok özür diliyor- dersin" demiş. Çocuk da telaşlanmış ama yapacak bir şey yok kilisenin yolunu tutmuş. Papaz o gün yaratılış hakkında konuşuyormuş. Ve oduncunun oğluna "söyle bakalım sen dünyaya nasıl geldin?" diye sormuş. Oduncunun oğlu da kekeleyerek: "babam çok özür diliyor, boşaltırken bir kaza olmuş!" demiş.
GooD aNd EvıL
Memleketim insanı memleketini para kazanmak maksatlı süreli veya süresiz bir miktar terk eder. Memlekette hatun onu bekler. Bey efendimiz geldiği andan itibaren hane halkı tarafından o gün bayram ilan edilir. Yine böyle bir gün, yine böyle bir hanenin önünde cereyan eden olay şöyledir: Hanenin dişi kuşu, kocasının gurbetten getirdiği kol saatini kolunu gere gere taşımaktadır. Bir yandan da bahçeye yıkadığı çamaşırları asar. Yeni saati gören komşusu dişi kuşa saatin kaç olduğunu sorar. Saatin rakamlarından çok görüntüsü ile ilgilenen, okuma yazmadan zannımca yoksun dişi kuş ise "Guşluği beş geçir" diye cevap verir.
GooD aNd EvıL
Kadın: Evlendiğimiz zaman, senin bütün üzüntülerini ve sorunlarını paylaşmak istiyorum…
Adam: Çok tatlısın hayatım... Ama çok şükür, benim hiçbir üzüntüm ya da sorunum yok....
Kadın: Ama daha evlenmedik ki...
GooD aNd EvıL
Hacca gidecekleri taşıyan bir uçakta, yaşlı adamın birisi hostesten su istemiş. Hostes isteği üzerine suyu getirmiş. Aradan kısa bir süre sonra aynı adam tekrar su istemiş ancak hiç su kalmamış...
Bu durumu pilota bildirmiş hostes. Pilotta son çare olarak baradağa işemiş. Hostes suyu götürmüş. Bizim ihtiyar kana kana içmiş. Aradan beş dakika sonra aynı adam tekrar su istemiş. Bu sefer de yardimci pilot işemiş. Bizim ihtiyar bunu da kana kana içmiş.
Aradan bir beş dakika sonra sonra ihtiyar yine su istemiş. Bu sefer pilotlarda kalmadığı için hostes kendisi işemiş. Yaşlı adama götürmüş.İhtiyar suyu kana kana içmiş ve ardından..Ohhhhh...
-Evladım, bu su diğer getirdiğin sulardan farklı bunun markası ne? demiş....
Hostes te gayet içten bir cevapla...
-Beyefendi, önce içtiğiniz su, çeşme suyuydu; bu ise kuyu suyu !!! demiş....
GooD aNd EvıL
09-01-2007, 07:24 PM
Üç bayan ve üç erkek iş icabı trenle bir seyahate çıkmaları gerekir. Tren garına giderler. Üç bayan 3 bilet aldığı halde erkekler
tek bilet alır. Bayanlar bunun sebebini sorduklarında erkekler
- "Bekleyin ve görün"
derler.
Trene binerler ve tren hareket ettikten bir süre sonra üç erkek kalkıp hep beraber trenin tuvaletine girerler. Biraz sonra kondüktör
gelir ve üç bayandan üç bileti alır. Tuvaletin önünden geçerken kapıyı tıklatıp,
- "Bilet lütfen"
der. Kapı açılır ve bir el bileti uzatır. Bayanlar bunu görürler. Taktiği kapmışlardır. Dönüş yolculuğu için yine gara giderler. Bayanlar bu sefer tek bilet almışlardır. Erkekler ise hiç bilet almaz. Bayanlar yine şaşırıp sebebini sorduklarında Erkekler
yine bekleyip görmelerini söylerler. Bir süre sonra yolculuk başlar. Önce bayanlar kalkıp tuvalete girer. Ardından da erkekler
karşısındaki tuvalete. Kondüktörün gelmesine yakın bir erkek çıkıp karşı kapıyı tıklar ve:
- "Bilet lutfen"
der.
Açılan kapıdan bir el bileti uzatır. Bileti alan erkek diğer tuvalete geri girer!..
GooD aNd EvıL
Roma'da dünyaca ünlü San Pietro Kilisesi'nde büyük bir pazar ayini... Görkemli bir dinsel tören.. Papa bile katılıyor. Koskoca meydan mahşer yeri gibi. Kilisenin içi de dışı da tıklım tıklım. Bu arada kilise kapısında iki adam özellikle dikkati çekiyor. Ikisinin de boynunda kocaman birer levha asılı. Birinde "Ben koyu bir Hristiyanım, lütfen bana yardım ediniz" yazılı. Ötekinde ise sadece "Ben koyu bir Yahudiyim" yazıyor. Tabii ki kiliseden çıkanlar Hristiyan olduğunu ifade eden adama yanaşıyorlar ve ellerini ceplerine atıp cömertçe bir şeyler veriyorlar. Yahudi olduğunu ifade eden adamda ise siftah yok. Bu arada kiliseden çıkan iyi niyetli biri "Yahudiyim" yazısı taşıyana sokuluyor. "Bana bak kardeş" diyor, "..dürüstlük iyi bir şey, ama binlerce Hristiyan kiliseden çıkarken, senin Yahudi olduğunu böyle aleni olarak ifade etmen kanımca hiç de akıllıca bir hareket değil. Bak kimse sana para da vermiyor zaten.. Bence çıkar o yazıyı boynundan, sen de şu Hristiyan gibi..." deyince; boynunda "Yahudiyim" yazılı adam "Hristiyanım" yazılı olana dönüp sesleniyor:
- Heey! Salamon! Herife bak be! Gelmiş bize ticaret öğretiyor..
GooD aNd EvıL
Birgün üç yaşlı adam muhabbet ederken içlerinden biri:
-Yaa bu günlerde çok bunadım.Bir gün baktım kapıda bir kadın var,misafir zannettim,içeri aldım muhabbet etmeye başladım.Meğerse kadın benim karımmış.
Diğeri oradan atlamış:
-O da birşey mi?Ben merdivenlerden bizim kata gidiyordum.Birden durdum ve aşağı mı gidiyordum yoksa yukarı mı onu unuttum.
Sonuncusu da:
-Yaa siz de çok bunakmışsınız.Allah korusun benim öyle bir sorunum yok,der ve kulağını çekerek tahtaya vurur.
-tak..tak..tak...
-kim o?
GooD aNd EvıL
Soğuk bir kış akşamı, MacDonalds'ın kapısından
içeri yaşlı bir amcayla teyze girmişler, bir masaya oturmuşlar.Derken amca, kasaya gidip 1hamburger,1 büyük boy patates ve bir büyük Cola almış.Elinde tepsiyle masaya dönmüş, hamburgeri ikiye bölerek yarısını teyzenin önüne koymuş,sonra bütün patatesleri tek tek sayarak onlarında yarısını teyzeye vermiş, sonra Cola kutusunu da ortaya koymuş, önce bir yudum kendisi içiyor sonra da teyze bir yudum alıyormuş. Herkes ne
tatlılar, iki tonton buraya gelmişler, bir kişilik yemeği ikisi yiyorlar zavallıcıklar diye onları izliyomuş. Derken bir de bakmışlar ki teyzenin
önünde hamburgerle patatesler olduğu gibi duruyor, kocasının afiyetle yemek yiyişini seyrediyor arada bir de Cola'dan bir yudum alıyormuş. Sonunda
orda çalışanlardan biri dayanamamış, yanlarına gitmiş:
-Afedersiniz, ben sizi izlemekten kendimi alamadim lütfen izin verin size bir menü kendim ısmarlayayım.
- Yaşlı amca teşekkür ederiz ama biz halimizden memnunuz.60 yıldır evliyiz ve herşeyimizi işte böyle
paylaşırız demiş.
Bunun üzerine genç adam teyzeye dönmüş:
-Peki ama teyzeciğim, siz neden hamburgerinizi
patateslerinizi yemiyorsunuz,neyi bekliyosunuz?
Yaşlı teyze cevap vermiş :
-Dişleri...!!!
GooD aNd EvıL
Uçakta beş kişi varmış. Pilot, Michael Jordan, Bill Gates, Dalai Lama ve bir hippi.
Oldukça yüksek bir irtifada uçarlarken, uçağın motorları birdenbire bozulmuş ve uçak hızla düşmeye başlamış. Pilot büyük bir telaşla yolcuların yanına gelmiş. "Beyler" demiş "biraz sonra yere çakılacağız ve sadece dört tane paraşütümüz var, biri bende!" deyip paraşütü ile uçaktan atlamış.
Michael Jordan hemen ayaga fırlayarak "Beyler" demiş "Biliyorsunuz ben dünyanın en büyük sporcusuyum ve dünyanın benim gibi insanlara ihtiyacı var" ve bir paraşüt kapıp uçaktan atlamış.
Derken, Bill Gates de hemen ayaga fırlamış "Beyler" demiş "Biliyorsunuz ben de dünyanın en zeki adamıyım ve dünyanın benim gibi zeki insanlara ihtiyacı var" ve o da paraşütlerden birini kapıp atlamış.
Dalai Lama ve hippi birbirlerine bakmışlar. Dalai Lama "Evlat, ben oldukça verimli ve bereketli bir hayat yaşadım, gerçek aydınlığı buldum. Oysa senin önünde uzun ve güzel bir hayat var. Paraşütü al ve atla, kendini kurtar" Hippi gülmüş:
"Endişelenme dede, kendini dünyanın en zeki adamı sanan, az önce benim sırt çantamla atladı!"....
GooD aNd EvıL
09-01-2007, 07:25 PM
Bir İngiliz turist Mısır'daki Tutankamun heykelini ziyaret ederken, orada bulunan müze tercümanı gence sorar:
- Bu heykelin yaşı kaçtır?
Memur cevap verir:
- Dört bin bir sene, altı ay, on gün...
Turist çok şaşırmıştır, hemen sorar:
- Bu kadar ince bir hesabı, buralarda, hangi teknikle bulabiliyorsunuz?
Tercüman kendinden emin bir eda ile cevap verir:
- Teknik falan değil, ben burada işe başladığımda bunun dört bin senelik olduğunu söylemişlerdi. Ben ise burada bir sene, altı ay, on gündür çalışıyorum. Ne eder?
GooD aNd EvıL
Küçük Ahmet, bakkala öfkeyle sordu:
-Neden hep küçük yumurta veriyorsun?
-Taşıması , kolay olur da ondan.
Ahmet eksik para verip yumurtaları alıp giderken bakkal seslendi:
-Ama sen eksik para verdin.
Küçük çocuk arkasına dönüp gülerek:
"Para daha çabuk sayılır.
GooD aNd EvıL
Coca Cola'nın pazarlama müdürlerinden biri Ortadoğu'daki görevinden büyük bir hayal kırıklığı içinde dönmüş. Bir arkadaşı ona sormuş:
- Sence Araplar üzerinde niye başarılı olamadınız?
- Beni Ortadoğu'ya ilk gönderdiklerinde kendime çok güveniyordum, bir tek sorun vardı, o da Arapça bilmememdi. O yüzden onlara vermek istediğim mesajı yan yana 3 poster halinde hazırladım. Birinci posterde kızgın bir çölde kumların üstünde sürünen, susuzluktan kavrulmuş bir adam. İkinci posterde adam yerde bulduğu Coca Cola'yı alıp içiyor. Üçüncü posterde ise adam diriliyor, ayağa kalkıyor ve capcanlı oluyor.
- Eee bu harika bir reklam, niye işe yaramadı?
- Arapların sağdan sola doğru okuduklarını bilmiyordum ki !
GooD aNd EvıL
İki tane çiftçi; biri Adanalı diğeri Kayserili, sohbet ediyorlarmış; bu arada haliyle zenginlikleriyle övünüyorlar.. Adanalı başlamış :
- "Bizim orda sabah güneş doğmadan biniyoruz arabaya, akşam oluyo biz hala çiftliğin öteki ucuna yetişemiyoz."
demiş... Kayserili de bunun üzerine:
- "Yav bizim de vardı öyle eski bi arabamız, ama geçenlerde satıp yeni modelini aldık..."
GooD aNd EvıL
Bir gün çölde bir cin ağacın tepesinde yalnızlıktan sıkılmış bakınıyordu birde ne görsün ileride bir karartı hemen atlamış aşağıya bir de ne görsün 11 tane Arap.
1. Arap'a sormuş dile benden ne dilersen.
Ben beyaz olmak istiyorum demiş. Cin hemen yapmış.
2. Arap'a sormuş. O da aynı şeyi demiş.
3. Arap'a sormuş. O da aynı şey demiş bu böyle 10.ya kadar gitmiş. Sıra 11.'ye gelmiş cin :
- Hadi bakalım söyle şimdi ne istiyorsun.
- Siyahları beyaz, beyazları siyah yap.
GooD aNd EvıL
MANTIK NEDİR?
Yeni bir kitaplık yaptıran Abdülrezzakiye tanıdığı bir Kitapçıya gider ve şöyle renkli afilli, simli bir kitap almak ister arar tarar bir de bakar ki kırmızı yanları simli kalın bir kitap görür ve kitapçıya:
- Ule babo been şuu galin etrafi guzel olan girmizi kitabi istiyom...
- O kitap sana yaramaz Abdül!
- Niye babo biz gıromuyuz gi anlamayak? O nedir gi ağam?
- MANTIK'dır :)
- Ule MANTIĞ ne ola ki babo!
Kitapçı düşünmüş ,,,ulen bu kıroya gel de şimdi MANTIK'ı anlat anlatmadan da kolay kolay gitmez,,, diye düşünmüş, sonunda MANTIK'ı abdülrezzakiye'ye anlatmanın yolunu bulmuş ve başlamış anlatmaya:
- Abdül senin evde akvaryumun var mı?
- Vuuaarrr!
- Demek ki sen balığı ve suyu seviyorsun...
- Heeee...!
- O zaman sen denizi de seversin?
- heeee..!
- Eeee denizde; kum ve güneş olur?
- he babo olurrr...!
- Sen bunları da seversin?
- Heeeee...!
- O kumların üzerinde yatan kadınlara da ilgi duyarsın?
- Ohhhh babooooo heeeeee eee...!
- O zaman sen homoseksüel değilsin.
- O da ne ola gi babo
- ! Hani inbe var ya o işte.
- haaaaaaaa.
- İşte bak abdül gördün mü senin erkek olduğunu MANTIK yoluyla gösterdim işte MANTIK bu anladın mı?
- heeee yaaaa MANTIĞ guzel şeymiş babo yaov
der ve abdül MANTIK kitabını alır evine gider kitaplığın şöyle göze çarpan ve herkesin görebileceği yere koyar ardından arkadaşı abuzittine telefon eder:
- Abuzittin oğlim bizim eve kitapliğ var ya heee oğlim işte ondan ... geh de bir bah hele..
Der ve telefonu kapatır abuzittin gelir kitaplığa bakar ve MANTIK kitabını görür döner Abdülrezzakiye'ye:
- Ule abdül bu ne ola ööleee gocaman fistanlı...!
- MANTIĞ oğlim :)
- Ule MANTIĞ da ne ole gi ..?
Der ve Abdülrezzakiye'yi alır bir sevinç ,,, işte fırsat bi hava atiim bizim abuzittine,,, diye düşünmüş ve dönmüş abuzittin'e: - Babo seenin evde Egveryum var midir?
- Yuhturrr...!
- .... haaaa (!)
- O zaman sen İ***'SİN be oğlim ...
GooD aNd EvıL
09-01-2007, 07:26 PM
Adam evlenir ve çalışmak amacıyla gurbet ellere gider. Yıllar sonra evine dönen adam bakar ki evde 3 çocuk bulunmaktadır...
Baba eşine bu çocukların kimden ve nasıl olduğundan kuşkulanarak karısına sorar...
Baba: "Büyük çocuk nasıl oldu?"
Karası: " Hani sen gurbete giderken var ya..."
Baba : Ya şu ortanca çocuk?
Karısı : "Hani sen bir ara izine gelmiştin ya..."
Baba tam kuşkulanmış ama son çocukta emin olacak...
Baba : Peki bu son çocuğa ne diyeceksin bakalım..?
Karısı : "Zaten onun da sana baba dediği mi var, baksana oturmuş yoğurdunu yiyor..."
GooD aNd EvıL
Oymak beyi, izci adaylarını karşısına toplamış, onlara izciliğin ilkelerini anlatmaya çalışıyordu:
-Bakın çocuklar, dedi. Bir izci, her gün, hiç olmazsa bir kez birine yardımcı olmalıdır. Hastalara...Yaşlılara...Muhtaçlara... Her sabah okula geldiğiniz zaman size bir gün önce nasıl bir iyilik yaptığınızı soracağım. Tamam mı?
Ertesi sabah oymak beyi çocukları toplayıp sordu :
-Söyleyin bakalım... Dün ne gibi bir iyilik yaptınız?
Bütün çocuklar, hep bir ağızdan :
-Yaşlı bir kadının karşıdan karşıya geçmesine yardım ettik efendim.
Adamcağız şaşırdı :
-Hepiniz mi?
-Evet efendim, hepimiz birden.
-Neden?
Çocuklardan biri cevap verdi :
-Kadın karşıdan karşıya geçmek istemiyordu, ondan efendim!
GooD aNd EvıL
Büyük İskender'in çok hızlı koşan bir atı vardı. Bir gün atına binmiş, ordusunu teftiş ediyordu. Gözü cılız bir ata binmiş olan bir askere ilişti.
- Üstüne bindiğin şu ölümcül at da neyin nesi böyle? dedi.
Asker güldü ve
- Ben savaş meydanında kalmak için bu ata bindim. Oysa sen savaş meydanından kaçabilmek için bu hızlı ata binmişsin! dedi.
GooD aNd EvıL
09-02-2007, 11:13 AM
Adam kaynanasıyla birlikte Avrupa gezisine çıka caktı, arkadaşı sordu:
-Yahu sen hep kaynanandan yakınıp durmaz miydin? Şimdi de Avrupa gezisine mi çıkarıyorsun?
-Ne yapayım kardeşim, sık sık Avrupa'yı görmeden Allah canımı almasın! deyip duruyor... Benimki, bir umut işte...
GooD aNd EvıL
Gümrük kapısından bir İngiliz, bir Fransız, bir Türk geçmek için bekliyorlarmış. Gümrük görevlileri valizlerini kontrol etmeye başlamış. Önce İngiliz'in valizine bakmışlar. İçinden 7 adet don çıkmış. "Niye 7 tane?" diye İngiliz'e sormuşlar. O da "Haftanın yedi gün var. Hepsi için bir tane. Pazartesi, Salı, Çarşamba..." demiş. "Vay be! Helal olsun medeniyete, temizliğe bak adamlardaki." Sıra Fransız'ın valizine gelmiş. açmışlar bakmışlar 8 tane don. "7'yi anladık da niye 8?" diye sormuşlar. Fransız "Pazartesi, Salı, Çarşamba... Hergün için bir tane, bir tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım" demiş. "Vay be! Adamlardaki temizliğe medeniyete bak!" demiş görevliler. Sıra Temel'e gelince açmışlar bakmışlar tam 12 adet don. "Vay be! Ne varsa bizim insanımızda var. Şu medeniyete, şu temizliğe bak!" Sormuşlar "Neden 12 adet?" Bizimki cevap vermiş "Ocak, Şubat, Mart,......"
GooD aNd EvıL
Seçim öncesi listeleri düzenleniyordu. Genel Başkan bir öneride bulundu:
-Aday listesine Ali Bey'i mutlaka alın. Hemen itirazlar yükseldi:
-Ama efendim, o aptalın biridir.
-Memleketimizde hatırı sayılır oranda aptal var. Onların da temsil edilmek hakkıdır.
GooD aNd EvıL
Canberk ile Caner sohbet etmektedirler:
-Ula Canberk hiç düşündün mü itfaiye arabası niçin kırmızıdır?
-Ula düşünecek ne var seninde g*tüne o kadar hortum girse sende kızarırsın.
GooD aNd EvıL
09-02-2007, 11:14 AM
Vurdumduymaz bir adamın evi yanmış. Komşusu koşarak yanına gelmiş.
"Koş efendi, evin yanıyor."
Adam sakince cevap vermiş:
"Ev işlerine karım bakıyor."
GooD aNd EvıL
09-02-2007, 11:15 AM
Sirkette eski genel mudur kovulmus, yeni bir genel mudur atanmisti. Eski mudur gorevi devrederken, yenisine tavsiyelerde bulundu ve 3 adet zarf verdi. Her biri numaralanmisti. Eski mudur yenisine ileride her basi sikistiginda bir zarfi acmasini soyledi. Ve yeni mudur ise basladi.
Alti ay isler yolunda gitti. Fakat sonra satislar birdenbire dustu. Ne yapacagini bilemeyen yeni mudur, en sonunda birinci zarfi acti. Zarfta soyle yaziyordu:
- Kendinden onceki muduru sucla...
Yeni mudur hemen bir basin toplantisi ayarladi ve sorunlar icin kendinden onceki mudurun politikalarini sucladi. Basin ve borsa bu aciklamalara olumlu bakti, sirket hisseleri toparlandi, bu arada da satislar duzeldi...
Isler bir sure daha yolunda gitti. Fakat sonra uretim sorunlari cikti. Onceki olaydan tecrubeli yeni mudur gecikmeden ikinci zarfi acti. zarfta su yaziyordu:
- Sirketi yeniden organize et.
Yeni mudur reorganizasyonu uygulamaya koydu, sorun cozuldu.
Bir sure sonra isler yine bozuldu. Yeni mudur kosa kosa gitti ve ucuncu zarfi acti. zarfta soyle yaziyordu:
- 3 zarf hazirla...:)
GooD aNd EvıL
Bedava yag
Kirsehir'de bir hemserimiz, yasli ve saf annesine telefon edip "Teyze, ben PTT'den ariyorum. Denemek için telefonlara yag verecegiz. Evinizin pislenmemesi için telefonun altina bir tabak koyun" der.
Aksam eve geldiginde ne görsün Kirsehirli. Telefon makinasinin altinda bir tabak, onun altindabir tepsi, onun da altinda kocaaaman bir sini...
GooD aNd EvıL
Cep telefonlarinin yeni çiktigi zamanlar, iki eleman Cuma namazinda. Birisi telefonu o gün almis.
Namazin ortasinda acemi abinin telefonu basliyor zit dirii zit diriii çalmaya...
Bütün millet küfür ederken abinin çabalarini gören arkadasi aynen söyle diyor:
- kul euzu birabbin nas
- yes'e bas
- melikin nas
- yes'e bas
- ilahin nas
- yes'e bas -... ".
GooD aNd EvıL
09-02-2007, 11:16 AM
20.yy da bir çoçuk babasına sormumaya başalamış:
-Baba köpeklerin kuyruklarını kesip kemer yapmak günah mıdır? Baba ilgisizce
-günahtır evladım. demiş
-peki baba zencilerin derilerinden paspas yapmak günah mıdır?
-o da günahtır evladım
-peki baba Çinlilerin beyinlerinden çorba yapmak günah mıdır?
- offf o da günahtır evladım
-peki baba Yahudilerin yağlarından sabun yapmak günah mıdır?
baba en sonunda dayanamaz
-Değildir ulan .Öff bee Adolf nerden aklına gelir böyle sorular
sormak...
GooD aNd EvıL
Ahmet tren ile Ankara'ya giderken yol kenarında koyun sürüsü görür.Cemal arkadaşına dönerek burada tam 397 koyun var.Cemal arkadaşı dayanamayarak bu kadar kısa sürede bunca koyunu nasıl saydın.Ahmet cevap verdi."Ayaklarını sayıp dörte böldüm."diye cevapladı.
GooD aNd EvıL
İki arkadaş golf oynayarak ve iyi vakit geçirerek halı gibi
çimenlerle kaplı sahada dolaşmaktadırlar. Sahanın yanından geçen yolda büyük ve kalabalık bir cenaze konvoyu görürler. Adamlardan biri, şapkasını çıkartır, büyük bir saygıyla cenazeye doğru dönerek diz çöker, içinden bir kaç küçük dua mırıldanır ve yine aynı saygı ile ayağa kalkar.
Arkadaşı çok etkilenmiştir. "Hey!" der, "Sen gerçekten temiz yürekli iyi bir insansın!.."
"Tabii," der adam. "Ne de olsa 35 yıllık karımdı."
GooD aNd EvıL
Üç evli kadın aralarında anlaşmışlar gece bara gideceklermiş. Kocalarından izin almışlar. Gece buluşup güzel bir bara gitmişler. Geç saatlere kadar içip sarhoş olmuşlar. Sabaha karşı bardan çıkıp evin yolunu tutmuşlar. Evleri yakın olduğundan yürüyerek gidiyorlarmış. Ama yolun tam ortasında inanılmaz sıkışmışlar ve eve kadar gidemeyeceklerine karar vermişler. Yakınlarında sadece büyük bir mezarlık varmış ve oraya yapmaya karar vermişler. Ama mezarlık çok çamurmuş. Tuvaletlerini yaptıklarında her tarafları çamur olmuş. Ve çamurları donlarıyla temizleyip donlarını oraya atmışlar. İçlerinden biri böyle eve gidemeyeceğini söylemiş. Gözüne bir mezarın üzerinde duran çelenk takılmış. Çelengin üzerinde uzun yazılı bir şerit varmış. Şeritle kendine don yapmış ve evin yolunu tutmuşlar. Sabah olduğunda kadınlardan birinin kocası panik halinde diğer kadının kocasını aramış:
- Ben artık bu kadınla olamam. Benim kadın eve donsuz geldi.
Diğer adam ağlamaklı bir sesle:
- Dostum seninki yine iyi bizimkinin altına 'SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ' diye yazıp göndermişler.
GooD aNd EvıL
adamın birinin beyninde tümör varmış ve beyin nakli gerekiyormuş.bir beyin bulmuşlar fiyatı 500bin dolar adam bu çok pahalı demiş,bu erkek beyni diye cevap vermişler.başka bi tane bulmuşlar o da 5ytl bu da çok ucuz demiş adam bu da kadın beyni demişler.tabi demişler erkek beyni az kullanılmış pahalı ama kadın beyni çok kullanılmış o yüzden ucuz:)))
GooD aNd EvıL
Claudia, Cindy ve Naomi uçakla yolculuk yaparken uçak Afrika semalarında düşmeye başlıyor. Cindy hemen makyaj yapmaya başlamış. Diğerleri
-"Hayırdır Cindy?" diye sormuşlar. Cindy
-"Benim yüzüm güzel olduğu için yamyamlar benim güzelliğimi görüp önce beni kurtarsınlar diye makyaj yaptım."demiş. Bunu duyan Claudia hemen
kabine girip göğüs dekolteli bir elbise giymiş. Bu olayı gören diğerleri
-"Hayırdır" diye sormuşlar Claudia
-"Benim göğüslerim büyük ve güzel Afrikalılar göğüslerimi görüp önce beni kurtarsınlar diye giydim" demiş. Naomi kabine girip çırılçıplak soyunmuş. Diğerleri
-"Ne bu hal Naomi?" diye sormuşlar.Naomi
-"Uçak düşünce önce Karakutuyu kurtarırlar" demiş.
GooD aNd EvıL
Hava tasimaciliginin ilk yillarinda insanlar uçaga binmekten
korktuklari için bir türlü istenen yolcu sayisina ulasilamiyormus.
Bir sirketin promosyon sorumlusu uçaklarinda seyahat eden is adamlarina
birer mektup göndererek eger o hafta rezervasyon yaptirirlarsa bundan
sonraki ilk bes seyahatlerinde eslerinden para alinmayacagini bildirmis.
Bunun üzerine epeyce basvuru olmus dogal olarak. Ve is adamlari esleri ile
katilmislar.
Sirket kampanya sona erdikten sonra bu kez is adamlarinin eslerine
birer mektup göndererek seyahatlerinden memnun kalip kalmadiklarini
sormus. Ancak mektup gönderilen kadinlarin %90 nindan su yanit gelmis :
NE SEYAHATI? , NE ZAMANDI ?
GooD aNd EvıL
09-02-2007, 11:17 AM
Faruk babasına sormuş?
Babacığım uzayda kaç gezegen var?
Bilmiyorum.
İstanbul'u ilk kuşatan kimdir?
Unutmuşum oğlum.
Babacığım sorularımla seni sıkıyor muyum?
Sıkılmak da ne demek oğlum! Sor, sor ki öğrenesin!
GooD aNd EvıL
Kadın bebeğiyle otobüse binerken otobüs şöförü kendini tutamayıp şöyle demiş:
- Aman tanrım ne kadar çirkin bir bebek...
Kadın sinirle biletini kutuya basmış, en arka tarafa geçmiş, bir adamın yanındaki boş yere oturmuş. Adam dönmüş kadına;
- Özür dilerim. Acaba az önce şöförle aranızda ne geçti?
Kadın:
- Büyük bir terbiyesizlik etti. Hakaret...
Adam:
- Bir kamu görevlisi insanlara hakaret edemez. Suç teşkil eder.
Kadın:
- Doğru. Gideyim de şunu bir azarlayayım.
- Merak etmeyin, ben maymununuza gözkulak olurum...
GooD aNd EvıL
BİR gün hoca minareye çıkmış ey halk bugün size ne anlatacağım bilioymusunuz? demiş;
Halk=bilmiyoruz demiş
hoca öğreninde gelin demiş
ertesi günü hoca yine minareye çıkmış ey halk size ne anlatacağım biliyomusunuz demiş
Halk =bilmiyoruz demiş
Hoca yine öğreninde gelin demiş
ertesi günü halk anlaşmış yarısı biliyoruz yarıda bilmiyoruz diycekmiş...
hoca çıkmış minareye ey halk size ne anlatacağım biliyomusunuz demiş..
Halkın yarısı biliyoruz yarısı bilmiyoruz demiş
Hocada bilenler bilmeyenlere anlatsın demiş....
muhahaah!!!
GooD aNd EvıL
adamın biri bir gün iş e görüşmasine gider ve anlaşırlar ama patron bir isteğiniz varmı diye sorar ve adam başlar
-Hafta sonları bana aittir ve çalışmam,en az 1.5 ay ücretli izin yaparım ve resmi tatillerde çalışmam,öyle işe erkende gelmem 10.00'da gelir 16.00'da giderim,en az 4.000$ maaş isterim demiş patronda dönüp:
-Siz yine insaflı çıktınız biz sizin için hafta sonu ve perşembe tatil olsun diye düşünmüştük,en az 2 ay ücretli izin vericektik resmi tatiller sizindi,işe saat 10.00'da gelip 14.00'da gitmenizi düşünmüştük,en az 8.000$ maaş vericektik...bunu duyan adam
-Şaka yapıyosunuz demiş...patronda dönüp
-Önce siz başlattınız demiş
GooD aNd EvıL
Adamin tiki var, tek gözünü sürekli kirpiyor, bir isyerine müracaat etmis...
Yonetici: "Beyefendi okudugunuz okullar harika, sizi hemen ise alirdik ama gözünüzü sürekli kirpmaniz müsterileri rahatsiz eder" diye korkarim.
Bunun üzerine adam:
"Bir saniye, ben iki aspirin alirsam göz kirpmam duruyor" demis.
Ceketinin ceplerini karistirmaya baslamis; karistirirken bir prezarvatif çikmis, sonra kirmizi bir prezervatif, sonra yesil bir prezervatif, mor prezervatif, sari prezervatif, fosforlu prezervatif.....
Sonunda iki aspirin tabletini bulmus, yutmus ve göz kirpmasi geçmis.
Bunun üzerine yönetici:
"Beyim, iyi güzel de bizde birçok bayan çalisiyor, sizin gibi bir cinsi sapigi ise alamayiz!" demis
Bizimki: "Ne sapigi kardesim, ben çok mutlu evliligi olan bir adamim."
- Madem öyle bütün o prezervatifler ne demek oluyor?
- Siz hiç eczanede, eczaciya göz kirparak, "Iki aspirin" dediniz mi?
GooD aNd EvıL
09-02-2007, 11:18 AM
bi gün adamın biri salıncağa binip deveyi becermiş işi bittikten sonra:allahıım beni affet şeytana uydum demiş.şeytan:hadi lan şerefsiz onu yapmak benim bile aklıma gelmemişti demiş
GooD aNd EvıL
Kadinin Bİrİ Kabiz OlmuŞ Ve Eczaneye GİtmİŞ.eczacidan İlaÇ İstemİŞ Ama Dalgin Eczaci YanliŞlikla KadincaĞiza MÜshİl İlaci VermİŞ.kadin Çok Rahatsiz OlduĞu İÇİn Oracikta İlaci İÇmİŞ.eczaneden ÇikmiŞ Ve Yolda Bİrİ *teyzecİm Eczane Nerde Acaba* DemİŞ Kadin Arkasini DÖnmÜŞ Ve Şu Turuncu Çİzgİyİ Takİp Et DemİŞ.
GooD aNd EvıL
adamın biri sürekli karısıyla kavga ediyormuş.
bir gün karısı kocasına ağzına geleri gelmeyeni söylemiş. fakat adam ağzını hiç açmamış. buna çok sinirlenen karısı yanında bulunan bir kova suyu adamın başından aşağı döker. bunun sonucunda adam:
-o kadar gök gürültüsünden söra sağanak yağışı zaten bekliyordum, demiş
GooD aNd EvıL
Mafya babası haraçlarını toplaması için yeni bir tetikçi buldu. seçtigi adam sağır ve dilsizdi. Çünkü baba, bu tetikçi yakalanırsa polise fazla bir şey anlatması mümkün olamaz, diye düşünüyordu. Baba, bir gün ödemelerin geciktiğini fark etti ve tetikçiyi odasına çağırdı, bir de işaret dilini bilen tercüman buldular. Tercüman işaretle sordu:
- "Para nerede?" Sağır dilsiz işaretle yanıt verdi:
- "Ne parası? Benim paradan maradan haberim yok. Neden bahsettiginizi anlamıyorum." Tercüman tercüme etti:
- "Neden bahsettiğinizi anlamıyormuş. " Baba 38'liği koltuk altından çekip sağır dilsizin beyninedayadı:
- "Şimdi sor bakalım, para nerede." Tercüman işaretle sordu:
- "Para nerede?" Sağır
-dilsiz kan ter içinde isaretle yanıt verdi:
- "Şehir merkezindeki parkta, büyük heykelin olduğu kapıdan girince soldan 3. ağacınn kovuğunda yüz bin dolar var."
- "Ne söyledi?" dedi Baba. Tercüman yanıtladı:
- "Dedi ki, hala neden bahsettiğinizi anlamıyormuş, ayrıca o tetiği çekmek de biraz g*t istermiş."
GooD aNd EvıL
DAVİD
Amerikada mahkemede yargıç, tanık kadına kaç çocuğu olduğunu sordu. Kadının ''on'' demesi üzerine, on çocuğunun adlarını sırayla söylemesni istedi.Kadın:
_DAVİD DAVİD DAVİD DAVİD DAVİD...
Yargıç bu kez merakla sordu:
_On çocuğunun adı da David mi?
_Evet.
_Peki çocuklarınız bahçede oynarken nasıl çağırırsınız?
_David dediğim zaman hepsi gelir.
_Güzeeel! Peki birisine sır vereceksen?
_O zaman soyadlarını da söylerim.
GooD aNd EvıL
Bir aile bir yere gittiği zaman hep not bırakır.Yine böyle bir gün küçük çocuk:
Ben arkadaşa ders çalışmaya gidiyorum.
Kız:
Ben arkadaşlarımla diskoya gidicem.
Baba :
Ben mesaiye kalıcam.
Anne:
Ben komşudayım.
Ve eve hırsız girer , her şeyi alır.
O da bir not bırakır:
Bana kolaylık sağladığınız için teşekkür ederim...
GooD aNd EvıL
09-02-2007, 11:19 AM
Adam namaza durmuştu. Arkadaşları onun hakkında konuşmaya başladılar:
- Dindar, takva sahibidir doğrusu.
Bunu duyan adam namazını kesip arkadaşlarına döndü:
- Dahası var; oruçluyum da!
GooD aNd EvıL
Hayat sigortası yapan bir adam,bir müşteriyi ikna etmek için epeyce konşmuştu.Satış yapması için son bir çarpıcı örnek verecekti:
_Düşünün dedi.Geçen hafta bir adamı sigortalattım,ertesi gün otobüs çarptı ve adam öldü.Biz de hemen 50.000 dolar ödedik.
Siz de bu şansa sahip olabilirsiniz!...
GooD aNd EvıL
Mizah ve sporu bir araya getirmek için Hasankale biçilmiş kaftandır.Teyo'ya güreş tutturmak onun çıkmazlarına hınzırca gülmek hasankalede zaman zaman bir halk eğlencesine dönüşür.İşte böyle bir eğlence için Teyo Pehlivana uygun bir yerde tebliğ ederler:
- Dadaş, Yeni bir pehlivan töremiş, "teyo ne ki ben onu bir barmağımnan yıkarım" diyormuş
-Biz de "Ola teyoya nasıl bele dersen, haydı Cuma namazından sora millet bahçasındaki çayırlığa dedik"
Teyo ne desin
-Ola ey demişsiz"
Gün saat gelir çayırlığa çıkılır, Hasankalanın bütün teyo tiryakileri ordadır, bir şamata bir gürültü içinde güreş başlar, ve başlaması ile birlikte, genç teyoyu bohçalayarak altına alır. Herkes söz birliği halinde
-Olmadı, ısınmadan da yıkma yıkılma mı olur. Isınsınlar yeniden tutsunlar.
Bu itiraz üzerine ikinci defa tutuşulur, yine teyo pehlivanın sırtı yerdedir. Ama seyircilere bu sonucu kabul ettirmek ne mümkün.
-Canım çim ıslah, teyonun ayağı kaydı, bu sayılmaz, yeniden tutsunlar göreceksiz.
Böylece üçüncü tutuşma olur. Genç bu sefer göstere göstere Teyoyu altına alır, sırtını yere yapıştırdıktan sonra da göbeğinin üstüne çıkar oturur.
-Tamam mı pehlivan?
Teyo
-İlk sefer de tamamdı ama bu kavatlar inanmirlar
- İyi,iyi değmeyin ohusun!
GooD aNd EvıL
3 adam ölür ve cennetin kapısına gelirler. Cennetin kapısındaki melek onlara der ki:
- Burada tek kural var, ördekleri ezmiyceksiniz....
Adamlar bişey anlamaz ama cennete bir girerler ki, her taraf ördeklerle dolu adım atacak yer yok. İçlerinden biri yanlışlıkla bir ördeğin üstüne basar, anında bir melek gelir yanında da görüp görebileceğiniz en çirkin kadın. Melek adama der ki:
- Sen ördeklerden birini ezdin, ceza olarak bu kadınla seni sonsuza kadar birbirinize bağlıyorum.
...ve melek onları zincirle birbirlerine bağladıktan sonra gider.
İkinci gün adamlardan biri daha yanlışlıkla bir ördeğe basar. Hemen melek çok çirkin bir kadınla gelir ve zincirle ikisini birbirine bağlar. Üçüncü adam tek başına kalır.
Arkadaşlarının başına geleni gördüğü için ördeklere basmadan etrafı dolaşmaya başlar. Aylar geçer ve adam tek bir ördeği ezmemiştir. Bir gün bakar ki melek ona doğru geliyor, yanında da son derece güzel ve seksi bir kadın. Melek hiçbişey söylemeden adamı bu kadınla birbirlerine zincirler ve gider. Adam bu işe çok şaşırır ama çok da sevinir:
- Bunu hakedecek ne yaptım acaba?
Kadın cevap verir:
- Onu bilmem ama ben bugün bir ördek ezdim...
GooD aNd EvıL
09-02-2007, 11:20 AM
Türk ve Japon sirketleri arasinda bir kurek yarisi duzenlenmesine karar verildi. Her iki takimda performanslarinin en ust duzeyine varabilmek icin uzun ve zorlu bir hazirlik doneminden gecti. Buyuk gun geldi ve iki takimda kendini hazir hissediyordu..
Japonlar yarisi bir kilometre farkla kazandilar....
Yaris sonrasi Turk takimi cok sarsilmisti.Turk sirket yonetimi yarisin acik farkla kaybedilmesinin nedeninin bulunmasina karar verdi. Yapilan arastirmalar,analizler ve uzun calismalar sonucu hata bulundu ve cozum onerisi getirildi.
Japonlarin takiminda 8 kisi kurek cekiyor,1 kisi dumencilik yapiyordu. Turk Takiminda ise 1 kisi kurek
cekiyor,8 kisi dumeni kullaniyordu.
9 kisilik Turk takimi Japonlarla bir yaris yapmak uzere yeniden yapilandi. Yeni yapilanma sekli soyleydi;;
- 4 dumen muduru,
- 3 bolgesel dumen muduru
- kurek cekmekle gorevli kisinin performansindan sorumlu bir Dumen yoneticisi,
- ve kurek cekme elemani.
Ikinci yarisi Japonlar iki kilometre arayla kazandilar. Tepesi atan Turk sirketi yonetim kurulu hemen harekete gecti; Yarisin kaybedilmesinden sorumlu tutulan kurekci kovuldu ve mudurlere sorunun cozumune olan katkilarindan dolayi ikramiye verildi.
GooD aNd EvıL
Günün birinde üç adam yürürken karşılarına büyük ve vahşi bir nehir çıktı.. Nehrin karşı kıyısına mutlaka geçmeleri gerekiyordu.
Birinci adam, dizlerinin üzerine çöktü ve tanrıya dua etti:
"Tanrım, lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç ver!"
Tanrı ona uzun kollar ve güçlü bacaklar verdi. Böylece nehrin karşı kıyısına geçebildi.
Ancak bunun için 2 saat boyunca dalgalarla boguştu ve neredeyse 3-4 kez bogulma tehlikesi geçirdi. Ama başarmıştı.
Bunu gören ikinci adam da Tanrı'ya dua etti:
"Tanrım lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç ve gerekli aracı ver!"
Tanrı ona bir tekne verdi ve o da nehrin karşı kıyısına geçmeyi başardı, ancak birkaç kez alabora olma tehlikesiyle karşılaştı..
Tüm bu olanları izleyen üçüncü adam, dizlerinin üzerine çöktü ve Tanrı'ya yalvardı :
"Tanrım, lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç , araç ve zeka ver!"
Bunun üzerine Tanrı adamı bir kadına dönüştürdü.. Kadın haritaya baktı.. Nehrin biraz yukarısa dogru yürüdü ve köprüden karşıya geçti..
GooD aNd EvıL
adamin biri ıssız bir adaya duser, birden calilarin arkasinda kazanin etrafinda dans eden yerlileri gorur.
- aha simdi boku yedik! der.
o anda yaninda en ak sakallisindan bir dede belirir:
- dur evlat, daha boku yemedin. der
- al su ta$i, su suslu koltukta oturan adamin kafasina tum gucunle at.
bizim adam dedenin dedigini yapar, kabile reisinin basina tasi atinca dans eden butun yerliler bi anda buna dogru doner.
ve ak sakalli dede finali yapar:
- aha evlat! simdi boku yedin.
GooD aNd EvıL
Bir Trafik polisi hiç ceza yazamaz ve amiri bunu çağırır ve derki 1 hafta içinde hiç Trafik Cezası yazamasan seni çöle sürecem, aradan 1 hafta geçer ama Trafik polisi hiç Ceza yazamamış bunun üzerine amiri polisi çöle sürer ve derki:
Çölde Ceza yazana kadar kalacaksın. Neyse Polisi çöle sürmüş ama Trafik polisi sağına soluna bakar ama kimseyi görmez akşam olur bu daha kimseye ceza yazamamış. Kendi kendine derki:
Şimdi gelene Ceza yazacağım.
Bir bakar karşıdan bir Bisikletle adam gelir polis bunu durdurur ve derki:
Bisikletin lambası yanıyor sana ceza yazacağım adam bunun üzerine:
Lambam yanmasa önümü göremem ki polis bunun üzerine derki:
Senin pedallar dönüyor adam derki:
Pedallar dönmese ben Sürmem ki
Trafik polisi ceza yazamayacağını anlamış en sonunda derki:
sen hiç bu karanlıkta korkmuyor musun adam bunun üzerin:
Niye korkayım ki; sağ omzumda Meryem ana sol omzumda Adem baba
Polis hemen derki:
Şimdi sıçtım ağzına bir Bisiklette üç kişi binersin ha
GooD aNd EvıL
Bir gün otururken pamuk prenses demiş ki: - Benim çadırımda sihirli ayna var girip sorayım hala en güzel ben mıyım?
Çadıra girip çıkan pamuk prenses demiş ki:
- Aynaya sordum hala en güzel benmişim.
Bunun üzerine herkul :
- Bir de ben sorayım hala en kuvvetli ben miyim ?
Ve çadıra girer. Çadırdan çıkınca derki
- Hala en kuvvetli benmişim.
Sıra notre dame'ın kamburuna gelmiştir. Oda
En çirkin hala ben mıyım sorayım diye çadıra girer.
Çadırdan on karış suratla çıkan nortedome'ın kamburu sınırlı bir
şekilde derki;
- Kim lan bu Reha Muhtar?
GooD aNd EvıL
09-02-2007, 11:21 AM
Adamin biri kahvalti yaparken, karisi arkasidan gelip elindeki tava
>ile sertçe adamin kafasina vurur.
>'' Hey ne yaptim ben''der adam
>
>'' Daisy kim?'' diye kizar karisi.
>
>Adam ''Daisy??''
>
>Kadin '' Benimle oyun oynama- Çeketinin cabinde bu kagidi buldum,
>üzerinde Daisy yaziyor. Kim bu kadin??''
>
>'' Ya sekerim, biliyorsunki at yarisi oynuyorum. Geçen gün bahis
>yatirdigim atin adi Daisy
>
>'' Kadin üzülerek '' Tatlim çok özür dilerim, biliyorsun seni çok
>kiskaniyorum.''
>
>Iki hafta sonra adam oturma odasinda gazete okurken, karisi adamin
>arkasindan, tavayla sertçe adamin kafasina tekrar vurur.
>
>'' Heyy yine ne yaptim''
>
>Kadin sinirli bir sekilde adama bakip
>
>'' Atin aradi''
GooD aNd EvıL
Çiçekçiye giren adamın kolunda sıyrıklar, sol gözünde bir morluk vardı.
- Bir düzine kırmızı gül istiyorum, dedi ve hemen ekledi. Karımın doğum günü için, tazesinden rica ediyorum.
Çiçekçi:
- Başüstüne, dedi. Hangi gün için?
Adam koluyla gözünü işaret etti:
- Dündü
GooD aNd EvıL
Yeni ameliyat olan biri arkadaşına: "Sorma, apandist ameliyatı oldum, inanır mısın tam yirmi kilo verdim." deyince, arkadaşı şaşırarak;
"Hadi ya! kırk yıl düşünsem bir apandistin bu kadar ağır olduğu aklıma gelmezdi."
GooD aNd EvıL
Üç deli kayıkla denizde geziniyorlardı ki birdenfırtına patladı. Birbirlerine akıl danışmaya başladılar. Biri dedi ki:
- İkiniz suya girip kayığı itin, ben de dümene geçeyim
GooD aNd EvıL
Üç adam barda oturmuş konuşuyorlarmış.
Birincisi demiş ki,
- "Karıma öyle bir hediye aldım ki, 6 saniyede 0'dan
100'e çıkıyor."
Diğerleri anlamamışlar.
- "Ne aldın?"
diye sormuşlar.
- "Beyaz bir Porsche aldım. Çok mutlu oldu."
diye cevap vermiş.
İkinci adam demiş ki,
- "Ben de geçen doğum gününde karıma 4 saniyede
0'dan 100'e çıkan bişey almıştım."
Hemen anlamışlar tabii ki:
- "Heey, yoksa Ferrari mi aldın?"
Adam gülümsemiş:
- "Evet, kıpkırmızı bir Ferrari aldım. Gerçekten de ona
çok yakıştı."
demiş.
Bu sefer üçüncü adama sormuşlar:
- "Peki sen ne aldın karına?"
Adam demiş ki:
- "Ben öyle bişey aldım ki; sadece 2 saniyede 0'dan 100'e
çıkıyor."
Adamlar şaşırmışlar:
- "Atıyosun!"
demişler,
- "Öyle bir araba olmaz ki?!"
- "Araba aldığımı kim söyledi"
demiş adam. Diğerleri:
- "ne aldın peki?"
- "BASKÜL"
GooD aNd EvıL
Bir ucak sikerti 9 YTL lik bilet veriyo insanlar innanmadiklari icin. İşte; ilginç diyaloglardan bazıları:
-Antalya'ya ayın 22'sine iki kişilik yer ayırtacağım. Yer var mı?
-Var efendim hem de kampanyalı.
-Ne kadar?
-Bilet başı 9 YTL efendim.
-?
-Alo.
-Kardeşim bilet ne kadar dedim?
-İki kişi 18 YTL, kişi başı dokuz YTL efendim.
-Ya, gidin işinize saçmalamayın (içeriye seslenerek) yanlış düştü numara dalga geçiyor birisi.
-Telefonu kapatır.
-Ben işadamıyım. Utanırım acenteden 9 YTL'lik bilet istemeye. Böyle telefonla direkt alamaz mıyım?
-Kızım İzmir'e 9 YTL'lik biletlerden istiyorum iki tane.
-Maalesef İzmir'e tüm kampanya biletlerimiz satıldı efendim.
-Adana'ya olsun o zaman.
-Üzgünüm efendim Adana için olanlar da bitti maalesef.
-Ya; nereye varsa ver kızım. Şu kadını ölmeden bi uçağa bindireyim.
(Kampanyanın birinci haftası. Tüm biletler tükendikten sonra).
-İndirimli biletlerden istiyorum.
-Maalesef tüm kampanya biletlerimiz satıldı efendim.
-Yalancılar sizi.
-Bineceğim uçağa. Bağıracağım 'kim 9 YTL'lik biletlerden aldı diye' kimse elini kaldırmazsa da sizi mahkemeye vereceğim.
-İndirimli bilet kaldı mı?
-Tüm kampanya biletlerimiz satıldı efendim.
-Ben öylesine sormuştum zaten. Olsa da almayacaktım.
-Samsun'a iki kişilik 9 YTL'lik biletlerden istiyorum. Ayın 8'ine.
-Var efendim. İsimleri alayım lütfen.
-Kızım bagajda filan değil, normal koltukta uçacağız değil mi biz?
-Elbette efendim.
-Emin misin sen?
-Eminim tabi efendim.
-İyi, alayım o zaman.
-Dokuz YTL'lik bilet almıştım ama bir değişiklik yapacağım.
-Kampanya biletlerinde değişiklik yapamıyoruz efendim.
-Diyarbakır yerine Erzurum olacaktı sadece.
-Üzgünüm efendim dokuz YTL'lik biletlerimizde değişiklik yapamıyoruz.
-Soyguncular. Sadakam olsun.
-Dokuz YTL'lik biletlerden istiyorum.
-Hangi yön ve tarihe olacak efendim.
-Hiç fark etmez. Çoluk çocuk uçak görsün.
-Bacım Gaziantep'e dokuz YTL'lik bilet alacaktım.
-Maalesef hiç kalmadı efendim.
-Hiç mi kalmadı?
-Hiç kalmadı.
-Nasıl olur. Binlerce bilet satıldı yani.
-Kampanya dahilinde olanlar geçen hafta satıldı.
-O kadar adam ne yapacak Antep'te hayret bir şey. Allah Allah.
-Alo.
-Onur Air mi?
-Buyurun efendim Çağrı Merkezi nasıl yardımcı olabilirim?
-Dokuz YTL'lik bilet alacaktım.
-Sadece internet ve acentelerden alabiliyorsunuz. Ban sadece yer olup olmadığını söyleyebilirim.
-Ablacım ver sen parasını, ben gelince takdim edeyim sana. Biter filan şimdi.
GooD aNd EvıL
09-02-2007, 11:22 AM
Mouse'un kırıla.
Tıklayamayasıca...
Hatların kopa da hiç bir yere bağlanamayasın.
Disk'lerin "crash" ola...
File'larına virüs bulaşa...
Networklerden atılasın.
Database'in patlaya...
Security key'lerin deşifre ola.
Back-upların bozulsun da geçmişe dönemeyesen.
Kartuşun bite
GooD aNd EvıL
Bir Irlandali, Irlanda da bara gitmis uc bira istemis.
Barmen biralari vermis irlandali sirayla herbirinden birer yudum icmis ve bu sekilde biralari bitirmis. Barmen dayanamamis
sormus;
"kardesim niye uc birayi bir anda istiyorsun, bi tane soyle bitir digerlerini sonra iste"
irlandali:
"biz uc kardesiz, ben irlandada, digerimiz ingiltere digerimiz
amerikada,
aramizda kararlastirdik her bara gittigimizde uc bira istiyoruz ve
hepimiz
icin bi yudum iciyoruz, berabermisiz gibi
oluyor demis"
bu barmenin cok hosuna gitmis ve boyle bir kac ay gecmis. Bir gun
irlandali bara girdiginde barmen tam uc bira verecekken
irlandali ikide durmasini soylemis. Barmen donmus kalmis,
irlandali bi
koseye gitmis sessizce biralarini icmis tam cikacak barmen bunu
durdurmus:
"kaybin icin cok uzgunum demis"
irlandali:"niye"
barmen:"bugun sadece iki bira istedin kardeslerinden birini
kaybettin heralde"
irlandali
"ha yok canim nerden cikariyosun ben sadece alkolu biraktim"
GooD aNd EvıL
Kulakları duymayan bir adam hastanede yatan bir arkadaşını ziyarete gitmek istemiş. Düşünmüş ben ne sorarım, o ne cevap verir, diye. Klasik cevaplara göre konuşmayı tasarlamış, cümlelerini zihninde hazırlamış."Nasılsınız" derim, o da "İyiyim" der. Bende, "Oooh ne güzel" der, devam ederim. Hastaneye gidip arkadaşının başucuna varmış.
-Nasılsın, iyi misin?
-Ölüyorum.
-Oooh, ooh ne iyi.Ne ilaç veriyorlar?
-Zehir.
-O ilaç çok iyidir.Doktorun kim?
-Azrail.
-Ondan iyi doktor yoktur.
GooD aNd EvıL
Adamin biri is ariyormus. Calismak istedigi firma ile gorusmeye girmis. Sorular... sinavlar... adam berbat,hic bir iste calismasi mumkun degil. Ama torpili yuzunden bir oneri getirmeleri de sart!!!
"Marketing dusunur musunuz?" diye sormuslar.
"Nee?!!" demis adam, "daha iyi birsey yok mu?!"
"Peki, satis sorumlusu olur musunuz?"
"Olmaz" demis, "daha nitelikli birsey isterim."
"Finans isleriyle ilgilenseniz?"
"Yok daha neler, hayatta yapmam; daha iyi birsey, daha iyi birsey!!!" diye sizlanmis bu sefer.
"Peki o zaman" demisler. "size icinde hem seyahat hem seks olan bir sey onerelim."
"Hah!"diye bagirmis adam "aynen boyle birsey ariyorum. Nedir o?"
"Siktir git."
GooD aNd EvıL
Bİr gün Vanlı bir kamyon şöförü Vandan Gaziantepe mal götürmek için yola çıkar.Yolda kamyonun teyibini açar haberleri dinlemeye başlar.Haberlerde bir uyarı vardır
-Vandan Gaziantepe giden yolcularımızın dikkatine gittiniz düzergah üzerinde uzaylı görülmüştür onlardan korkmayın arkadaş olun zarlı yaratıklar degillerdir.
Bu duyan kamyon şöförü korksada devam etmiş yoluna.Akşam olmuş komyoncu hala yolda.Çişi gelmiş kamyoncunun çekmiş kamyonu kenara agaçlık bir yere girmiş işiyecek.Tam o sıra ilerde çalılıklardan bir ses gelmişkormuş kamyoncu tabi sonra gelirken teyibde duydugu haber aklına gelmiş.
-Vanlıyem kamyon şöförüyem sizinle tanışmak istiyem
ses gelmemiş.tekrarlamış bu sözü.yine ses gelmemiş.Sonra bagırarak söylemiş.Çalılıklardan şöyle bir ses duyulmuş
-Gaziantepliyem tır şöförüyem sıçıyem!!!
GooD aNd EvıL
Teksasli üç cerrah golf oynarken yaptiklarii
basarili operasyonlardan bahsediyorlarmis.
Birincisi baslamis:
Teksas'taki en iyi cerrah benim. Hastam olan konser
piyanisti bir kazada yedi parmagini kaybetmisti, ben ameliyatla
yeniden diktim,sekiz ay sonra Ingiltere kraliçesine özel
konser verdi".
Digeri atlamis: "O da birsey mi? Genç bir adam kazada her iki
bacagini ve kolunu kaybetmisti, ben yeniden monte ettim, iki yil sonra
olimpiyatlarda atletizmde altin madalya kazandi."
Üçüncüsü baslamis: "Beyler, sizler daha amatörsünüz. Birkaç yil
önce kokain ve alkol ile kafayi çekmis bir kovboy atini saatte 120 km hizla
giden trenin üzerine sürmüstü. Kazadan çalismam için arta kalanlar
sadece atin götü ve kovboyun sapkasi idi".
- "Eeeee Hocam...Peki simdi ne oldu ?"
- "Simdi kendisi ABD baskani."
GooD aNd EvıL
09-02-2007, 11:23 AM
bi gün bi ördek bara gitmiş.
barmene:
-ekmek var mı?
-yok
-ekmek var mı?
-yok
-ekmek var mı?
-yok dedimya len piskopoz kılıklı,tüylü,tipsiz,yeşil suratlı,uzaylı,götten bacak bir daha sorarsan seni
duvara çivilerim
-çivi var mı?
-yok
ekmek var mı?
GooD aNd EvıL
Çocuğun yüzünü mosmor gören annesi :
-Yine mahalledeki çocuklarla kavga etmişsin. Bak iki dişini de kaybetmişsin.
Çocuk boynunu bükerek cevap vermiş :
-Hayır, dişlerimi kaybetmedim anneciğim. Bak cebimde duruyorlar.
GooD aNd EvıL
Ormana maliyecilerin geldiğini duyan kaplumbağa hızlı adımlarla kaçmaya
çalışırken ayıyı görmüş, ayı niye kaçtığını sorunca kaplumbağa :
- Nasıl kaçmam, bende bir ev, hanımda bir ev, çocukta bir ev... Kesin bir
açığımızı bulurlar, demiş...
Bunu duyan ayı da kaçmaya başlamış... Ayıyı gören maymun niye kaçtığını
sorduğunda ayi :
- Nasil kaçmam, bende bir kürk, hanımda bir kürk, çocukta bir kürk... Bu
maliyeciler kesin bi açık bulurlar, demiş...
Bunu duyan maymun da kaçmaya baslamış... Bir süre gitmiş ve durup
düsündükten sonra :
- Ben niye kaçıyorum, benim kıçım açıkta, hanımın kıçı açıkta, çocugun kıçı
açıkta!..
GooD aNd EvıL
20. yüzyılın ilk yarısında yoksul bir adam falcıya gider. Falcı kadın fanusta korkunç geleceği görür: - Eyvah! Gelecekte milyonlarca insanın ölümüne sebep olacaksın! Adam kahrolur.. "Milyonların katili olmaktansa kendimi öldürürüm, daha iyi!" deyip tren yoluna koşar. Raya kafasını dayayacak, istikbaldeki korkunç felaketin önüne geçecektir! Ama o da ne? Raya kafasını dayamış bir küçük çocuk... Tren de 100 metre ötede ve hızla geliyor.. Hemen fırlayıp çocuğu rayın üstünden çeker.. Ufaklığı yatıştırmak için başını okşarken sorar: - Adın ne senin, söyle bakalım? - Adolf efendim...
GooD aNd EvıL
Küçük bir sahil kasabasında yaşayan bir polis canı sıkıldığı günlerden birinde sahile inmiş gezerken kumlarla oynayan çocuk görür. Çocugun kumlarla oynaması dikkatini çeker ve yanına yaklaşır. Dayanamayıp ufaklığa sorar. "Sen ne yapıyorsun bakalım" Çocuk "Polis yapıyorum" der. Polis dahada meraklanır ve sorar "Nasıl polis yapıyorsun, anlat bakalım". Çocuk cevap verir "Denizden kova ile suyu alıyorum, kumlan karıştırıyorum, balçık hale getirip şekil veriyorum, sonra bok sürüyorum Polis oluyor" der. Bunu duyan polis kızar ve ufaklığa iki tokat atar ve uzaklaşır. Fakat bir gün sonra yine sahile indiğinde çocuğu kumlarla oynarken görür. Yanına yaklaşır ve tekrar sorar."Sen ne yapıyorsun bakalım" Çocuk tekrar "Polis yapıyorum" der. Dün dövmüştüm belki akıllanmıştır diya düşünen Polis nasıl yaptığını tekrar sorar. Çocukta anlatır."Denizden kova ile suyu alıyorum, kumlan karıştırıyorum, balçık hale getirip şekil veriyorum, sonra bok sürüyorum Polis oluyor" der. Polisin bu kez morali daha çok bozulur ve çocuğu eşek sudan gelinceye kadar döver ve kızgın bir şekilde oradan hızla uzaklaşır. Bir hafta sahile ugramaz. Tabiiki küçük bir kasabada yaşadığından bir süre sonra yolu yine sahile düşer. Bakar çocuk yine orada kumlarla oynuyor. Bacak kadar çocugun maskarası olduk diye yanına gitmek istemez ama yine dayanamaz ve o kadar dayaktan sonra akıllandığını düşünerek ufaklığın yanına doğru yaklaşır ve sorar. "Ne yapıyorsun bakalım evlat" der. Çocukta "Jandarma yapıyorum" der. Bunu duyan polis derin bir nefes alarak kurtuldum der. Bu kez Jandarmayı nasıl yaptığını sorar. Çocukta anlatır "Denizden kova ile suyu alıyorum, kumlan karıştırıyorum, balçık hale getirip şekil veriyorum, Jandarma oluyor" der. Bunun üzerine polis atılır "Bok niye sürmüyorsun" Ufaklık cevap verir "Bok sürünce polis oluyor".
GooD aNd EvıL
09-02-2007, 11:24 AM
bir adam cok sevap işlemiş ve öldügündede dogal olarak cennete gitmiş cennette gezmektek sıkılmış ve melege demişki birazda beni cehennemde gezdir demiş be cehenneme gitmiş orda bir kadın görmüş her on dakkada bir kadının kıçına iğne batırıyorlarmış ve adam azrail e sormuş bu kadının kıçına neden iğne batırıyorlar azraild e demişki bu kadın her on dakkada bir kocasını aldatıyormuş demiş ve adamla azrail bir üst kata cıkmışlar ve ordada karısını görmüş karısınada her on saniyede bir kıçına ine batırıyorlarmışve kocası kadına ulan karı allah senin belalanı versin demek beni her on saniyede bir aldatıyormuşun azrailde demişki adama sen ona birşey mi diyosun aşağıda ananı dikişmakinesine bağladık demiş.
GooD aNd EvıL
iki arkadaş yoldan geçen bir adama yaklaşır içlerinden atletik vücudlu olan sorar
_bayım şu gökdelen varya
_evet
_o gökdelenin bulunduğu yerde hava akımı var
_yani
_yanisi şu bayım eğer o gökdelenden aşağı atlarsanız 10.kata kadar süzülürsünüz ama 10.kattan sonra akım olduğu için yere sallana sallana inersiniz
_yok canım olamaz öyle bir şey
_tamam bayım var mısınız iddiaaya
_varım 2000 dolarına
anlaşırlar ve atletik vücudlu gökdelenin tepesine çıkar diğerleri aşağıda onu bekler adam atlar ve başlar mermi gibi aşağıya uçmaya derken 10.kata gelince yavaşlar ve sanki paraşüt açmış gibi süzüle süzüle aşağı iner
_evet bayım 2000 doları rica edeyim
_tamam vericem ama bi de ben atlayayım aşağıya gelince veririm paranı
adam atlar başlar mermi gibi süzülmeye 10. kata gelir ama hala mermi gibi iner ve yere çakılıp ölür
_ulan ya adam atlamadan önce alsaydım keşke parayı bak gece gece 2000 dolardan olduk
diğer adam ;
_ ya süperman mikicem ananı kaç kere dedim sana gücünü böyle kullanma diye
GooD aNd EvıL
Birisi Cafer Bermekî'ye giderek ondan yardım talebinde bulunmak istedi ama birkaç günlük zahmetten sonra görüşme imkanı buldu. Cafer'in huzuruna çıkınca "Niçin benimle görüşmekte bu kadar zorluk çıkarıyorsun? Oysa seninle aramda bir yakınlık da var!" dedi.
Cafer şaşkınlıkla yakınlığın derecesini sordu.
- Senin baban gençken anamı istemiş. Eğer anamla evlenseydi, şimdi ben sen olurdum!
GooD aNd EvıL
Bir gazeteci, ülkenin en zenginlerinden, 65 yaşlarında bir
işadamıyla röportaj yapmaktadır. Sorar:
- Efendim, bize bugünlere nasıl geldiğinizi, bu serveti
nasıl oluşturduğunuzu anlatır mısınız?"
- Zevkle... 1920'lerin sonuydu. 1. Dünya Savaşı'nın etkileri
yeni yeni siliniyordu, benimse cebimde birkaç sentten başka
bir şey yoktu. Cebimdeki 5 sentimle, bir elma aldım. Akşama
kadar onu parlatıp, 10 sente sattım. O gece sabahı zor
ettim. Ertesi sabah, 10 sentimle 2 elma aldım ve onları da
sattım. Böyle çalışarak, bir ay sonunda, 10 dolardan fazla
para kazanmış oldum. Ertesin ayın başında, karımın halası
öldü ve bize 20 milyon dolar miras bıraktı...
GooD aNd EvıL
Adamin biri ismini degistirmek için mahkemeye basvurmus... Hakim Sormus :
- Adin ne ?
Adam Cevap vermis :
- Ahmet Hiyar, efendim...
Hakim :
- Isim degisikligi istemekte haklisin evladim... Peki yerine ne istiyorsun ?
Adam :
- Mehmet Hiyar...
GooD aNd EvıL
09-02-2007, 11:25 AM
657 ye tabi bir devlet memuru araba almak istemektedir fakat parası yetmemektedir.Düşünür ve banka kredisi kullanmaya karar verir.En düşük faizli bankayı tespit eder.Ön hazırlık olsunda fazla uğraşmayayım diye tahmini gerekli evrakları hazırlar.2 fotoğraf,nufus c.örneği,ikametgah,maaş bordrosu v.s.
Bankaya gelir müdür beye kendisini takdim eder ve
-sayın müdürüm araba kredisi kullanmak istiyorum der.
Müdür
-tabi bey efendi evraklarınız hazır mı?
-evet efendim der ve getirdiği evrakları gösterir
Müdür, beyefendi üzgünüm bu evraklarla kredi vermiyoruz der.
Adam şaşır ne gerekiyor efendim
Müdür-Bakın bizim çalışma sisitemimiz farklı;bizden kredi almak istiyorsanız bir gözünüzün,birde dötünüzün resmini getirmeniz gerek der.
Adam biçare peki efendim der ve ertesi gün fotoğraflarla tekrar bankaya gelir.
Müdür bey fotoğrafları alır ve krediyi size verip vermeyeceğimizi bir toplantı ile görüşelim siz biraz bekleyin diyerek toplantı odasına girer.
Belli bir zaman sonra müdür kapıda görünür.
-Üzgünüm bey efendi bu krediyi size veremeyeceğiz
Adam telaşlanır
-ama neden müdür bey der.
müdür-bey efendi bakın incelemelerimiz sonucuda gördükki sizde bu krediyi alacak göz var ama ödeyecek göt yok. der.
GooD aNd EvıL
Delikanlı kızı çok seviyordu. Evleneceklerdi. Ama sorunları birden
artmıştı.. işte ve evde.. Asabileşmiş sevgilisini üzer olmuştu.
Hatta ağlatmıştı bir keresinde.. Bir gün...Mutlu bir gün.. Birbirlerine sarılmışken, delikanlı sordu:
- "Bana neden katlanıyorsun?..Ama hemen cevap verme..iyi düşün!..
- "Ben aynı soruyu senin için kendime sordum ve cevabı buldum. Bakalım sen ne cevap bulacaksın?"
Kız düşündü ve yanıt verdi:
- "Seni sevdiğim için"
Delikanlının suratı asılır gibi oldu. Kız beklenen yanıtı
vermediğini hissetti. Bakalım doğru cevap neydi?..
O da sordu:
- "Peki sen bana neden katlanıyorsun ?.."
Delikanlı sımsıkı sarıldı kıza...
- "Ben sana katlanmıyorum ki!!!.."
GooD aNd EvıL
Adamın biri bakmış yazıcı silik bir şekilde basıyor, hemen teknik servisi arayıp durumu anlatmış.. Görevli bunun üzerine :
- Yazıcınızın temizlenmesi gerekiyor olabilir efendim. Aslında bunu kullanma kılavuzunu okuyarak kendiniz de yapabilirsiniz, çünkü biz bu işlem için 50 milyon alıyoruz, demiş..
Adam bu duyduğuna hem çok sevinmiş hem de şaşırmış..
- Patronunuz bu şekilde işe sekte vurduğunuzu biliyor mu?
Diye sormuş.. Görevli :
- "Bu zaten patronun fikri, demiş ve devam etmiş
-insanlar bize getirmeden önce kendileri tamir etmeye kalktıkları zaman daha iyi para kazanıyoruz.
GooD aNd EvıL
Minik oglan bahçede oynarken, babasinin arabasiyla sokaktan geçip, ormana dogru gittigini görmüs. Merak bu ya. O da arabayi izleyerek ormana gitmis.
Bir de ne görsün. Babasi ile teyzesi arabanin yaninda durmus öpüsüyorlar. Çocuk bu ya, gördügünden etkilenmis durumda kosarak eve dönmüs, nefes nefese heyecanli bir sekilde annesine, "Anne, anne. Biraz önce babami ormanda" derken annesi sözünü kesmis ve "Dur biraz. Nefes al. Sakinles. Öyle anlat" demis.
Oglan sakinlestikten sonra devam etmis, "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi. Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler".
Anne çocuga dönmüs, "Dur bakalim, ne kadar ilginç bir öykü bu. Devamini anlatma, sakla. Aksam yemeginde babanla beraberken bitirirsin. Sen bu öyküyü bitirirken babanin suratini görmek istiyorum".
Aksam olmus, yemege oturmuslar. Anne çocuga dönmüs; "Bu gün neler yaptigini bize anlatsana" demis.
Oglan baslamis;
-"Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi. Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler. Ardindan geçen sene babam seyahatteykenn senin Amcamla yaptigin seyden yaptilar".
GooD aNd EvıL
adamın biri arkadaşına sormuş:
sence ayda birileri yaşıyor mudur?
arkadaşı ise oldukça rahat cevap vermiş:
elbette yoksa niye ışık yanardı?
GooD aNd EvıL
hapishanenin birinde idam mahkumunun infazı gerçekleşecekmiş herşeyi hazırlamışlar mahkumu elektirikli sandalyeye oturtmuşlar ve hapishane müdürü mahkuma son isteğini sormuş mahkum çok korkuyorum elimden tuarmısın demiş.
GooD aNd EvıL
09-02-2007, 11:26 AM
Köyün birinde genç ve yakışıklı bir imam varmış.Bir gün köylü kızlardan birine aşık olmuş ertesi gün istemeye gitmişler ama ailesi kızı vermemiş imam öğle namazı için camiye gitmiş
almış eline mikrofonu ve
-bu ezanı sevipte kavuşamayanlar için okuyorum demiş.
GooD aNd EvıL
Malumunuz doğu illerinde yaz mevsimi havalar sıcak olduğu için dışarda yatarlar bizimkininde uykusu çok ağır taviri yerindeyse top atsan duymaz uyurken. bir gün arkadaşları şuna bir şaka yapalım der ve gece uyurken yatak döşek alırlar bunu ve şehrin otoyoluna götürür ve bırakırlar aradan biraz zaman geçer ve bir otobüs belirir şoför yoldaki karartıyı görür ve hayvandır galiba diye kornaya basar fakat hiç bir hareket yok iyice yaklaştığını farkeder uzunları yakar ve durur şofer ve aşağı iner bide baksınki biri yatıyor bizimki yorganı üzerine çeker ve derki.
Ha öküz ha dana çıkaydın...
GooD aNd EvıL
Bir sergide ünlü romancı, ressam arkadaşına:
"Kutlarım sergi açılışına bakanlar gelmiş"
Bunun üzerine Ressam:
"Ne önemi var ki, bakanlar geleceğine, keşke biraz da alanlar gelseydi." der
GooD aNd EvıL
İki hırsız, Londra'nın en büyük bankasını soyarlar. Soluk soluğa eve gelince, biri arkadaşına der ki:
"Şu paraları bir sayalım bakalım, ne kadar paramız oldu?"
Öbürü gayet sakin cevap verir:
"Şunun merakına bak! Böyle zor işlerle kendini ne yoruyorsun? Yarınki gazeteler ne kadar olduğunu muhakkak yazacaklar, alırız bir gazete, olur biter!"
GooD aNd EvıL
1 - Tuvalet kapagi konusu artik netlesmeli. Bize yukarida lazim, size
asagida. Yukarida bulursaniz asagiya indirin. Söylenmenize gerek yok. Biz asagida bulunca söyleniyor muyuz?
2 - Pazar günü maça gidilir. Bu ibadet gibi birseydir.Artik kabullenin.
3 - Alisveris asla bir spor degildir ve olmayacaktir.
4 - Ne istiyorsaniz acik isteyin. gizli imalar, ya da acik imalar
tarafimizdan asla anlasilmaz. Sadece ne istiyorsaniz onu söyleyin. O zaman anlariz.
5 - Her türlü sorumuzu mümkün oldugunca "evet" ya da "hayir"la cevaplayin.
6 - Bir sorununuzu çözmek istediginizde bize gelin. Biz bunun için variz. Empati yapamayiz. Bu bayanlar içindir.
7 - 17 aydir süren basagrisi bir problemdir. Artik doktora gidin.
8 - 6 Ay once bir tartismada söyledigimiz seyler geçersizdir. Daha dogrusu söyledigimiz ve 7 günü geçen hersey geçersizdir.Aleyhimizde kullanilamaz.
9 - Sisman oldugunuzu düsünüyorsaniz muhtemelen öyledir,bize sormaniza gerek yok.
10 - Bizden birsey yapmamizi isteyin. Ya da nasil yapmamiz gerektigini söyleyin. Ama ikisini birden yapmayin. Nasil yapildigini biliyorsaniz kendiniz yapin.
11 - Kristof Kolomb'un yön bilmesine ihtiyaç yoktu. Bizim de yok.
12 - Bütün erkekler ayni default windows ayari gibi sadece Onalti renk görür. Örnegin seftali ya da portakal bizim için birer meyvedir renk degildir.
13 - Biz size "neyin var" dedigimizde, "hiçbirsey yok" diyorsaniz hiçbir seyiniz yoktur. Yalan söylediginizi biliriz ama kurcalayinca nasilsa altindan hayrimiza birsey çikmaz.
14 - Bir yere giderken üstüne ne giyersen giy, hiç farketmez. Gerçekten sormana gerek yok.
15 - Eger futboldan, otomobillerden anlamiyorsan ne düsünüyor diye sorup durma.
16 - Kesinlikle yeterince elbisen var.
17 - Kesinlikle yeterince ayakkabin var.
18 - Tamam bu gece koltuktayim ama hiç sorun degil. Biz bunu kamp yapiyor gibi algilariz.
GooD aNd EvıL
Gazneli Mahmut çok acıkmıştı. Önüne patlıcan yemeği getirdiler. Çok hoşuna gitmişti. "Patlıcan hoş bir taam" dedi.
Mahmud'un nedimi patlıcanı medhetmeye başladı. Meziyetlerini anlata anlata bitiremedi.
Yemek bitip de karnı doyunca "Patlıcan kötü bir taam" dedi Gazneli Mahmud.
Nedimi bu kez "Çok kötü ve de zararlıdır" dedi.
Bunun üzerine Mahmut nedime dönerek: "Behey köftehor, demin patlıcanı övüyordun, şimdi yeriyorsun. Bu ne iştir?" deyince nedim "Efendim, ben sizin nediminizim, patlıcanın değil" cevabını verdi.
GooD aNd EvıL
09-02-2007, 11:27 AM
Kağıda bakarak ezan okuyan bir müezzine sordular:
- Yazacağın yerde ezanı ezberleyip okusan olmaz mı?
- Gidin, kadıya sorun.
Kadıya gittiler ve "Selamün aleyküm" dediler.
Kadı bir kağıt çıkarıp uzun uzun baktıktan sonra "Ve aleyküm selam" dedi.
Bunun üzerine müezzini mazur görüp kadının huzurundan çıktılar.
GooD aNd EvıL
Adamın karısı hamileymiş.Bir gece yarısı sancılanmış.Çağırılan ebe tam doğuma başlarken elektrikler kesilmiş.Adamcağız mecburen fener tutarak doğuma yardımcı oluyormuş.
Nihayet bebek sağlıkla doğmuş.Ancak ebe bakmış bir bebek daha geliyor.Onu da doğurtmuş.
Bitmemiş ardından bir tane daha..
Adam derhal feneri söndürmüş.Ebe;
- "Ne yaptın,yak şu feneri!.."
- "Olmaz ebe hanım,baksana ışığı gören geliyor!.."
GooD aNd EvıL
Şehirin birinde çok zengin bi dam varmış. polis adamın çalışmadığı halde bu kadar çok parayı nerden kazandığını araştırıp duruyormuş.
en sonunda adamı karakola çağırmışlar o kadar paranın hesabını vermesi için.
adam gitmiş karakola. komser hemen lafa dalmış.
-anlat bakalım bu kadar parayı nasıl kazandın. üstelik bir işin bile yok.
-ben herkesle iddiaya girerim komserim. ve her iddiayı da kazanırım.
-olum sadece iddiaya girerek bu kadar para kazanılırmı.
- size kanıtlıyablirim komiserim.
-nası kanıtlıyacan.
-sizinle bi iddiaya girelim benim hiç iddia kaybetmiyeceğimi anlarsınız. 100 dolarına bahse girerimki ben sol gözümü ısırırım.
komiser düşünmüş. bi insan nasıl gözünü ısırabilir diye ve sonunda olamıyacağına karar verip iddiaya girmiş.
adam bunun üzerine takma olan sol gözünü çıkarıp ısırmış.
komiser hayretle onu izledikten sonra.tamam ama bir iddiayla sana inanacak değilim demiş.
adam peki demiş. 500 dolarına iddiaya girerimki. sağ gözümü de ısırırım.
komiser iki gözü de takma olsa bu adam göremez herhalde deyip bi daha girmiş iddiaya.
sonra adam takma dişlerini çıkarıp sağ gözünü de ısırmış.
komser yine şaşırmış ama pes etmemiş. hala inanmadım demiş.
adam tamam sizinle son bir iddiaya daha girelim üstelik bu sefer bedava demiş.
komser hemen kabul etmiş.nedir iddia demiş?
benim s*kimin uzunluğu buradaki herkesin s*klerinin toplam uzunluğundan daha fazladır demiş.
komser şöyle bi etrafına bakmış. yaklaşık on kişi var. herbirininki 15 santim olsa toplam 150 santim yapar. tamam demiş girmiş iddiaya.
adam indirmiş donunu bi bakmışlar ki küçücük bişey.
komiser hani uzundu lan demiş.
adam çekin komserim. çekerseniz uzar demiş.
komser adamın sikini çekmeye başlamış. çekiyomuş çekiyomuş. uzamıyomuş.
o sırada adam bi arkadaşına telefon etmiş.
-alooo Ali olum komserin eline verdim 100.000$'ı hazırla.
GooD aNd EvıL
Diyarbakırda et lokantasında yemek yiyen vatandaş masada kürdan göremeyince hesap öderken patrona sitem eder.
-kardeşim burası et lokantası neden masalarda kürdan bırakmıyorsunuz?
patron pişkince:
-vallahi bırakıyoruz ama dişini temizleyen atıyor,kimse yerine bırakmıyor ki!
GooD aNd EvıL
mahallenin bir tanesinde sık sık araba teypleri çalınıyormuş.adamın biri de arabasına ''arabada teyp yok boşuna uğraşmayın'' diye yazı yazmış.
sabah bir de baksa araba yok ve arabanın durduğu yerde bir kağıt; ''üzülme ben taktırırım''
GooD aNd EvıL
09-02-2007, 11:28 AM
Bir eşkıya, fakir olduğu için Diyojen'e hakaret etmişti
Diyojen hiç kızmadı. Sadece:
— Bir adama fakir olduğu için hakaret edildiğini hayatımda hiç görmedim. Ama pek çok insanın hırsızlıktan ötürü asıldıklarım gördüm, dedi.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.